Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Uppps....... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 04 04, 08:22)
kokius tėvai plakatus vaikams įkišę į rankas.. siaubas, bepročiai konkretūs..

pritariu. jau vien del temos as to reportazo nenoriu ziuret.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 04 04, 07:22)
kokius tėvai plakatus vaikams įkišę į rankas.. siaubas, bepročiai konkretūs..
drinks_cheers.gif
Tai yra tragedija, tai yra šlykštu, nepateisinu net tam tikrų informavimo priemonių , nes galima vieną dalyką parodyt iš visokių pusių. Tėvai paprasčiausiai buki, nemąstantys, bliaunantys kaip avys vineoj bandoj, laukiantys šuns, kuris pavys į vieną ar kitą pusę. Ir niekas kitas, tik jie patys kalti, tokiems, kuriems ir prie ruso buvo geriau, kuriems kubilius kaltas, kuriems visi valdžioj pedofilai ir t. t.
Kažkur skaičiau, lyg Lapinas sakė, kad tokie tiesiog pripratę nemąstyti, o pasikalbėjimas, apmąstymai ir visa kita jiems yra blevyzgos. Jie mato tai, kas parašyta ir tiki viskuo, ką kalba per TV. Todėl man nė kiek nekeista matyt tokią bandą, nes ilgą laiką TV palaikė tik vieną pusę ir tą tiuninguotą pliką violetinį banditą, kuris permatomas net per ekraną su savo visiškai durnom kalbom. Bet va jis išdrįso pasakyt, kad visi pedofilai, o žmonėms kaip tik to ir reikėjo, nes reikėjo ant kažko išsiliet.
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2012 04 04, 07:39)
pritariu. jau vien del temos as to reportazo nenoriu ziuret.

Pritariu, nes tai jau solidarumas. Nematau aš čia jokios aktualijos, tai yra suinteresuotos pusės žmonių valdymas. Psio.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 04 04, 08:18)
Gal iš Kauno? biggrin.gif

aha lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 04 03, 21:37)

OOo, kaip fainai thumbup.gif

Atsakyti
Laba,

norejau paklausti kokia photoshop'o versija naudojat? kas naudojat/naudojot, ar lightroom'o uztenka nuotraukoms koreguoti ar reikia cs...?

QUOTE(rG @ 2012 04 04, 08:18)
Gal iš Kauno? biggrin.gif

doh.gif nu va koks Kaunas stereotipais apauges...
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 04 03, 23:34)
Nuotraukos is renginio Nezinau ar leis paziuret, nes ne mano facebooke yra, nezinau ar visiems prienama. Noriu dar pasakyt, kad renginio tema palaikau visiskai neutralia pozicija, nes daug diskusiju paskutiniu metu visur, i jas veltis visiskai nenoriu 4u.gif O objektyvios kritikos mano nuotraukom tikrai butu malonu isgirst  smile.gif

tau reiktų pasiskaityti apie pagr. kompozicijos taisykles, apie tą patį reportažą...
Šiaip foto, kur vaikai su plakatais baisios, vien dėl plakatų...

fotikas toliau dulka.
Atsakyti
norejau paklausti merginu, kurios deda logotipus ar parasus ant foto, kaip jus sureguliuojat, kad ant visu foto parasai butu vienodo dydzio? g.gif as niekaip nesuprantu, darau nuotraukas vienodo dydzio, bet paraso nepavyksta ideliai atitaikyti.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 04 04, 06:22)
na mano akimis žiūrint, aš tiesiai šviesiai pasakysiu.. reportažas prastas, labai mėgėjiškas.. ir dar viena nuotrauka pribloškė, centre stovi mergaitė, o šone nuotraukos kažkieno užpakalis užima puse kadro.. baisu.. ir ne vienoje nuotraukoje užpakalis kieno nors matosi.. privalai sužiūrėti tokius dalykus.. tokius kadrus su ne vietoje įlindusiais užpakaliais, rankomis, galvomis trinti lauk reikia, arba karpyti.. suprantu, kad fotografuoti buvo sunku, nes matosi, kad žmonių labai daug buvo.. bet nuotraukas kuo estetiškesnes reiktų atrinkti..

šiaip reportažas pribloškė, mane ta Kedžių istorija žudo.. kokius tėvai plakatus vaikams įkišę į rankas.. siaubas, bepročiai konkretūs..

Aciu, Svajone uz kritika. Sutinku, kad labai megejiskai isejo, na bet as ir esu megeja, net nzn ar taip dar galima pavadint biggrin.gif Zinau, kad daug ko nesuziurejau, daug klaidu, ir nelabai buvo laika ramiai paanalizuot, reikejo staigiai atiduot, tai dar labiau susimoviau. Na bet tai buvo pirmas kartas kai apskritai zmones fotogrofavau, o dar tokiais kiekiais doh.gif
Del reportazo temos. Taip ir zinojau, kad uzvirs diskussijos doh.gif I visa ta istorija stengiuos nesigilinti - man per daug purvo is visu pusiu schmoll.gif , man tai buvo tik galimybe pafotografuot - tik tiek. Del vaiku laikomu plakatu - sutinku, kai kurie nukrate...
Del solidarumo - kadangi nesigilinu ir nesistoju ne i viena puse buvau solidari savo norams bandyti fotografuoti skirtingus dalykus, nes praktikos jokios beveik neturiu biggrin.gif
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 04 04, 12:24)
tau reiktų pasiskaityti apie pagr. kompozicijos taisykles, apie tą patį reportažą...
Šiaip foto, kur vaikai su plakatais baisios, vien dėl plakatų...

Aciu. Butinai taip ir padarysiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 04 balandžio 2012 - 13:50
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 04, 13:36)
norejau paklausti merginu, kurios deda logotipus ar parasus ant foto, kaip jus sureguliuojat, kad ant visu foto parasai butu vienodo dydzio? g.gif as niekaip nesuprantu, darau nuotraukas vienodo dydzio, bet paraso nepavyksta ideliai atitaikyti.

actioną logotipui susikurk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2012 04 04, 20:13)
actioną logotipui susikurk wink.gif

Aš irgi vargstu su logotipu. Bandžiau kelis kartus rašyti tekstą ant nuotraukos, bet vos tik paspaudžiu Enter, tekstas pradeda mirgėti, o norint jį pažymėti - visa nuotrauka paraudonuoja. Nesuprantu ką ne taip darau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 04, 13:36)

pasidark du logo, vieną vertikaliai nuotraukai, kitą horizontaliai.. jei visos nuotraukos 2x3, 3x2 formato su tiek pat pixelių, logo turi tikt.. bet jei karpai, ir viena foto su daugiau pixeliu, kita su mažiau, tai logo ir gaunasi skirtingo dydžio, nes nuotraukos ne vienodos
Atsakyti