Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Amarcord pirma mintis pamacius kapsule- spalvos bigsmile.gif thumbup.gif tik man taip pat daugiau apaciu noretusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 04 24, 21:28)
Amarcord pirma mintis pamacius kapsule- spalvos  bigsmile.gif  thumbup.gif  tik man taip pat daugiau apaciu noretusi  g.gif

Ir man norėtųsi lotuliukas.gif Bet kad sunku tinkamas kelnes rasti.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 04 24, 14:10)
Isivaizduokit kad pvz esat teisininke ar kokia patareja finansu klausimais. Pas jus ateinantys zmones turi jausti, kad gali jumis pasitiketi, palikti viska jusu rankose, kad jus galit isspresti ju problemas, jie jum patiki savo pinigus. Kaip manot, kokius SPALVINIUS derinius rinktumeteis siuo atveju? Tiesiog idomu?

man cia dauguma modeliu nepatiko biggrin.gif is 1 imciau raudona suknele, is 2- raudona sijona, 3 imciau viska, isskyrus ta sijona-maisa (ar kas ten?) ir nutasyta megztini, 4 nieko, 5 ko gero visa, jei butu palaidiniu modeliai kitokie, 6 nieko, su 7 tai drasiai eiciau i teisine firma dirbt biggrin.gif toliau imciau ta melyna suknele, derinuka baltas svarkas-geltonas sijonas. nesakau, kad tokia apranga tinkama dirbti savivaldybeje ar banke prie kasos sedint. arba jeigu darbas teisme- gal biski nelabai.. bet jei privati advokatu kontora- taip biggrin.gif pvz srityje, i kuria taikau (brangios estetines medicinos paslaugos), tai manau butu liuks. esme man atrodo yra ne spalvu ryskumas, o spalvu derejimas tarpusavy, taip pat su medziaga ir rubo modeliu
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 04 24, 19:13)
Štai mano kapsulė pavadinimu "džinsai džinsai sijonas džinsai džinsai ir kasdien kita maikutė"  doh.gif
dontstop, pas mus irgi tarptautinė įmonė, didelė. Su kostiumais - vienetai.

thumbup.gif Amarcord, jus is tu nedaugelio, prie kuriu as nesikabinesiu, kad truksta spalvu kapsuleje biggrin.gif Man grazu. Kapsule uzvadinciau "Dryziuku pasaulyyjee" biggrin.gif
O del kostiumu ir grieztumo tikrai labai priklauso nuo veiklos specifikos, as jei ateiciau i kokia firma uzsakineti pvz reklamos, na nzn i kazkokia susijusia su kurybine veikla, ir ten visi butu kostiumuoti, tai pagalvociau, kad gal jiems truksta fantazijos, kad gerai mano norima darba atlikti tongue.gif

QUOTE(Leticija @ 2012 04 24, 19:43)
Nu ka as zinau... su roziniais rubais as i darba einu smile.gif

As neabsoliutinu, gal tau tikrai tinka smile.gif man kazkaip nelabai ax.gif

QUOTE(dominica @ 2012 04 24, 20:31)
man cia dauguma modeliu nepatiko  biggrin.gif i
nesakau, kad tokia apranga tinkama dirbti savivaldybeje ar banke prie kasos sedint. arba  jeigu darbas teisme- gal biski nelabai.. bet jei privati advokatu kontora- taip  biggrin.gif  pvz srityje, i kuria taikau (brangios estetines medicinos paslaugos), tai  manau butu liuks. esme man atrodo yra ne spalvu ryskumas, o spalvu derejimas tarpusavy, taip pat su medziaga ir rubo modeliu

Dominica, neidemiai skaitot, klausimas buvo - kokius SPALVINIUS derinius pasirinktumet mirksiukas.gif ne modelius.
Privati advokatu kontora - irgi reikia ziuretis atsargiai. Neseniai vienas pazistamas advokatas plete ofisa, dare toki mini pristatyma kolegoms/draugams, man atejus pirma mintis buvo tokia "cia iejes klientas matys, kad paslaugos atsieis nepigiai". Nes visgi reikia tai apgalvoti, klientas gi supranta, kad irengimo "prabangos" lygis proporcionalus uzdarbiui. Geriau, kad jam visgi susidarytu ispudis, kad jis moka uz kvalifikuotas paslaugas, o ne uz advokato nora prabangiai gyventi mirksiukas.gif Vienas dalykas jei tavo klientura yra rusai ir iranieciai perkantys milijonines villas ir jachtas - tie ofisai ir atrodo atitinkamai. Bet jei vidutinis klientas ne toks, tada geriau, kad kvepetu kokybe, klasika ir kompetencija, ne prabanga ir madu vaikymusi ar silpnybe brangiems zenklams/firmoms smile.gif Ta pati principa taikyciau mazdaug ir aprangai.
Apie estetine medicina idomu, bus su kuo konsultuotis, jei prireiks biggrin.gif cia planuojant, kad tema isliks ilgus metus biggrin.gif

Radau kur mano plaukai lyg geriau is arciau matosi, labai butu idomu Byttes, ir kitu irgi, nuomone - ar spalva isipaiso link pavasarines blush2.gif

user posted image
Taip atrodo ant ryskios saules, o kaip sesely yra pries pora psl 4u.gif
Atsakyti
Labos,
Shana kokie skanus spalvu deriniai wub.gif

As neturiu nuomones del spalvotumo darbe, nes ju daug - tiesiog pritariu kad labai priklauso nuo darbo, nuo ispudzio kuri nori sudaryti ir reikalavimu, todel is viso kas vienam laisvalaikio kapsule, kitam darbine...

Shana, nepasisakiau del plauku spalvos, bet fotki man patiko ta tokia silta sokoladine, kur su odinuke, na kazkaip man graziau, silciau... Dabar irgi nesakyciau kad netinka, tik tas raudonas atspalvis issimusantis, man nelabai... nors gal tik mano kompas tai rodo g.gif

Amacord - thumbup.gif 4u.gif Liuks darbine kapsule, ir as tokios noreciau, bet dar toli man, didelis pliusas del spalvu - tikrai kiekviena karta gali atrodyti kitaip, pasivogsiu keleta minciu, pvz balto ir raudono (oranzinio) megztuko atveju ax.gif + salikelius cool.gif
Del apaciu, ijungciau kokis tai gal dzinsini tamsu sijonuka dar, piestuko formos, manau prie kapsules tiktu wink.gif arba netgi koki klostuota nuo klubu, truputi inestu kitokio vaizdo , bet siaip kapsule kaip darbine tikrai man patinka 4u.gif

p.s. planuoju artimiausiom dienom pasifotkint su ivairiom splavom kad nusprestumem del mano spalvinio tipo bendrai, tik va klausimas - geriau pasidazyti kasdieniskai, ar is viso "nuogai" fotkintis? g.gif Senbuves kaip geriau? A?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D.E.L.A: 25 balandžio 2012 - 09:20
Shana aš leisčiau advokatų kontoroje kurioje specializuojasi skyrybų srityje rengtis rožine spalva mirksiukas.gif (priduoda namų jaukumo, ir įspūdį viskas bus gerai... manau skiriantis to reikia)

Dėl plaukų... man kiek per blozni blush2.gif . Taip saulės apšviesti norėtusi kad labiau raudonas pigmentas žaižaruotų. Spalva bendrai ne bloga. Gavosi labai jau artima mano spalvai biggrin.gif ... aš kaip pradedanti po truputi žilti intensyviai ieškau kaip nusidažyt... negadinant plaukų. Čia natūralūs tie žoliniai basminiai?

Amarcord man patiko drinks_cheers.gif . Ekonomiška biggrin.gif . Aš kai šiaip kelnių nenešioju, tai net nežinau ar teisinga būtų kelis vienodus džinsus pirkt... jai pirkčiau, tai dar vieną sijoną kiek kitokį, na ir džinsus jai kitokius nešiojate. Nemanau kad verta plėšytis dėl didesnio kiekio apačių, jai jos ne prie dūšios, tai vis tiek bus nenešiojamos.

O aš padariau atradimą... kad visi sijonai, kurie tiko prie žemeakulnių... netinka prie aukštakulnių... pilnapadės įsigytos basutės su aukštu kulnu tinka tik prie kelnių, kurios šiaip prie laisvalaikio sportinių batelių per ilgos (bet visai man gražu, kai velkasi kraštai... tik va tepasi + tuoj nuplyš). Išvada: man tenka formuot atskirai žemakulniams batams ir aukštakulniams... na man vis labiau nesigauna suderint įvairių norų rūbus... arba norai turi suvienodėt, arba daug mažų derinukų... bendra kapsulė nesigauna.

Dabartiniai nešiojami deriniai taupe+soft black biggrin.gif ... nu ir nieko daugiau nesinori... dar pilką kartais įsimaišo. O jums va spalvų norisi biggrin.gif . Jai rasiu spalvą prie kurios links širdelė imsiu. Manau veik visos tiks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(D.E.L.A @ 2012 04 25, 09:18)

Shana, nepasisakiau del plauku spalvos, bet fotki man patiko ta tokia silta sokoladine, kur su odinuke, na kazkaip man graziau, silciau... Dabar irgi nesakyciau kad netinka, tik tas raudonas atspalvis issimusantis, man nelabai... nors gal tik mano kompas tai rodo  g.gif

p.s. planuoju artimiausiom dienom pasifotkint su ivairiom splavom kad nusprestumem del mano spalvinio tipo bendrai, tik va klausimas - geriau pasidazyti kasdieniskai, ar is viso "nuogai" fotkintis?  g.gif  Senbuves kaip geriau? A?

Raudonumas musa dar kazkiek, bet jau palyginti nedaug like, man perejimas prie kitos spalvos nesigauna is karto, gaunasi palaipsniui, nes dazau zolem. Po keliu dazymu isigeria labiau ir gaunasi aiskesne spalva smile.gif

Pagal reikalavimus reik fotkintis be makiazo, realiai ivartinti gaunasi 4u.gif

QUOTE(bytte @ 2012 04 25, 09:47)
Shana aš leisčiau advokatų kontoroje kurioje specializuojasi skyrybų srityje rengtis rožine spalva mirksiukas.gif (priduoda namų jaukumo, ir įspūdį viskas bus gerai... manau skiriantis to reikia)

Dėl plaukų... man kiek per blozni  blush2.gif . Taip saulės apšviesti norėtusi kad labiau raudonas pigmentas žaižaruotų. Spalva bendrai ne bloga. Gavosi labai jau artima mano spalvai  biggrin.gif ... aš kaip pradedanti po truputi žilti intensyviai ieškau kaip nusidažyt... negadinant plaukų. Čia natūralūs tie žoliniai basminiai?

Dabartiniai nešiojami deriniai taupe+soft black  biggrin.gif .... Manau veik visos tiks  lotuliukas.gif

Bytte, skyrybu bylose kaip tik labai daug kovos buna, manau geriau raudona biggrin.gif Rozine labiau poru/problemu seimoje konsultantui biggrin.gif

Pirma kart dabar daziau kiek kitokiu misiniu, padazysiu juo kokius 3 kart ir vertinsiu rezultata ( per pirma kart zolem neisgauni spalvos). Jei po keliu kartu spalvos truks, gal dar kiek patamsinsiu. Noriu isgauti kazkoki kavos porusi g.gif Labai tamsinti bijau, nes bijau vel vargti su sviesiom saknim doh.gif Vat pvz ten kur DELAi patiko a lia sokoladine jau man ant ribos/tamsoka, labai greit pasimato ataugancios sviesios saknys ir pavargsti per laika taip daznai dazyti g.gif
Cia dabar su chnos misiniais dazyta.

Na jo, prie tokio derinio beveik visos tiks lotuliukas.gif
Atsakyti
Smagu, kad nesupeikėt smile.gif Turiu net du mėlynus klostuotus sijonus (tamsesnį ir ryškesnį), bet su tokio pailginto modelio švarku jau gaunasi bibliotekininkės apranga lotuliukas.gif Todėl netraukiau jų į kapsulę, vis tiek nesegėsiu. Taip pat turiu beige džinsus, bet irgi ne viskas su jais tvarkoj, reikia sagą kažkaip perkelti į kitą vietą (neįsivaizduoju, kur su tokiu reikalu kreiptis, žinot, džinsų sagos ne įsiūtos, bet įspaustos kažkaip būna).

Irgi susidūriau su problema, kad kai kurios prie kelnių tinkančios balerinos su pieštuko formos sijonu atrodo blogai. Oxfordai, beje, irgi. Reikia aukštakulnių (arba bent jau vidutinio kulniuko). Prie kiekvienos apačios savi batai. Lygiai taip pat nuo sijono ilgio priklauso, kokie batai gerai atrodo. Prie trumpesnio aukštakulniai nebetinka (ne apie vulgarų įvaizdį kalbu, bet tiesiog kažkokia disproporcija gaunasi, bent man), o prie normalaus ilgio - aukštakulniai būtini.

Dar vakar befotkindama apžiūrėjau savo gražiąją pilkąją rankinę ir supratau, kad ji jau kuris laikas ne gražioji doh.gif Oda nusiblizgino tose vietose, kur į rankovę trinasi. Reikia keisti.

Shana, man tai kažkodėl didesnio kontrasto norisi, labiau šokoladinės spalvos, kiek matau. Bet kadangi veido nesimato, tai sunku pasakyti. Šiaip smagi spalva, kažkada ir aš ryža buvau smile.gif

Dėl rožinės advokatų kontoroj. Svarbiausia, kad bendras vaizdas būtų subtilus. Pvz., pilkai rožinė - why not? Tik ta riba tarp subtilumo ir perdėto ryškumo trapi.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 04 25, 10:03)
Shana, man tai kažkodėl didesnio kontrasto norisi, labiau šokoladinės spalvos, kiek matau. Bet kadangi veido nesimato, tai sunku pasakyti. Šiaip smagi spalva, kažkada ir aš ryža buvau smile.gif

Dėl rožinės advokatų kontoroj. Svarbiausia, kad bendras vaizdas būtų subtilus. Pvz., pilkai rožinė - why not? Tik ta riba tarp subtilumo ir perdėto ryškumo trapi.

Na kai/jei ateisit i albuma pamatysit tongue.gif cia nedesiu. Bet spejimas teisingas, visos sako, kad geriau daugiau kontrasto, tai i ta puse ir keiciu, buvau dar sviesesne smile.gif

Del to, kad rozine asocijuojasi so trapumu, moteriskumu etc, o ne su kova/gynyba/pastovejimu uz savo nuomone. As taip galvoju blush2.gif

Del batu - pas mane darbiniai ir ne darbiniai visiskai atskiri galima sakyti. Prie darbiniu piestukiniu sijonu ir klasikiniu kelniu - su kulnu, laisvalaikiniai labai ivairus. Tik vasara kartais kai kurios basutes pamigruoja tarp darbinio ir nedarbinio garderobo.

Del dzinsu sagos - reikia paimti vyra su jo irankiais, ir jis tegu istraukia ta ispausta saga. Tos ispaudziamos sagos parsiduoda parduotuvese, reikia ja nusipirkti, paimti vel vyra su plaktuku ir tegu imusa nauja kur reikia biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 25 balandžio 2012 - 10:11
QUOTE(Amarcord @ 2012 04 25, 11:03)

Būtent apie tokį derinį drinks_cheers.gif . Mąstau jai žmogus ieško advokato, kuris rastų kompromisų, ir neprieitų viskas iki teismo, tai rinktusį va tokį rožinį/pilką ar mėlyną, o jai nusiteikęs kariauti iki paskutinio cento ar griežčiausios nuobaudos - tada jau griežtas derinys patrauktų matyt. Todėl gal verta leisti kad atsispindėtų kokios tai savybės rūbuose. Aš tikriausiai bandyčiau skirtis tyliai, ramiai (ne duok dieve tokios patirties)... darant kuo mažesnę žalą vaikui, ir rinkčiausi rožinę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 04 25, 11:09)
Na kai/jei ateisit i albuma pamatysit tongue.gif cia nedesiu. Bet spejimas teisingas, visos sako, kad geriau daugiau kontrasto, tai i ta puse ir keiciu, buvau dar sviesesne smile.gif

Del to, kad rozine asocijuojasi so trapumu, moteriskumu etc, o ne su kova/gynyba/pastovejimu uz savo nuomone. As taip galvoju blush2.gif

Del dzinsu sagos - reikia paimti vyra su jo irankiais, ir jis tegu istraukia ta ispausta saga. Tos ispaudziamos sagos parsiduoda parduotuvese, reikia ja nusipirkti, paimti vel vyra su plaktuku ir tegu imusa nauja kur reikia biggrin.gif  4u.gif

Aš tai ilgai auginau plaukus, kol visai nuaugo ryžoji dalis. Nes net ir dažant tamsiau vis tiek ant saulės lįsdavo raudonumas. Bet šiaip mane tas nuaugusių šaknų dažymas vargindavo, tai dabar esu atsiauginus natūralią spalvą. Sakiau, kol nepražilsiu, nebedažysiu biggrin.gif

Atsiminiau advokatę Proniną biggrin.gif Jinai lyg tai skyrybų bylose specializuojasi.

lotuliukas.gif Reiks paimti, ačiū už instrukciją.

Beje, patirties neturiu, bet kažkodėl manau, kad daugumai žmonių lemiamą įspūdį padarytų tai, ką advokatas kalbėtų, o ne tai, kokios spalvos jo kostiumas. Žinoma, spalva gali turėti įtakos pasąmoningai simpatijai ar antipatijai, bet lemiamu faktoriumi ji bus tik tuo atveju, jei visos kitos lyginamų teisininkų savybės vienodos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 25 balandžio 2012 - 10:23
QUOTE(bytte @ 2012 04 25, 10:14)
Būtent apie tokį derinį drinks_cheers.gif . Mąstau jai žmogus ieško advokato, kuris rastų kompromisų, ir neprieitų viskas iki teismo, tai rinktusį va tokį rožinį/pilką ar mėlyną, o jai nusiteikęs kariauti iki paskutinio cento ar griežčiausios  nuobaudos - tada jau griežtas derinys patrauktų matyt. Todėl gal verta leisti kad atsispindėtų kokios tai savybės rūbuose. Aš tikriausiai bandyčiau skirtis tyliai, ramiai (ne duok dieve tokios patirties)... darant kuo mažesnę žalą vaikui, ir rinkčiausi rožinę blush2.gif

Tada geriau melynas, melynai-pilkas. Manau advokatas besispecializuojantis ant klientu kurie nori skirtis taikiai ilgai neistemptu, menkas biznis tongue.gif Melynas siuo atveju universalesnis - patikimumas, rimtumas, kompetencija bet be agresijos smile.gif
Del to, spalvos/apranga/aplinka neitakoja g.gif manau vistiek kazkoki pirma ispudi susidarom, aisku ne vien tai lemia, bet itakoti kazkiek turbut itakoja g.gif

QUOTE(Amarcord @ 2012 04 25, 10:20)
Aš tai ilgai auginau plaukus, kol visai nuaugo ryžoji dalis. Nes net ir dažant tamsiau vis tiek ant saulės lįsdavo raudonumas. Bet šiaip mane tas nuaugusių šaknų dažymas vargindavo, tai dabar esu atsiauginus natūralią spalvą. Sakiau, kol nepražilsiu, nebedažysiu biggrin.gif

lotuliukas.gif  Reiks paimti, ačiū už instrukciją.

As vistiek kazkiek siltumo noriu islaikyti, tik nutamsinti, tai raudonumas labai nemaiso ax.gif mano naturalus deja daugumos nuomone man nelabai tinka, naturaliai gan sviesi, tokia vidutine blondine esu, truksta kontrasto.

Prasom, agi gaila pasidalinti informacija biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 25 balandžio 2012 - 10:28