Sveikos, mazdaug susideliojau kapsules rubus, bet kazkas man nesirisa, kaip manot? spalvos melyna, rozine, pilka.
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 04 24, 09:16)
Sveikos, mazdaug susideliojau kapsules rubus, bet kazkas man nesirisa, kaip manot? spalvos melyna, rozine, pilka.
laba, man tai ryskesniu aksesuaru truktu, gal jie labiau suristu visa kapsule? o rubai grazus man.
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 04 24, 10:20)
laba, man tai ryskesniu aksesuaru truktu, gal jie labiau suristu visa kapsule? o rubai grazus man.
Aksesuarus pamirsau nufotkint, o dar ir truksta keletos
QUOTE(dominica @ 2012 04 23, 21:36)
man tai tokios ryskios spalvos sportinei apranga butina ir ideali figura o jeigu kalnu gazeles figura dengia 24 kg riebalu, tai ne kazka...
o siaip pagal color blocking teorija tai visos spalvos tarpusavy dera
o siaip pagal color blocking teorija tai visos spalvos tarpusavy dera
galiu sau ta leisti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 04 24, 08:16)
man kaip ir viskas dera, kaip tik jei gerai pastebejau, kad dauguma megztinuku nereikia derinti su trumparankovemis, nes ju vistiek nesimatytu o ryskesniu aksesuaru man noretusi tikrai, nes sia taip blanku viskas
Labas
Bamboooocha, man patiko, ir lyg dera Koks tipas? Čia visai man, soft summer, tiktų
Shana, labai jau iš toli tos nuotraukos
Bamboooocha, man patiko, ir lyg dera Koks tipas? Čia visai man, soft summer, tiktų
QUOTE(groovy @ 2012 04 24, 09:49)
Labas
Del Bamboochos tipo kazkaip ten iki galo neissprendem kiek pamenu
Siaip dera, bet man irgi detaliu truksta
Groovy, paziuresiu gal rasiu kokia padoresne, labiau vaizdus fotkinom
QUOTE(groovy @ 2012 04 24, 11:49)
Labas
soft summer
del aksesuaru sutinku, bet dar neviska susirinkau dabar nesioju rozini salika/skraiste, nes juo apsimuturioti kelis kartus galima, kaklas jautri vieta tad saugau
QUOTE(Shana @ 2012 04 24, 09:52)
Groovy, paziuresiu gal rasiu kokia padoresne, labiau vaizdus fotkinom
Šiaip plaukai tamsesni gražu tikrai, su oda įdegusia labai dera
keiciu pareigas ir darba. apranga neipareigojanti, galima ir su dzinsais eiti, taciau man iskilo klausimas. ar tinkama ofise vistiek rengtis ryskiomis spalvomis ir deriniais?
nes rubus vistiek atskirus pirktis zadu, tik va spalvu nesugalvoju kolkas, nes kankina abejone
nes rubus vistiek atskirus pirktis zadu, tik va spalvu nesugalvoju kolkas, nes kankina abejone
QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 24, 11:00)
keiciu pareigas ir darba. apranga neipareigojanti, galima ir su dzinsais eiti, taciau man iskilo klausimas. ar tinkama ofise vistiek rengtis ryskiomis spalvomis ir deriniais?
Tinka Bet aš pažiūrėčiau, kaip kolegos rengiasi, kad per daug neišsišokt ir nieko netrikdyt. Be to, ką reiškia ryškiom?
Pagalvojau - kai žmogus neskoningai ir labai spalvotai apsirengia, tai sako, kaip papūga. Bet pas papūgas tos ryškios spalvos taip gražiai dera (papūgiškai į ofisą gal nelabai)
--
Dėliojau vakar pirmą kapsulę (darbui/laisvalaikiui), tai kažkaip daug navy spalvos rūbų turiu. Navy švarkas su navy džinsais ir beige arba balta maike jau gaunas niūrokai. Nors šiaip man tamsiai mėlyna labai patinka.
Kapsulė gavosi tokia (vėliau gal pafotkinsiu, tik reikia fotiką pasikrauti):
apačios: navy džinsai, beige sijonas (šiaip reiktų dar ko nors, nes mažoka man);
viršūs: navy švarkas, navy, oranžinis, laimo spalvos kardiganai;
maikės: dryžuota mėlyna-balta, oranžinė, beige, balta, mėlyna;
marškinukai: koralinė, alyvinė, beige, oranžinė prigesinta;
batai: juodos, juodai-baltos lakinės, oranžinės balerinos, rudi (šiek tiek į violetinumą) laiveliai, juodi oxfordai ant kulno, pilki botai;
paltai: alyvinis puspaltis, beige švarkiukas, beige lietpaltis, raudona lietstriukė;
rankinė: pilka;
Spalvų daug, bet viršūs su apačiom derinasi lengvai. Rudi batai tokio dėkingo atspalvio, prie pilkos rankinės irgi nesipjauna. Tik štai klausimas - ar ne per daug daiktų kaip vienai kapsulei? Pvz., batų.
Bamboooocha, nederinčiau pilkos su pilka, labai jau blanku gaunasi. Žinau, kad smagu yra pilki rūbai (bent man patinka, ir pati turiu), bet manau, kad pilkos didžiausias pliusas, kad ji gan lengvai ir gražiai dera su kitomis, švariomis, gyvomis spalvomis (nebūtinai ryškiom, gali būti ir pastelinės). Pvz., pilka su rožine - ach bet pilka su pilka, nea.
Graži suknelė, beje
Graži suknelė, beje