Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 04 04, 18:43)
pasidark du logo, vieną vertikaliai nuotraukai, kitą horizontaliai.. jei visos nuotraukos 2x3, 3x2 formato su tiek pat pixelių, logo turi tikt.. bet jei karpai, ir viena foto su daugiau pixeliu, kita su mažiau, tai logo ir gaunasi skirtingo dydžio, nes nuotraukos ne vienodos

nea, ne visai taip paaiskinau, man kazkodel nusoka nustatymai, ant tokio pat formato, tarkim imu 600x900, viena karta srifto reikia 4 dydzio, kita karta net 36 doh.gif nesuprantu kame reikalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 04 balandžio 2012 - 17:53
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 04, 17:51)
nea, ne visai taip paaiskinau, man kazkodel nusoka nustatymai, ant tokio pat formato, tarkim imu 600x900, viena karta srifto reikia 4 dydzio, kita karta net 36 doh.gif nesuprantu kame reikalas.

Sm pasakė teisingai - jei nuotrauka labiau nukarpyta, jau raidės bus mažesnės, todėl jas teks didinti. Bet kam tas nepatogumas - rašyti kas kart. Turėk šabloną kelių stilių ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 04 04, 19:01)
Sm pasakė teisingai - jei nuotrauka labiau nukarpyta, jau raidės bus mažesnės, todėl jas teks didinti. Bet kam tas nepatogumas - rašyti kas kart. Turėk šabloną kelių stilių ir tiek.

tai nebesusigaudau rolleyes.gif norit pasakyti, kad ne visada vienodo dydzio nuotraukos buna vienodo dydzio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 04, 17:51)

tai tu kas kart iš naujo logo darai kiekvienai nuotraukai?

pasidaryk logo, kokio reikia dydžio, ir jį užsisaugok.. ir dėk tą logo ant visų nuotraukų, nepasikeis tada logo dydis niekaip..
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 04 04, 19:33)
tai tu kas kart iš naujo logo darai kiekvienai nuotraukai?

pasidaryk logo, kokio reikia dydžio, ir jį užsisaugok.. ir dėk tą logo ant visų nuotraukų, nepasikeis tada logo dydis niekaip..

aha, kiek as ten dedavau ji, ne ant visu rasiau, o dabar jau ziuriu, kad uzknisa rolleyes.gif jau pasidariau actiona rolleyes.gif
Papildyta:
tas pats ir su actionu, nesuprantu kame reikalas doh.gif
imu kaip pavz dvi nuotraukas, pasidarau toki pat dydi, dedu logo, ant vienos gerai, ant kitos jis toks mazas, kad net nesimato kad kazkas uzrasyta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 04 balandžio 2012 - 18:55
Zirze, nežinau aš smulkiai kas ten keičiasi, bet žinau viena, kad tai rastinis failas, o ne vektorinis (kurį galima didint ir mažint kiek tik pageidauji, nė kiek kokybė nesikeis, aš skelbimus visokius maketuoju su vektorines grafikis iliustratorimi), tai va, tokį rastinį kaip JPG sumažinus ir keičiasi nuotraukos struktūra, darosi kažkas su tais pixeliais ir pan. Daugiau nepasakysiu.

O dėl actiono, žiūrint kaip jį ten padarei, kažkur kažkas ne taip padaryta.

Oho, kokia rašyba biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 04 balandžio 2012 - 18:55
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 04, 18:50)
aha, kiek as ten dedavau ji, ne ant visu rasiau, o dabar jau ziuriu, kad uzknisa rolleyes.gif jau pasidariau actiona rolleyes.gif
Papildyta:
tas pats ir su actionu, nesuprantu kame reikalas doh.gif
imu kaip pavz dvi nuotraukas, pasidarau toki pat didi, dedu logo, ant vienos gerai, ant kitos jis toks mazas, kad net nesimato kad kazkas uzrasyta doh.gif

nesuprantu kas tau nesigauna.. aš tai turėdavau užsisaugojus logo, ir be vargo dėdavau ant visų nuotraukų g.gif
Atsakyti
na tiek to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 04, 18:55)
na tiek to smile.gif

kokiu formatu logo užsaugojai? jį kaip PSD reikia užsaugoti..
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 04 04, 20:03)
kokiu formatu logo užsaugojai? jį kaip PSD reikia užsaugoti..

as tiesiai i actionus saugojau, spaudziau new action, ir irasinejau smile.gif dabar jau viskas gerai atrodo, kai is trecio karto irasiau biggrin.gif
Atsakyti
sveikos

Zirze uzjauciu del tiek nervu, bet svarbiausia viskas baigesi ok smile.gif
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 04 04, 07:22)
šiaip reportažas pribloškė, mane ta Kedžių istorija žudo.. kokius tėvai plakatus vaikams įkišę į rankas.. siaubas, bepročiai konkretūs..
Papildyta:
Zirze laukinė viską teisingai pasakė, nebėr ką pridurt smile.gif nesuk galvos dėl tų linijų, viena tiesi, vadinasi viskas gerai wink.gif

visiskai pritariu unsure.gif man, tai nesuprantama, kodel jie savo vaikus i tai itraukia doh.gif

o as kreizeju, neturiu ka fotkint biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 04 04, 08:22)

šiaip reportažas pribloškė, mane ta Kedžių istorija žudo.. kokius tėvai plakatus vaikams įkišę į rankas.. siaubas, bepročiai konkretūs..

Pritariu... nebežiūriu nei žinių, nei laidų, nei straipsnių nebeskaitau ta tema... juodas principų karas...

Sveikos

Zirze, užjaučiu ir kartu pergyvenau dėl tavo nuotraukų ir apsidžiaugiau perskaičius, jog viskas liuks. Dar pagalvojau, kaip faina kai turi tokį naginga vyra wub.gif wub.gif wub.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ainoa @ 2012 04 04, 20:19)

o as kreizeju, neturiu ka fotkint biggrin.gif
http://farm6.staticf...356368f64_z.jpg

ei kaip čiotkai bigsmile.gif

tiesa, mėginau ir aš padaryt mažosios velykinę FS, tai maniau nusišausiu... vos nepradėjau ant vaiko rėkt... susifokusuoju, o ji šast ir nebeliko kadre ir liko tik dūmelis
doh.gif doh.gif būtų geras apšvietimas, tai manau viskas būtų kitaip, o dabar... doh.gif
Atsakyti