Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2012 04 03, 12:07)
prie to pacio ir paklausiu, kodel nebera noro fotorafuoti zmones?

nzn.. atsibodo tos mergaites, visai nebeidomu pasidare.. paprastiems zmonems ir ju kasdienybei tik noras lyg liko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 04 03, 11:05)
siaip, savo kazkokiai atsiauriai nuotaikai..

tavo stiliuks smile.gif pamatyčiau šitą foto kur nors bilekur, ir nesakytum,kad tavo, bet aš žinočiau ,kad čia tavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 04 03, 12:24)
nzn.. atsibodo tos mergaites, visai nebeidomu pasidare.. paprastiems zmonems ir ju kasdienybei tik noras lyg liko smile.gif

na taip, suprantama smile.gif o jau buvau pagalvojus, kad visiskai fotografuoti atsibodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 03 balandžio 2012 - 11:50
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 04 03, 12:42)
tavo stiliuks smile.gif pamatyčiau šitą foto kur nors bilekur, ir nesakytum,kad tavo, bet aš žinočiau ,kad čia tavo  biggrin.gif

smoke.gif

kaip as miego noriu, tai negaliu...
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 04 03, 13:23)

Aš irgi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 04 03, 12:23)
smoke.gif

maž apnėštėjai... biggrin.gif kažkaip viską sudėjus, ką čia rašai, panašu į tai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 04 03, 13:28)
maž apnėštėjai... biggrin.gif  kažkaip viską sudėjus, ką čia rašai, panašu į tai biggrin.gif

kas cia per kolektyvine mintis visais frontais paskutiniu metu.. biggrin.gif tikrai ne. nenoriu ir neturiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 04 03, 13:28)
maž apnėštėjai... biggrin.gif  kažkaip viską sudėjus, ką čia rašai, panašu į tai biggrin.gif

Taigi matai, ji rūko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 04 03, 12:33)
kas cia per kolektyvine mintis visais frontais paskutiniu metu.. biggrin.gif tikrai ne. nenoriu ir neturiu smile.gif

kolektyvinė mintis įpūs vieną dieną nėšumą tau lotuliukas.gif nori ar nenori...

nu tai aišku...kol nenori, tol neturi (nors ne visais atvejais tas galioja deja lotuliukas.gif ), bet gal va jau šią sekundę užsinorėt ir turėt...simple biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2012 04 03, 12:34)
Taigi matai, ji rūko biggrin.gif

šitą veiduką galimą naudot ir perkeltine prasme...ne vien tiesiogine biggrin.gif

be to rūkyt gali labai greit mest..čia rūkai čia jau metei biggrin.gif jei kolektyvinės mintys papučia stipriau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 03 balandžio 2012 - 12:37
QUOTE(gotte @ 2012 04 03, 13:35)
kolektyvinė mintis įpūs vieną dieną nėšumą tau  lotuliukas.gif nori ar nenori...

nu tai aišku...kol nenori, tol neturi (nors ne visais atvejais tas galioja deja lotuliukas.gif ), bet gal va jau šią sekundę užsinorėt ir turėt...simple  biggrin.gif

daugiau nuotrauku nerodysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 04 03, 12:36)
daugiau nuotrauku nerodysiu biggrin.gif

tai čia ne vien dėl nuotraukų, bet ir dėl nuotaikų...nepasislėpsi nuo budrių akių laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 04 03, 13:38)
tai čia ne vien dėl nuotraukų, bet ir dėl nuotaikų...nepasislėpsi nuo budrių akių  laugh.gif

as gal visada elgiuos kaip nescia, nezinau. bet man kazkas kitkas smile.gif
Atsakyti