Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(chiquitka @ 2012 04 12, 00:45)

jeigu jau pasirinkti, tai be grudo man labiau

ugnis labai patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jlclove: 12 balandžio 2012 - 16:51
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 10, 09:45)
matau, kad ne tik kabo ant sienos piesinys, bet pati siena jau papuosta  biggrin.gif

aj, nebesiparinu. karta dukra sako: "mamyte, ziurek, nupiesiau tau saulyte". sakau kur. ji sako - cia. ant sienos. dar jos nenufotkinau. sienos ir taip nebebaltos, o pilkos. reiketu dar po kokiu metu gal remonta daryta ar kazhka biggrin.gif
QUOTE(neiste @ 2012 04 10, 10:43)
Tas tavo hehe thumbup.gif

smile.gif
QUOTE(robobebras @ 2012 04 06, 09:55)
FIGHT! FIGHT! FIGHT! biggrin.gif

biggrin.gif
QUOTE(neiste @ 2012 04 05, 22:03)
Mano fotikui 5 men., o parode 49 844  fool.gif
O tai kaip cia su kadru skaiciais???Pasiekus 100 000 garantija nebegalios??!!

tai tos visos programos, kaip supratau, grybauja?

p.s. ugnine moteris idomi. tos kitos 2 foto mazai kuom skyriasi, tiek pirmoj, tiek antroj per daug sharpo ir kontrasto. gal su kokia faktura geriau ziuretusi (man fakturu periodas turbut smile.gif grudo ir juostos tiesa, hehe).

ir dar - duokit fotkiu. tema apmirusi isvis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 12 balandžio 2012 - 22:02
QUOTE(Maggie @ 2012 04 13, 00:01)

Ne, as tikiu, kad tiek padariau. Fotkindavau rezimu, kuris padarydavo 4, berods, kadrus per sekunde, patam rausdavaus atrinkinedama is tukstancio foto tas ale geriausias doh.gif Nabefotkinu taip, viskas, vienas pykst ir fokusuoju is naujo. Pati save apsikraudavau, nors..buvo keli geri pagauti kadrai sio budo deka..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 12 balandžio 2012 - 22:26
QUOTE(kristalines @ 2012 04 12, 08:34)
man pirmas geriau ziurisi.
nu geras!  bigsmile.gif  kokia grazi krutine 

QUOTE(Gintarija86 @ 2012 04 12, 11:18)
Auto patiko. as gal labiau uz antra varianta buciau 
O ugnines moters is pradziu ir as  nemaciau, tik dideli uzpakali. bet dar karta paziurejau ir pamaciau.  nu nerealiai 

QUOTE(gladiole @ 2012 04 12, 12:45)
Chiqita,moterį matau,man gražu,o auto nelabai.
Vat dupces nematau nors tu ką net sugrizau dar paziuret,nematau. Moteris su krūtine ir lipsnojanciais plaukais.
Patinka gamtos triukai.

QUOTE(jlclove @ 2012 04 12, 15:51)
jeigu jau pasirinkti, tai be grudo man labiau
ugnis labai patiko

Aciu visoms smile.gif
QUOTE(R.i.R. @ 2012 04 12, 09:29)
pirma pingvinas, dabar ugninė moteris. kas čia mums darosi. Aš ir matau

As irgi taip pagalvojau, kad vis del to kazkas su manim negerai biggrin.gif
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 04 12, 14:02)
O, dabar matau, gražią moterį 
o jei kitaip žiūri, tai matau storą, su didele subine, na taip kaip pirmą kartą pamačiau  biggrin.gif

Visa diena i ta nuotrauka ziuriu po tavo komentaru, bet storos subines taip ir nepamaciau biggrin.gif Kokiam flickr gal pazymekit kas, kad ir as matyciau biggrin.gif
QUOTE(noisy-B @ 2012 04 12, 11:13)
O, kaip įdomiai atrodo autoportretas wink.gif nelabai matau kuom skiriasi pirmas ir 2, bet šiaip, tai patiko smile.gif
O ugnis moteris iš vis pasakiška! Čia taip natūraliai pavyko, ar su PS dar padailinai, nes moteris tai akivaizdžiai matosi! Ir dar tas dangus toks tamsiai pilkas fainai atrodo, tik su kompozicija, kažkaip norėtųsi, kad ne taip centruotai būtų, dar nesu tikra, ar čia reikalinga ta apačia smile.gif Aš kirpčiau ir apačią ir kairę pusę for sure wink.gif

Aciu uz komentara. Jeigu pingvinas buvo isvis PS neliestas, tai prie moters prisilieciau, nes man ji taip graziai mates o MB ziuri ir nemato unsure.gif , tai prisilieciau siek tiek prie nosytes ir papuko biggrin.gif , tada pamate, o man dar labiau patiko tai taip ir palikau ax.gif
QUOTE(Maggie @ 2012 04 12, 21:01)
biggrin.gif

p.s. ugnine moteris idomi. tos kitos 2 foto mazai kuom skyriasi, tiek pirmoj, tiek antroj per daug sharpo ir kontrasto. gal su kokia faktura geriau ziuretusi (man fakturu periodas turbut smile.gif grudo ir juostos tiesa, hehe).

As dar neatradau kaip fakturas uzdeti, tai zaidziu su kontrastais smile.gif
O del programu tai man atrodo jos gerai rodo, tik visos mes skirtingai saudom, vienos taupios o kitos eilem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 04 12, 00:45)

O cia savaitgali buvau oro balionu fiestoj (kurioj oro balionu nelabai pamaciau, nes oras labai prastas buvo), tai pagavau Ugnine Moteri  biggrin.gif

Jei būčiau vyras, su tokia eičiau fiti miti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 04 13, 08:57)

lotuliukas.gif
Linksminates nuo ryto smile.gif
Atsakyti
Nemaciau ir as moters, grizau paziureti- kokia grazuole rolleyes.gif ir krutine grazi ax.gif

Tiltas patiko rolleyes.gif

Gintarija, sveikinimai wub.gif

Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 04 13, 06:57)

Su kuria versija? Ta kur su graziais papais ar tau labiau storasiknes patinka? lotuliukas.gif
Atsakyti
laba diena

vis paskaitau Jusu plepesius, bet vis neisdrystu prisijungti...bet gal jau atejo laikas smile.gif
Tai atiduodu 1 ir 2 namu darbus Jusu teismui smile.gif ir kibsiu toliau i darbus.

Nr. 1
user posted image user posted image user posted image

Nr.2
f2, f11, f20
user posted image user posted image user posted image

Atsakyti
QUOTE(Karmon @ 2012 04 13, 15:28)
laba diena

prisikabinu prie 1ND, rodos, kad fokusas plaukia ir man asmenishkai per mazhai skirtumo, 2,3 foto nelabai. o esme namu darbo ismokti tobulai fokusuoti. tad neuzskaitau.

2 ND ok.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 04 13, 14:42)
prisikabinu prie 1ND, rodos, kad fokusas plaukia ir man asmenishkai per mazhai skirtumo, 2,3 foto nelabai. o esme namu darbo ismokti tobulai fokusuoti. tad neuzskaitau.

2 ND ok.

aciu uz pastabas, bandysiu perdaryti 4u.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
jeigu kam idomu

user posted image

Dar keletas čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 13 balandžio 2012 - 14:56