Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2012 04 05, 18:26)
Ai, techniškai. Tai tada nebūtina eit iš mišką.

Nebutina, taciau as norejau padaryt techniskai tvarkinga foto butent miske, prie prasto apsvietimo, su ne paciu geriausiu fotiku, pasimokyt dirbt su modeliu (kuris, kaip minejau, mano sesuo, jokiu budu nevadinu to rimta fotosesija, o juo labiau - uz pinigus) o ne vien fotkint vaiko zaislus namuose, ko manau, tikrai nepavadintum ieskojimu.
Pasikartosiu, dar tik mokausi ir esu jau pradedancioji -atrasiu as dar tas gilesnes mintis is prasmes nuotraukose.
I galva neimu, spyrio i sikna norisi manau visoms naujokems, taciau nebutina iskart sumalt i miltus ir sakyt, kad nuotraukos yra nieko vertos.
Siai dienai man yra pasiekimas, kam susitvarkiau su nustatymais ir sugebejau isgaut tvarkinga nuotrauka.
O ryt, manau, to man jau nebeuzteks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 04 05, 18:11)
Nu bet jus ir negailestingos.
Juk idejusi foto pati pasakiau, kad cia foto be minties, puikiai ta matau ir suprantu, juk dar tik mokausi.
Daugiau is technines puses pirmiausia stengiausi padaryt taisyklinga foto, tad dekinga uz patarimus butent ta linkme.

na tai imk balioną už techninius dalykus, ir pataikytą fokusą 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif va komentaras ta linkme .. kaip ir nebėr kur tobulėt tada smile.gif nes viskas gerai smile.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 04 05, 19:51)
Nebutina, taciau as norejau padaryt techniskai tvarkinga foto butent miske, prie prasto apsvietimo, su ne paciu geriausiu fotiku, pasimokyt dirbt su modeliu (kuris, kaip minejau, mano sesuo, jokiu budu nevadinu to rimta fotosesija, o juo labiau - uz pinigus) o ne vien fotkint vaiko zaislus namuose, ko manau, tikrai nepavadintum ieskojimu.
Pasikartosiu, dar tik mokausi ir esu jau pradedancioji -atrasiu as dar tas gilesnes mintis is prasmes nuotraukose.
I galva neimu, spyrio i sikna norisi manau visoms naujokems, taciau nebutina iskart sumalt i miltus ir sakyt, kad nuotraukos yra nieko vertos.
Siai dienai man yra pasiekimas, kam susitvarkiau su nustatymais ir sugebejau isgaut tvarkinga nuotrauka.
O ryt, manau, to man jau nebeuzteks biggrin.gif

labai blogas mastymas
Atsakyti
Bandymas smile.gif
1ND
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif turbūt neužskaitau verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 05 balandžio 2012 - 19:06
QUOTE(smalsi_ @ 2012 04 05, 19:05)
Bandymas  smile.gif
1ND

neužskaitau, blykstę išsijunk
Atsakyti
Aišku. Supratau, kad kiek beskaityčiau, teks mokytis iš savo klaidų, tad įsidrąsinau. Esu iš tų, na visai visai žalių, tad suvirškinsiu visas pastabas, pamokymus 4u.gif Ryt taisysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 05 balandžio 2012 - 19:10
Ech, baigiam diskusijas -kiekvienas su sava nuomone ir poziuriu.
Mano asmenine nuomone, dauguma is jusu turetumet but ne pradziamoksliu temoje, o toliau pazengusiu. Tik kad tokios berods nera.
Svajonė mūsų, aciu 4u.gif dziaugiuos, kad fokusas vietoj ax.gif
Mazais zingsneliais eisiu i prieki.
Brumbrumai, aciu uz nuomone 4u.gif Mano nuomone kitokia.
Atsakyti
kas tvarkot pirmą psl-reikia pirmame puslapyje prie namų darbų parašyti, kad nd atlikti be blykstės
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 04 04, 23:49)
o as kreizeju, neturiu ka fotkint biggrin.gif

Šauni idėja! Patiko thumbup.gif
Atsakyti
Eikit Jūs terbos biggrin.gif fotkinkit i vyks bus gera.

Tik gal ne taip, kaip aš žiauriai biggrin.gif sužinojau, kad padariau kadrų 51 539. Fotiko resursas 100 000 biggrin.gif Nei juoktis, nei verkt, sakau, gal kokį dėvėtą įkišo ten man ar ką
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 04 05, 20:11)
Ech, baigiam diskusijas -kiekvienas su sava nuomone ir poziuriu.
Mano asmenine nuomone, dauguma is jusu turetumet but ne pradziamoksliu temoje, o toliau pazengusiu. Tik kad tokios berods nera.

nu iseisim, ir kas jums is to? bus geriau, smagiau, lengviau, graziau fotkinsit?smile.gif
Atsakyti