Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(chiquitka @ 2012 04 12, 01:45)

biggrin.gif pirma pingvinas, dabar ugninė moteris biggrin.gif kas čia mums darosi biggrin.gif Aš ir matau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 12 balandžio 2012 - 10:29
QUOTE(kristalines @ 2012 04 12, 09:34)
man pirmas geriau ziurisi smile.gif

nu geras!  bigsmile.gif  kokia grazi krutine  blink.gif  lotuliukas.gif

o aš ne krūtinę matau, o didelį atstatytą užpakalį biggrin.gif niekaip krūtinės neįžiūriu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Pražuvėlė ir aš patapau, kažkaip nieko nespėju paskutiniu metu. ax.gif smile.gif
Perskaitau, tema seku, bet pati nepasirodau. biggrin.gif

Klausykit, gal kuri norėtų mano mažosios Urtytės krikštynas pafotografuoti liepos 7 dieną? ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 04 12, 01:45)

O, kaip įdomiai atrodo autoportretas wink.gif nelabai matau kuom skiriasi pirmas ir 2, bet šiaip, tai patiko smile.gif
O ugnis moteris iš vis pasakiška! Čia taip natūraliai pavyko, ar su PS dar padailinai, nes moteris tai akivaizdžiai matosi! Ir dar tas dangus toks tamsiai pilkas fainai atrodo, tik su kompozicija, kažkaip norėtųsi, kad ne taip centruotai būtų, dar nesu tikra, ar čia reikalinga ta apačia smile.gif Aš kirpčiau ir apačią ir kairę pusę for sure wink.gif

Atsakyti
Aciu uz sveikinimus 4u.gif blush2.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2012 04 10, 18:19)
Sveikinuuu 4u.gif
Trečioji kokia miela foto, nu negi tie leliukai tikrai delnuose telpa smile.gif

Telpa telpa, ypac i vyriskus delnus biggrin.gif

QUOTE(robobebras @ 2012 04 10, 20:37)
nepatiko apdirbimas, veidas be formu, perlauzhtas.
Gintarija86, sveikinimai. del nuotrauku tai balsuoju uz 1 ir 3 smile.gif
Tai kaip ta padauza? Ar jau zyzia? biggrin.gif

Maza padauza tai nieko, tik tas kriuksejimas ir stenejimas anksti ryte is proto baige isvesti biggrin.gif Su didziaja padauza daugiau bedos.. biggrin.gif

QUOTE(DEEN* @ 2012 04 11, 10:01)
sveikinimai  4u.gif , uz 1ir 3  smile.gif , laukiu ir as grazuolytes , tikiuosi nesuklydo skanuotoja  biggrin.gif

Na va, ir tave sveikinu su laukimu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(chiquitka @ 2012 04 12, 00:45)
Oj kaip tylu cia  unsure.gif  Kur dingot, moteros?

Auto patiko smile.gif as gal labiau uz antra varianta buciau ax.gif
O ugnines moters is pradziu ir as nemaciau, tik dideli uzpakali biggrin.gif bet dar karta paziurejau ir pamaciau bigsmile.gif nu nerealiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 04 12, 11:29)
biggrin.gif pirma pingvinas, dabar ugninė moteris  biggrin.gif kas čia mums darosi biggrin.gif Aš ir matau biggrin.gif

biggrin.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 04 12, 12:22)
o aš ne krūtinę matau, o didelį atstatytą užpakalį  biggrin.gif  niekaip krūtinės neįžiūriu  biggrin.gif

o as tos dyyydeles dupces nematau schmoll.gif g.gif biggrin.gif
o krutine matau kaip reikalas biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Chiqita,moterį matau,man gražu,o auto nelabai.
Vat dupces nematau nors tu ką net sugrizau dar paziuret,nematau. Moteris su krūtine ir lipsnojanciais plaukais.
Patinka gamtos triukai. smile.gif
Atsakyti
Oho, tokios krutines pavydet galima thumbup.gif
Atsakyti
o aš papų nematau biggrin.gif nu blyn, negi aš viena visai kitaip matau nei jūs lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 12 balandžio 2012 - 14:08
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 04 12, 15:08)
o aš papų nematau biggrin.gif nu blyn, negi aš viena visai kitaip matau nei jūs  lotuliukas.gif

zvilgsni nuleisk zemyn. as is praziu irgi kitaip maciau smile.gif papai atsukti i desine wink.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 04 12, 14:22)
zvilgsni nuleisk zemyn. as is praziu irgi kitaip maciau smile.gif papai atsukti i desine wink.gif

O, dabar matau, gražią moterį biggrin.gif

o jei kitaip žiūri, tai matau storą, su didele subine, na taip kaip pirmą kartą pamačiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 04 12, 16:02)
O, dabar matau, gražią moterį  biggrin.gif 

o jei kitaip žiūri, tai matau storą, su didele subine, na taip kaip pirmą kartą pamačiau  biggrin.gif

Grįžau pažiūrėti o storasikne biggrin.gif
Tai ten kur Tu iziurejai subiniuka, aš mačiau galva lotuliukas.gif
Atsakyti