Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 04 03, 19:04)

issiunciau
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 03, 18:12)
issiunciau

su Fast Stone atsidarė, bet ten rodo mažytę nuotrauką 160x120 Mpx sad.gif o su visom kitom programom skaitmenines linijas kažkokias rodo ir nieko daugiau .. išėjo Exif pasižiūrėt šito failo, tai taip pat rodo kad tik 160x120 Mpx failas :/ bet užima 12 megų, tai kaip ir turėtų būti ta info kažkur, kažkaip, nes vietos tai normaliai užima..
Papildyta:
Zirze, parašyk viską nuosekliai į efoto forumą, gal kas parašys su kokia programa pabandyti atsidaryti ar pan.. aš manau, kad kažkaip vis tiek įmanoma atidaryt tą failą g.gif nes dabar žiūriu, kad FS viewer thumbanailą rodo, o pvz su ps atsidarai, tai rodo tas nesąmoningas linijas, bet normalaus dydžio failą.. ir "sveria" tas failas tiek, kiek raw'as turi svert, vadinasi info yra.. ir įdėk ten nuotrauką kokią atsisiūst, kad suprastų aiškiau, apie ką kalbi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 03 balandžio 2012 - 18:37
Ačiū, merginos. Kažkaip šarpo lyg daug nedėjau, nežinau, bandysiu kažkaip "pašvarinti" veidą... Ranka specealiai blurinta dar labiau, kad būtų ryškus judesys.
Papildyta:
Taip nenorėjau eiti pas gydytoją, jaučiu alergiją jiems, bet vis dėlto teks, įdomūs tie simptomai...
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 04 03, 19:17)

Taip nenorėjau eiti pas gydytoją, jaučiu alergiją jiems, bet vis dėlto teks, įdomūs tie simptomai...

na bet vadinas nėra dar taip blogai, jei auto sugebi pasidaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 04 03, 20:17)
Ranka specealiai blurinta dar labiau, kad būtų ryškus judesys.
Papildyta:

Na va,iskarto nesupratau blush2.gif

O taip...ypac kai pradeda vieni nuo kitu stumdyt doh.gif Nekenciu ir as tu polikliniku,tu eiliu,naglu zmoniu schmoll.gif Bet aisku,sveikata brangiausia 4u.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 04 03, 20:20)
na bet vadinas nėra dar taip blogai, jei auto sugebi pasidaryt  biggrin.gif

o buna,kad tokiais atvejais geriausios mintys kyla biggrin.gif
Atsakyti
whoa, zirze, nebloga tu cia patyrima turi.

Man tai neaisku, kodel pas tave "DNG" failai? Cia fotikas tokius daro? Koks fotikas?
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 04 03, 20:17)

Man tai neaisku, kodel pas tave "DNG" failai? Cia fotikas tokius daro? Koks fotikas?

Pentax'as pas ją.. ten galima PEF nusistatyt arba DNG, aš tai PEF naudoju, nors nežinau koks skirtumas tarp jų..
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 04 03, 19:36)
su Fast Stone atsidarė, bet ten rodo mažytę nuotrauką 160x120 Mpx sad.gif

zinokit, MB sutvarke, nezinau ka dare, bet atidaro db viska normaliai
gerai i kelnes buvau pridejus wacko.gif

QUOTE(robobebras @ 2012 04 03, 21:17)

nelinkiu niekam to patirti, taip jau zilu plauku pilna galva, jauciu nuo siandien ju turesiu dvigubai doh.gif

pentaxas tokiu formatu fotkina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 03 balandžio 2012 - 20:22
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 03, 20:21)
nelinkiu niekam to patirti, taip jau zilu plauku pilna galva, jauciu nuo siandien ju turesiu dvigubai doh.gif

oho, idomu ką padarė smile.gif na šaunuolis tavo vyrs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 03, 20:21)

pentaxas tokiu formatu fotkina.

tai paklausk ka dare, kame ten reikalas, gal kam pravers. Man irgi idomu kas ten per sliekai nervus tau gadino.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 03, 11:07)
prie to pacio ir paklausiu, kodel nebera noro fotorafuoti zmones?

O tai kas ten? biggrin.gif

Sveikinimai, susitvarkius, Zirze. Neduok diev.

Mano Moustache

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 03 balandžio 2012 - 20:41
QUOTE(robobebras @ 2012 04 03, 21:26)
tai paklausk ka dare, kame ten reikalas, gal kam pravers. Man irgi idomu kas ten per sliekai nervus tau gadino.

sake nieko ipatingo, perkopijavo per korteliu skaitytuva visas nuotraukas ir per pentax programa atidare, kuri buvo prideta perkant fotika. bet kortele nes ten,kur pirkom,nes sake su jakazkas negerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 03 balandžio 2012 - 20:43