Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2012 04 01, 15:43)
nuotrauka reikalaujanti kontrasto smile.gif ir tas pasvirimas vercia galva pasukti kairen- tiesinciau smile.gif

o as po vestuviu pirmuju, dievuleliau, nors ir to laiko buvo daug, bet ne viska suziurejau, kaip pirmas lartas, nespedavau ivykiams uzbegti pries akis, atfotkinau 12val, jauciuosi, kolkas, negyva rolleyes.gif

Aš būtent tokio efekto ir norėjau smile.gif Bandžiau padaryti panašų efektą kaip šis fotografas padaro. Aišku, man iki jo toli gražu, bet man atrodo,kad truputį panašiai išėjo blush2.gif
Fotografuota ant kalniuko, tai kažkaip tas pasvirimas gavosi,bet bandžiau tiesinti ir man visai nesižiūri, tai palikau kaip yra...

Įsivaizduoju kaip sunku vestuves fotografuoti... Aš vis savo padėjėjai peršu mintį, kad jos vestuves fotografuosiu, bet gal be reikalo... juo labiau nelabai žinau tų indiškų tradicijų dar. Be to, čia vestuvės vyksta kelias dienas, tai būtų tikrai ne 12 val.... doh.gif

QUOTE(Dalyja @ 2012 04 01, 15:55)
Visai gražiai žiūrisi wink.gif prie kažko norisi kabintis bet niekaip neįžiūriu į ką hihihi.gif ax.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(gotte @ 2012 04 01, 16:36)
ir po to bijojau redagavimo, nes jaunasis buvo juodaodis, tai atrodė, kad dėsiu kontrasto daugiau, tai jis pavirs nuodėguliu lotuliukas.gif tai visas foto redaguodama praktiškai žiūrėjau vien tas vyras kaip atrodo biggrin.gif o pagal jį jau jaunąją "derinau" biggrin.gif

...geltona spalva nuotraukose negražiai atrodo...žiedai gėlių...kad sunku redaguoti...kažkodėl įsiminiau ir nuo to karto vis dėmesį atkreipdavau į tai...ir iš tiesų...sunkokai su tais geltonais žiedais

aš laukiu šiandien identiškų dvynukių, gimusių kovo 8-ąją bigsmile.gif  wub.gif ir bijau...kad nesusitvarkysiu... blush2.gif

Tą tai aš pastebėjau irgi,kai dukrą fotogafuoju su indukais, jei jie gana šviesūs, tai viskas gerai, bet jei tik tamsesnė oda, tai su kontrastu labai sunku...

Įsidėmėsiu dėl geltonos spalvos 4u.gif

Kaip faina! Geros fotosesijos 4u.gif
O tu namie fotografuoji?
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 01, 13:13)
prie dizaino tvarkymo, ikelti reikia foto virsuje, nepamenu kaip ten vadinasi, pavadinimas ar kazkas pan rolleyes.gif

Prie pavadinimo neduoda ikelti foto, tik leidzia pati pavadinima redaguoti..Per kitur irgi neradau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 04 01, 16:02)
O as penktadieni turejau siokia tokia, pirmaja gyvenime fotosesija!

Man gražiau j/b. Sakyčiau pirmoje per mažai kontrasto, o antroje jau per daug, nes veidas labai jau šviesus ... blush2.gif

Vakar 2 sikhų vyrus fotografavau, labai nenorėjau, bet prisiprašė blush2.gif
Galiu pasakyti, kad daugiau vyrų fotografuoti nenoriu doh.gif Visai susimoviau blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paluri: 01 balandžio 2012 - 14:24
Laba, nera apsimelavusiu cia siandien? biggrin.gif
QUOTE(rG @ 2012 03 30, 19:17)
O čia mano
Photo Autobiography 2012-13/52
no time
http://farm8.staticf..._274774712c.jpg

prisidedu prie visu graziu zodziu, tikrai labai grazu, idomu, saunuole Tu, vis su idejom ir mintim smile.gif

QUOTE(gotte @ 2012 03 31, 10:38)
kritikai, mamos ir dukros portretas:
http://farm8.staticf...ce082d8b4_c.jpg

grazu, svelnu, jauciasi mamos dukros rysys. Tekstura man visai netrukdo ir patinka cia ax.gif Tiesa poza tikrai primine Sue seminara biggrin.gif man tik noretusi mamos veido ciut ciut i prieki daugiau

QUOTE(airv @ 2012 03 31, 14:49)

man sita graziausia smile.gif

Paluri nemanau, kad labai jau susimovei su tais vyrais ir dar kaip pirma karta, flickre buvo pora visai neblogu mano akimis rolleyes.gif

Pandre as ko gero irgi busiu uz viduriuka, labiau patinka su daugiau kontrasto tik lyg jo siek tiek per daug biggrin.gif o siaip patinka ir spalvota ir jb

Chiquitka asiliukas su arkliu man nelabai, trukdo jis ten, man grazesne kur flickre yra smile.gif

o as ateinu jau su velykine nuotaika smile.gif

user posted image

user posted image

Daugiau cia smile.gif

Atsakyti

QUOTE(neiste @ 2012 04 01, 15:17)
Prie pavadinimo neduoda ikelti foto, tik leidzia pati pavadinima redaguoti..Per kitur irgi neradau. unsure.gif

i antraste kelk, na bandyk, nepamenu jau, viska pati dariau bandymo budu biggrin.gif

QUOTE(Ainoa @ 2012 04 01, 16:19)
o as ateinu jau su velykine nuotaika smile.gif

aciu, akd nuteikei velykiskai 4u.gif grazu
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 01, 19:40)
i antraste kelk, na bandyk, nepamenu jau, viska pati dariau bandymo budu biggrin.gif
aciu, akd nuteikei velykiskai 4u.gif grazu

Jau radau, dekui 4u.gif

O kaip tos pirmos vestuves, ar labai baisu?
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 04 01, 18:53)
O kaip tos pirmos vestuves, ar labai baisu?

nors maniau, kad jaudintis rpadesiu pries savaite, bet jaudinausi pries diena,ir vidurius suko, ir saltis krete biggrin.gif bet vakare sampes isgeriau siek tiek, nurimau, nakti tik turejau prasta, mazylis mano kosejo smarkiai, tai miegojau tik 5val. O baisumas tik toks buvo, kad as viena, kad galiu ko nors neuzfiksuoti, ar kazko nedadaryti. Tiesa, issinuomavus buvau blykste ir objektyva. Blykste bandziau naudoti tik vakare, bet nesekmingai, nes niekaip nesupratau, kodel metz50 uzsikrauna kadrui mazdaug kas 1 blink.gif va tada tai persikau, nes jaunieji norejo, kad uzfiksuociau valsa, ir labai gaila, bet to graziai nepadariau, sviesos buvo nedaug, salej vietos maza, visi susigrudo, zmones nesupranta, kad man yra pirmumas i fotografuojama objekta doh.gif tai va cia jauciu ir bus didziausias blynas...
Atsakyti
Džiaugiuosi, kad patiko mano ieškojimai.
Dar viena iš tos pačios serijos smile.gif nakčiai. kritikai.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2012 04 01, 21:18)
http://farm8.staticf..._a32efa8b36.jpg

bigsmile.gif super thumbup.gif si man labai labai, mano skoniui labiausiai is visu biggrin.gif jei nepaslaptis kaip padarot tuos kvadratukus, visiska mistika man tokie dalykai ax.gif

Zirze, smagu, kad nors kiek nuteikiau Velykoms biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ainoa: 01 balandžio 2012 - 21:39
Ainoa, čia projektorius wink.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2012 04 01, 22:18)

Šioji man patinka. Irgi norėjau klausti, ar kavdratukus paišei rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2012 04 01, 23:18)

Tie kvadraciukai super, sedamoji grazi, bet neuzpildyta dalis man per tamsi.

Zirze, jei tik valsas, tai nieko tokio, manau. Saunuole 4u.gif
Atsakyti