Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Cosette @ 2012 03 30, 15:06)
sakykit, stačiakampiui, kaip suprantu, tinka tokia? Su juostom linijom... o ir spalva deep winter atrodo nebloga...  g.gif  http://www.nextdirec.....6nbsp;Dresses

Jau shoppinies biggrin.gif
Atsakyti
Dominica,
as pastaruosius 4 metus nieko daug rimtai nepirkau, uztat dabar galvos skausma turiu smile.gif Netik sudarineju kapsules pavasario vasaros, bet ir apie rudens jau galvoju, smile.gif ir kai tik ka uzmatysiu - pirksiu, va batus ilgaaulius parsisiunciau demisezoninius pilkus, dabar noriu paltuko pilko arba tokio Paltukas tasika uzsisakinesiu pilka arba sviesiai melyna nes jei pilkas paltukas- grazu melynas salikas ir rankine smile.gif
Zodziu .... dar rinkdama pavasario vasaros kapsule - spalvas navy, raudona balta vienai ir beidge-nude kitai - manau bendrai derinsiu pvz raudonus drabuzius - nes man nude su raudonu irgi liuks atrodo smile.gif kadangi mano darbas nera oficialus ir ipareigojantis - renku kapsule tokia truputi laisvalaiko - casual stiliaus, na ir i pramogas ir i darba, o prasmatnios man net nereikia gal g.gif nemegstu rengtis vienodai keliuose baliuose, todel geriau jau perku viena drabuzi ir dalinuosi su sesemis - gaunasi jau trys skirtingi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2012 03 30, 11:58)
Taip  blush2.gif Ir dar su parašiutu pašokinėju cool.gif

o, rastum su mano vyru bendros kalbos biggrin.gif

man grazu tie aukstakulniai-pilnapadziai, as nesioju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 03 30, 14:45)
tai iš atminties parduotuvėje į spalvas žiūrit?

Spalvas reikia jausti, o ne kalti mintinai smile.gif Nes kiekvienam tipui tinka visos spalvos (yra kelios išimtys, tik patvirtinančios taisyklę biggrin.gif ), tereikia atrasti savo atspalvius 4u.gif Palečių spausdinimas menkai padės, greičiau suklaidins, nes bespausdinant atspalviai žinoma išsikraipys.
Pirmiausia reikia nusistatyti, kokie atspalviai tinka, šalti ir šilti. Jau pusė parduotuvės asortimento atkris smile.gif
Toliau dėl ryškumo - ryškūs atspalviai ar prislopinti.
Labai gerai pasianalizuoti, kokie raštai rekomenduojami: kontrastingi ar išplaukę, smulkūs ar stambūs ir tt
Papildyta:
QUOTE(D.E.L.A @ 2012 03 30, 16:48)
Netik sudarineju kapsules pavasario vasaros, bet ir apie rudens jau galvoju, smile.gif

Oho, šaunu smile.gif

Aš labai menkai pasistūmėjau su pavasario kapsulėm, kadangi vis tik turiu ką vilkėti kasdieną, tai ir neskubu nieko pirkti blush2.gif Ką buvau pasirašius sąrašėliu pirkti kovą, beveik nieko neradau. Taigi tie patys daiktai keliauja į balandžio sąrašą, kuris nuo to pasidaro milžiniškas blush2.gif Dideles viltis dedu į Jamam blush2.gif Kelis mėnesius intensyviai ieškau juodo topo nešioti po kardiganu, na lyg užkeikė kas, nerandu tokio elementaraus dalyko blink.gif Visi per ilgi arba įsirėžia į pažastis.
Artimiausias tikslas be topo nupirkti porą palaidinių ilgom rankovėm, tam buvo pašvęsti paskutiniai 6 savaitgaliai ir kol kas atrodo mission impossible blink.gif

Apie vasarą dar rimtai negalvojau, nors vertėtų, o apie rudenį išvis patyliu irnesakyk.gif
Atsakyti
Nerealus video:

25 ways to wear a scarf
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 30, 18:41)
Apie vasarą dar rimtai negalvojau, nors vertėtų, o apie rudenį išvis patyliu  irnesakyk.gif

O aš kaip ir visiems metams turiu be kelių dalykų biggrin.gif Tik mano demisezoninė viena rudeniui ir pavasariui. Daugiausiai turiu vasarai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 03 31, 11:21)
O aš kaip ir visiems metams turiu be kelių dalykų biggrin.gif Tik mano demisezoninė viena rudeniui ir pavasariui. Daugiausiai turiu vasarai biggrin.gif

Kaip tau gerai biggrin.gif as kaip ir dontstop, vargstu dar su pavasarine, o jau vienas pavasario menuo kaip ir praejo lotuliukas.gif o jau reikia ir apie vasara pradeti galvoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 03 31, 12:49)
o jau vienas pavasario menuo kaip ir praejo  lotuliukas.gif

Aš pirmas 2 kovo savaites dar pilnai žiemines kapsules nešiojau, įskaitant ir pūkinį paltą, žieminius kailinius batus.. Tik praeitą savaitgalį viską suslėpiau ir persiorientavau į pavasarį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 31, 11:54)
Aš pirmas 2 kovo savaites dar pilnai žiemines kapsules nešiojau, įskaitant ir pūkinį paltą, žieminius kailinius batus.. Tik praeitą savaitgalį viską suslėpiau ir persiorientavau į pavasarį  biggrin.gif

Aš dar ne visai, žieminių striukių ir paltų dar neslepiu, nes manieji pavasariniai-rudeniniai tinkami tik esant bent 12 laipsnių blink.gif O dabar 4 laipsniai man dar žiema totali, nors ir nesu šalčmirė. Tik jau drabužius po apačia galiu nešioti pavasarinius, nes su žieminiais per karšta. O šiaip aš turėjau iš seniau daug ką, užtat man nelabai smarkiai reikėjo rinkti kapslę, tik dar papildyti.

Tai kas kur matė teal spalvos šalikėlių a? Kai gausiu, galėsiu parodyti savo paprastutę laisvalaikio kapsulę tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 03 31, 13:11)

Tai kas kur matė teal spalvos šalikėlių a? Kai gausiu, galėsiu parodyti savo paprastutę laisvalaikio kapsulę tongue.gif

Aš nemačiau, būčiau ir pati pirkus ax.gif

Beje, šiandien apžiūrėjau šalikėlius Martinoje (kažkas rekomendavo temoje), tai mano spalvų nei vieno nebuvo, daugiau vasaroms, o kaina 12 lt (nežinau, ar visų). Gražiausi šalikėliai, IMHO, Deichmane, ypač jei sudėtis nesvarbu smile.gif Marinistinių yra Reserved ax.gif

Vyrui tinkamiausią (cool summer) radau ir nupirkau iš Takko, spalvos nuo turkio iki juodos (minimaliai, užrišus nesimato), 100 % medvilnė, bet brangokas, 30 lt Toks ryškus tik vienas buvo per visą Akropelį perėjus, kažkaip vyrams vis kokius pilkus, vos melsvus gamina..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 31 kovo 2012 - 12:18
Šiaip mačiau neblogų šalių Aprangoj, po 19 Lt, tik nepamenu, ar teal buvo, bet buvo tamsiai mėlyna, jei ką, gal tą pasiimti g.gif Nes mano kapsulė tamsiai mėlyna, teal, balta ir šviesiai pilka g.gif
Atsakyti
Gal bus įdomu: Nuoroda

Atsakyti