Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2012 04 03, 20:40)
sake nieko ipatingo, perkopijavo per korteliu skaitytuva visas nuotraukas ir per pentax programa atidare, kuri buvo prideta perkant fotika.

nu tai gerai per pentax, o per kitur vis tiek nesamones darosi?
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 03, 20:40)
sake nieko ipatingo, perkopijavo per korteliu skaitytuva visas nuotraukas ir per pentax programa atidare, kuri buvo prideta perkant fotika.

nu geras, bet tai mistika kažkokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 04 03, 21:43)
nu tai gerai per pentax, o per kitur vis tiek nesamones darosi?

ne,nebesidaro nesamones, rodo ir su picasa, ko anksciau nebuvo, ir su ps atsidaro.
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 03 31, 21:32)

Jlclove kaktusas koks fainas bigsmile.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(Zirzė @ 2012 04 01, 11:13)

o as po vestuviu pirmuju, dievuleliau, nors ir to laiko buvo daug, bet ne viska suziurejau, kaip pirmas lartas, nespedavau ivykiams uzbegti pries akis, atfotkinau 12val, jauciuosi, kolkas, negyva rolleyes.gif

bais knieti pamatyti rezultata smile.gif

QUOTE(Ainoa @ 2012 04 01, 15:19)

o as ateinu jau su velykine nuotaika smile.gif

tikrai velykiskai nuteikei bigsmile.gif faini koliaziukai

QUOTE(airv @ 2012 04 01, 21:18)
Džiaugiuosi, kad patiko mano ieškojimai.
Dar viena iš tos pačios serijos smile.gif nakčiai. kritikai.

na si man labiausiai zinok bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 04 03, 16:18)
užskaitau

Aciu. Atrodo su nd baigta yahoo.gif Ismokau nemazai, aciu JUMS. Dar buvau Canon orginizuojamuose kursuose (cia prie fotiko kai pirkau buvo nemokamas priedas), ten irgi smagu ir naudinga buvo. Bandysiu realizuoti zinias dabar smile.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 04 03, 20:17)
Ačiū, merginos. Kažkaip šarpo lyg daug nedėjau, nežinau, bandysiu kažkaip "pašvarinti" veidą... Ranka specealiai blurinta dar labiau, kad būtų ryškus judesys.
Papildyta:
Taip nenorėjau eiti pas gydytoją, jaučiu alergiją jiems, bet vis dėlto teks, įdomūs tie simptomai...

sveikatos 4u.gif Mano drauges dukra panasu virusa visai neseniai buvo pasigavus. Jei nebuvo nei slogos, nei gerkles skausmo, nieko, tik temperatura, taip apie savaite laikes, net kraujo tyrima dares, bet jokio uzdegimo nerado, isvada - virusas.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 04 03, 17:08)

Nuobodus ir triukšmingas Autoportretas 12/52

spalvotos oda nepatinka, o vat j/b man visai neblogas. patiko mintis su judesiu, na ir tikrai atrodai nekaip. sveikateles 4u.gif

QUOTE(Zirzė @ 2012 04 03, 20:21)
zinokit, MB sutvarke, nezinau ka dare, bet atidaro db viska normaliai
gerai i kelnes buvau pridejus wacko.gif

siaubelis per ka tau reikejo pereiti. o dar vestuves. ir tikrai, kodel tokie extrymai nutinka per svarbias fotosesijas

QUOTE(rG @ 2012 04 03, 20:37)

Mano Moustache

nerealiai bigsmile.gif
Atsakyti
pasirodo, ikisus kortele tiesiai i kompa,nenuskaito tu kadru, o per skaitytuva - viska gerai rodo, idomiai kazkaip, kodel dali kadru gerai nuskaito, kita dali - ne g.gif
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2012 04 03, 21:37)

Mano Moustache

super rolleyes.gif
Papildyta:
norejau paklausti, kaip kirpti arba kaip tvarkyti tokia foto,kai vienas sonas tiesiai eina, o va durys kreivos.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 03, 23:59)

As bandyciau klonuodama patiesint
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 04 03, 22:11)
As bandyciau klonuodama patiesint

O kam? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 03, 22:59)
norejau paklausti, kaip kirpti arba kaip tvarkyti tokia foto,kai vienas sonas tiesiai eina, o va durys kreivos.

eina peklon. kiek streso. gerai, kad MB turi ;]

as tos nuotraukos netvarkyciau.. taip "skaudziai" centruota ir ponas taip kazkaip "pacanskai" stovi... blush2.gif
QUOTE(airv @ 2012 04 01, 22:18)
Džiaugiuosi, kad patiko mano ieškojimai.
Dar viena iš tos pačios serijos smile.gif nakčiai. kritikai.

man patinka tavo ieskojimai, nors niekada nesizavejau badu, ypac jo ploksciom pu[ty]pytem. netycia pamaciau jo darbus ko gero paauglystej, ir rodos nieko nepasikeite (nezymiai). man tai baisiausia kas gali buti, tikiuosi mano fotkes su manim kartu keisis ir tobules..
beje - cia skaitmena? ar ne? nes jei butu skaitmena, man grudo nesinori, kazhkaip norisi svariu ryskiu kvadratuku/liniju/seseliu, kontrasto gal daugiau?
is tavo idetu, man ze best sita - http://www.flickr.co.../in/photostream idomiausia, apdirbimas patiko, kompozicija.
QUOTE(brumbrumai @ 2012 04 03, 13:45)
as gal visada elgiuos kaip nescia, nezinau. bet man kazkas kitkas smile.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(gotte @ 2012 03 31, 20:17)
O man patiko asiliukas ir JB nėra prastas...baltą spalvą paryškinčiau...žodžiu čiut daugiau kontrasto. Trūksta visos arklio galvos fone, na kad ji nebūtų nukapota...tuomet foto dėčiau pavadinimą "Dvigalvis"  biggrin.gif ar kažkas tokio... žodžiu, smagiau žiūrėtųsi... bet to gražiai kontrastuoja toks "žilas" asilas su juodu arkliu fone...]

labai teisingas komentaras. pritariu.
QUOTE(pandre @ 2012 04 01, 12:32)
O as penktadieni turejau siokia tokia, pirmaja gyvenime fotosesija!

paskutine. nors apskritai bardakelis, nesiziuri aukstyn galva, per daug visko - jb pasimeta labai viskas viskame, spalvota geriau. si kart ne. bet gal turi daugiau foto sios fs?
QUOTE(gotte @ 2012 04 01, 13:06)
aš čia UK per savo pirmas vestuves (antros gyvenime) kai fotografavau tai irgi pergyvenau, nes reikėjo vien angliškai kalbėti ir kažkaip nors kalbą moki, bet fotografuoti nelengva, nes ne visad surasdavau žodžius, ką sakyti, kai žmonės pozuoja...kažkaip atrodo kai nepratusi, kad skamba kvailai..."well done", "good", lovely" biggrin.gif  doh.gif  lotuliukas.gif uhhh..sunku buvo..
ir po to bijojau redagavimo, nes jaunasis buvo juodaodis, tai atrodė, kad dėsiu kontrasto daugiau, tai jis pavirs nuodėguliu lotuliukas.gif tai visas foto redaguodama praktiškai žiūrėjau vien tas vyras kaip atrodo biggrin.gif o pagal jį jau jaunąją "derinau" biggrin.gif

man labai patinka tavo uk living stories thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 04 03, 22:25)
ypac jo ploksciom pu[ty]pytem. netycia pamaciau jo darbus ko gero paauglystej, ir rodos nieko nepasikeite (nezymiai). man tai baisiausia kas gali buti, tikiuosi mano fotkes su manim kartu keisis ir tobules..

Pritariu rolleyes.gif
Atsakyti
Nu kaip fainai, kad tau Zirze viskas taip gerai baigesi, visa diena kumscius laikiau. Auksines rankos tavo vyro. Isivaizduoju koks stresas turejo but, ypac pagalvojus kad tai vestuves blink.gif doh.gif 4u.gif
Man savaitgali teko rengini fotografuot (pazistami zmones organizavo ir paprase), tai kai reikejo staigiai kazkiek sutvarkyt nuotraukas (ko as visiskai nemoku, megstu i viena nuotrauka ilgai spoksot ir galvot) ir atiduot organizatoriams viska ta pacia diena, tai penki prakaitai nuejo, ypac kai teko viska du kartus daryt, nes kompas sugalvojo netinkamu momentu pakibt ir nieko neissaugojo doh.gif Bet vistiek susimoviau biggrin.gif, nuotraukas tiek sumazinus buvau, kad siusti per skype organizatoriams, kad kai jie ikele i facebooka, tai kokybe kai kuriu tragiska, daug kur sharpo ant greicio per daug pridejau, tai matos. doh.gif doh.gif Fotografuodama jokios itampos nejauciau, nes pasakius buvau, kad nieko ispudingo nelaukit biggrin.gif, bet kai atiduot reikejo, tai oj kinkos drebejo. O jeigu tai butu apmokamas darbas tikriausiai mirciau is baimes biggrin.gif
Nuotraukos is renginio Nezinau ar leis paziuret, nes ne mano facebooke yra, nezinau ar visiems prienama. Noriu dar pasakyt, kad renginio tema palaikau visiskai neutralia pozicija, nes daug diskusiju paskutiniu metu visur, i jas veltis visiskai nenoriu 4u.gif O objektyvios kritikos mano nuotraukom tikrai butu malonu isgirst smile.gif
QUOTE(noisy-B @ 2012 04 03, 16:08)

Man pirma nelabai, o sergantis auto labai patiko rankos judesys 4u.gif
QUOTE(rG @ 2012 04 03, 19:37)
Mano Moustache

thumbup.gif
Atsakyti