Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 29, 15:10)
as linkusi tiket, kad ta kaina kazkaip atsiperka smile.gif

o tu jau fotika issirinkai?

ne, mąstau ir dairausi po skelbimus dar vis, blaškausi tarp kiev 6c arba 60 ir pentacon six. pirmąkart susidūrus su pentaconu pajaučiau jam simpatiją, bet dabar kažkaip neatmetu ir kiev varianto smile.gif paieškos gali ir užsitęsti, pirkti neskubu. bet šiaip ar taip tai reiks skanerio 35mm juostai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 29 kovo 2012 - 15:27
QUOTE(emmulia @ 2012 03 29, 13:58)
P.S. Kazkas su flickr siand negerai  doh.gif

uzskaitau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 03 29, 15:02)
Laaabas, aš ir vėl su klausimais. biggrin.gif

pažiūrėjau, kad baisiai daug tas nuotraukų skanavimas iš juostos kainuoja, pradėjau dairytis skanerių, aišku epson v700 ir v750 būtų tobula ir žavu, bet finansai neleidžia. ką daryyyt?  biggrin.gif labai jau blogai būtų, pėvėzė , epson v500 (gali būt ir iš antrų rankų)? o gal dar paprastesnio ieškot? ar neverta?

O kito gamintojo nenori? Tik Epson? Pas mane CanoScan 9000F. Patenkinta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 29 kovo 2012 - 15:30
QUOTE(rG @ 2012 03 29, 16:04)
Mane irgi šitai domina. Na, mūsų viena iš SM naudoja epson v500, gal pati parašys, tai sakė, kad viskas ok su juo smile.gif

ir as toki turiu ,man super tiko , dbar siuo metu su juosta nefotkinau,reiks vel pasiimt i rankas , nes per tuos blogumus nesinorejo nieko doh.gif

soy irgi turi toki ,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DEEN*: 29 kovo 2012 - 15:41
QUOTE(airv @ 2012 03 29, 15:24)
O kito gamintojo nenori? Tik Epson? Pas mane CanoScan 9000F. Patenkinta smile.gif

man nesvarbu koks gamintojas, tik skaičiau, kad epson'ai lenkia canon'us, hp ir kt., bet čia sąlyginai, visokių modelių gi būna. aš į tuos dedikuotus net nežiūriu, o epson v700 ir v750 kainos kiek didokos, analogiškų canon'ų irgi, todėl bandau ieškot optimalesnio varianto. jeigu nepavyks, tai teks kažkaip kitaip vyniotis. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 29 kovo 2012 - 15:51
QUOTE(DEEN* @ 2012 03 29, 16:40)
ir as toki turiu ,man super tiko , dbar siuo metu su juosta nefotkinau,reiks vel  pasiimt i rankas , nes per tuos blogumus nesinorejo nieko  doh.gif

soy irgi turi toki ,

o kas tu tokia siaip?smile.gif kazkaip neatseku..
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 03 29, 15:02)
Laaabas, aš ir vėl su klausimais. biggrin.gif

pažiūrėjau, kad baisiai daug tas nuotraukų skanavimas iš juostos kainuoja, pradėjau dairytis skanerių, aišku epson v700 ir v750 būtų tobula ir žavu, bet finansai neleidžia. ką daryyyt?  biggrin.gif labai jau blogai būtų, pėvėzė , epson v500 (gali būt ir iš antrų rankų)? o gal dar paprastesnio ieškot? ar neverta?

leeeedas tas v500, turiu ir gerai. aišku v700 buvo svajonė, bet kišenėse vėjai..

aš irgi panašiai noriu kito vidutiniako, ba mamiya darosi nepatogi, gal patarsit ko dairytis?
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2012 03 29, 15:04)

Mielas portretukas smile.gif Spalvos patinka smile.gif gal kiek pakaušio per daug, tada nesimatytų ataugusios sruogelės mirksiukas.gif

neiste -> Tavojoj foto anoj temoj paskutinė. Patiko spalvos, tas medis, kiek pamenu dešinėj kažkiek trugdė, kirpčiau lauk. Poza ir emocija tokia nesuvaidinta atrodo, lyg kalbėtų smile.gif Kaip ten suburbuliuoji taip, čia PS6 gudrybė kokia, ar tik objektyvo dėka? Tada kl: kokį objektyvą turi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 03 29, 17:18)
Mielas portretukas smile.gif Spalvos patinka smile.gif gal kiek pakaušio per daug, tada nesimatytų ataugusios sruogelės  mirksiukas.gif

Dėkui 4u.gif ir dėl sruogelės dėkui, net nepastebėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2012 03 29, 15:04)
Na kaip ir gerai mano akimis  mirksiukas.gif

Sveikos
nedrąsu, kažkaip po ilgo nedėjimo, kelt nuotrauką...laukiu labai kritikos!  mirksiukas.gif

[img]http://farm7.staticflickr.com/6046/7014726051_99526fd702_z.jpg

man gražu- svajinga mergina, švelnios spalvos... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DEEN* @ 2012 03 29, 15:40)
ir as toki turiu ,man super tiko , dbar siuo metu su juosta nefotkinau,reiks vel  pasiimt i rankas , nes per tuos blogumus nesinorejo nieko  doh.gif

soy irgi turi toki ,

aš ne soja biggrin.gif
sAy, jei jau sutrumpintai biggrin.gif

jo, turiu epson v500, normaliai. noriu dedikuoto ir siaurai, ir plačiai, bet kainuoja.
šiandien man tokia diena, kai imu tikėti, kada kada nors vėl fotografuosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 29, 17:04)
o kas tu tokia siaip?smile.gif kazkaip neatseku..

buvusi eurik@.k tongue.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 03 29, 17:39)
aš ne soja biggrin.gif
sAy, jei jau sutrumpintai biggrin.gif

jo, turiu epson v500, normaliai. noriu dedikuoto ir siaurai, ir plačiai, bet kainuoja.
šiandien man tokia diena, kai imu tikėti, kada kada nors vėl fotografuosiu biggrin.gif

sorry sumaisiau 4u.gif
Atsakyti