QUOTE(neiste @ 2012 04 05, 16:06)
Pavasariska, gaivu. Patiko.
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 04 05, 17:51)
Nebutina, taciau as norejau padaryt techniskai tvarkinga foto butent miske, prie prasto apsvietimo, su ne paciu geriausiu fotiku, pasimokyt dirbt su modeliu (kuris, kaip minejau, mano sesuo, jokiu budu nevadinu to rimta fotosesija, o juo labiau - uz pinigus) o ne vien fotkint vaiko zaislus namuose, ko manau, tikrai nepavadintum ieskojimu.
Pasikartosiu, dar tik mokausi ir esu jau pradedancioji -atrasiu as dar tas gilesnes mintis is prasmes nuotraukose.
I galva neimu, spyrio i sikna norisi manau visoms naujokems, taciau nebutina iskart sumalt i miltus ir sakyt, kad nuotraukos yra nieko vertos.
Siai dienai man yra pasiekimas, kam susitvarkiau su nustatymais ir sugebejau isgaut tvarkinga nuotrauka.
O ryt, manau, to man jau nebeuzteks
Pasikartosiu, dar tik mokausi ir esu jau pradedancioji -atrasiu as dar tas gilesnes mintis is prasmes nuotraukose.
I galva neimu, spyrio i sikna norisi manau visoms naujokems, taciau nebutina iskart sumalt i miltus ir sakyt, kad nuotraukos yra nieko vertos.
Siai dienai man yra pasiekimas, kam susitvarkiau su nustatymais ir sugebejau isgaut tvarkinga nuotrauka.
O ryt, manau, to man jau nebeuzteks
Tai kita karta rasyk, kad noriu komentaru TIK technikai, bet jeigu pati sakai kad tau tai yra pasiekimas, reiskia manai kad susitvarkei, tai kam tada visai tie komentarai? kad paliaupsintu? O sumalimas i miltus kaip tik ir turetu buti tas spyris i sikna, kad kita karta pradetum mokintis galvoti apie viska is karto, nes nuotrauka susidaro butent is visumos, o ne is atskiru dalyku.
smalsi antroj nuotraukoj tai nematau, kad fokusas ant vienos is stikliniu. Neuzskaitau.
Lighting Essentials live seminaras cia