Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(noisy-B @ 2012 04 07, 15:01)

Man visą tą fotosesiją buvo be proto sunku rankas tvarkyti ir kojas, kur jos matėsi, kaip jūs tvarkotės su plemėtom kojom/rankom. Plėmai matyt nuo šalčio tokie atsiradę. O nuotraukose kaip purvina atrodo. Vargau, akis varvinau, žiūriu, žiūriu... smile.gif Ko aš tik nedariau  doh.gif

man kliuna kazkokia klonavimo detale palikta desinej pusej prie nykscio;) Patvarkyk smile.gifO ir seselis einantis per lupa zemyn nuo nosies nelabai! Bet siaip isivaizduoju kaip sunku yra tvarkyti "pamelusias" galunes...
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 04 07, 14:01)

Bendras vaizdas neblogas, džiugu, nes spalvos man dažnai pas tave nepatinka.

Nekrent aman mėlynumai į akis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 07 balandžio 2012 - 14:47
Sveikinu ***

user posted image
Atsakyti
Ačiū, merginos, patvarkiau, na, šešėlis tai jau toksai :/ reiks reflektorių naudoti...
Atsakyti
user posted image

Gražaus ir prasmingo Šv. Velykų ryto !!!
Atsakyti
Saulėtos dienos, mišrainės baltos, gėrimų gausos, margučių kietų, svečių tik lauktų bei lengvų pagirių!
Su Šv. Velykom!

user posted image
jei kas pakritikuosit, busiu dekinga smile.gif jauciu erdves labai truksta kaip visada, niekaip nesuziuriu doh.gif

Pandre man irgi si karta nelabai blush2.gif nepatinka man tas bigudukas ant lupu, suprantu, kad cia ne specialiai taip, bet man negraziai ziurisi

NoisyB
manau su oda visai normaliai susitvarkei, nes nesimao tu plemu, bent jau pas mane, o klostes tikrai negrazu, bet siaip visumoj man visai grazi nuotrauka smile.gif

Gotte ir Erika
laba mieli ir grazus pasveikinimai wub.gif pas Erika sviesa nereali, o spalvos pas abi liuks wub.gif

Atsakyti
Su sventemis!

user posted image
Atsakyti
Su!
user posted image
Atsakyti
Velykos- puiki proga vyrukams išsiaiškinti kas yra kas smile.gif

user posted image

Su švente visas 4u.gif
Atsakyti
Su Šventėmis!