Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2012 04 03, 13:50)
bet jeigu butu issaugojes kreivai informacija, tai paciam fotike ziurint nuotraukas, jau rodytu bloga kadra, o ten gerai rodo.

na ne, ne visai taip.. fotike gali rodyti gerai, o kompe ne.. bet jei formatavai, tai kaip ir turėjo viskas gerai būt g.gif žinok neturiu minčių kaip pagalbėt ..
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2012 04 03, 11:54)
Uzskaitau  4u.gif

ACIU 4u.gif Truksta dar vieno... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonyte @ 2012 04 03, 15:02)
ACIU  4u.gif Truksta dar vieno...  ax.gif

užskaitau
Atsakyti
Zirze...vajee...įsivaizduoju koks stresas...na bet gal viską atstatys, nes informacija visa kaip ir yra...laikysiu kumščius 4u.gif Man neseniai čia buvo, kad virusas suėdė viską...tiksliau suslapstė failus, dingo viskas...visos programos, visi folderiai, aišku ir visos foto...tame tarpe kelios nebaigtos fotosesijos doh.gif kortelėj duomenys ištrinti jau buvo...tai MB atstatė šiaip ne taip reikalingas fs nuotraukas, nemažai kadrų.....aj žodžiu...bet esmė kad per visą tą streso laiką internete tiek prisiskaičiau apie duomenų atstatymą, kad dabar atrodo, jog labai daug dalykų įmanoma padaryt, kad ir kokia beviltiška atrodo situacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 03, 15:22)

Ojej, kokia nesėkmė blink.gif verysad.gif Rašyk, kai ten sužinosi viską... Užuojauta.. Net nežinau ką ir pasakyti..

Savaitgalį nuvažiavau į Vilnių, sakiau, kad vengsiu dbr žmonių grupių, nes pasigavau kažkokį virusą doh.gif baisiai pikta, baisiai bloga, baisiai bijau užkrėsti vaiką verysad.gif nesuprantu kas darosi, temp laikosi, nekrenta, nėr slogos, nieko, kartais pakosčiu... Kvailystė. Jau antrą kartą taip po Vilniaus...

Nuobodus ir triukšmingas Autoportretas 12/52
user posted image

Sergantis Autoportretas 13/52
user posted image
Atsakyti
Sveikos,Zirze,laikau kumscius,kad viskas butu gerai unsure.gif Eina sau...isivaizduoju kiek streso apturejai...

noisy-B Visu pirma-sveikatos 4u.gif

pirmoji foto man visai nieko,tik oda kiek nesvari atrodo...Akys labai grazios wub.gif

Antroje,bent jau man-noretusi neislietos rankos,ar cia tokia mintis buvo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 04 03, 19:08)

Pirmojoj per daug sharpo ant vienos veido dalies, antroji labai patinka 4u.gif
Atsakyti
atnesu karodyt vaizda, kad pamatytumet, kaip gali buti doh.gif

toki vaizda matau norint atidaryti kokia foto...

user posted image

o stai cia toks atsidaro...
virsuje dvieju foto kratinys is to pacio ryto, apacioje isdeges vaizdas

user posted image

aciu uz palaikyma, blyn, kaip negera del to verysad.gif
Atsakyti
Zirze, nusiramink, nors įsivaizduoju kaip tai nelengva padaryti. Bet aš manau, kad tikrai turėtų būti atkapstyti failai, nuotraukos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 03, 17:46)
atnesu karodyt vaizda, kad pamatytumet, kaip gali buti doh.gif

toki vaizda matau norint atidaryti kokia foto...

o stai cia toks atsidaro...
virsuje dvieju foto kratinys is to pacio ryto, apacioje isdeges vaizdas

aciu uz palaikyma, blyn, kaip negera del to verysad.gif

kažkokia čia nesąmonė.. toks vaizdas, kad kompo programa nesusitvarko kuri turi atidaryti failą g.gif gali duoti kokią fotkę atsisiųsti, pažiūrėti, ar pvz mano kompe atsidaro?
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 04 03, 18:57)
kažkokia čia nesąmonė.. toks vaizdas, kad kompo programa nesusitvarko kuri turi atidaryti failą  g.gif  gali duoti kokią fotkę atsisiųsti, pažiūrėti, ar pvz mano kompe atsidaro?

galiu
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 03, 18:03)

rima07 eta gmail.com
Atsakyti