Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

sveikos.

QUOTE(brumbrumai @ 2012 04 03, 12:05)
siaip, savo kazkokiai atsiauriai nuotaikai..

daug sviesos kaip atsiauriai nuotaikai.. labiau liudna nuotaika cia panasu..
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 03, 11:55)
sia tema greit reiks laidot....

pirmas mano blynas:)

oo nu pagaliau, cia tiek issiziojusiu Tavo pirmo blyno laukia! einu i flickr wink.gif
Atsakyti
panos, dabar tai jau gelbekit help.gif help.gif help.gif
puse vestuviu foto kortele roto taip, kaip butu kadras ant kadro uzejes, nemoku paaiskinti, kai su fotosopu renkuosi nuotrauka, kuria atidaryti, rodo normalia foto, kai atidarau raw, atidaro perdeginta dvieju nuotrauku kadra, dieve mano, o ka dabar daryt cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 03, 14:33)
panos, dabar tai jau gelbekit help.gif  help.gif  help.gif
puse vestuviu foto kortele roto taip, kaip butu kadras ant kadro uzejes, nemoku paaiskinti, kai su fotosopu renkuosi nuotrauka, kuria atidaryti, rodo normalia foto, kai atidarau raw, atidaro perdeginta dvieju nuotrauku kadra, dieve mano, o ka dabar daryt  cry.gif  cry.gif  cry.gif

o tai ko tu jas kortelej laikai? as tai ne iki galo supratau, kas negerai..
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 03, 13:33)
panos, dabar tai jau gelbekit help.gif  help.gif  help.gif
puse vestuviu foto kortele roto taip, kaip butu kadras ant kadro uzejes, nemoku paaiskinti, kai su fotosopu renkuosi nuotrauka, kuria atidaryti, rodo normalia foto, kai atidarau raw, atidaro perdeginta dvieju nuotrauku kadra, dieve mano, o ka dabar daryt  cry.gif  cry.gif  cry.gif

panašu, kad kortelės prieš naudojant nesuformatavai? net nežinau kuom padėt, informacija kaip suprantu yra, bet "kreivai" išsaugota.. kai kompe taip nutinka, tai užtenka defragmentaciją padaryt, bet kai kortelėj- nežinau.. ko gero gal ir yra kokia programa, kuri sudėliotų failo informaciją, taip kaip reikia..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 04 03, 14:36)
o tai ko tu jas kortelej laikai? as tai ne iki galo supratau, kas negerai..

ne korteleje, perkeltos i kompa, bet ir kortelej ta pati rodo ziurint per kompa, o per fotika kai ziuriu, rodo normalias fotkes, o vakar pirma karta prisedau prie kompo perziurineti nuotraukas, ir nukopinau i pc, ziurejau su picasa, ir staiga vienoj vietoj picasa man pradeda rodyti ruzavus kadrus, zalius, juodus kadrus, persigandau, isijungiau Ps, paziurejau ar programa mato nuotraukas gerai, kai spaudi open-->, atsidaro lentele su nuotraukom, ir tada matau visas normaliai, kai pasirenku atidaryti atitinkama, raw programa atidaro butent ta vaizda, koki matau per picasa, dalis nuotraukos yra pradzioje darytu kadru, dalis isdegintos foto.....jeigu jau cia amen tom fotkem, ka jauniesiems reiks pasakyt verysad.gif verysad.gif verysad.gif net drebu dabar nuo soko....
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 04 03, 14:40)
panašu, kad kortelės prieš naudojant nesuformatavai?  net nežinau kuom padėt, informacija kaip suprantu yra, bet "kreivai" išsaugota.. kai kompe taip nutinka, tai užtenka defragmentaciją padaryt, bet kai kortelėj- nežinau.. ko gero gal ir yra kokia programa, kuri sudėliotų failo informaciją, taip kaip reikia..

tame ir reikalas, kad suformatavau kortele, ji buvo visiskai tuscia ir suformatuota....nes paskaiciau Ritos aptarimus, kad ji po kiekvieno trynimo formatuoja, pamaniau, kad ir man nepamaisys....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 03 balandžio 2012 - 13:45
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 03, 14:45)
ne korteleje, perkeltos i kompa, bet ir kortelej ta pati rodo ziurint per kompa, o per fotika kai ziuriu, rodo normalias fotkes, o vakar pirma karta prisedau prie kompo perziurineti nuotraukas, ir nukopinau i pc, ziurejau su picasa, ir staiga vienoj vietoj picasa man pradeda rodyti ruzavus kadrus, zalius, juodus kadrus, persigandau, isijungiau Ps, paziurejau ar programa mato nuotraukas gerai, kai spaudi open-->, atsidaro lentele su nuotraukom, ir tada matau visas normaliai, kai pasirenku atidaryti atitinkama, raw programa atidaro butent ta vaizda, koki matau per picasa, dalis nuotraukos yra pradzioje darytu kadru, dalis isdegintos foto.....jeigu jau cia amen tom fotkem, ka jauniesiems reiks pasakyt verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif net drebu dabar nuo soko....
Papildyta:
tame ir reikalas, kad suformatavau kortele, ji buvo visiskai tuscia ir suformatuota....

nesciau kur pirkau (jei yra garantija), kad istrauktu jas is korteles. gal pasiseks ir istrauks geras. man kazkada buvo dingusios, o kai kurios persiklojusios, tai istrauke gan gerai. bet jos dar buvo kortelej.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 04 03, 14:40)
panašu, kad kortelės prieš naudojant nesuformatavai?  net nežinau kuom padėt, informacija kaip suprantu yra, bet "kreivai" išsaugota.. kai kompe taip nutinka, tai užtenka defragmentaciją padaryt, bet kai kortelėj- nežinau.. ko gero gal ir yra kokia programa, kuri sudėliotų failo informaciją, taip kaip reikia..

bet jeigu butu issaugojes kreivai informacija, tai paciam fotike ziurint nuotraukas, jau rodytu bloga kadra, o ten gerai rodo.

QUOTE(brumbrumai @ 2012 04 03, 14:47)
nesciau kur pirkau (jei yra garantija), kad istrauktu jas is korteles. gal pasiseks ir istrauks geras. man kazkada buvo dingusios, o kai kurios persiklojusios, tai istrauke gan gerai. bet jos dar buvo kortelej.

kortelei garantija?
as jas tik nukopijavau i kompiuteri, viskas liko kortelej
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 03 balandžio 2012 - 13:51
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 03, 14:50)
bet jeigu butu issaugojes kreivai informacija, tai paciam fotike ziurint nuotraukas, jau rodytu bloga kadra, o ten gerai rodo.
kortelei garantija?
as jas tik nukopijavau i kompiuteri, viskas liko kortelej

nu jo, kortelei. mano tai nauja buvo ir kortelej pradejo dinginet ir persidenginet.. tai nesiau i vilbra ir istrauke.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 04 03, 14:52)
nu jo, kortelei. mano tai nauja buvo ir kortelej pradejo dinginet ir persidenginet.. tai nesiau i vilbra ir istrauke.

reikes ieskoti, bet jauciu bus praeje puse metu, o kortelem kazin ar daugiau duoda doh.gif cia irgi toks vaizdas, kad persidengineja nuotraukos

ai ne, pirkau pries 3 men, radau ceki, bet garantijos ne unsure.gif pasirodo tas cekis ir yra garantija...ryt nesiu, tikiuosi atstatys verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 03 balandžio 2012 - 14:19
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 03, 14:55)
reikes ieskoti, bet jauciu bus praeje puse metu, o kortelem kazin ar daugiau duoda doh.gif  cia irgi toks vaizdas, kad persidengineja nuotraukos
ai ne, pirkau pries 3 men, radau ceki, bet garantijos ne unsure.gif

tai nesk su cekiu pirkai.. gal gales padeti..
bet tai eina sau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2012 04 03, 15:17)
tai nesk su cekiu pirkai.. gal gales padeti..
bet tai eina sau  blink.gif

taip, negaliu atsigauti, koks stresas....
nera visos dalies po ceremonijos rotusej, iki vaziavimo i sventimo vieta
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 03, 18:25)
reikes ieskoti, bet jauciu bus praeje puse metu, o kortelem kazin ar daugiau duoda doh.gif  cia irgi toks vaizdas, kad persidengineja nuotraukos
ai ne, pirkau pries 3 men, radau ceki, bet garantijos ne unsure.gif pasirodo tas cekis ir yra garantija...ryt nesiu, tikiuosi atstatys verysad.gif

Užjaučiu...ir kodėl tai turėjo nutikti būtent per vestuves ....
Nešk į parduotuvę, turėtų padėti 4u.gif
Atsakyti