QUOTE(Zirzė @ 2012 04 03, 22:59)
norejau paklausti, kaip kirpti arba kaip tvarkyti tokia foto,kai vienas sonas tiesiai eina, o va durys kreivos.
eina peklon. kiek streso. gerai, kad MB turi ;]
as tos nuotraukos netvarkyciau.. taip "skaudziai" centruota ir ponas taip kazkaip "pacanskai" stovi...
QUOTE(airv @ 2012 04 01, 22:18)
Džiaugiuosi, kad patiko mano ieškojimai.
Dar viena iš tos pačios serijos
nakčiai. kritikai.
man patinka tavo ieskojimai, nors niekada nesizavejau badu, ypac jo ploksciom pu[ty]pytem. netycia pamaciau jo darbus ko gero paauglystej, ir rodos nieko nepasikeite (nezymiai). man tai baisiausia kas gali buti, tikiuosi mano fotkes su manim kartu keisis ir tobules..
beje - cia skaitmena? ar ne? nes jei butu skaitmena, man grudo nesinori, kazhkaip norisi svariu ryskiu kvadratuku/liniju/seseliu, kontrasto gal daugiau?
is tavo idetu, man ze best sita -
http://www.flickr.co.../in/photostream idomiausia, apdirbimas patiko, kompozicija.
QUOTE(brumbrumai @ 2012 04 03, 13:45)
as gal visada elgiuos kaip nescia, nezinau. bet man kazkas kitkas
QUOTE(gotte @ 2012 03 31, 20:17)
O man patiko asiliukas ir JB nėra prastas...baltą spalvą paryškinčiau...žodžiu čiut daugiau kontrasto. Trūksta visos arklio galvos fone, na kad ji nebūtų nukapota...tuomet foto dėčiau pavadinimą "Dvigalvis"
ar kažkas tokio... žodžiu, smagiau žiūrėtųsi... bet to gražiai kontrastuoja toks "žilas" asilas su juodu arkliu fone...]
labai teisingas komentaras. pritariu.
QUOTE(pandre @ 2012 04 01, 12:32)
O as penktadieni turejau siokia tokia, pirmaja gyvenime fotosesija!
paskutine. nors apskritai bardakelis, nesiziuri aukstyn galva, per daug visko - jb pasimeta labai viskas viskame, spalvota geriau. si kart ne. bet gal turi daugiau foto sios fs?
QUOTE(gotte @ 2012 04 01, 13:06)
aš čia UK per savo pirmas vestuves (antros gyvenime) kai fotografavau tai irgi pergyvenau, nes reikėjo vien angliškai kalbėti ir kažkaip nors kalbą moki, bet fotografuoti nelengva, nes ne visad surasdavau žodžius, ką sakyti, kai žmonės pozuoja...kažkaip atrodo kai nepratusi, kad skamba kvailai..."well done", "good", lovely"
uhhh..sunku buvo..
ir po to bijojau redagavimo, nes jaunasis buvo juodaodis, tai atrodė, kad dėsiu kontrasto daugiau, tai jis pavirs nuodėguliu
tai visas foto redaguodama praktiškai žiūrėjau vien tas vyras kaip atrodo
o pagal jį jau jaunąją "derinau"
man labai patinka tavo uk living stories