Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Eve... @ 2012 04 06, 11:03)
Apkarpiu aš čia taip... blush2.gif  Norėjau iš arti vienos, nes kitos visos iš toliau darytos smile.gif Kadangi man pasirodė, kad pereksponavau šiek tiek, tai uždėjau tą lyg rūką kuris visą nuotrauką tokią padaro... Man kažkaip čia gražios tokios šviesios spalvos, tas rūkelis, tokia ji susimasčius lyg per sapną...
O kas odai veido?? per šviesi, negyvos spalvos?? smile.gif  Aš jau ją tiek laiko lyginau... doh.gif  Merginos oda į akne linkus tai...

Reikės ND atnešt paskutinį biggrin.gif

fotografuoji jpg? nes jei raw, tai pereksponavimą galima sutvarkyti... mirksiukas.gif nors man tai pažiūrėjus neatrodo, kad būtum pereksponavusi.. g.gif parodyk foto be rūkelio, nes manau, kad klysti.
spalvos bent jau man neatrodo šviesios gražios kaip tu įvardini...sunki man ši foto, papilkavusi...oda ...nuotraukai trūksta kontrasto ir šviesumo...norisi nuimti tą sunkumą..

iš tiesų naujokėms patarčiau pasirinkti pradžiai modelius su lygia oda, nes net ir labiau patyrę ne visad sugeba gražiai sutvarkyti problemišką odą, o ką jau kalbėti apie naujokus...
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 04 05, 18:06)

Gražu, taip velykiška smile.gif

rG -> aš irgi miške mokiausi ir mokausi lotuliukas.gif

Dėl kadrų skaičiaus, aš daug pyškinu, bet jau pradedu suvokti, kad nesąmonė daug pyškint, gerai Kikirike pamenu sakė mirksiukas.gif vis tiek daug ką trinu lauk, pripiškinu daug, paskui renkuosi. Dbr manau, kad nebeverta, bet ką čia, mokiausi taip. Serijom nespaudinėju, visada perfokusuoju, bet mėgstu daug kadrų padaryti.

user posted image
Papildyta:
gotte -> thumbup.gif
Atsakyti
Aha, kolkas naudoju JPG, kortelė maža pas mane, tai RAW nedaug kadrų labai tilptų biggrin.gif
Dėl lygios odos sutinku thumbup.gif Sunku ir ilgai užtrunka kol išlygini...

Žinau vėl gausiu velnių, bet nebelaikau orginalų, kai fotkinu kitus, ne šeimos narius biggrin.gif

Atsakyti
Sveiki smile.gif

QUOTE(Elenora @ 2012 04 05, 22:29)
nejauti, kad tampi antru _ms_ ?

O kas tas _ms_ ? Monstras-Siaubunas?,MIsteris supermenas, Mano Sazine ar Mielasirdingoji Sesuo ? bigsmile.gif

Labai patiko Neites velykine kompozicija 4u.gif
Atsakyti
1ND antras bandymas
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
smalsi_, siaurink DOF.

QUOTE(Whatever? @ 2012 04 06, 13:54)
Sveiki smile.gif
O kas tas _ms_ ?  Monstras-Siaubunas?,MIsteris supermenas, Mano Sazine ar Mielasirdingoji Sesuo ?  bigsmile.gif
Labai patiko Neites velykine kompozicija  4u.gif

gal kokia Sayonara papasakos biggrin.gif, man irgi ydomu
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2012 04 06, 08:11)
4-5 nuotrauku manau uztektu. ir nedaryciau reportazo spalvota, j/b, spalvota, j/b. kazkaip lyg rungtiniautu tos nuotraukos tarpusavyje. kad jau dvelkia senove, daryciau vien tik j/b. bet tikrai yra patikusiu kadru mirksiukas.gif

Aciu. Del JB sutinku, toliau tesiu tik JB.
QUOTE(gotte @ 2012 04 06, 10:31)
fotografuoji jpg? nes jei raw, tai pereksponavimą galima sutvarkyti... mirksiukas.gif nors man tai pažiūrėjus neatrodo, kad būtum pereksponavusi.. g.gif parodyk foto be rūkelio, nes manau, kad klysti.
spalvos bent jau man neatrodo šviesios gražios kaip tu įvardini...sunki man ši foto, papilkavusi...oda ...nuotraukai trūksta kontrasto ir šviesumo...norisi nuimti tą sunkumą..

drinks_cheers.gif
QUOTE(noisy-B @ 2012 04 06, 10:46)

Patiko man visos flickr. Grazus modelis.
QUOTE(Whatever? @ 2012 04 06, 12:54)
Sveiki smile.gif
O kas tas _ms_ ?  Monstras-Siaubunas?,MIsteris supermenas, Mano Sazine ar Mielasirdingoji Sesuo ?  bigsmile.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 04 06, 15:07)
smalsi_, siaurink DOF.
gal kokia Sayonara papasakos biggrin.gif, man irgi ydomu

nu jau visai cia ne v temu
Atsakyti

Prie bajerio mūsų Whatever biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 04 06, 11:46)

man irgi patiko ir tos kur flickre yra smile.gif

O kas tas _ms_ ?  Monstras-Siaubunas?,MIsteris supermenas, Mano Sazine ar Mielasirdingoji Sesuo ?

thumbup.gif lotuliukas.gif

man irgi jau idomu pasidare kas tas ms g.gif

smalsi, as linkus neuzskaityti, skirtumas labai mazas, pagrindas netvarkingas, objektai irgi galetu buti kitokie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 04 06, 14:46)
smalsi, as linkus neuzskaityti, skirtumas labai mazas, pagrindas netvarkingas, objektai irgi galetu buti kitokie  ax.gif

Geri tie objektai ir skirtumus matau, esmę žmogus suprato smile.gif aš tai užskaitau, o jūs kaip norit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 04 06, 15:04)
1ND antras bandymas

aš linkusi neužskaityti. Vos vos pagrindas čiuožia į dešinę. Už mažesnes smulkmenas neužskaitydavom smile.gif
Nors skirtumas matosi, tai gal užtektų patiesinti.
Atsakyti