Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(neiste @ 2012 04 05, 16:06)
Truputelis sventines nuotaikos 4u.gif :
Foto pakeiciau

Pavasariska, gaivu. Patiko.
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 04 05, 17:51)
Nebutina, taciau as norejau padaryt techniskai tvarkinga foto butent miske, prie prasto apsvietimo, su ne paciu geriausiu fotiku, pasimokyt dirbt su modeliu (kuris, kaip minejau, mano sesuo, jokiu budu nevadinu to rimta fotosesija, o juo labiau - uz pinigus) o ne vien fotkint vaiko zaislus namuose, ko manau, tikrai nepavadintum ieskojimu.
Pasikartosiu, dar tik mokausi ir esu jau pradedancioji -atrasiu as dar tas gilesnes mintis is prasmes nuotraukose.
I galva neimu, spyrio i sikna norisi manau visoms naujokems, taciau nebutina iskart sumalt i miltus ir sakyt, kad nuotraukos yra nieko vertos.
Siai dienai man yra pasiekimas, kam susitvarkiau su nustatymais ir sugebejau isgaut tvarkinga nuotrauka.
O ryt, manau, to man jau nebeuzteks biggrin.gif

Tai kita karta rasyk, kad noriu komentaru TIK technikai, bet jeigu pati sakai kad tau tai yra pasiekimas, reiskia manai kad susitvarkei, tai kam tada visai tie komentarai? kad paliaupsintu? g.gif O sumalimas i miltus kaip tik ir turetu buti tas spyris i sikna, kad kita karta pradetum mokintis galvoti apie viska is karto, nes nuotrauka susidaro butent is visumos, o ne is atskiru dalyku. mirksiukas.gif

smalsi antroj nuotraukoj tai nematau, kad fokusas ant vienos is stikliniu. Neuzskaitau.

Lighting Essentials live seminaras cia
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 04 05, 19:11)

Mano asmenine nuomone, dauguma is jusu turetumet but ne pradziamoksliu temoje, o toliau pazengusiu. Tik kad tokios berods nera.
.

o tai kas najokams padės, jei čia visi pradžiamoksliai sedės?

čia labai daug gerų komentarų tau išsakė merginos, kad nesustotum vietoje ties tuo ką dabar padarei, o kitą kartą dar geriau padarytum nei dabar yra.. jei tau reikia tik balionų, nereikia prasmingų patarimų, tai yra tema- džiaugemės nuotraukomis, ar kažkas panašaus.. ten balionų oij kiek gausi.. jei nori kritikos, tobulėti, tai priimk tą kritiką, kad ir kokia ji bebūtų.. niekas čia niekam blogo nelinki, įkasti speceliai nenori, o visos sėdi, gaišta savo brangų laiką, nagrinėja tavo foto, ką būtų galima padaryti, kad būtų geriau, rašo tau pastabas, o tu purkštauji nepatenkinta.. kaip manai, ar kitą kartą norės tau kas nors duoti kažkokių patarimų, jei mato kad kritikos nepriimi? kam tada gaišti savo laiką analizuojant nuotrauką?
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 04 05, 18:14)
Eikit Jūs terbos biggrin.gif fotkinkit i vyks bus gera.

Tik gal ne taip, kaip aš žiauriai biggrin.gif sužinojau, kad padariau kadrų  51 539. Fotiko resursas 100 000 biggrin.gif Nei juoktis, nei verkt, sakau, gal kokį dėvėtą įkišo ten man ar ką

cia per kiek laiko?
As snd irgi tikrinau, tai nuo fotiko isigijimo per 3 menesius 8774... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 04 05, 19:20)
cia per kiek laiko?
As snd irgi tikrinau, tai nuo fotiko isigijimo per 3 menesius 8774...  biggrin.gif

Per metus ir 2 mėn biggrin.gif Tai tokiais tempais manęs dar nepavysi lotuliukas.gif Ai nu ką padarysi, gal tikrai buvo metas kada duodavau serijom ir tikrai be reikalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 04 05, 18:23)
Per metus ir 2 mėn  biggrin.gif Tai tokiais tempais manęs dar nepavysi  lotuliukas.gif  Ai nu ką padarysi, gal tikrai buvo metas kada duodavau serijom ir tikrai be reikalo smile.gif

As jau maniau, kad pas mane nesveikai daug, o tu pasirodo kaip is automato serijom saudai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 04 05, 19:17)
Tai kita karta rasyk, kad noriu komentaru TIK technikai, bet jeigu pati sakai kad tau tai yra pasiekimas, reiskia manai kad susitvarkei, tai kam tada visai tie komentarai

Supratau savo klaidas, nu susimoviau ir tiek. Dabar net paciai ant saves pikta doh.gif

Svajone musu, esu tikrai visoms dekinga uz sugaista laika ir patarimus, nu gal tikrai per jautriai sureagavau.
Tik jau neuzdekit ant manes db stampo, kaip issisokeles ir nedekingosios, tikrai taip nera, vertinu jusu patarimus ir kritika 4u.gif 4u.gif

Turiu klausima -kaip flickr'e ieskoti nuotrauku kazkokia tema? Imetus paieskos zodzius i search laukeli meta man kazkokias nesamones g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 04 05, 19:34)

Turiu klausima -kaip flickr'e ieskoti nuotrauku kazkokia tema? Imetus paieskos zodzius i search laukeli meta man kazkokias nesamones g.gif

po paieškos langeliu yra filtras- Revelant | Recent | Interesting, tai Interesting pažymėk smile.gif
Atsakyti
gal pasirodysiu kuku visai, bet kur tą reikalą patikrinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 04 05, 19:38)

http://www.myshuttercount.com/
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 04 05, 18:38)

cia
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 04 05, 19:38)
po paieškos langeliu yra filtras- Revelant | Recent | Interesting, tai Interesting pažymėk smile.gif

Nugis geda, bet niekaip nerandu -cia jau kai paspaudi search turiu ieskot, ar kur tiksliau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 04 05, 20:23)
Per metus ir 2 mėn  biggrin.gif Tai tokiais tempais manęs dar nepavysi  lotuliukas.gif  Ai nu ką padarysi, gal tikrai buvo metas kada duodavau serijom ir tikrai be reikalo smile.gif

nu nieko sau smile.gif pas mane tik vos per 12 000
Atsakyti