Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(airv @ 2012 04 01, 21:43)
Ainoa, čia projektorius wink.gif

aciu smile.gif
noreciau as savo tokios, jei sedimaja tokia fotogeniska tureciau lotuliukas.gif

na man dar iki tokiu ieskojimu kaip iki... biggrin.gif bet gal kazkada pribresiu ir as ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonyte @ 2012 04 01, 13:10)
Laba,

keliu 5 ND 1 dali (naturalus apsvietimas):

AUTO

user posted image

CLOUDY

user posted image

CUSTOM

user posted image

Pridedu dirbtiniam apsvietime, gal kas paziuresit 4u.gif

AUTO

user posted image

TUNGSTEN LIGHT

user posted image

CUSTOM

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 04 01, 19:49)

Paluri nemanau, kad labai jau susimovei su tais vyrais ir dar kaip pirma karta, flickre buvo pora visai neblogu mano akimis  rolleyes.gif

o as ateinu jau su velykine nuotaika smile.gif

Ačiū 4u.gif Žiūrėsiu ar jiems patiems patiks smile.gif

Gražu, nuteikei velykiškai 4u.gif

QUOTE(airv @ 2012 04 02, 01:48)
Dar viena iš tos pačios serijos smile.gif nakčiai. kritikai.

Labai, labai thumbup.gif tie kvadračiukai labai patiko!

QUOTE(Simonyte @ 2012 04 02, 03:21)
Pridedu dirbtiniam apsvietime, gal kas paziuresit  4u.gif

Man atrodo, reikia baltą daiktą fotografuoti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2012 04 01, 21:18)
Džiaugiuosi, kad patiko mano ieškojimai.
Dar viena iš tos pačios serijos smile.gif nakčiai. kritikai.

Kadangi nevisai pradziamoksle, tai galiu sau leist taip pakritikuot tongue.gif. Nors turbut nieko naujo nepasakysiu ir pati patyrei ta vieta, kad didziausia beda musanti self esteema - matyta.
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 04 01, 16:19)
o as ateinu jau su velykine nuotaika smile.gif

Tikrai kvepia pavasariu. Visos savotiskai grazios, negaleciau isskirti ne vienos. Svekinu uz originaluma. taip pat turiu klausima - kaip isgavai toki balta fona, ar cia sienos namuose tokios baltos???
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 04 02, 08:42)
Kadangi nevisai pradziamoksle, tai galiu sau leist taip pakritikuot tongue.gif. Nors turbut nieko naujo nepasakysiu ir pati patyrei ta vieta, kad didziausia beda musanti self esteema - matyta.

Na o kas šiais laikais nėra matyta, arba panašiai matyta? smile.gif šiaip labai patiko man tiek nude fotografuoti, tiek linijos, formos, būtinai plėtosiu ir toliau šitą mintį. Labai įkvėpė Lucien Clergue darbai nors juos pamačiau kiek vėliau, nei pradėjau eksperimentuoti smile.gif pradinė mintis kilo žiūrint badas.lt nuotraukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 02 balandžio 2012 - 11:41
QUOTE(airv @ 2012 04 02, 11:39)
Na o kas šiais laikais nėra matyta, arba panašiai matyta? smile.gif šiaip labai patiko man tiek nude fotografuoti, tiek linijos, formos, būtinai plėtosiu ir toliau šitą mintį. Labai įkvėpė Lucien Clergue darbai nors juos pamačiau kiek vėliau, nei pradėjau eksperimentuoti smile.gif pradinė mintis kilo žiūrint badas.lt nuotraukas smile.gif

tiesiog tai foto, kuri techniskai yra labai specifine. Todel kelia labai aiskias sasajas. Butent badas.lt ir prisiminiau, nors paties www pats jau nebeatgaminau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonyte @ 2012 04 01, 23:51)
Pridedu dirbtiniam apsvietime, gal kas paziuresit  4u.gif

nelabai supratau, cia tas baltas daiktas kuris, stalas? ar karoliai su nezymiais baltais fragmentais?
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 04 02, 12:40)
tiesiog tai foto, kuri techniskai yra labai specifine. Todel kelia labai aiskias sasajas. Butent badas.lt ir prisiminiau, nors paties www pats jau nebeatgaminau smile.gif

tai,kad čia toks studijinės fotografijos žanras, ar kaip čia pavadinti, kuris ten kaželintąjame dešimtmeryje buvo labai poluliarus.. ir tas badas čia manau ne prie ko smile.gif

man tai įdomu, nors ir nieko naujo, bet kažkas kitokio, nei įprasta studijinė fotografija..
Atsakyti
Laba,
QUOTE(paluri @ 2012 04 02, 07:16)
Ačiū  4u.gif  Žiūrėsiu ar jiems patiems patiks smile.gif

Gražu, nuteikei velykiškai  4u.gif
Labai, labai  thumbup.gif  tie kvadračiukai labai patiko!
Man atrodo, reikia baltą daiktą fotografuoti...  g.gif

QUOTE(Zirzė @ 2012 04 02, 13:41)
nelabai supratau, cia tas baltas daiktas kuris, stalas? ar karoliai su nezymiais baltais fragmentais?

bandysiu perdaryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonyte @ 2012 04 01, 13:10)
Laba,

keliu 5 ND 1 dali (naturalus apsvietimas):

PIrmam puslapy parsyta, kad lyg daiktas baltas turetu buti mirksiukas.gif 4u.gif

Man labai patiki Airv projektukas
Atsakyti
Laba
QUOTE(paluri @ 2012 04 02, 06:16)
Gražu, nuteikei velykiškai  4u.gif

4u.gif

QUOTE(Dincelis @ 2012 04 02, 11:01)
Tikrai kvepia pavasariu. Visos savotiskai grazios, negaleciau isskirti ne vienos. Svekinu uz originaluma. taip pat turiu klausima - kaip isgavai toki balta fona, ar cia sienos namuose tokios baltos???

labai aciu smile.gif smagu, kad patiko, o del baltumo, tai tikrai taip, sienos baltos ir ant balto pagrindo fotografavau ax.gif

QUOTE(airv @ 2012 04 02, 11:39)

drinks_cheers.gif sutinku
sekmes eksperimentuose, lauksim dar vaizdu biggrin.gif
Atsakyti