Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2012 04 04, 10:14)
kitas dalykas jei visada su šalikėliu ir visada vienodai užrištu... tai tada tikrai vaizdas tas pats. Bet jai niekad nenešioji skaros, o kokį kartą užsidedi... tai tikrai niekas nepastebės kad palaidinė šimtą kart devėta, visi matys skarą.

Nesutinku schmoll.gif As is tu kuriom salikelis nekeicia ivaizdzio. Gali pagyvint, bet visi matys kad rubai tie patys, jei tai svarbu biggrin.gif

O as praeita vasara mielai nesiojau maikute be rankoviu ir su iskirpte, mazyti, plona, naturalaus audinio salikeli ant kaklo ir patikau sau taip tongue.gif Ir dar turiu maikute, idealiai derancia su kita skara vasarine. Kai vesiau ir vejuota man grazu taip rengtis. Komplimentu gavau smile.gif Dabar nustebau, kad tai gali uzkliuti, net nesusimastydavau.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 04 04, 11:14)
Šitoj foto spalvytė itin blozna atrodo... lyg visų nuomone jums bloznos "pižaminės"  schmoll.gif

Ir realybėje ji tokia švelni švelni rožinė, bet sakau gal... biggrin.gif

Savo naminių rūbų kapsulę papildžiau pilku golfu (8Lt), dar nesugalvotų spalvų drabužių kapsulę (rudens/pavasario) papildžiau džinsais (kuistuke radau, nauji, 30Lt). Pagaliau po truputį judu į priekį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 04 04, 10:14)
Aš manau kad šalikėlis keičia įvaizdį... kitas dalykas jei visada su šalikėliu ir visada vienodai užrištu... tai tada tikrai vaizdas tas pats.

mano įdėtose Jesicos Albos nuotraukose daugumoje ir maikutė ir šalikas vis kitoks - nu bet man vaizdas vienodas doh.gif
Atsakyti
pavaduoju Shana lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

as jau siandien vakare keliauju shoppintis. tikiuosi po velyku grizt su 3 pilnom kapsulem biggrin.gif graziu svenciu visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 04 04, 12:06)

as jau siandien vakare keliauju shoppintis. tikiuosi po velyku grizt su 3 pilnom kapsulem  biggrin.gif  graziu svenciu visoms  4u.gif

Geros kelionės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 04 03, 17:52)
nu karščio čia toj Lietuvoj tai kaip čia pasakius hihihi.gif man kaip tik labai patikdavo, kai vėsiau pasidaro, bet dar ne taip vėsu, kad megztinį traukt ar švarką kokį blush2.gif juk tie šalikai vasariniai tai atitinkamų ir medžiagų - medvilnės ar visai permatomo plono perkeliuko... bet sakau, pripratau būt apsivyniojus, tai sirgt pradėjau doh.gif

Aš nelabai į kiemą išeinu, nes namie dirbu, man tik atostogos rūpi vasarą, o jos buna dažnai šiltesniuose kraštuose, tai karšta biggrin.gif Arba jei išeinu, tai į sodą, su dviračiu, prie ežero, tai kam tų skarų hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2012 04 03, 18:03)
Aš asmeniškai nešioju skaras ir šalikus kiekvieną dieną rudenį, žiemą ir pavasarį, bet vasarą - niekada, man būtų labai karšta. Kitais sezonais toks daiktas man reikalingas visų pirmą dėl šilumos. Kažkokio neigiamo poveikio sveikatai nepastebėjau, sergu itin retai. Kaip papuošalą šalikėlį užsivynioju periodiškai, tai priklauso nuo rūbų derinio. Jei megztinis margas, raštuotas, manau, nieko netrūksta ir šalikėlis būtų bereikalingas. Ir kitas pvz: pilkas sijonas + pilkas megztinis mano atveju šaukte šaukia ryškaus šalikėlio  smile.gif

Viskam pritariu, kaip gerai mintys išsakytos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 04 04, 12:04)
mano įdėtose Jesicos Albos nuotraukose daugumoje ir maikutė ir šalikas vis kitoks - nu bet man vaizdas vienodas doh.gif

Man tai tik vienoje kiek kitaip atrodo, o taip maikutė ir šalikas vienodi stilistiškai ar kaip čia pasakius... visi šalikai dideli, marki, marginimas daug maž geometriškai dryžuotas... net ir spalvinė gama kažkokia panaši, vieną šaliką pakeitus kitu, nieks nepasikeistu... tai kur čia nevienodumas g.gif
Aš turėjau omenį tarkim labai plonas, kaip kaspinas šalikėlis būtų sukūręs visai kitą vaizdą... arba vienspalvis lengvai permestas, kaip paminėjot garbaus amžiaus ponias pavyzdžiui...

IMHO su skara ar šaliku net ir stilių galima kitą su tuo pačiu viršum sukurt blush2.gif
Atsakyti
user posted image
vat su tokiu šalikėliu būtu gi kitas vaizdas?
o tokia skara negi nepakeistų bendro vaizdo?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 04 04, 13:06)
user posted image
vat su tokiu šalikėliu būtu gi kitas vaizdas?
o tokia skara negi nepakeistų bendro vaizdo?

na taip, sutinku, bet kažkaip iš aplinkos matau, kad jei įsikanda kokį stilių šalių, tai ir vaikšto, arba apsivyniojus, arba plėvesuodama tongue.gif
Nors pati pagalvojau dabar, kad prie ofisinio stiliaus mėgstu pasirišti "kaklaraištį" iš šilkinės skarelės, dar turiu pastelinių spalvų šilkinį šalį, reik pabandyt ir tokį žabo susimeistraut bigsmile.gif

o dėl antrojo varianto - tai čia jau nebe aksesuaras, o viršutinis rūbas, nelabai su juo įvaizdžio pakeisi ir rūbus pakaitaliosi, nes jis viską užgožia ir vaizdas bus tas pats.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 04 balandžio 2012 - 13:31
Aš irgi mėgstu "kaklaraištį" pasiriš, tik kad turiu mažai prie ko.
Malena nesutiko su tuo, kad skara gali iš esmės pakeist vaizdą, paminėjo, kad šalikėlis tik pagyvina vaizdą, ir matosi, kad rūbai vis tiek tie patys... O aš manau kad būna tokių šalikų, skarų, kad visas dėmesys tik į juos. Tai antras variantas būtent tokio pavyzdžio manau biggrin.gif . Jei ant šimtą kart devėtos palaidinės va tokį užsidedi, nei besimato tos palaidinės, nei ką. O kai atsibosta skara/šalis nusiimi ir gali eit su sena palaidine, nes jos nieks nebepamena... kažkokia tokia buvo mano mintis. Pati nenešioju taip blush2.gif
Papildyta:
tiesa pasakius pažiūrėjus į parduodamus spalvų pavyzdžius (sekanti foto) tai manau kad ten šalis ir po apačia dar skara g.gif
Atsakyti
Na jei daznai i darba eisite tuo paciu kostiumeliu, o penktadieni pasirisite salikeli, mana, bus matyt, kad naujas tik salikelis. Kas kita jei kokia palaidine pvz juoda, klasikinio modelio, retai nesiojama. Ant jos salis kris i akis. Norejau pasakyti, kai norisi atsinaujinti salikelis manes neisgelbes.
Atsakyti
su bytte nesutinku dėl tos užsimestos didelės skaros pavyzdžiu. Jis iš esmės pats atrodo kaip palaidinė, tai tiesiog arba nešioji vieną seną palaidinę, arba šita skara tiesiog kaip dar viena palaidinė ir tiek.
Jeigu skarelės, šalikėliai keičiasi ir keičiami jų surišimo būdai, tai manau, kad truputį pakeičia įvaizdį. Nors pati kaip kažkas sakė esu įsikandusi kelis rišimo būdus tik biggrin.gif man kiti negražu, ir ką tongue.gif bet nešioju tik kaip ir dontstop.. ne dėl kontrasto, bet žiemą rengiuosi gana niūriai, pilkai, juodai, tamsiai mėlynai ir t.t. (žiemą jaučiuosi nesmagiai su rėkiančiomis spalvomis), tai tada šalikas (patalpoje) man kaip pagyvinimas gaunasi tiesiog spalviškai, o kartais ir vizualiai, jeigu pavyzdžiui palaidinė/megztinis visiškai paprastas ir vienas atrodo `prastai`. Taip nešioju tik žiemą ir rudenį. Pavasarį man jau per šilta, o tų tokių slidžių, plonų net nelabai ir mėgstu.. vasarą sukaisčiau unsure.gif nebent ant pečių užsimest mėgstu kai vėsiau.
Atsakyti