Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

nu va be reikalo kisuosi i ND uzkaitymus doh.gif nes man atrodo buvo ir geresniu nd pramestu
smalsi, tada nekreipk demesio i mano neuzskaityma, jei kitos merginos uzskaitys, reiskias viskas ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 04 06, 15:12)
nu va be reikalo kisuosi i ND uzkaitymus  doh.gif nes man atrodo buvo ir geresniu nd pramestu
smalsi, tada nekreipk demesio i mano neuzskaityma, jei kitos merginos uzskaitys, reiskias viskas ok  smile.gif

Tai jeigu taip, tada reiktų pakeisti, kad turi būti neblogiau, nei tie ar anie (bet kaip tai išmatuojama?). Mano nuomone prametimai ne visada buvo teisingi, svarbiausia, kad būtų neišeinama iš krašto ir su pagauta mintim, o visa kita turi arba būti arba ne, arba ateiti kadanors. Aš asmeniškai jaučiuosi kvailai net užskaitinėdama, retai tai darau ir dažniausiai dėl to, kad atsiranda tų, kurie prie dulkės kabinėjasi tongue.gif Reiklumas gerai, bet kai pamenu save pirmom dienom, tai silpna pasidaro, visai kitoks mąstymas buvo, nei mačiau, nei mąsčiau kas darės aplink objektą. Ir jei nuolat mane būtų prametinėję, būčiau numirus, nes žudo ne tas faktas, kad tave prameta, o tas faktas, kad turi dėmesio prašytis - gerai ar gerai, nu pažiūrėkit ar gerai.

Va, papezėjau, nors man žinokit vienodai, tiesą sako senbuvės, kad jau daugiau reikalaujama ir tas gerai.
Papildyta:
Iš tikrųjų man tai tas pats, reik rašyt, tai ieškau kitų veiklų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 04 06, 16:21)
Tai jeigu taip, tada reiktų pakeisti, kad turi būti neblogiau, nei tie ar anie (bet kaip tai išmatuojama?). Mano nuomone prametimai ne visada buvo teisingi, svarbiausia, kad būtų neišeinama iš krašto ir su pagauta mintim,  o visa kita turi arba būti arba ne, arba ateiti kadanors. Aš asmeniškai jaučiuosi kvailai net užskaitinėdama, retai tai darau ir dažniausiai dėl to, kad atsiranda tų, kurie prie dulkės kabinėjasi tongue.gif Reiklumas gerai, bet kai pamenu save pirmom dienom, tai silpna pasidaro, visai kitoks mąstymas buvo, nei mačiau, nei mąsčiau kas darės aplink objektą. Ir jei nuolat mane būtų prametinėję, būčiau numirus, nes žudo ne tas faktas, kad tave prameta, o tas faktas, kad turi dėmesio prašytis - gerai ar gerai, nu pažiūrėkit ar gerai.

aš tai prisimenu kaip mane rodos Robobebras su mano wb namų darbais prametinėjo smile.gif ne iškart atsiskaičiau. IR dar kažkurio ND buvau neįsiskaičiusi, rodos ten kur reikia ISO keisti. Buvau pramesta.
Tad tikiu, kad ir kiti kiek prabėgom paskaito. Kai prameta, imi galvoti kas negerai, taisaisi, įsiskaitai. Svarbu neužskaitant paaiškinti kodėl. Pasakymo neužskaitau neužtenka.
Na ir kas tiesa tas tiesa, dauguma naujokių, kai praeina tą užskaitymo etapą, sako, kad į naudą buvo, daug išmoko. Tad manau nieko blogo tame neužskaityme nėra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 06 balandžio 2012 - 15:27
QUOTE(Yvette @ 2012 04 06, 15:26)

Žinoma, aš tai nekategoriška šiuo atveju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 04 06, 16:26)

mane prametinejo Zirze hihihi.gif gal 2 ar 3 kartus smile.gif ir robobebras su mano wb smile.gif

ir jei kam kiltu ranka - kritikai.. smile.gif

user posted image
Atsakyti
Merginos, labai gerai, kad kritikuojat mirksiukas.gif Tik, jei pasakysit, kad negerai, tai nepatingėkit, prašau, smulkiau paaiškinti ką ir kaip pataisyti ax.gif Aš čia ne tik bandau mokYtis fotografuot, bet ir terminus studijuoju unsure.gif
siaurinti DOF? Ką man daryti su ryškumo zona? unsure.gif
pagrindas netvarkingas? Minkštosios nutrinta kėdė netinka? biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Kol mamka fotografę žaidžia, paauglys puodo rankenas sudegino doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 06 balandžio 2012 - 15:40
QUOTE(Cheles @ 2012 04 06, 16:34)

mane prametinejo Zirze hihihi.gif gal 2 ar 3 kartus smile.gif ir robobebras su mano wb smile.gif

na va, ir išgyvenai tuos prametimus ir nieku nedingai ir nepamenu, kad būtųm daug burbėjus smile.gif

Apie foto. Sakyčiau fainai sumąstei su tom širdutėm. Bet iki gražumos ir wow trūksta nemažai. Įsivaizduoju kitokią aplinką, kitokius drabužius tokiai foto. Sagos perdaug dėmesio prašo, akiniai. Siena fone irgi nepuošia foto. Ir pats apdirbimas foto nepatinka.
Šiaip gražu, kad rodos vaikino akis šypsosi. Gaila, kad mergina rimta...
Papildyta:
QUOTE(smalsi_ @ 2012 04 06, 16:37)
Merginos, labai gerai, kad kritikuojat  mirksiukas.gif  Tik, jei pasakysit, kad negerai, tai nepatingėkit, prašau, smulkiau paaiškinti ką ir kaip pataisyti  ax.gif Aš čia ne tik bandau mokYtis fotografuot, bet ir terminus studijuoju  unsure.gif

kiek tamsokos foto, bet šįkart užskaitau. WB neteisingas čia, bet iki to ND dar neatkeliavai, tai normalu, kad ir neteisingai nustatytas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 06 balandžio 2012 - 15:41
QUOTE(Cheles @ 2012 04 06, 15:34)

Aš lygiai tokią pat nuotrauką pamačiau kažkur kitur tą pačią dieną kai įdėjai į flicrę, vakar tai buvo ar užvakar biggrin.gif Tik nepamenu jau kur, daug kur naršau, tik sukikenau pamačius.
Man trūksta erdvės ir mano manymu per daug baltos rankos ir per daug tamsūs rūbai. Truksta kažkokio persiliejimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 04 06, 16:43)
na va, ir išgyvenai tuos prametimus ir nieku

aciuks.gif aciu Yvette! joo, dabar ir paciai tiek viskas kliuna... ot akis atmerkiat!

QUOTE(rG @ 2012 04 06, 16:57)
QUOTE(Cheles @ 2012 04 06, 15:34)

Aš lygiai tokią pat nuotrauką pamačiau kažkur kitur tą pačią dieną kai įdėjai į flicrę, vakar tai buvo ar užvakar biggrin.gif Tik nepamenu jau kur, daug kur naršau, tik sukikenau pamačius.
Man trūksta erdvės ir mano manymu per daug baltos rankos ir per daug tamsūs rūbai. Truksta kažkokio persiliejimo 4u.gif

aciu, rG! aha, su apdirbimu dar reikes padirbet... arba perdaryt viska smile.gif
ideja tikrai tikrai skolinta, gal idomu pradinis variantas, galiu atsiust hihihi.gif tik nezinau kas to orginalo autorius... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheles: 06 balandžio 2012 - 16:01
QUOTE(Cheles @ 2012 04 06, 15:58)
aciu, rG! aha, su apdirbimu dar reikes padirbet... arba perdaryt viska smile.gif
ideja tikrai tikrai skolinta, gal idomu pradinis variantas, galiu atsiust hihihi.gif tik nezinau kas to orginalo autorius...  g.gif

Geras biggrin.gif Gal tą pačią mačiau biggrin.gif
O jei rimtai, tikrai gal pabandyk iš naujo, kartais apdirbimai labai pataiso arba pagadina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2012 04 06, 14:34)
QUOTE(Yvette @ 2012 04 06, 16:26)

Mano akiai labiausiai uzkliuvo labai baltos rankos. Ideja patiko.

QUOTE(smalsi_ @ 2012 04 06, 14:37)

Uzskaitau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 06 balandžio 2012 - 16:25
QUOTE(rG @ 2012 04 06, 15:26)
Iš tikrųjų man tai tas pats

man irgi tas pats, bet visos zinom, kad priverstos pasitaisyti, dazniausiai padarom geriau ir pasistengiam smile.gif

QUOTE(smalsi_ @ 2012 04 06, 15:37)

na as savo neuzskaityma lyg ir paaiskinau smile.gif
sis man tinka ir tikrai viskas geriau atrodo, del sviesumo sutinku su Yvette rolleyes.gif

Cheles faina mintis, nors ir skolinta smile.gif man akiniai labiausiai trukdo
Atsakyti