Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2012 04 05, 20:07)

Diskriminacija, Canon kadrų netikrina. protest.gif biggrin.gif

QUOTE(chiquitka @ 2012 04 05, 20:12)

Ech, ir čia netikrina maniškio modelio. unsure.gif Reikia paieškoti pačiai.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 04 05, 19:38)
po paieškos langeliu yra filtras- Revelant | Recent | Interesting, tai Interesting pažymėk smile.gif

Atkapsciau, aciu labai 4u.gif
Atsakyti
41 200 blink.gif blink.gif blink.gif nu aišku...ko čia stebėtis, metus laiko negailėdama pyškinau... doh.gif niekada nesusimąstydavau apie kadrų skaičių ..
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 04 05, 22:55)
41 200 blink.gif  blink.gif  blink.gif nu aišku...ko čia stebėtis, metus laiko negailėdama pyškinau...  doh.gif niekada nesusimąstydavau apie kadrų skaičių ..

Merginos nusiraminkit ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif

Mano fotikui 5 men., o parode 49 844 fool.gif

O tai kaip cia su kadru skaiciais???Pasiekus 100 000 garantija nebegalios??!!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 05 balandžio 2012 - 21:07
Kiekvienas fotikas turi savo resursus, mano toks, kito kitoks, tai preliminaru ir gali būti visai ne taip. Jokia garantija ne prie ko (nors čia ne kormecinio reikalo daiktas, kas dažnai būna draudžiama biggrin.gif ), nebent susigadins užuolaidėlės, greičiausiai jas pakeis, jei garantija galios, o jei ne, tada pati pasikeisi, ne karvę kainuoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 05 balandžio 2012 - 21:33
QUOTE(rG @ 2012 04 05, 23:12)
Kiekvienas fotikas turi savo resursus, mano toks, kito kitoks, tai preliminaru ir gali būti visai ne taip. Jokia garantija ne prie ko (nors čia ne ekonominio reikalo daiktas, kas dažnai būna draudžiama biggrin.gif ), nebent susigadins užuolaidėlės, greičiausiai jas pakeis, jei garantija galios, o jei ne, tada pati pasikeisi, ne karvę kainuoja smile.gif

Viskas, nebepyskinsiu po n kadru per sekunde doh.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 04 05, 19:04)
labai blogas mastymas

labai geras mąstymas. Romos per vieną dieną irgi nieks nepastatė.
Liniuxxx, esi viena iš nedaugelio naujokių, kurios tikrai turi potencialą wink.gif

brum, nejauti, kad tampi antru _ms_ ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenora: 05 balandžio 2012 - 21:39
QUOTE(brumbrumai @ 2012 04 05, 10:37)
aplinka ir drabuziai gerai, bet norisi kazkokio bah, o pas tave ta motera uzkista uz to medzio...

nu nzn. jei mishkas butu vos vos zalesnis, nors koki atspalvi turetu, nes cia raudona per raudona ;]
II foto man zymiai geresne, ir patinka keistai sudedos rankos. pedkelnes graziai dera prie plauku, nera nereikalingu detaliu, zvilgsnis nebegioja. tik tamsoka foto, ko gero neteisinga ekspozicija.
QUOTE(Laukine25 @ 2012 04 04, 00:13)
Faina idėja ir spalvos.

mano manymu ideja labai banali, tokiu foto milijonas (nors diskutuota buvo 100x, kokiu foto NE milijonas, zinau zinau, - nu bet man ispudzio nedaro, gal jau del to, kad pati vien kiek auto su usais turiu hehe). bet patiko merginos ishraishka, spalvos - na visas foto apdirbimas. siaip mergaite labai fotogenishka.
QUOTE(chiquitka @ 2012 04 05, 14:46)
As atnesu sokia-tokia serija.

yra keleta tikrai vertu demesio darbu. flickr bandysiu prasieiti.
p.s. pletok projekteli wink.gif
QUOTE(brumbrumai @ 2012 04 05, 20:04)
labai blogas mastymas

da nu, Brum, normalus.
Atsakyti
Eleonora. Visos čia su potencialu wink.gif Tai taip reliatyvu, kad net keista skaityti tokius žodžius "viena iš nedaugelio" bla bla bla rolleyes.gif
Čia kiekvienas savaip dėmesio išsireikalauja, o galima tiesiog pasakyti ačiū.
Ir išvis, nepulk brumo, kad tik daugiau tokių žmonių biggrin.gif

Maggie, tingiu aš pasakotis, kažkas dar klausė dėl fono, gal brumas flicrėj, tai buvo visiškai neplanuotas netyčiukas, kuris man patinka - nei idėja mano, nei išraiška mano, va ten tai žmogus išskirtinis, duok diev jai, kad tik eitų pirmyn su savo kūrybiškumu ir savitumu. Labai įdomi asmenybė, mano kolegė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 05 balandžio 2012 - 21:46
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 05, 21:28)
nu nieko sau smile.gif pas mane tik vos per 12 000

pas man ir vos virš 12 000 1,5 metų rolleyes.gif paskutiniu metu nebepleškinu, pasižiūriu per akute, matau kad neįdomu ir nepliauškinu...
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 04 05, 20:03)
Merginos nusiraminkit ph34r.gif  ph34r.gif  ph34r.gif 
Mano fotikui 5 men., o parode 49 844  fool.gif

Pasirodo as taupuke biggrin.gif

Maggie Labai dekinga buciau, jeigu prasietum bigsmile.gif Aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 05 balandžio 2012 - 22:43
QUOTE(Elenora @ 2012 04 05, 22:29)
brum, nejauti, kad tampi antru _ms_ ?

koks palyginimas biggrin.gif

neprisimenu nei vienos foto, tai gal nei viena ir neužkabino.
Atsakyti