Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(groovy @ 2012 04 22, 15:35)
Aš iki 30 stengiuosi, bet paprastas perku baltas, be nieko. O esu ir už 50 Lt pirkusi iš Next, ir už 40 Lt, bet tai čia jau ne už paprastas, o už tokias pagražintas. Bet mokysiuos už pigiau pirkti blush2.gif

aišku žiūrint ką vadinsime "maikutėmis" - turiu polo stiliaus trikotažinę palaidinę, su gėlėm ir mažais akmenukais, tai man jos "maikute" neapsiverčia žodis vadinti lotuliukas.gif tai žinoma, mokėjau gerokai daugiau blush2.gif
Maikutė taip man amerikietiško T-shirt atmaina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 04 22, 15:31)
Labai faina ta su kaspinėliu wub.gif Tik man jos gal ne į darbą, o visiškai laisvalaikiui ax.gif

Pas mus nera griezto dress kodo, svarbu ne plika bamba ir papludimio slepetm biggrin.gif galima eiti ir su klasikinio modelio dzinsais, tik aisku be jokiu suplesymu ir isdarkymu.
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2012 04 22, 15:32)
aš irgi taip skaičiuoju, kai noriu pati prieš save geriau jaustis lotuliukas.gif
šiaip tai 35 Lt su uodega tongue.gif
Man brangoka, kaip uz paprastas maikutes is Reserved blush2.gif O tos dvi baltos su piešiniu tai vizualiai dar ir labai vienodos blush2.gif Jei reiktų rinktis, imčiau tik vieną iš jų ax.gif
Maikutes perku po 15-20 lt, nu max. 25 už vnt. - Esprit maikyčių vasarai parsisiunčiau po 15-18 Lt už vnt. 4u.gif Kokybė superinė.

Ir pritariu groovy, kad jos visiškai laisvalaikiui, na aišku žiurint koks darbas, jei neofisinis ir aprangos kodas laisvas, tai tuomet žinoma wink.gif Nors mano darbe irgi stilius nelabai įpareigojantis, bet apsivilkčiau po švarku ar kardiganu tik tą dryžuotą, jei tas blizgesys, kuris matosi nuotraukoje, tik fotiko išdaigos  blush2.gif

Na, kai uzejau i Zara ir analogiskos makutes po 50 lt, tai man 35 lt ne taip jau ir brangu biggrin.gif
Taip, jos panasios , bet as vasara maikute nesioju max 2 dienas, tai kaitaliojant su kitom , kurias turiu, man bus labai ok smile.gif
Ta dryzuota virsuje pora juosteliu turi su karoliukais, tai foto jie igauna blizgejima.
Papildyta:
QUOTE(Mej @ 2012 04 22, 15:34)
Simpatiškos maikutės smile.gif o kokios spalvos Jūsų kapsulė?

Su kapsulem man labai sunku biggrin.gif Juoda/balta/pilka pagrinde visi drabuziai, dar vasarai turiu viena rozine ir viena ciklamenine bliuskutes.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 04 22, 15:42)
Maikutė taip man amerikietiško T-shirt atmaina ax.gif

Taip taip, man ir smile.gif Tai va, paprastas visai vienspalves leidžiu sau iki 30 Lt pirkti, bet ne daugiau, o su raštais, banteliais, be petnešų ir pan. – iki 50 Lt. Nors sportines iki 100 Lt pirkau, nes labai retai keičiu, bet kai dabar tiek galimybių pirkti internetu arba su nuolaidomis, kitos bus pigesnės pioneer.gif Tik turbūt laaaabai jau negreit keisti reikės, nes kokybė labai gera rolleyes.gif Kaip ir paprastų baltų maikučių iš GAP už 28 Lt. Metus dėvėjau, labai mėgstu paprastą maikutę ir kardiganą ant viršaus. Puikios būklės vis dar ax.gif kaip ir daugelis drabužių, kuriuos geresnių firmų ir geresnės kokybės pirkau, nešioju ne vienerius metus, kaip ir atsiperka, o ir daiktas patogus, pritaikytas, kai reikia naujų ieškot... doh.gif
Atsakyti
Aš šią vasarą 4tą vasarą iš eilės nešiosiu maikutes iš Terranovos ir Effigy smile.gif Jau ir parduotuvių šitų nebėra, ir maikės kainavo po 10 lt, bet nežinau, kaip jas sunešioti doh.gif Pabodo, norėčiau keisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 04 20, 17:37)

. Dargi porai labai artimai bendraujant pasirodo vaikas iš esmės nereikalingas... nes partneriai taip viens kitu džiaugiasi, jog vaikui realiai nelieka laiko.
.. Shana nu ir užvedei ant temos visas čia blush2.gif

blush2.gif 4u.gif
Persiprasau, cia Groovy manes uzklause biggrin.gif
Daugiau neoftopinsiu, tik noriu paklausti apie sita pacituota teigini - cia yra tokia teorija? Butu man idomu ir aktualu daugiau pasiskaityti?

Leticija, maikes fainos. Idomu kada atsiras pas tave daugiau spalvu tongue.gif
As paprastom maikutem irgi manau kad riba yra kazkur 10 euru. Daugiau - jau turi but kazkas ypatingesnio smile.gif
Atsakyti
Oj jo, aš ir savo maikutes nešiosiu mažiausiai antrą vasarą, porą papirkau dėl kapsulių, o visos kitos likusios. ir ne tik vasarą aš jas nešioju, nors jau mokausi atskirti kapsules ir nelįsti iš vienos į kitą biggrin.gif Šiaip nedaug man tų maikučių ir reikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 23, 07:06)
Aš šią vasarą 4tą vasarą iš eilės nešiosiu maikutes iš Terranovos ir Effigy  smile.gif  Jau ir parduotuvių šitų nebėra, ir maikės kainavo po 10 lt, bet nežinau, kaip jas sunešioti  doh.gif  Pabodo, norėčiau keisti  smile.gif

drinks_cheers.gif prieš kokius 7 metus važiavom į paskutinės minutės kelionę spalio mėn. į Kretą, po darbo užlėkiau į Akropolį, visur jau rudens kolekcijos, o žiūriu Terranovoje išpardavimas vasarinių maikyčių, šortų po 10 lt bigsmile.gif Papirkau 5 maikutes ir šortus - iki šiol nei išbluko, nei nusiskalbė, nei aplikacijos sutrūkinėjo... Aišku, netampau jų vasarą kiekvieną dieną, bet visgi, kiekvieną iš jų jau po kokį 20 kartų tikrai skalbta blush2.gif

O prieš tris metus važiuojant į kalnus Terranovoje pirkau veliūrinį treningų kostiumą po viešbutį vaikščioti, kainavo max. 60 Lt už kelnes ir bliuzoną. Nešioju kasdien namie, skalbta n+1 kartų, kelnės, beje, baltos, o išsitampymo ar nusinešiojimo nei žymės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 23 balandžio 2012 - 09:02
Maikučių iš Terranovos man siūlės apiro, o va baltas linines kelnes tąsiau kokius 7 metus, dabar jau nebeįlindau, atidaviau labdarai. Bet visur gi visko pasitaiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 04 23, 09:59)
drinks_cheers.gif prieš kokius 7 metus važiavom į paskutinės minutės kelionę spalio mėn. į Kretą, po darbo užlėkiau į Akropolį, visur jau rudens kolekcijos, o žiūriu Terranovoje išpardavimas vasarinių maikyčių, šortų po 10 lt bigsmile.gif  Papirkau 5 maikutes ir šortus - iki šiol nei išbluko, nei nusiskalbė, nei aplikacijos sutrūkinėjo... Aišku, netampau jų vasarą kiekvieną dieną, bet visgi, kiekvieną iš jų jau po kokį 20 kartų tikrai skalbta blush2.gif

O prieš tris metus važiuojant į kalnus Terranovoje pirkau veliūrinį treningų kostiumą po viešbutį vaikščioti, kainavo max. 60 Lt už kelnes ir bliuzoną. Nešioju kasdien namie, skalbta n+1 kartų, kelnės, beje, baltos, o išsitampymo ar nusinešiojimo nei žymės 4u.gif

Aš manau,kad čia greičiau išimtis negu taisyklė... Nes man terranovoje tai dauguma tokie skuduriukai.... Tai arba jums labai pasisekė,arba labai mokate rinktis smile.gif
Nors...gal prieš 7 ar 4 metus ir skyrėsi kokybė. Nes dabar kai užeinu į tą parduotuvę,tai viskas tysaliukai,nepanašu,kad ilgai laikytų,tai dažniausiai aplenkiu terranovą....
Atsakyti
QUOTE(Mej @ 2012 04 23, 09:21)
Aš manau,kad čia greičiau išimtis negu taisyklė... Nes man terranovoje tai dauguma tokie skuduriukai.... Tai arba jums labai pasisekė,arba labai mokate rinktis smile.gif
Nors...gal prieš 7 ar 4 metus ir skyrėsi kokybė. Nes dabar kai užeinu į tą parduotuvę,tai viskas tysaliukai,nepanašu,kad ilgai laikytų,tai dažniausiai aplenkiu terranovą....

negaliu nei patvirtinti nei paneigti, nes šie kartai buvo vieninteliai, kada ten ką nors pirkau blush2.gif nei ten labai rinkausi, nei ką, greitai griebiau prispirta būtinybės, bet man pasiteisino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 04 23, 09:43)
Daugiau neoftopinsiu, tik noriu paklausti apie sita pacituota teigini - cia yra tokia teorija? Butu man idomu ir aktualu daugiau pasiskaityti?

Žinok teorijos negaliu niekur pasiūlyt... vat sakau, mokausi kaip augint vaikus, vaikštau į kursus blush2.gif . Tai ten ir pasakojo apie tai. Buvo plačiai kalbama... apie įvairius šeimos modelius: nepilnos, atšalusių sutuoktinių, išsiskyrusių ir tokių kurie artimi lyg "įsimylėjeliai"... paišė šeimos shemas, kokiose ir kaip vaikutis jaučiasi. Kaip jaučiasi partneriai, ir kokie jų norai nenagrinėjo mirksiukas.gif (bet manau šis faktas kaip ir parodo, kad sveikintinas kartais noras neskubėti su vaikučiu, ką irgi paminėjo... bet kadangi kursas jau auginantiems vaikus... )
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 04 23, 09:18)
. Bet visur gi visko pasitaiko smile.gif

drinks_cheers.gif Kartais labai nevykusiose pardese pasiseka labai vykusi daikta nusipirkti.

QUOTE(bytte @ 2012 04 23, 10:21)
ir tokių kurie artimi lyg "įsimylėjeliai"... paišė šeimos shemas, kokiose ir kaip vaikutis jaučiasi. Kaip jaučiasi partneriai, ir kokie jų norai nenagrinėjo mirksiukas.gif

Jei netycia kokiuose kursuose dar apie tai girdesi, pasidomek kokia ar kieno cia teorija ir kur galima tokios informacijos susirasti. labai idomu pasidare. as buvau kazka tokio pati ismascius, bet nezinojau, kad tokia ir teorija yra 4u.gif
Atsakyti