Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(noisy-B @ 2012 04 05, 16:03)
Kaip tik netyčia šią pamačiau, ne mano:
http://www.flickr.co...57/in/contacts/
wa, raudonas aprėdas, neplazdenantis smile.gif

http://www.flickr.co.../in/photostream ir wa, kaip su sijonu raudonu sužaidė

na bet čia ir mintis kažkokia yr smile.gif ne šiaip stovi prie medžio miške su raudona suknia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 04 05, 17:45)
na bet čia ir mintis kažkokia yr smile.gif ne šiaip stovi prie medžio miške su raudona suknia smile.gif

Tai wa, prieš tai kalbėjau apie fantaziją, kai žmogus ją turi, nereikia ir plasdenančių suknių blush2.gif Kaip kad aš kol kas neradau savyje jos, vis ieškau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 05 balandžio 2012 - 16:49
QUOTE(noisy-B @ 2012 04 05, 15:48)
Tai wa, prieš tai kalbėjau apie fantaziją, kai žmogus ją turi, nereikia ir plasdenančių suknių  blush2.gif Kaip kad aš kol kas neradau savyje jos, vis ieškau...

As tai labai viliuosi, kad posakis - "kas iesko, tas randa" - tiesa. Nes irgi ieskau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 04 05, 16:48)
Tai wa, prieš tai kalbėjau apie fantaziją, kai žmogus ją turi, nereikia ir plasdenančių suknių  blush2.gif Kaip kad aš kol kas neradau savyje jos, vis ieškau...

Ne prie ko tas plazdenimas. Sakau - motyvo reik tokiai sukniai / spalvai, jei jau nuotaika ir žmogus kaip netyčia toj erdvėj smile.gif O be to, pavyzdžiuose ir čia suknelės (kaip ir nuotraukos) kaip diena ir naktis, atsiprašau mūsiškės, bet ji tikrai nelabai kokia biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(chiquitka @ 2012 04 05, 16:59)
Nes irgi ieskau biggrin.gif

Gerai smile.gif
Papildyta:
bigsmile.gif
QUOTE(-Radė @ 2012 04 05, 15:00)

rg portretukas i

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 05 balandžio 2012 - 17:05
Truputelis sventines nuotaikos 4u.gif :
user posted image

Foto pakeiciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 05 balandžio 2012 - 17:27
QUOTE(neiste @ 2012 04 05, 17:06)
Truputelis sventines nuotaikos 4u.gif :
http://farm8.staticf...7245f4074_z.jpg[/img]

Nugi fainai kaip smile.gif tik kreivuliuoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 05 balandžio 2012 - 17:07

1. Trys objektai. Fotografuojame tris, priešais fotoaparatą esančius objektus, paeiliui fokusuodami į pirmą, antrą, ir trečią. Geriausia, kad objektai būtų vienas už kito. Viso turi būti trys nuotraukos. Šio namų darbo tikslas išmokti fokusuoti objektus ne tik kadro centre.
Idemiau perskaicius pirma puslapy tikrai nesunkiai surasi visus kitus namu darbus ir pavyzdzius mirksiukas.gif
[/quote]

aciu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 04 05, 19:07)
Nugi fainai kaip smile.gif tik kreivuliuoja smile.gif

Kur? Man ne unsure.gif

Kampe broka pamaciau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 05 balandžio 2012 - 17:20
QUOTE(neiste @ 2012 04 05, 17:19)
Kur? Man ne unsure.gif

vos vos dešinėn viskas
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 04 05, 19:20)
vos vos dešinėn viskas

Patvarkiau 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 05 balandžio 2012 - 17:53
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 04 05, 16:45)

QUOTE(rG @ 2012 04 05, 17:06)
O be to, pavyzdžiuose ir čia suknelės (kaip ir nuotraukos) kaip diena ir naktis, atsiprašau mūsiškės, bet ji tikrai nelabai kokia  biggrin.gif

Nu bet jus ir negailestingos.
Juk idejusi foto pati pasakiau, kad cia foto be minties, puikiai ta matau ir suprantu, juk dar tik mokausi.
Daugiau is technines puses pirmiausia stengiausi padaryt taisyklinga foto, tad dekinga uz patarimus butent ta linkme.
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 04 05, 18:11)
Nu bet jus ir negailestingos.
Juk idejusi foto pati pasakiau, kad cia foto be minties, puikiai ta matau ir suprantu, juk dar tik mokausi.
Daugiau is technines puses pirmiausia stengiausi padaryt taisyklinga foto, tad dekinga uz patarimus butent ta linkme.

Oi, nereik čia dėl kiekvieno žodžio imt į galvą mirksiukas.gif 4u.gif

Ai, techniškai. Tai tada nebūtina eit iš mišką. Geriau iš pat pradžių reikia nuo papratesnių dalykų eiti, nes būna, kad žmogus nemoka pagrindų, o jau griebia kąsnius, kurių suvalgyt, deja nesugeba, bet labai labai nori ir nesugeba susivaldyti smile.gif))

Bet ką aš čia, kaip kam atrodo, taip tas daro ir nieko stabdyt negalima smile.gif Čia kiekvienas savaip auga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 05 balandžio 2012 - 18:30