Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Nebespeju skaityti, pavasaris, eikit kuo nors uzsiimti geriau biggrin.gif
Pastebejau, kad kai pradedu pirkti kazkokiu spalvu rubus, tai sakes doh.gif del turimu spalvu gausos, norejau susidelioti tokius tipo mini derinukus ir tiek, bet kai nuo vienos sukneles issipleciau i gana vidutine kapsule tai pasirodo uzsikreciau tomis spalvomis doh.gif
Kinieciu treningus atidejau tampymui tevu sodyboje, turbut pirmas kartas kai taip naiviai patikejau, kad jie prastos kokybes lotuliukas.gif beto tetis pamates mane su jais, pakomentavo, kad spalva kaip pizamos (oranzine siiap..) lotuliukas.gif su sportiniai rubais turbut issileidau apskritai daugiausiai, nes pirkau - atidaviau, pirkau - persigalvojau ir panasiai doh.gif
po savaitgalio apsipirkimo, spintos isrusiavimo ir atsirinkimo dabar yra:
balti sportabciai su labai neryskia pilka juostele
pilkas bliuzonas
pilkos kelnes
roziniai bridzai
roziniai sortai
oranzine maike
zalia maike
balta maike
kazkaip ziuriu vel ne trys spalvos, bet viskas tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 23, 11:07)

po savaitgalio apsipirkimo, spintos isrusiavimo ir atsirinkimo dabar yra:
balti sportabciai su labai neryskia pilka juostele
pilkas bliuzonas
pilkos kelnes
roziniai bridzai
roziniai sortai
oranzine maike 
zalia maike
balta maike
kazkaip ziuriu vel ne trys spalvos, bet viskas tinka  g.gif

na rožinės+oranžinės derinys dabar labai populiarus madų žurnaluose, nors man asmeniškai jis gana vidutiniškas ir mažai kam tinkantis, bet rožinės+žalios derėjimu drįsčiau suabejoti g.gif
Atsakyti
o man visai nieko ax.gif
net sakyčiau visos žalios... svarbu rožinę atitaikyt rolleyes.gif
Man vat rožinė su oranžine kažkaip sudėtingiau derintina... sunku kad nesigautų sviestas sviestuotas g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 04 23, 11:42)
o man visai nieko   ax.gif
net sakyčiau visos žalios... svarbu rožinę atitaikyt  rolleyes.gif
Man vat rožinė su oranžine kažkaip sudėtingiau derintina... sunku kad nesigautų sviestas sviestuotas g.gif

man asmeniškai tokie deriniai labai ekstravagantiški ir ne eiliniai blush2.gif todėl jie man žiūrisi "ant" išskirtinių, nekasdieninių rūbų, ypač kokteiliniuose arba "smart-casual" deriniuose
O elementarūs vasariniai deriniai šortai-maikutė su tokiomis spalvomis man nelabai žiūrisi ax.gif

ir kapsulės su tokiais deriniais nedaryčiau, nes tai reikštų, kad jie būtų dominuojantys - ilgainiu tų kontrastingų spalvų derinimas gali pradėt varginti...
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 04 23, 12:01)
man asmeniškai tokie deriniai labai ekstravagantiški ir ne eiliniai blush2.gif  todėl jie man žiūrisi "ant" išskirtinių, nekasdieninių rūbų, ypač kokteiliniuose arba "smart-casual" deriniuose
O elementarūs vasariniai deriniai šortai-maikutė su tokiomis spalvomis man nelabai žiūrisi ax.gif

Pritariu. Siemet kaip matosi tokios gan ryskios spalvos ir deriniai, maciau moteri dalykiskai apsirengus, bet tokiu labai ryskiu deriniu. Na kazkaip - nevisai tiko toj vietoj, nors bendras stilius buvo link griezto klasikinio, bet spalvos buvo daug/rysku tam stiliui g.gif

As nusidaziau biski plaukus, pasirodysiu gal vakare. Vyras pasake, kad spalva kavos rolleyes.gif tai prisiminiau Byttes pasakyma pavasario spalvas ir kavos pupele biggrin.gif
Atsakyti
grazus Leticijos pirkinukai smile.gif
Atsakyti
man asmeniškai tokie deriniai labai ekstravagantiški ir ne eiliniai blush2.gif  todėl jie man žiūrisi "ant" išskirtinių, nekasdieninių rūbų, ypač kokteiliniuose arba "smart-casual" deriniuose

ir kapsulės su tokiais deriniais nedaryčiau, nes tai reikštų, kad jie būtų dominuojantys - ilgainiu tų kontrastingų spalvų derinimas gali pradėt varginti...

Pritariu, tokius derinius nešioju tik kai norisi KAŽKO ypatingo drinks_cheers.gif

O pats blogas labai patiko bigsmile.gif

Bytte, ačiū už nuorodą!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tarja: 23 balandžio 2012 - 12:41
QUOTE(femme @ 2012 04 23, 11:12)
na rožinės+oranžinės derinys dabar labai populiarus madų žurnaluose, nors man asmeniškai jis gana vidutiniškas ir mažai kam tinkantis, bet rožinės+žalios derėjimu drįsčiau suabejoti  g.gif

Aš irgi abejojau seniau dėl rožinis/oranžinis derinio. Tačiau kai nusipirkau kelis tokių suderintų spalvų rūbus, pvz. margoje suknelėje šios spalvos šalia viena kitos, dar palaidinė tokių spalvų, tai man ėmė patikti ir nusprendžiau, kad šį kartą man mada graži biggrin.gif (dar greičiausiai ir batelius pirksiu tokių dviejų spalvų prie konkrečios balinės suknelės vasarai, panašių spalvų kaip kažkas kėlė megztinį, bet visom patiko basutės).
O rožinė ir žalia, tai tinka. Nors žalia visiškai ne tokia net, kaip bytte pavyzdžiuose.. kažkas gal turkio, teal, mint.. nežinau, nemoku spalvų apibūdinti. Kur spalvos kvadraciukais, tai panasu i ta antraji, arba kur paskutinis paveiksliukas ir mergina su roziniu sijonu + palaidine (nors cia gal kiek melsvesne).
Šiaip čia esmė ne kiekvienos skonyje, o tame, kad tikrai galima susiderinti daugiau nei tris spalvas, nes siuo atveju jos visos susiderino. ai dar tašė pilka yra.

QUOTE(bytte @ 2012 04 23, 11:42)

aš pati pirkdama rūbus atskirus šių spalvų, dar bijau derinti, tačiau jau suderintas šias spalvas viename derinyje perku drąsiai. šiuo atveju tai neprašoviau ir pabandžiusi, nes maikę matavausi prie trumpų kelnių kartu, o sortai identiskos spalvos.

reikalas tas, kad tos spalvos tarpusavy derinasi. o toliau jau kiekvieno asmeninis skonis. as kaip tik isskirtiniu ir nekasdieniniu, kokteiliniu rubu nemegstu rekianciu, o labiau visokiu elegantisku, prabangiu, rafinuotu spalvu. o va sportuodama (tiek ziema, tiek vasara) nusisauciau. negaliu pakesti isvis kasdien vaikstanciu pilku pelyciu, kur viskas juoda, pilka, ruda, tamsiai violetina, tamsiai zalia ir t.t., ar viena vienintele ryski spalva, o tada jau viskas neutralu, tamsu, "klasikinio".. tuo labiau vasara, kai vienintelis sezonas kai norisi (ir drisciau sakyti net REIKIA) rengtis ryskiai. nors nevadinciau to vasariniu deriniu g.gif tai sportinys derinys ir naudojamas ne tik vasara ax.gif
kaip kam, zinau, kad sportiniai daiktai man vieninteliai, kurie ryskus neatsibosta. beto jie ir neuzsilaiko ypac ilgai, nes sportinius daiktus megstu ir leidziu atsinaujinti dazniau, del vistiek greitesnio devejimosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 23, 13:29)
tai sportinys derinys ir naudojamas ne tik vasara  ax.gif
kaip kam, zinau, kad sportiniai daiktai man vieninteliai, kurie ryskus neatsibosta. beto jie ir neuzsilaiko ypac ilgai, nes sportinius daiktus megstu ir leidziu atsinaujinti dazniau, del vistiek greitesnio devejimosi  g.gif

šitą vietą praskaičiau kažkaip, pagalvojau, kad čia Jūsų vasaros kapsulė blush2.gif - tuomet atsiimu visus komentarus, sportui tai tikrai kuo ryškiau, tuo gražiau biggrin.gif ir linksmiau į save veidrodyje aerobikos salėje -žiūrėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 04 23, 14:10)
šitą vietą praskaičiau kažkaip, pagalvojau, kad čia Jūsų vasaros kapsulė  blush2.gif - tuomet atsiimu visus komentarus, sportui tai tikrai kuo ryškiau, tuo gražiau biggrin.gif ir linksmiau į save veidrodyje aerobikos salėje -žiūrėti ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
man siaip kaip kapsule, vasaros, tai rubu atzvilgiu butu per prasta blush2.gif
o cia grynai sportine, nu tai blogiausiu atveju be sporto sales kokius saslykus gamtoj pakepsiu dar taip apsirengusi kokioj pamiskej lotuliukas.gif
bet sportuojant man blankiai upo nera lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
beto del oranzines ar ryskumo tikimo, tai kad aiskeja jog atrodo esu siltas tipas ax.gif
Atsakyti
Ikeliau pora fotkiu padazytais plaukuciais, dabar jau manau grynai Clear spring amplua ax.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 04 23, 14:10)
šitą vietą praskaičiau kažkaip, pagalvojau, kad čia Jūsų vasaros kapsulė  blush2.gif - tuomet atsiimu visus komentarus, sportui tai tikrai kuo ryškiau, tuo gražiau biggrin.gif ir linksmiau į save veidrodyje aerobikos salėje -žiūrėti ax.gif

man tai tokios ryskios spalvos sportinei apranga butina ir ideali figura lotuliukas.gif o jeigu kalnu gazeles figura dengia 24 kg riebalu, tai ne kazka...

o siaip pagal color blocking teorija tai visos spalvos tarpusavy dera 4u.gif
Atsakyti