Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(D.E.L.A @ 2012 04 25, 15:44)
Puikiausiai tikiu, kad tai nera lengva ir tikrai tokio dydzio krutine krenta i akis wink.gif ir netgi baltai pavydziu biggrin.gif Bet pasakotu atveju netai atkreipe demesi, o tos raudonos blizgios lupos ant krutines (aplikacija) nuoga bamba ir aptempti skiniai smile.gif todel patvirtinu kad kartais tikrai sutinki ir susidarai nuomone tik is aprangos, o po to jau vertini visa kita smile.gif

Bet gal jinai jaunutė buvo? O ir apsirengusi, kad su vaikais gaudynių pažaistų. na, tokia dar pati prie paauglių? g.gif
Atsakyti
kazkaip smarkiai abejoju del naujo pirkinio g.gif o prie to pacio, kokia avalyne tokiu oru jau nesiojate? batelius ar dar nedristate? g.gif
Atsakyti
Aš jau senai į batelius persiaviau, ir visa šeima su bateliai
Atsakyti

QUOTE(Shana @ 2012 04 25, 16:15)
manau Dontstop cia sutiks su manim g.gif

Be abejo drinks_cheers.gif

Man mokytojų ir dėstytojų aprangoje kaip ir kitom labiausiai užkliūna drabužių atvirumas, pabrėžtinas seksualumas, ypač vasarą, kai pradedama rengtis į darbą kaip į paplūdimį.

Aš dar su ilgaauliais, laisvalaikiu - su sportbačiais. Su bateliais buvau išėjusi porą kartų, bet man dar per šalta blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 25, 16:51)
kazkaip smarkiai abejoju del naujo pirkinio  g.gif  o prie to pacio, kokia avalyne tokiu oru jau nesiojate? batelius ar dar nedristate?  g.gif

Mes nematom jokiu tavo pirkiniu, tai negalim nei pritart, nei nepritart biggrin.gif Batelius jau nesioju, bet tokius uzdarokus, ne laivelio formos.
Atsakyti
to pirkinio dar niekas nemate apart manes, pardavejos ir pirkeju, kurie praeidami matydavo lentynoje tongue.gif siaip kazkaip sutrikusi esu, apskritai del jo.

o kaip su pedkelnemis reikalais? kokio storio jau nesiojat, kokios spalvos? drysta kas nors jau rodytis su kuno spalvos? g.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2012 04 25, 18:05)
Aš dar su ilgaauliais, laisvalaikiu - su sportbačiais. Su bateliais buvau išėjusi porą kartų, bet man dar per šalta  blush2.gif

blink.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 25, 19:17)
drysta kas nors jau rodytis su kuno spalvos?  g.gif
Papildyta:

blink.gif

Drįsta drįsta biggrin.gif Kaip ir Dontstop, 40 denų pagrinde. O batelius laivelius jau irgi aviu. Bet su trumpučiu paltuku, nes su striukėm ar lietpalčiais man rytais dar vėsu būna.

Kas per pirkinys? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 25 balandžio 2012 - 18:46
QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 25, 19:17)
drysta kas nors jau rodytis su kuno spalvos?  g.gif

Visą žiemą sėkmingai drįsau mūvėti kūno spalvos biggrin.gif 40 den, plonesnių niekad neperku.
Atsakyti
smile.gif as jau su laiveliais buvau isejusi, o uzdaresnius jau paskutine savaite nesioju, beje issitraukiau savo ciklameno spalvos batelius+60 denu navy pedkelnes, dzinsinis sijonukas arba navy suknute, tamsiai melynas plosciukas, kuri jau rodziausi ir truputi sviesesnio ciklameno salis, va taip jua pries savaite rodziausi zmonese, snd atidejau visus siltus drabuzius, liko spintoje tik pavasarine firmuojama kapsule, sportine kapsule ir dalele vasarai skirtos g.gif praktiskai tuscia spinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(D.E.L.A @ 2012 04 25, 19:15)
beje issitraukiau savo ciklameno spalvos batelius+60 denu navy pedkelnes, dzinsinis sijonukas arba navy suknute, tamsiai melynas plosciukas, kuri jau rodziausi ir truputi sviesesnio ciklameno salis

Gaunasi viršuj ir apačioj ciklameno, o tarpe viskas tamsiai mėlyna? g.gif Ne keistai atrodo?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti