Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

aha, bet zmogus su IQ 70 neis gatve ir negers alaus is pusles. toks IQ jau yra rimta negalia (protine), ir tokie vaikai dazniausiai auga specializuotuose globos namuose. o tie su bambaliais- tai ten IQ kazkas apie 90-100, nu jie normalus teoriskai, tiesiog gyvena kitokioj aplinkoj ir jiem mokytis nei reikia, nei idomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 04 20, 11:27)
As tai buvau uzsidejus, bet mat sunku be petneseliu del papu dydzio, nepatogu ir siaip kazkaip... na nepriimtina tongue.gif Tau gal biski paprasciau g.gif

Suprantama, svarbiausia jaustis drąsiai, kad niekas nenukris, neiškris 4u.gif Maniškis tai labai apspaudžia, kitaip irgi vargu ar nešiočiau, bet dar ne taip, akd labai sunku būtų.

QUOTE(Loxxy @ 2012 04 20, 11:28)
Tai va kaip ilgai leisit jam tiesiog žiūrėti į kažkieno valgomą sūrelį, o patį versit valgyti tik sveiką maistą?

O šiaip aš iš tų mamų, kurios priperka daug vaikui, bet ne todėl kad jis daug kainuoja ar reikalauja, o todėl, kad tai vienas iš dalykų kurie man teikia džiaugsmą.  tongue.gif

Šiaip yra sūrelių ir sveikesnių dabar, be jokių priedų ir nesąmonių. Nelaikau jų nesveiku maistu. Aš labiau apie išlaidas čia kalbėjau, kad jie nėra tokie jau būtini kasdien. O šiaip ką, jei tik vaikas žiūri, kas ką daro, ir pats to nori, reikia viską leisti? Aš už vaiko nestabdymą, bet ir už paaiškinimą, kad tai galbūt negerai. Nes tas visko davimas tai gal rodo kokias vaikystės nuoskaudas. Aš pati to bijau, nes ne tiek ir daug mūsų šeima turėjo, norėjau daug ko, ką kiti turi, bet tėvai neišgalėjo. Bet stengsiuosi, kiek leis aplinkybės, kuo teisingiau tą vaiką auginti.

Tai va va, puiku, tik svarbu po to nesakyt, keik vaikas daug kainuoja 4u.gif

QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 20, 13:53)
nemaciau, ka padarysi. paskutines kiek teko skaityti keliamos i albuma, o kas buvo gal kazkada pries metus, tai nelaikau argumento, kalbame apie dabar, paskutines visas kapsules, nu kalbas apie jas, nes nemaciau as  tongue.gif

Na, labai labai neseniai kėliau sportinę, visos matė 4u.gif O šiaip, neįkelsit – nenumirsim ax.gif

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 04 20, 14:47)
Groovy, aga man irgi tokie apsisiautimai labai romantika dvelkia  wub.gif  Panasiai ir siekiu: svarkelis ne taip romantiskai juk  biggrin.gif  Tik as vistiek ne "ponco" noriu, o kokios skraistes, salio ar pan  g.gif  Tik apsiautimo/uzrisimo budu dar reiks pasimokint biggrin.gif

Ir tikrai gimus vaikui subliuksta daugybe uzsibreztu "to niekada pas mus nebus", to niekada neleisiu" ir pan  lotuliukas.gif

Su tomis skaromis didesnė rizika bobiškai atrodyti g.gif Bet gal išmokus tinkamai apsisiausti ir prisitaikius tinkamą g.gif

Aš iš viso vengiu sakyti niekada, nes taip gyvenime atsigręžia doh.gif lotuliukas.gif bet mėgstu dėti pastangas, kad taip neįvyktų.

QUOTE(femme @ 2012 04 21, 08:11)
Jau nėštumo metu buvo užsibrėžusi griežtai, kad mano vaiko meniu nebus nei čipsų, nei coca-colos, nei mcdonaldo. Iki šios dienos nei vieno iš šių dalykų vaikas ir nėra valgęs. Taip pat nuo gimimo atsigėrimui siūliau tik vandenuką - jokių pasaldintų arbatyčių, sultyčių ir pan. Todėl dabar visada prašo atsigerti tik vandenuko - jei spaudžiam šviežias sultis, jas geria kaip "maistą", užsigerdamas vandenuku biggrin.gif

Apie tokias mamas ir kalbėjau, kad puikiausiai gali išsiversti ir be to, nors visi aplinkui tai daro. Čia reikia turbūt ir laiko, ir noro, ir darbo, ir ištvermės. Šaunuolė, femme, aš norėčiau tokia būti, tik nežinau, kiek man pavyktų blush2.gif Sėkmės ir su antru leliuku wub.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

kai turesiu laiko pabandysiu nufotkinti savo skuduriukus, bet ir be foto, zinau kur mano priblema, tai dzinsiniai drabuziai, turiu 5 dzinsinius sijonus blush2.gif labai jos megstu, nesioju namie ir i zmones rolleyes.gif
jei kas turite po ranka, gal imesite kokia kapsule, ar nebuna kapsuleje dzinsiniu sijonu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 04 21, 09:11)
Iki šios dienos nei vieno iš šių dalykų vaikas ir nėra valgęs.

Mano irgi drinks_cheers.gif
Šiaip man vaikas daug nekainuoja, išlaidos komunaliniams ir maistui žinoma padidėja, bet nežymiai. Rūbeliai, žaisliukai, daikteliai - iki 100 lt mėn. Daug kainuoja vaistai, jeigu serga, kažkurį mėn buvo 100 lt blink.gif Būrelių iki šiol nelankėm, apie išsilavinimą, butus, mašinas tuo labiau kol kas su vyru negalvojam.
QUOTE(LolitCafe @ 2012 04 21, 16:37)
turiu 5 dzinsinius sijonus  blush2.gif

Oh, pažįstama, bet jau išgyventa liga drinks_cheers.gif Dabar apsiriboju 1 džinsiniu sijonu biggrin.gif
Atsakyti
O prie ko jus nesiojat tuos dzinsinius sijonus? Man jis graziai atrodo tik vasara su plikom kojom biggrin.gif nes seniau kiek bandziau pedkelniu prisiderint, nieko nepavyko, gaudavos kazkokie kaimietiski deriniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 04 22, 08:36)
O prie ko jus nesiojat tuos dzinsinius sijonus? Man jis graziai atrodo tik vasara su plikom kojom  biggrin.gif nes seniau kiek bandziau pedkelniu prisiderint, nieko nepavyko, gaudavos kazkokie kaimietiski deriniai  biggrin.gif

Aš matyt kaimietiškai nešioju biggrin.gif Derinu kūno spalvos ir juodas pėdkelnes, priklausomai nuo batų spalvos, o taip pat turiu džinsinės spalvos pėdkelnes. Batai - nuo žieminių su kailiais iki paplūdimio šlepečių biggrin.gif Viršūs - megztiniai, kardiganai, palaidinės, marškiniai, maikės - absoliučiai bet kas tinka. Užtat ir mėgstu džinsinius sijonus, nes jie labai universalūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 22, 08:54)
Aš matyt kaimietiškai nešioju biggrin.gif  Derinu kūno spalvos ir juodas pėdkelnes, priklausomai nuo batų spalvos, o taip pat turiu džinsinės spalvos pėdkelnes. Batai - nuo žieminių su kailiais iki paplūdimio šlepečių  biggrin.gif  Viršūs - megztiniai, kardiganai, palaidinės, marškiniai, maikės - absoliučiai bet kas tinka. Užtat ir mėgstu džinsinius sijonus, nes jie labai universalūs  smile.gif

Aš tai esu turėjus kažkada pieštuko silueto džinsinį sijoną, kuris tikrai (tiek dėl modelio, tiek dėl džinso išdirbimo) atrodė gan elegantiškai (kiek tai įmanoma su tokiu rūbu). Tai derinti būdavo super lengva, tik kad man nesmagu būdavo su juo - per ilgas skeltukas iš nugaros ir dar sukinėdavosi ant liemens. O sijonas buvo iš zaros.

Dėl delninių ir vadinamųjų handbags - o man kažkaip baisoka, pvz., vakare eiti laikant rankinuką rankoje. Ant peties atrodo saugiau. Vieną sykį mamai tiesiog senamiestyje bandė atimti rankinę, važiavo pro šalį su motoroleriu ir griebė, bet mama įsikibo tvirtai ir nepaleido smile.gif gal dėl to ta baimė yra.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 22, 07:54)
Aš matyt kaimietiškai nešioju biggrin.gif  Derinu kūno spalvos ir juodas pėdkelnes, priklausomai nuo batų spalvos, o taip pat turiu džinsinės spalvos pėdkelnes. Batai - nuo žieminių su kailiais iki paplūdimio šlepečių  biggrin.gif  Viršūs - megztiniai, kardiganai, palaidinės, marškiniai, maikės - absoliučiai bet kas tinka. Užtat ir mėgstu džinsinius sijonus, nes jie labai universalūs  smile.gif

O man jis kaip tik del pedkelniu derinimo atrodo labai neuniversalus. biggrin.gif

As dar spejau i Akropolio gimtadieni lotuliukas.gif ir nugriebiau 3 maikutes/bliuskutes is Reserved, 20 proc. nuolaida nenukainuotom prekem. Uz visas 3 sumokejau 107 lt, tai vidutiniskai gaunasi apie 30 lt/1 vnt, manau, kad nebrangiai. Visos tinkamos man nesioti i darba uzsimetus svarkeli, prie juodu ir tamsiai pilku apaciu. Ir ne tik i darba biggrin.gif Ta kur su kaspineliu, tai pati maikute medvilnine, o rankoves sifonines tokios.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 04 22, 15:26)
As dar spejau i Akropolio gimtadieni  lotuliukas.gif ir nugriebiau 3 maikutes/bliuskutes is Reserved, 20 proc. nuolaida nenukainuotom prekem.

Labai faina ta su kaspinėliu wub.gif Tik man jos gal ne į darbą, o visiškai laisvalaikiui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 04 22, 15:26)
Uz visas 3 sumokejau 107 lt, tai vidutiniskai gaunasi apie 30 lt/1 vnt, manau, kad nebrangiai.

aš irgi taip skaičiuoju, kai noriu pati prieš save geriau jaustis lotuliukas.gif
šiaip tai 35 Lt su uodega tongue.gif
Man brangoka, kaip uz paprastas maikutes is Reserved blush2.gif O tos dvi baltos su piešiniu tai vizualiai dar ir labai vienodos blush2.gif Jei reiktų rinktis, imčiau tik vieną iš jų ax.gif
Maikutes perku po 15-20 lt, nu max. 25 už vnt. - Esprit maikyčių vasarai parsisiunčiau po 15-18 Lt už vnt. 4u.gif Kokybė superinė.

Ir pritariu groovy, kad jos visiškai laisvalaikiui, na aišku žiurint koks darbas, jei neofisinis ir aprangos kodas laisvas, tai tuomet žinoma wink.gif Nors mano darbe irgi stilius nelabai įpareigojantis, bet apsivilkčiau po švarku ar kardiganu tik tą dryžuotą, jei tas blizgesys, kuris matosi nuotraukoje, tik fotiko išdaigos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 22 balandžio 2012 - 15:38
QUOTE(Leticija @ 2012 04 22, 16:26)
O man jis kaip tik del pedkelniu derinimo atrodo labai neuniversalus.  biggrin.gif

As dar spejau i Akropolio gimtadieni  lotuliukas.gif ir nugriebiau 3 maikutes/bliuskutes is Reserved, 20 proc. nuolaida nenukainuotom prekem. Uz visas 3 sumokejau 107 lt, tai vidutiniskai gaunasi apie 30 lt/1 vnt, manau, kad nebrangiai. Visos tinkamos man nesioti i darba uzsimetus svarkeli, prie juodu ir tamsiai pilku apaciu. Ir ne tik i darba  biggrin.gif Ta kur su kaspineliu, tai pati maikute medvilnine, o rankoves sifonines tokios.

Simpatiškos maikutės smile.gif o kokios spalvos Jūsų kapsulė?
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 04 22, 15:32)
Maikutes perku po 15-20 lt, nu max. 25 už vnt. - Esprit maikyčių vasarai parsisiunčiau po 15-18 Lt už vnt. 4u.gif Kokybė superinė.

Aš iki 30 stengiuosi, bet paprastas perku baltas, be nieko. O esu ir už 50 Lt pirkusi iš Next, ir už 40 Lt, bet tai čia jau ne už paprastas, o už tokias pagražintas. Bet mokysiuos už pigiau pirkti blush2.gif
Atsakyti