Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

sveikos
QUOTE(Dalyja @ 2012 04 04, 19:26)
ei kaip čiotkai 

tiesa, mėginau ir aš padaryt mažosios velykinę FS, tai maniau nusišausiu... vos nepradėjau ant vaiko rėkt...  susifokusuoju, o ji šast ir nebeliko kadre ir liko tik dūmelis
būtų geras apšvietimas, tai manau viskas būtų kitaip, o dabar...

dziaugiuosi, kad patiko

uzjauciu 4u.gif as saviski irgi vis bandau, nu bet ziauriai sunku doh.gif niekaip nepavyksta jo sukontroliuot ar su 50tuku sutilpt ar oras koja pakisa ir tamsu namie baisiai, lyja dabar visas dienas, tai nzn ar dar ka isgymdysiu doh.gif

QUOTE(Nieko sau @ 2012 04 04, 19:43)
Ainoa, kokia tu kūrybinga Patikti labai 

aciu labai smile.gif

QUOTE(chiquitka @ 2012 04 05, 13:46)
Man tai patinka kaip tu kreizeji  Taip spalvotai ir ryskiai 
http://farm8.staticf...89388542a_z.jpg

biggrin.gif aciuuu

man si patinka, flickre irgi yra keletas tikrai fainu, tai manau, kad neverta nusmint ir gali drasiai test bigsmile.gif tik gal kita karta labiau atrink nuotraukas mirksiukas.gif

QUOTE(-Radė @ 2012 04 05, 15:00)
Ainoa foto akį patraukė

labai smagu smile.gif

QUOTE(neiste @ 2012 04 05, 17:06)

fainiai smile.gif

QUOTE(Liniuxxx @ 2012 04 05, 18:51)
I galva neimu, spyrio i sikna norisi manau visoms naujokems, taciau nebutina iskart sumalt i miltus ir sakyt, kad nuotraukos yra nieko vertos.
Siai dienai man yra pasiekimas, kam susitvarkiau su nustatymais ir sugebejau isgaut tvarkinga nuotrauka.

zinok man atrodo, kad tikrai biski per jautriai sureagavai smile.gif , nes as siaip irgi jautruole, bet nepasirode man baisiai cia issakytos nuomones, o kita vertus tu ta kritika priimk visa, bet nebutina su ja visa sutikt ir pritaikyt sau siai dienai ir stenkis kita karta padaryti geriau ir dar bent kelis dalykus suziuret daugiau, gal ir vel gausi kritikos is cia, bet kitokios ir vel priimi ir vaziuoji toliau taip ax.gif na cia bent jau as taip stengiuosi daryt biggrin.gif tiesa, zinok blogiau yra isvis jokiu komentaru nesusilaukti mirksiukas.gif
man atroji nuotrauka visai patiko, tik gal kiek tamsoka, rankos man visai netrukdo, veido israiskos noretusi kitokios, bet modeli gera turi salia, tai manau greit parodysi geresniu nuotrauku mirksiukas.gif

QUOTE(paluri @ 2012 04 05, 19:12)
Šauni idėja! Patiko

aciu smile.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2012 04 05, 19:16)
nu iseisim, ir kas jums is to? bus geriau, smagiau, lengviau, graziau fotkinsit?smile.gif

jauciu graziau fotkintume lotuliukas.gif nes niekas pirstu nepabaksnotu i klaidas
neikit jus geriau niekur...

QUOTE(Ka @ 2012 04 05, 20:38)
Diskriminacija, Canon kadrų netikrina
Ech, ir čia netikrina maniškio modelio.Reikia paieškoti pačiai.

drinks_cheers.gif ir manes nepatikrino niekur
Atsakyti
QUOTE(Elenora @ 2012 04 05, 22:29)
brum, nejauti, kad tampi antru _ms_ ?

tavo sis geltonas komentaras tai toks visai is oro. nei tu mane pazisti, nei tu ka. ar tau sirdute del kazko skauda?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 04 06, 08:04)
tavo sis geltonas komentaras tai toks visai is oro. nei tu mane pazisti, nei tu ka. ar tau sirdute del kazko skauda?

FIGHT! FIGHT! FIGHT! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 04 06, 08:55)

c'mooooon umn.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 06 balandžio 2012 - 09:00
Maggie, Ainoa, aciu uz komentarus ir patarimus 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 04 04, 19:19)

o as kreizeju, neturiu ka fotkint biggrin.gif

saunuole, stebini savo fantazija smile.gif

QUOTE(chiquitka @ 2012 04 05, 13:46)

As atnesu sokia-tokia serija.

4-5 nuotrauku manau uztektu. ir nedaryciau reportazo spalvota, j/b, spalvota, j/b. kazkaip lyg rungtiniautu tos nuotraukos tarpusavyje. kad jau dvelkia senove, daryciau vien tik j/b. bet tikrai yra patikusiu kadru mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 04 06, 09:55)

nelabai yra temos kovai smile.gif nebent ka konkretaus isgirsciau...
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 04 05, 17:06)
Truputelis sventines nuotaikos 4u.gif :

patiko smile.gif
Atsakyti
Ateinu su fotografija smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2012 04 06, 09:11)
saunuole, stebini savo fantazija smile.gif

aciu biggrin.gif

QUOTE(Eve... @ 2012 04 06, 10:21)

man nepatinka apranga, apyrankesi ir norisi man kontrasto ar levelius kokius pastumdyt ar tu spec darei ta toki rukeli?
Atsakyti

QUOTE(Eve... @ 2012 04 06, 10:21)
Ateinu su fotografija smile.gif

Apdirbimas "sunkus"...šaltas koloritas, priduoda tokį "švininį" vaizdą (kažin kaip su WB ten pas tave g.gif). Pažiūrėk į merginos veido odą ir suprasi apie ką aš. Portretas centruotas, todėl neįdomus, kitą kartą bandyk ieškoti kitų kampų...centravimas pats savaime nėr blogas dalykas, bet turi žinoti, kodėl centruoji...na jis turi pasiteisinti kažkaip..nukapojai alkūnę...kita ranka irgi nukirsta...kadras atrodo lyg suspaustas, norisi erdvės.
Man dar kliūva parašas tavo, kleckis toks viršuje. Gal pradžioj mokykis atlikti techniškai tvarkingą nuotrauką, o tada jau rūpinkis parašu...nes jis nėra čia svarbiausias elementas, bet visgi jį gamindama sugaišai laiko..tą laiką galėjai skirti tobulai nuotraukai išgauti mirksiukas.gif
Atsakyti
Apkarpiu aš čia taip... blush2.gif Norėjau iš arti vienos, nes kitos visos iš toliau darytos smile.gif Kadangi man pasirodė, kad pereksponavau šiek tiek, tai uždėjau tą lyg rūką kuris visą nuotrauką tokią padaro... Man kažkaip čia gražios tokios šviesios spalvos, tas rūkelis, tokia ji susimasčius lyg per sapną...
O kas odai veido?? per šviesi, negyvos spalvos?? smile.gif Aš jau ją tiek laiko lyginau... doh.gif Merginos oda į akne linkus tai...

Reikės ND atnešt paskutinį biggrin.gif
Atsakyti