Aš visgi nusprendžiau kad ten du šaliai ... vienas permestas per pečius, kaip senyvo amžiaus ponios, pasak femmes, kad mėgsta užsimest... o kitas itin įmantrus... atskirai nešiojant tuos šalius visai kitas vaizdas būtų... manau kapsuliškas variantas, vertas išbandyt, jei rasčiau taip derančius aišku... Manau be palaidinės čia niekaip... ir kokios margos ar rauktom rankovėm irgi čia nepasivilksi, tik tokę nulinę...
Gaunasi 4 skirtingi look'ai:
1. variantas su lygiu gėlėtų šaliu (aš tarkim dėčiau kaip kaklaraištį, su kiek nuleistu mazgu)
2. tas mandrasis šalis užvyniotas kaip skara... be tabaluojančių galų
3. abu šaliai, kaip pavyzdį (tik aš tikriausiai nesugebėčiau taip devėt, būtų nepatogu)
4. tiesiog palaidinė, be šalio.
4-tą variantą galima išmest, remiantis tuo, kad ne vienodo šiltumo/šaltumo variantas... kaip tarkim derinukas su liemene ir palaidinę, bet vistiek dažnai priskaičiuoja kaip tris nešiojimui galimus variantus: su viena palaidine; su viena liemene; kartu liemene ir palaidine.
Pastebėjau koks skirtingas pas moteris poreikis atsinaujinti visgi... man tai pabosta labai greit kažkokie ryškesni, kaip nors įpatingai marginti ar dar kaip išsiskiriantys rūbai, kaip pavyzdžiui marianistinis stilius... ar taškuota kokia suknelė O va kokia vienspalvė nuobodi palaidinė dažnai nunešiojama ir dar pagailima, kad jau nuplyšo.
O jūs esat pastebėjusios kokie jums rūbai greičiau pabosta?
Man taip pat labai greitai pabosta ryškiaspalviai, imantrūs drabužiai ir aksesuarai, o vienspalvius, ypač neutralių spalvų, ilgai nešioju. Kuo paprastesnis rūbas, tuo ilgiau nenusibosta
QUOTE(bytte @ 2012 04 04, 17:53)
Man atvirkščiai, labai nemėgstu nuobodžių, niūrių spalvų drabužių, bet karts nuo karto nusiperku "dėl praktiškumo", tačiau pastebėjau, kad jie užsiguli spintoje beveik nenešiojami ir galop nukeliauja į pardavimą Kaip pvz iš šio pavasario kapsulės: vienas pilkas megztinis ir keli margi ryškūs. Spėkit, kuris nešiojamas rečiausiai? Pilkas - buvau užsidėjusi tik kai visi kiti tuo metu skalbėsi
Visai pilkas golfas man irgi nelabai , dažniausiai guli spintoje. Bet turėjau pilką golfą, ties krūtine su juodai baltais trikampių raštais, ir panašiais ties rankogaliais, tai labai nešiojamas buvo ir nespėjo pabost iki kol nunešiojau.
O va tokio tipo palaidinės, man labai greit pabosta:
Mąstau kad todėl, kad tokia palaidinė visą dėmesį suryja , jokio skirtumo prie kokių kelnių ar sijono ją vilkėt, iš esmės į akis krenta tik palaidinė... Jei ir trys skirtingos apačios, vistiek look'as tas pats kaip ir gaunas . Vat ir pabosta gal dėl to taip pat gali atrodyti ir vienspalvė, net ir neutralios kokios nude spalvos, jei labai įmantraus sukirpimo manau
Bet vat kriaušėms rekomenduoja tokio tipo palaidines, kad atkreipt į viršų dėmesį... ot neekonomiška...
O va tokio tipo palaidinės, man labai greit pabosta:
Mąstau kad todėl, kad tokia palaidinė visą dėmesį suryja , jokio skirtumo prie kokių kelnių ar sijono ją vilkėt, iš esmės į akis krenta tik palaidinė... Jei ir trys skirtingos apačios, vistiek look'as tas pats kaip ir gaunas . Vat ir pabosta gal dėl to taip pat gali atrodyti ir vienspalvė, net ir neutralios kokios nude spalvos, jei labai įmantraus sukirpimo manau
Bet vat kriaušėms rekomenduoja tokio tipo palaidines, kad atkreipt į viršų dėmesį... ot neekonomiška...
QUOTE(bytte @ 2012 04 04, 17:53)
Man irgi labiau patinka neįmantrūs, paprasti drabužiai. Pavyzdžiui, turiu paprastą pilką megztuką (tik mezgimo raštai du, su sagutėmis tai ne toks visiškai visiškai be nieko), jau nežinau kelintus metus aš jį nešioju, bet taip mėgstu, kad nežadu atsisakyt O kažkada pabandymui buvau nusipirkus ryškų bolero, tai nė karto neužsidėjau, nors labai gražiai atrodė ant manęs (o gal ir jaučiau, kad ne mano ten spalva )
QUOTE(bytte @ 2012 04 04, 16:53)
Pastebėjau koks skirtingas pas moteris poreikis atsinaujinti visgi... man tai pabosta labai greit kažkokie ryškesni, kaip nors įpatingai marginti ar dar kaip išsiskiriantys rūbai, kaip pavyzdžiui marianistinis stilius... ar taškuota kokia suknelė O va kokia vienspalvė nuobodi palaidinė dažnai nunešiojama ir dar pagailima, kad jau nuplyšo.
man visiškai taip pat todėl `nutampau` iki galo visus juodus, pilkus, na kad ir rožinius, mėlynus, violetinius, rudus visokius (bet tai būna dažniausiai tokios švelnios arba nugesintos spalvos), ir su marginimais mėgstu, bet vėl tas marginimas turi būti kažkoks labai subtilus, su neryškiom, o gana panašiom spalvom ir jo nedaug. visus ryskius ir margus, dazniausiai ikisu i spinta kaip `nebegrazius` net po menesio/dvieju bet.. galiu pasigirti, ismokau tokiu ir nebepirkti (ekonomiska)
QUOTE(bytte @ 2012 04 05, 08:25)
Mąstau kad todėl, kad tokia palaidinė visą dėmesį suryja , jokio skirtumo prie kokių kelnių ar sijono ją vilkėt, iš esmės į akis krenta tik palaidinė... Jei ir trys skirtingos apačios, vistiek look'as tas pats kaip ir gaunas .
o siaip tai daugumai atsibosta tie margumynai, ryskumynai, klasika lieka klasika ir viskas, kas arciau jos, ramesnes spalvo, paprastumas o beto nu prie ryskios palaidines, margos keisk ka nori, vistiek jau atrodysi taip pat
Na klasika tai nereiškia pilka ar minimalistiška Juk marianistinis stilius irgi klasika ir dar senesnė nei maža juoda suknelė
Pasak žodyno klasika - reikšmingi, labai meniški kūriniai, turėję įtakos visai tam tikros epochos ar šalies kultūrai. Todėl Bitlai yra klasika... o jie kaip ir visiškas popsas.
Bet man klasika (jei traktuot kaip laiko patikrinta) per daug nuasmeninta ir dažnai nuobodi... vienas kitas spintoje rūbas gerai, ypač jei ne pagal kapsulės principą garderobas joje, daugiau prie ko galima dėvėti... bet kapsulės metodu kažkaip "prie visko dera" įgauna kitokį atspalvį, ir nebėra būtinybės laikyt tokį neutralų rūbą gal...
Pasak žodyno klasika - reikšmingi, labai meniški kūriniai, turėję įtakos visai tam tikros epochos ar šalies kultūrai. Todėl Bitlai yra klasika... o jie kaip ir visiškas popsas.
Bet man klasika (jei traktuot kaip laiko patikrinta) per daug nuasmeninta ir dažnai nuobodi... vienas kitas spintoje rūbas gerai, ypač jei ne pagal kapsulės principą garderobas joje, daugiau prie ko galima dėvėti... bet kapsulės metodu kažkaip "prie visko dera" įgauna kitokį atspalvį, ir nebėra būtinybės laikyt tokį neutralų rūbą gal...
QUOTE(Ondatra @ 2012 04 05, 12:17)
bazėje mačiau labai gražų marinistinį švarkelį, tiesiog įsimylėjau, bet kad per didelis
Marinistinių švarkelių dabar yra visose parduotuvėse, įskaitant net Maximą
QUOTE(dontstop @ 2012 04 05, 11:30)
Marinistinių švarkelių dabar yra visose parduotuvėse, įskaitant net Maximą
bet aš aną įsimylėjau , nežinau ar pakeičiamas
QUOTE(bytte @ 2012 04 05, 09:51)
Na klasika tai nereiškia pilka ar minimalistiška Juk marianistinis stilius irgi klasika ir dar senesnė nei maža juoda suknelė
na nevisai zodis klasika tinkamas, todel ir papildziau, kad tiesio ramesniu spalvu, paprastesni. tokie dalykai kaip ir patariami pirkti, nes jie ir yra gana ``klasikiniai``. o tie marginimai tai irgi tai tokie, tai anokie madingi. ir neminejau tik pilka butinai.. o svelnesnes spalvas visokias ir vienspalvius tiesiog. nes pati megstu ne tik toli grazu pilkus, juodus, tuos kur sunesioju ir dar gaila. tai buna ir spalvoti dalykai, bet vistiek ta spalva kokia pasteline ar pagesinta
Atnaujinau vaiko vasaros garderobą:
Takko, 100 % medvilnė, 17 lt
Visa kita tiks nuo pernai vasaros, jei kam įdomu, galėsiu pafotografuot.
Takko šią savaitę geros akcijos, ir kitą irgi neblogos bus. Šį bei tą papirkau ir sau, ir mamai, ir dar savaitgalį sugrįšiu
Takko, 100 % medvilnė, 17 lt
Visa kita tiks nuo pernai vasaros, jei kam įdomu, galėsiu pafotografuot.
Takko šią savaitę geros akcijos, ir kitą irgi neblogos bus. Šį bei tą papirkau ir sau, ir mamai, ir dar savaitgalį sugrįšiu