Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2012 03 30, 21:31)

Nerealus thumbup.gif

QUOTE(Leticija @ 2012 03 31, 11:49)
Kaip tau gerai  biggrin.gif as kaip ir dontstop, vargstu dar su pavasarine, o jau vienas pavasario menuo kaip ir praejo  lotuliukas.gif o jau reikia ir apie vasara pradeti galvoti  g.gif

Aš irgi vargstu.. išvis nerandu vieno daikto niekur, tai taip ir stoviu vietoje unsure.gif bet ai dzin, vistiek pavasaris dingo, dar ir šalčio jeigu bus, tai sueis mano plonai `žieminiai`, gal spėsiu susirinkti biggrin.gif

QUOTE(groovy @ 2012 03 31, 12:11)
Tai kas kur matė teal spalvos šalikėlių a? Kai gausiu, galėsiu parodyti savo paprastutę laisvalaikio kapsulę tongue.gif

Aš pernai metais pirkau už 12Lt tokioje neaiškioje parduotuvėlėje teal, Norfoj kur būna tokios neaiškios g.gif bet ten tas ne trikotažinis, o slidžios medžiagos, bet ne permatomas ir nera labai plonas, grynai pavaarinis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 30, 22:31)

Ačiū už šitą smile.gif

Rodos šimtą metų pas jus nebuvau užsukus. Mamystė veža thumbup.gif
Apleidau kapsulės reikalus, o jau savaitės pabaigoj lekiam apsipirkt doh.gif bandau dar atsigriebt ir einu skaityt praleistų temų idėjom.
Atsakyti
Noriu paklausti, kokius batelius, delninuką ir švarkelį siūlytumėt prie tokios suknelės? Ir kaip tokia spalva man? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos,
apie šalius užsiminėt - buvau pamėgus vienu metu labai visokius vyniotis ant kaklo medvilninius vasarą-pavasarį-rudenį, nu ir atsisakiau (ne visiškai, bet jau ne kasdienai), dėl keletos priežasčių:
1. dėl sveikatos - pastebėjau, kad pastoviai kaklą ir iškirptę laikant apvyniotą, sugebėdavau peršalti jei tik atidengdavau blink.gif net ir pačią šilčiausią dieną doh.gif
2. dėl stiliaus - kaip kam, bet man tas nuolatinis šalikėlių kombinavimas į derinį vistiek uždeda visam stiliui kažkokį štampą - vat pvz ta Bžesko mylimoji Reda, nu man jin beleką gali apsirengti, stilingas kelnes, palaidinę, nu bet ta amžina skara (ir nesvarbu, kad ne ta pati) man tai ir stovi akyse blush2.gif lygiai taip kokia vidutinio amžiaus moteriškė su nuolat permestu šilkiniu šalikėliu... Ir tada jau keisk rūbus nekeitus, atrodo man vienodai nors tu ką doh.gif

Asmeniškai dabar labiau mėgstu išgrynintą, minimalistinį stilių, bet jokių detalių cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 03 balandžio 2012 - 14:18
Geri pastebėjimai apie šalikėlius, aš vis galvoju, kodėl žiemą - vasarą, net kambaryje kasdien būnu su kokia skarele ant kaklo, tiek jau pripratau, matyt, kad vos tik kaklas neapvyniotas - šalta. Gal tikrai reikia mest šalin tuos šalikus ir pratintis vaikščiot be jų.
Atsakyti
nu nieko šiandien neradau tinkamo parduotuvėse doh.gif man depresija prasidės tuoj jei taip ir toliau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 04 03, 14:12)
Sveikos,
apie šalius užsiminėt - buvau pamėgus vienu metu labai visokius vyniotis ant kaklo medvilninius vasarą-pavasarį-rudenį, nu ir atsisakiau (ne visiškai, bet jau ne kasdienai), dėl keletos priežasčių:
1. dėl sveikatos - pastebėjau, kad pastoviai kaklą ir iškirptę laikant apvyniotą, sugebėdavau peršalti jei tik atidengdavau blink.gif net ir pačią šilčiausią dieną doh.gif
2. dėl stiliaus - kaip kam, bet man tas nuolatinis šalikėlių kombinavimas į derinį vistiek uždeda visam stiliui kažkokį štampą - vat pvz ta Bžesko mylimoji Reda, nu man jin beleką gali apsirengti, stilingas kelnes, palaidinę, nu bet ta amžina skara (ir nesvarbu, kad ne ta pati) man tai ir stovi akyse blush2.gif lygiai taip kokia vidutinio amžiaus moteriškė su nuolat permestu šilkiniu šalikėliu... Ir tada jau keisk rūbus nekeitus, atrodo man vienodai nors tu ką doh.gif

Asmeniškai dabar labiau mėgstu išgrynintą, minimalistinį stilių, bet jokių detalių cool.gif

Aš tai juos realiai tik vietoj šaliko nešioju ir kai visai su paprastu vienspalviu megztuku, tada šiek tiek aprangą pagyvina, nors irgi minimalistiškai mėgstu, tai tiesiog nenusiimu, kai nusirengiu lauko drabužius. O vasarą vien dėl stiliaus niekada neimčiau, nes ir taip karšta blush2.gif Nemėgstu apsikarstyt. Jei vėsu, tada geriau megztukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 03 balandžio 2012 - 17:49
QUOTE(groovy @ 2012 04 03, 17:49)
Aš tai juos realiai tik vietoj šaliko nešioju ir kai visai su paprastu vienspalviu megztuku, tada šiek tiek aprangą pagyvina, nors irgi minimalistiškai mėgstu, tai tiesiog nenusiimu, kai nusirengiu lauko drabužius. O vasarą vien dėl stiliaus niekada neimčiau, nes ir taip karšta blush2.gif Nemėgstu apsikarstyt. Jei vėsu, tada geriau megztukas.

nu karščio čia toj Lietuvoj tai kaip čia pasakius hihihi.gif man kaip tik labai patikdavo, kai vėsiau pasidaro, bet dar ne taip vėsu, kad megztinį traukt ar švarką kokį blush2.gif juk tie šalikai vasariniai tai atitinkamų ir medžiagų - medvilnės ar visai permatomo plono perkeliuko... bet sakau, pripratau būt apsivyniojus, tai sirgt pradėjau doh.gif
Atsakyti
Aš asmeniškai nešioju skaras ir šalikus kiekvieną dieną rudenį, žiemą ir pavasarį, bet vasarą - niekada, man būtų labai karšta. Kitais sezonais toks daiktas man reikalingas visų pirmą dėl šilumos. Kažkokio neigiamo poveikio sveikatai nepastebėjau, sergu itin retai. Kaip papuošalą šalikėlį užsivynioju periodiškai, tai priklauso nuo rūbų derinio. Jei megztinis margas, raštuotas, manau, nieko netrūksta ir šalikėlis būtų bereikalingas. Ir kitas pvz: pilkas sijonas + pilkas megztinis mano atveju šaukte šaukia ryškaus šalikėlio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 03, 18:03)
Aš asmeniškai nešioju skaras ir šalikus kiekvieną dieną rudenį, žiemą ir pavasarį, bet vasarą - niekada, man būtų labai karšta. Kitais sezonais toks daiktas man reikalingas visų pirmą dėl šilumos. Kažkokio neigiamo poveikio sveikatai nepastebėjau, sergu itin retai. Kaip papuošalą šalikėlį užsivynioju periodiškai, tai priklauso nuo rūbų derinio. Jei megztinis margas, raštuotas, manau, nieko netrūksta ir šalikėlis būtų bereikalingas. Ir kitas pvz: pilkas sijonas + pilkas megztinis mano atveju šaukte šaukia ryškaus šalikėlio  smile.gif

o man patinka, kai derinys pats iš savęs "skamba", keletą kartų buvo, kad apsirengiu ir kažko trūksta, bandau šalikėlį, bandau kokius papuošalus, bet galų gale persirengiu doh.gif lotuliukas.gif
todėl ir pilko sijono prie pilko megztinio nelabai apsivilkčiau, mano skoniui pilkas megztinis mažų mažiausiai turėtų kokį ryškų rankovių, apykaklės kantelį, arba, jei užsagstomas - masyvias sagas ax.gif

dėl šalių vasarą, tai nešiodavau panašiam stiliuje:
user posted image
o tokį vidurinį rankų darbo net ir turiu, tik kitokių spalvų blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 03 balandžio 2012 - 20:27
QUOTE(femme @ 2012 04 03, 21:24)
mano skoniui pilkas megztinis mažų mažiausiai turėtų kokį ryškų rankovių, apykaklės kantelį, arba, jei užsagstomas - masyvias sagas ax.gif

Aš truputėlį apie kitką ax.gif Man pagal spalvinį tipą reikia kontrasto. Dabartinėje darbo kapsulėje viena iš spalvų pilka. Turiu 3 pilkas apačias ir 1 pilką viršų. Tai neišvengiamai iš visų įmanomų derinių gaunasi 3 pilnai pilki deriniai (viena iš pilkų apačių + pilkas viršus). Ir šituose deriniuose man, norint sudaryti kontrastą, labai pagelbėja didelė raudona skara smile.gif Nei auskarai, nei karoliai, nei sagos tokio efekto nepadarytų smile.gif
Kitą vertus, kaip pvz, kai prie pilkos apačios derinu margą ružavai salotinį raštuotą megztinį, nieko daugiau ten nereikia, bet kokios spalvos ir rašto šalikėlis būtų bereikalingas.
Tai gaunasi, kad kasdien rištis šalikėliio ir neįmanoma (nebent 2/3 atvejų jis būtų "ne į temą"). Čia mano garderobo atveju, kur dauguma "viršų" margi, rėkiantys.

Dėl šalių vasarą aš ir iš praeitos žinutės kažką tokio įsivaizdavau smile.gif Keista mada unsure.gif Tokią atvirą maikutę aš užsivilkčiau prie +25, tuo pačiu su šaliku man jau prie +18 per karšta..
Atsakyti
Aš manau kad šalikėlis keičia įvaizdį... kitas dalykas jei visada su šalikėliu ir visada vienodai užrištu... tai tada tikrai vaizdas tas pats. Bet jai niekad nenešioji skaros, o kokį kartą užsidedi... tai tikrai niekas nepastebės kad palaidinė šimtą kart devėta, visi matys skarą. Tas pats ir su šalikėliais, kepurėmis, laikrodžiais... net su jūsų numilėtomis rankinėmis (pastebiu kad moterys renkasi labai panašias stilistiškai, tai tada nelabai ir skirtumas raudona ar mėlyna ta rankinė... paklauskit vyrų)
Aš irgi nesuprantu kaip galima nešioti prie trumpų rankovių šalikėlį... suprakaituoji, kiek atsiriši ir peršali, bent man taip atrodo. Juk gydytojai sako kad svarbiausiai vaiko neperkaitint, tai gal čia panašiai g.gif .
Žiema aš negaliu eiti su atviru kaklu, ir sakyčiau jei ne gerai apvyniotas aplink kaklą šalikas (ta prasme gerai prigludęs be tarpų), ar golfas šiltu kaklu, tada iškart įtraukiu kaklą į palto apykaklę, ir jokiomis valios pastangomis nesugebu išsitiest.
O man labai įdomiai su šalikėliais gaunasi... va vieną palaidinė taip "suaugo" su skarele, kad ją nešioti vieną nebesinori, o skarelės niekur kitur nepritaikau. Lyg to rūbo dalis tapo g.gif ... kitas šalikėlis "suaugo" su kepure biggrin.gif Be to kažkaip randu kažkokį rišimo būdą, kuris lyg labiausiai tinka vienam ar kitam šalikėliui ar skarai... na ir niekaip kitaip lyg nebesižiūri. Ir taip meginu... ir anaip... ir vistiek grįžtu prie to "atidirbto" varianto, nors gal jis jau lyg pabodęs.
Papildyta:
QUOTE(Babi* @ 2012 04 03, 15:06)
Noriu paklausti, kokius batelius, delninuką ir švarkelį siūlytumėt prie tokios suknelės? Ir kaip tokia spalva man? blush2.gif
user posted image

Šitoj foto spalvytė itin blozna atrodo... lyg visų nuomone jums bloznos "pižaminės" schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 04 balandžio 2012 - 10:09