Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Babi* @ 2012 03 30, 13:26)
Gerai, o jeigu krūtinė nėra maža, o ant pilvo svoris kaupiasi ties bamba ir žemiau, koks tada tipas? doh.gif O gal pagal išmatavimus galima kaip nors nustatyti (na, pavyzdžiui smėlio laikrodžiams yra aiškiai parašyta, kad liemuo turi skirtis mažiausiai 25cm nuo klubų ir krūtinės)? unsure.gif

Ne, man kažin ar yra šansų, bent kolkas, pereiti į kitą tipą: kad ir kiek valgyčiau, svoris neauga niekur wink.gif

Susidariau įspudį, kad ryškių tipo bruožų neturėti, ar įvairių tipų kratinį gali turėti H tipas. Kartais jis būna su papais, kartais turi klūbus. Bet niekad neatrodo, kad kažkur labai per daug, ar labai trūksta, na nebent kartais lyg jų liemenį suveršt norėčiau biggrin.gif Ir storėja jie įvairiai g.gif
Aš esu I, kaip dar jį įvardina perkaręs H blush2.gif , irgi turiu polinkį į svorio prieaugį vienintelėje vietoje - ant liemens, ties bamba ir žemyn. Papai maži, kaip ir kriaušių, bet klūbai proporcingi pagal bendrą vaizdą, nėra platūs. Kojos, rankos viskas proporcingai kūda.
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 03 30, 14:26)
Gerai, o jeigu krūtinė nėra maža, o ant pilvo svoris kaupiasi ties bamba ir žemiau, koks tada tipas? doh.gif O gal pagal išmatavimus galima kaip nors nustatyti (na, pavyzdžiui smėlio laikrodžiams yra aiškiai parašyta, kad liemuo turi skirtis mažiausiai 25cm nuo klubų ir krūtinės)? unsure.gif

Ne, man kažin ar yra šansų, bent kolkas, pereiti į kitą tipą: kad ir kiek valgyčiau, svoris neauga niekur wink.gif

tai jei klubų apimtis yra mažesnė nei 25 cm, tai tada arba obuolys arba V,H,I... va kiek krūtinė turi būt didesnė, kad būtum V nežinau... matyt kaip smėliams 25 cm. H nuo obuolio išvis centimetrais manau nesiskiria... Kai kurie šaltiniai jų net neatskiria, nors čia manau neteisingai... nes H storėja visas torsas, o pas obuolį riebalai kaupiasi pagrinde ant priekio.
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 03 30, 12:57)
Aš nespausdinu, nes esu skaičiusi, kad taip spalvos išsikraipo blush2.gif

tai iš atminties parduotuvėje į spalvas žiūrit?

Pirmoj žinutėj gal reiktų ne tik info spalvinius tipus, bet ir apie figūros tipus?... g.gif

O aš, kadangi į parduotuves nevaikštau, tai žiūriu visokių sunkių internete biggrin.gif dar viena raudona biggrin.gif štai

dar norėjau pasakyt dėl išperkamų daiktų per išpardavimus: kartais parduotuvės kai kurias prekes išpardavimo dieną išima, o po to vėl grąžina (teko susidurti VCUP'e per vieną išpardavimą).
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 03 30, 13:45)
dar norėjau pasakyt dėl išperkamų daiktų per išpardavimus: kartais parduotuvės kai kurias prekes išpardavimo dieną išima, o po to vėl grąžina (teko susidurti VCUP'e per vieną išpardavimą).

Tai aš taip kartą Ecco basučių per JAMAM ieškojau, žiūriu – sudėtos kažkokios senienos tik doh.gif
Atsakyti
as neinu i jamam niekad, tingiu stumdytis tenai.. siemet gal jau teks, dabar sedziu rasausi sarasa ka reikia nusipirkt uzsieny i kapsules, jau greit isskrendu. itariu, kad batu ten nusipirkti nepavyks, o reikia nei daug nei mazai- oranziniu aukstakulniu, kasdieniu sviesiu baletkiu, sviesiu basuciu vasarai, melynu baletkiu (LT nusiziurejau pepe jeans- 169 lt doh.gif panasios deichmane 100litu pigiau) ir melynu kasdieniu aukstakulniu. bet cia matyt ir per jamam vienu kartu nesusipirkciau tiek lotuliukas.gif reikes gal pora dienu pries jamam vestis vyra i pardes, parodyt kuriu batu ir kurio dydzio man reikia, ir tada per jamam as i viena parde, jis i kita lotuliukas.gif
nors tas bajeris su i dienos sviesa istraukiamom senienom tai joooo... atsimenu pernai kelios dienos pries ir kelios po jamam visose parduotuvese irgi mirgejo uzrasai 30proc viskam, bet kad as ten ka buciau radus pirkt schmoll.gif viskas is senu seniausiu kolekciju, kur sandeliuose vieta uzima...
Atsakyti
Man liko tik teal spalvos šalikėlis pavasario-rudens kapsulei ir baltas megztukas bei rusva rankinė per petį vasaros kapsulėms, daug ką internetu susipirkau, pradėjau Next mėgti, atveža nemokamai, per 3 dienas, į namus tiesiai ir dar tinka viskas biggrin.gif O kainos irgi neblogos, batus, kurių norėjau, Akropoly pigausiai už 99 Lt mačiau, o iš Next už 97 nusipirkau biggrin.gif Kelnės iš lino ir viskozės po 89 Lt, Lietuvoj sunkiai su tokiomis kainomis jau g.gif Tai paėmiau dvejas lotuliukas.gif Dar topą be petnešų paėmiau už 38 Lt.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 03 30, 14:45)
Man liko tik teal spalvos šalikėlis pavasario-rudens kapsulei ir baltas megztukas bei rusva rankinė per petį vasaros kapsulėms, daug ką internetu susipirkau, pradėjau Next mėgti, atveža nemokamai, per 3 dienas, į namus tiesiai ir dar tinka viskas biggrin.gif O kainos irgi neblogos, batus, kurių norėjau, Akropoly pigausiai už 99 Lt mačiau, o iš Next už 97 nusipirkau biggrin.gif Kelnės iš lino ir viskozės po 89 Lt, Lietuvoj sunkiai su tokiomis kainomis jau g.gif Tai paėmiau dvejas lotuliukas.gif Dar topą be petnešų paėmiau už 38 Lt.

iš čia http://www.next.co.uk/? Čia oficialiai iš jų puslapio į LT veža ar per kokius lietuvaičius UK perkat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 30 kovo 2012 - 14:57
as tai h&m visokiu geriu prisiziurejau.. maikutes visokios fainos 10-12 euru, kelnes 16 euru, suknele 20 biggrin.gif
galutinis saras mano toks:

navy-raudona-balta kapsule: 3 basic tank top'ai, melyna berankove maike, melyni su baltu printu marskinukai, balti marskiniai, raudona maike ilgesnem rankovem; sviesus svarkas; melynos platejancios kelnes, dzinsai, sviesios kelnes, melynas piestuko sijonas, sviesi medziagine tase kasdienai. ko greiciausiai nerasiu- melyna odine ar siaip 'rimtesne' tase, batai.

turkio-oranzine-sviesi kapsule nuo nulio (turiu tik slepetes per pirsta ir ryskia tase): 3 basic tank topai, 3 puosnesnes maikutes skirtingu spalvu (kai kurios su printais), sviesus topas su printu pusilgem rankovem, turkio arba oranzinis topas pusilgem rankovem, sviesus marskiniai, turkio marskiniai (jei rasiu), ryskus svarkas, sviesus svarkas, sviesios kelnes, sviesus sortukai, klostuotas turkio sijonas, sviesus piestuko sijonas, 3 sukneles, del tasiu ir batu irgi nezinau ar rasiu biggrin.gif

biski taip neblogai rubu gaunasi.. mano tikslas su sitom dviem kapsulem istempt puse metu, t.y. nuo balandzio iki rugsejo. uztai rubu DAUG. ai dar sportui visa kapsule noriu susipirkti- turiu tik kedus, visu rubu nauju reikia: 3 maikes+sortukai+bridzai+dzempas+dar vieni kedai laukui+tase sportui+gertuve.

idomu i avialiniju limita lagamino svoriui tilpsiu ar ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 03 30, 14:56)
iš čia http://www.next.co.uk/? Čia oficialiai iš jų puslapio į LT veža ar per kokius lietuvaičius UK perkat?

Oficialiai, tik reikia pasirinkti apačioj LT vėliavėlęm, tada kainos rodomos eurais (didesnės biggrin.gif).

Oho, kiek reikia dominica, aš jau beveik viską visiems metams turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2012 03 30, 14:37)
Susidariau įspudį, kad ryškių tipo bruožų neturėti, ar įvairių tipų kratinį gali turėti H tipas. Kartais jis būna su papais, kartais turi klūbus. Bet niekad neatrodo, kad kažkur labai per daug, ar labai trūksta, na nebent kartais lyg jų liemenį suveršt norėčiau  biggrin.gif Ir storėja jie įvairiai  g.gif
Aš esu I, kaip dar jį įvardina perkaręs H  blush2.gif , irgi turiu polinkį į svorio prieaugį vienintelėje vietoje - ant liemens, ties bamba ir žemyn. Papai maži, kaip ir kriaušių, bet klūbai proporcingi pagal bendrą vaizdą, nėra platūs.  Kojos, rankos viskas proporcingai kūda.

Va, tavo apibūdinimas apie H tipą kaip pirštu į akį: viskas lyg ir pagal proporcijas, tik pilvas galėtų būt mažesnis smile.gif

QUOTE(bytte @ 2012 03 30, 14:38)
tai jei klubų apimtis yra mažesnė nei 25 cm, tai tada arba obuolys arba V,H,I... va kiek krūtinė turi būt didesnė, kad būtum V nežinau... matyt kaip smėliams 25 cm.  H nuo obuolio išvis centimetrais manau nesiskiria... Kai kurie šaltiniai jų net neatskiria, nors čia manau neteisingai... nes H storėja visas torsas, o pas obuolį riebalai kaupiasi pagrinde ant priekio.

Tada obuolį lyg ir galima išmest smile.gif Paskui dar reikės išmatavimus peržiūrėt ax.gif

Cosette, aš stengiuosi žiūrėt, kad spalva būtų šalta (pagal mano tipą, man tokių reikia), o paskui jau bandau žiūrėt, ar tinka spalva (dar tik mokausi šito dalyko blush2.gif ) ax.gif
Atsakyti
as rubu normaliai gal 2 metus nepirkau biggrin.gif siemet lietuvoj pirkau lygiai tris daiktus lotuliukas.gif kazkaip man tokiom kainom nekyla rankos pirkt slamsta, kai tas pats slamstas uzsienyje trigubai pigesnis...
Atsakyti
sakykit, stačiakampiui, kaip suprantu, tinka tokia? Su juostom linijom... o ir spalva deep winter atrodo nebloga... g.gif http://www.nextdirec.....6nbsp;Dresses
Atsakyti