Aš manau kad šalikėlis keičia įvaizdį... kitas dalykas jei visada su šalikėliu ir visada vienodai užrištu... tai tada tikrai vaizdas tas pats. Bet jai niekad nenešioji skaros, o kokį kartą užsidedi... tai tikrai niekas nepastebės kad palaidinė šimtą kart devėta, visi matys skarą. Tas pats ir su šalikėliais, kepurėmis, laikrodžiais... net su jūsų numilėtomis rankinėmis (pastebiu kad moterys renkasi labai panašias stilistiškai, tai tada nelabai ir skirtumas raudona ar mėlyna ta rankinė... paklauskit vyrų)
Aš irgi nesuprantu kaip galima nešioti prie trumpų rankovių šalikėlį... suprakaituoji, kiek atsiriši ir peršali, bent man taip atrodo. Juk gydytojai sako kad svarbiausiai vaiko neperkaitint, tai gal čia panašiai
.
Žiema aš negaliu eiti su atviru kaklu, ir sakyčiau jei ne gerai apvyniotas aplink kaklą šalikas (ta prasme gerai prigludęs be tarpų), ar golfas šiltu kaklu, tada iškart įtraukiu kaklą į palto apykaklę, ir jokiomis valios pastangomis nesugebu išsitiest.
O man labai įdomiai su šalikėliais gaunasi... va vieną palaidinė taip "suaugo" su skarele, kad ją nešioti vieną nebesinori, o skarelės niekur kitur nepritaikau. Lyg to rūbo dalis tapo
... kitas šalikėlis "suaugo" su kepure
Be to kažkaip randu kažkokį rišimo būdą, kuris lyg labiausiai tinka vienam ar kitam šalikėliui ar skarai... na ir niekaip kitaip lyg nebesižiūri. Ir taip meginu... ir anaip... ir vistiek grįžtu prie to "atidirbto" varianto, nors gal jis jau lyg pabodęs.
Papildyta:
QUOTE(Babi* @ 2012 04 03, 15:06)
Noriu paklausti, kokius batelius, delninuką ir švarkelį siūlytumėt prie tokios suknelės? Ir kaip tokia spalva man?
Šitoj foto spalvytė itin blozna atrodo... lyg visų nuomone jums bloznos "pižaminės"