QUOTE(Eve... @ 2012 04 06, 11:03)
Apkarpiu aš čia taip... Norėjau iš arti vienos, nes kitos visos iš toliau darytos Kadangi man pasirodė, kad pereksponavau šiek tiek, tai uždėjau tą lyg rūką kuris visą nuotrauką tokią padaro... Man kažkaip čia gražios tokios šviesios spalvos, tas rūkelis, tokia ji susimasčius lyg per sapną...
O kas odai veido?? per šviesi, negyvos spalvos?? Aš jau ją tiek laiko lyginau... Merginos oda į akne linkus tai...
Reikės ND atnešt paskutinį
O kas odai veido?? per šviesi, negyvos spalvos?? Aš jau ją tiek laiko lyginau... Merginos oda į akne linkus tai...
Reikės ND atnešt paskutinį
fotografuoji jpg? nes jei raw, tai pereksponavimą galima sutvarkyti... nors man tai pažiūrėjus neatrodo, kad būtum pereksponavusi.. parodyk foto be rūkelio, nes manau, kad klysti.
spalvos bent jau man neatrodo šviesios gražios kaip tu įvardini...sunki man ši foto, papilkavusi...oda ...nuotraukai trūksta kontrasto ir šviesumo...norisi nuimti tą sunkumą..
iš tiesų naujokėms patarčiau pasirinkti pradžiai modelius su lygia oda, nes net ir labiau patyrę ne visad sugeba gražiai sutvarkyti problemišką odą, o ką jau kalbėti apie naujokus...