QUOTE(Babi* @ 2012 03 30, 13:26)
Gerai, o jeigu krūtinė nėra maža, o ant pilvo svoris kaupiasi ties bamba ir žemiau, koks tada tipas? O gal pagal išmatavimus galima kaip nors nustatyti (na, pavyzdžiui smėlio laikrodžiams yra aiškiai parašyta, kad liemuo turi skirtis mažiausiai 25cm nuo klubų ir krūtinės)?
Ne, man kažin ar yra šansų, bent kolkas, pereiti į kitą tipą: kad ir kiek valgyčiau, svoris neauga niekur
Ne, man kažin ar yra šansų, bent kolkas, pereiti į kitą tipą: kad ir kiek valgyčiau, svoris neauga niekur
Susidariau įspudį, kad ryškių tipo bruožų neturėti, ar įvairių tipų kratinį gali turėti H tipas. Kartais jis būna su papais, kartais turi klūbus. Bet niekad neatrodo, kad kažkur labai per daug, ar labai trūksta, na nebent kartais lyg jų liemenį suveršt norėčiau Ir storėja jie įvairiai
Aš esu I, kaip dar jį įvardina perkaręs H , irgi turiu polinkį į svorio prieaugį vienintelėje vietoje - ant liemens, ties bamba ir žemyn. Papai maži, kaip ir kriaušių, bet klūbai proporcingi pagal bendrą vaizdą, nėra platūs. Kojos, rankos viskas proporcingai kūda.