QUOTE(dominica @ 2012 04 24, 12:46)
tapkes darbe nu atviri bateliai dar dar, ziurint koks darbas/pareigos.. maxi suknele, sortai man irgi nelabai su darbo aplinka derintusi. nebent sortai ilgesni, beveik iki keliu, pvz aukstu liemeniu- tada vietoj sijono. iskirptes iki tarpo tarp papu irgi fui. dar kas ziauriai negrazu ir matyt netinka i JOKI darba (nebent striptizo bare)- kilometrinio ilgio vaivorykstes spalvom lakuoti ir akmenukais dekoruoti nagai...
Ai pamiršau, dar ir max sukneles nešioja (čia neįvardiju tų damačkų, kurioms virš 50 metų ir tai yra atitinkamo stiliaus sijonai/suknelės pagal amžių, figūrą ir t.t.).. todėl man ir neramu. Nes pagal visą aplinką kaip ir susidarai įspūdį, kad rengiasi kaip nori išvis.. ir tai prieštarauja mano supratimui, kad vistik OFISE bet kokiose pareigose reikia elgtis šiek tiek oficialiai. Dontstop kelta paskutinė nuotrauka vistik nedera jau manyčiau, spalvos taip pat kiek ramesnės, švelnesnės ar tik kažkoks vienas ryškesnis daiktas.. bet čia ir problema, kad rengdamasi paprastai, nestipriai oficialiai, kaip į ofisą, bijau atrodyti ne į temą tokiame koningente tarp šlepečių, džinsų, tympų ir max suknelių bet pasinaudojusi proga išspausti kažką gal ryškesnio ir paprastesnio, bijau irgi neįsitaikyti į jų tarpą ir atrodyti netinkamai
nors labai priklauso nuo pačio direktoriaus. vyro firmoje pvz direktorius pats vaikšto su džinsais, megztiniais ir maikemis. ten ir kiti vyrai ofise taip pat sedi su sortais vasara
ryskius nagus as megstu, nedekoruotus, ne kilometrinius, bet pusilgius ir RYSKIUS tik taip nesilkavau dar i joki darba, ta malonuma pasilikdavau vistiek savaitgaliams.
Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2012 04 24, 12:55)
Viena kolegė iš kito skyriaus vaikščiodavo su viliokiškai išlindusiais apatiniais Spėju, kad jai taip niekas nieko ir nepasakė.
matyt direktoriui patiko ir islinde