Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2012 04 04, 00:23)

Zmogus klause kaip patiesint biggrin.gif Nors neverta vargt prie tokio niekalo..

Snd tave zmonems rekomendavau tongue.gif

chiauitka, susitvarkei, saunuole 4u.gif Pazistama veida maciau smile.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif ar priimsit mane i savo grupe? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 04 03, 21:44)

Smagu smile.gif Aciu!

QUOTE(jurnica @ 2012 04 03, 21:57)
sveikutes smile.gif ar priimsit mane i savo grupe? rolleyes.gif

Tai aisku, kad priimsim 4u.gif
Eik i pirma puslapi, idemiai pasiskaityk apie namu darbus ir laukiam prisijungencios su pirmaisiais ND mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 04 03, 22:44)
Zmogus klause kaip patiesint biggrin.gif Nors neverta vargt prie tokio niekalo..

Snd tave zmonems rekomendavau tongue.gif

bigsmile.gif dėkou blush2.gif

na, mano manymu, nebūtina tokių dalykų tiesinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 03, 20:21)
gerai i kelnes buvau pridejus wacko.gif

pentaxas tokiu formatu fotkina.

Net man skaityt karšta buvo. Nu nafik. Ryt fs, eisiu antrą kart gyvenime defragmentuosiu kortelę. blink.gif

Ir dėl tos foto, jei tiesinsi tas duris, gausis nenormalus kadras, juk pati foto nečiuožia, siena stovi stačiai, o durys pravertos, todėl normalu, kad gaunas ne stati linija. Reikia kad bent viena linija būtų tiesi H ar V, bet ne visos nuotraukos linijos. 4u.gif

QUOTE(rG @ 2012 04 03, 20:37)

Mano Moustache

Faina idėja ir spalvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 03 balandžio 2012 - 23:14
QUOTE(Maggie @ 2012 04 03, 22:25)
man patinka tavo ieskojimai, nors niekada nesizavejau badu, ypac jo ploksciom pu[ty]pytem. netycia pamaciau jo darbus ko gero paauglystej, ir rodos nieko nepasikeite (nezymiai). man tai baisiausia kas gali buti, tikiuosi mano fotkes su manim kartu keisis ir tobules..
beje - cia skaitmena? ar ne? nes jei butu skaitmena, man grudo nesinori, kazhkaip norisi svariu ryskiu kvadratuku/liniju/seseliu, kontrasto gal daugiau?
is tavo idetu, man ze best sita - http://www.flickr.co.../in/photostream idomiausia, apdirbimas patiko, kompozicija.

Na aš juo irgi niekada nesižavėjau, man patiko tik idėja, kurią bandysiu plėtoti smile.gif
Čia skaitmena, bet dėjau juostos efektą, šį kartą man taip norėjosi, bet turiu dar vieną modeliuką šitai temai ir n+1 idėją. Bus matyt į ką išsirutulios viskas ateity smile.gif
P.S šita man irgi best iš serijos, netobula, bet patinka labiausiai.
Atsakyti
[quote=chiquitka,2012 04 04, 01:01]
Smagu smile.gif Aciu!
Tai aisku, kad priimsim 4u.gif
Eik i pirma puslapi, idemiai pasiskaityk apie namu darbus ir laukiam prisijungencios su pirmaisiais ND mirksiukas.gif
labai malonu smile.gif jau siandienpradejau skaitinetis.kai turesiu laisvo laiko isigilinsiu labiau,ko gero rytoj per mazylio pietu miegeli pasinersiu i apmokymus.tai taip suprantu kad galiu drasiai kelti savo namu darbus bet kada?na einu i lovyte,o ryt vel uzsuksiu.iki.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 04 03, 23:25)
eina peklon. kiek streso. gerai, kad MB turi ;]

as tos nuotraukos netvarkyciau.. taip "skaudziai" centruota ir ponas taip kazkaip "pacanskai" stovi... blush2.gif

o man ji kaip tik tokia pamaiviskai faina,as net liepiau "sustrai" atrodyti, nes saldziu foto yra, noriu ivairumo rolleyes.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2012 04 04, 00:13)
Net man skaityt karšta buvo. Nu nafik. Ryt fs, eisiu antrą kart gyvenime defragmentuosiu kortelę.  blink.gif

Ir dėl tos foto, jei tiesinsi tas duris, gausis nenormalus kadras, juk pati foto nečiuožia, siena stovi stačiai, o durys pravertos, todėl normalu, kad gaunas ne stati linija. Reikia kad bent viena linija būtų tiesi H ar V, bet ne visos nuotraukos linijos.  4u.gif

dekui del duru, norejau nuomones, ar labai blogai, jei bus jos tokios pasviros smile.gif vadinas paliksiu taip smile.gif
o del korteles,manau kad nuo tokio bajerio neapsaugos joks deframentavimas ar formatavimas, cia pacios korteles kazkokia klaida g.gif bet per 3 men pirma karta taip nutiko, nors tiesa pasakius, tokio skaiciaus nuotrauku i sia kortele dar nebuvau padarius.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 04, 06:54)
o man ji kaip tik tokia pamaiviskai faina,as net liepiau "sustrai" atrodyti, nes saldziu foto yra, noriu ivairumo rolleyes.gif

Gal iš Kauno? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 04 03, 22:34)
Nezinau ar leis paziuret, nes ne mano facebooke yra, nezinau ar visiems prienama. Noriu dar pasakyt, kad renginio tema palaikau visiskai neutralia pozicija, nes daug diskusiju paskutiniu metu visur, i jas veltis visiskai nenoriu 4u.gif O objektyvios kritikos mano nuotraukom tikrai butu malonu isgirst  smile.gif

na mano akimis žiūrint, aš tiesiai šviesiai pasakysiu.. reportažas prastas, labai mėgėjiškas.. ir dar viena nuotrauka pribloškė, centre stovi mergaitė, o šone nuotraukos kažkieno užpakalis užima puse kadro.. baisu.. ir ne vienoje nuotraukoje užpakalis kieno nors matosi.. privalai sužiūrėti tokius dalykus.. tokius kadrus su ne vietoje įlindusiais užpakaliais, rankomis, galvomis trinti lauk reikia, arba karpyti.. suprantu, kad fotografuoti buvo sunku, nes matosi, kad žmonių labai daug buvo.. bet nuotraukas kuo estetiškesnes reiktų atrinkti..

šiaip reportažas pribloškė, mane ta Kedžių istorija žudo.. kokius tėvai plakatus vaikams įkišę į rankas.. siaubas, bepročiai konkretūs..
Papildyta:
Zirze laukinė viską teisingai pasakė, nebėr ką pridurt smile.gif nesuk galvos dėl tų linijų, viena tiesi, vadinasi viskas gerai wink.gif
Atsakyti
Ūsai patiko bigsmile.gif . rG, aš panašias kelnes turiu, ne iš Takko tavosios? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nieko sau @ 2012 04 04, 07:25)
Ūsai patiko  bigsmile.gif . rG, aš panašias kelnes turiu, ne iš Takko tavosios? biggrin.gif

Čia ne aš biggrin.gif
Atsakyti