QUOTE(Dalyja @ 2012 04 04, 19:26)
ei kaip čiotkai
tiesa, mėginau ir aš padaryt mažosios velykinę FS, tai maniau nusišausiu... vos nepradėjau ant vaiko rėkt... susifokusuoju, o ji šast ir nebeliko kadre ir liko tik dūmelis
būtų geras apšvietimas, tai manau viskas būtų kitaip, o dabar...
tiesa, mėginau ir aš padaryt mažosios velykinę FS, tai maniau nusišausiu... vos nepradėjau ant vaiko rėkt... susifokusuoju, o ji šast ir nebeliko kadre ir liko tik dūmelis
būtų geras apšvietimas, tai manau viskas būtų kitaip, o dabar...
dziaugiuosi, kad patiko
uzjauciu as saviski irgi vis bandau, nu bet ziauriai sunku niekaip nepavyksta jo sukontroliuot ar su 50tuku sutilpt ar oras koja pakisa ir tamsu namie baisiai, lyja dabar visas dienas, tai nzn ar dar ka isgymdysiu
QUOTE(Nieko sau @ 2012 04 04, 19:43)
Ainoa, kokia tu kūrybinga Patikti labai
aciu labai
QUOTE(chiquitka @ 2012 04 05, 13:46)
aciuuu
man si patinka, flickre irgi yra keletas tikrai fainu, tai manau, kad neverta nusmint ir gali drasiai test tik gal kita karta labiau atrink nuotraukas
QUOTE(-Radė @ 2012 04 05, 15:00)
Ainoa foto akį patraukė
labai smagu
QUOTE(neiste @ 2012 04 05, 17:06)
fainiai
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 04 05, 18:51)
I galva neimu, spyrio i sikna norisi manau visoms naujokems, taciau nebutina iskart sumalt i miltus ir sakyt, kad nuotraukos yra nieko vertos.
Siai dienai man yra pasiekimas, kam susitvarkiau su nustatymais ir sugebejau isgaut tvarkinga nuotrauka.
Siai dienai man yra pasiekimas, kam susitvarkiau su nustatymais ir sugebejau isgaut tvarkinga nuotrauka.
zinok man atrodo, kad tikrai biski per jautriai sureagavai , nes as siaip irgi jautruole, bet nepasirode man baisiai cia issakytos nuomones, o kita vertus tu ta kritika priimk visa, bet nebutina su ja visa sutikt ir pritaikyt sau siai dienai ir stenkis kita karta padaryti geriau ir dar bent kelis dalykus suziuret daugiau, gal ir vel gausi kritikos is cia, bet kitokios ir vel priimi ir vaziuoji toliau taip na cia bent jau as taip stengiuosi daryt tiesa, zinok blogiau yra isvis jokiu komentaru nesusilaukti
man atroji nuotrauka visai patiko, tik gal kiek tamsoka, rankos man visai netrukdo, veido israiskos noretusi kitokios, bet modeli gera turi salia, tai manau greit parodysi geresniu nuotrauku
QUOTE(paluri @ 2012 04 05, 19:12)
Šauni idėja! Patiko
aciu
QUOTE(brumbrumai @ 2012 04 05, 19:16)
nu iseisim, ir kas jums is to? bus geriau, smagiau, lengviau, graziau fotkinsit?
jauciu graziau fotkintume nes niekas pirstu nepabaksnotu i klaidas
neikit jus geriau niekur...
QUOTE(Ka @ 2012 04 05, 20:38)
Diskriminacija, Canon kadrų netikrina
Ech, ir čia netikrina maniškio modelio.Reikia paieškoti pačiai.
Ech, ir čia netikrina maniškio modelio.Reikia paieškoti pačiai.
ir manes nepatikrino niekur