Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(femme @ 2012 04 20, 15:38)
Dominica, nepasiduokite šitoms klišėms, kad girtos motinos pagimdo sveikus vaikus wink.gif jie gal išoriškai kūdikystėje ir atrodo sveiki, bet tikrai iš jų retas baigia licėjų ir universitetą. Tokių "sveikų" važiuojant kaimo keliukais galima pamatyti dažnai šlitinėjant su alaus bambaliu. Iš tikro tai baisu - kalbėjau su giminaite mokytoja, gyvenančia didesniame miestelyje šalia gūdžių nusigėrusių kaimų, tai genofondas TRAGIŠKAS. Absoliutus intelekto trūkumas pas jaunąją kartą unsure.gif Visos klasės vien iš "adaptuotų" su retom išimtim.

as kalbu labiau apie fizini sveikuma. kad jie durni kaip bato aulas, tai taip, bet tokioj aplinkoj augant butu naivu tiketis kazko kito smile.gif o intelektas tai lyg ir nepaveldimas dalykas, kiek girdejau..

QUOTE(kumiko @ 2012 04 20, 17:48)
bet kas yra virs 30m,jei as gimdysiu 31 ar 32 tai cia dar gerai ar jau nebe biggrin.gif del neplanuoto pastojimo,siais laikais tai yra kontroliuojama,o kadangi man ir mano  vyrui uztenka proto apsisaugot ,tai as net nesvartau tokiu neplanuotu atveju  tongue.gif  biggrin.gif

31 yra 31. 31 yra daugiau nei 30. 30 yra daugiau nei 29. gal 29 ir 31 ne super daug skirsis tos visos rizikos (skaitine israiska), bet 26 nuo 31 skirsis gerokai
Atsakyti
Ne į temą biggrin.gif
Nuvažiavau į Akropolio gimtadienį, paaukojau net vakarienę dėl tokios progos lotuliukas.gif Menkutės tos nuolaidos, nieko rimto nenusipirkau, tik kosmetikos, nes Eurokose viskam 20 %. Žmonių tikrai ne daugiau, nei įprastai penktadienio vakarą.

Šią savaitę gavau didelę delninę, tiesą, išsidūriau verysad.gif , vietoj mėlynos gavau juodą (pirkau iš MD, ir nežinau, ką kaltinti, ar pardavėją, ar savo regėjimą/vaizduotę unsure.gif ) Nepaisant to panešiojus galiu pasakyti - thumbup.gif Viskas telpa ir dar lieka vietos, šiandien net pirkinius sutalpinau, nešioti man visai patogu, netrukdo. Nusprendžiau, kad bus kasdieniam nešiojimui į darbą ir visur, o va mažą vakarinę delninę pardavinėsiu. Vasarop greičiausiai pirksiu kokios ryškios spalvos (Reservery tarp kitko yra labai gražių turkio spalvos wub.gif ) ax.gif
Atsakyti
as siandien jau kokie trecia karta isejau i miesta su savo delnine irgi smile.gif visai liuks, bet pvz kosmetines jau nesutalpinau ten, per stora. ir visai kazkaip netrukdo faktas, kad reikia rankoj nesiotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 04 20, 21:57)
as siandien jau kokie trecia karta isejau i miesta su savo delnine irgi smile.gif visai liuks, bet pvz kosmetines jau nesutalpinau ten, per stora. ir visai kazkaip netrukdo faktas, kad reikia rankoj nesiotis smile.gif

Aš šiandien sutalpinau:
2 telefonus
piniginę
veidrodėlį, šukas, blizgėsį, maskuoklių paletę
raktų rišulį
gumos pakelį
leidimą į darbą (didelis, su ilgu diržu)
fotiką
ir pirkinius: šampūną, blizgėsį, pieštuką
Ir rankinukas net nebuvo išsipūtęs thumbup.gif Bet mano išties didelis, plotis 40 cm smile.gif
Atsakyti
Pakalbejau ir radau pasiulyma smile.gif

http://grupinis.lt/K...akcija/6236786/

Kokia rinktis spalva, kai pagrindines raudona ir camel? smile.gif Svarkelis jau bus camel g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 04 20, 22:22)
Pakalbejau ir radau pasiulyma smile.gif

http://grupinis.lt/K...akcija/6236786/

Kokia rinktis spalva, kai pagrindines raudona ir camel? smile.gif Svarkelis jau bus camel  g.gif

Pirmas šaltas, kitas šiltas, rudens tipui tai antras geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 20, 22:23)
Pirmas šaltas, kitas šiltas, rudens tipui tai antras geriau  smile.gif

Prasom paspausti skaityti detalu aprasyma ir paziureti daugiau spapvu smile.gif Gal dvispalvi ta su persiku? Samanu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciukas1: 20 balandžio 2012 - 21:30
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 04 20, 22:26)
Prasom paspausti skaityti detalu aprasyma ir paziureti daugiau spapvu smile.gif Gal dvispalvi ta su persiku? Samanu?

Iš dvispalvių, tai persiką. Dar antras labai neutralus, tinkantis visoms smile.gif (O gražiausi man pirmas ir penktas wub.gif )

Iš vienspalvių "rudeniškas" atspalvis 4, samanų bent mano monitoriuje žiūrisi pavasariškai salotinis unsure.gif Nežinau, kaip toks prie raudonos kapsulės spalvos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 20, 22:50)
Iš dvispalvių, tai persiką. Dar antras labai neutralus, tinkantis visoms  smile.gif  (O gražiausi man pirmas ir penktas  wub.gif )

Iš vienspalvių "rudeniškas" atspalvis 4, samanų bent mano monitoriuje žiūrisi pavasariškai salotinis  unsure.gif  Nežinau, kaip toks prie raudonos kapsulės spalvos  unsure.gif

Man turkio irgi grazus, tik kad ne i tema biggrin.gif

4 spalvos mano svarkelis bus, tai gausis kad su svarku ar su saliu - ta pati spalva. Nekapsuliska ir nuobodu turbut g.gif Del tos samanines, Jus greiciausiai teisi unsure.gif

Tikriausiai imsiu persika 4u.gif

Nebera verysad.gif verysad.gif Pagalvosiu nakti apie ta 2 dvispalvi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciukas1: 20 balandžio 2012 - 22:04
sveikos. o tai offtopiko pavaret, vos spejau skaityt hihihi.gif vaiku kolkas neturiu, bet labai idomu buvo suzinot kitu nuomones ir pasisakymus skaityt. palyginau su savimi biggrin.gif tai irgi megstu sakyt visiem, kad reikia pirma uzsidirbt pinigu ir tada vaika "daryt", bet realiai yra mociutes, tetos kurios leliuka ir palepintu ir padetu augint, tiesiog nenoriu visiem sakyt kad bijau pacio gimdymo proceso todel ir vis atidelioju ta procesa blush2.gif bet ir siaip as pagal save manau kad ir gerai jog neskubu, su metais daugiau proto ir ziniu igiju ir manau veliau galesiu geriau vaika auklet nei kad buciau 18 ar 20 metu susilaukus vaiko ax.gif
ir apie taip toli net niekad nemasciau kad vaikas kai uzauginsiu ir pasensiu jis man vandens paduos ir su manim pasikalbes. biggrin.gif svajoju pradziai kad bent pripratint paaugusi jog indus isplautu, nes as ziauriai nekenciu plaut indu rolleyes.gif
o vaikui isaiskint, kad surelis, traskuciai yra blogas maistas, ar kad be makvyno maikutes gali ir toliau gyvent reikia nemazu gabumu. bet ir nuo vaiko dar priklauso kaip priims tokias kalbas. prisimenu is savo vaikystes, geriausios drauges mama banke dirbo tai draugei ir zaislus didelius pirkdavo ir drabuziu daug daug turejo. ir dabar suaugus prisimenu kaip svajojau maza budama turet tiek rubu kaip drauge, ar tokius zaislus doh.gif nors prisimenu ir kaip mama man aiskino kad nereikia noret turet tiek drabuziu nes augu ir nespesiu visu sunesiot, bet kad ir supratau vistiek tas norejimo jausmas neisgaravo. doh.gif

QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 20, 14:53)
nemaciau, ka padarysi. paskutines kiek teko skaityti keliamos i albuma, o kas buvo gal kazkada pries metus, tai nelaikau argumento, kalbame apie dabar, paskutines visas kapsules, nu kalbas apie jas, nes nemaciau as  tongue.gif
siaip savaitgali grys mano fotoaparatas, bet nezinau, nezinau

kapsules tikrai kelia merginos ir i temas, perverciau ant greicio praeita tema tai pora kapsuliu radau, o uzpraeitoj temoj ir as pati esu ikelus savo kapsule..... rolleyes.gif nereikia net toli ir ieskot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 04 21, 00:06)
svajoju pradziai kad bent pripratint paaugusi jog indus isplautu, nes as ziauriai nekenciu plaut indu rolleyes.gif 

Tai gal geriau tokiam tikslui indaplovę įsigyt laugh.gif

Ko taip visos prisikabino prie sūrelių? Pas mus darželyje kartą į savaitę duoda, ir net lopšelyje duodavo. Taip kad nenusaugosi ax.gif (Kitą vertus, mama, įdedantį sūrelį vaikui, nevalgančiam pusryčių košės, IMHO, daro jam meškos paslaugą cool.gif Darželyje kartą, trečią, trisdešimt trečią atsisakęs košės, trisdešimt ketvirtą kartą persilauš ir pradės ją valgyt, žinoma, jei nieks nekaišios sūrelių vietoj jos. Maniškis, didžiausias pasaulyje nevalgiukas, sėkmingai valgo visą darželio repertuarą, ir košes, ir sriubas, ir daržoves - viską, ko nevalgydavo namie niekad thumbup.gif Kolektyvo įtaka - jis žiūri į kitus ir nori daryti kaip kiti. Situacijoje su makvynais tas pats principas smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 04 20, 20:23)
o intelektas tai lyg ir nepaveldimas dalykas, kiek girdejau..

yra įrodyta, kad alkoholio, tabako ir narkotikų vartojimas be kitų bėdų sukelia taip pat ir raidos, intelekto vystymosi sutrikimus ir protinį atsilikimą (inteletas žemesnis nei 70).

QUOTE(dontstop @ 2012 04 21, 06:05)
Ko taip visos prisikabino prie sūrelių? Pas mus darželyje kartą į savaitę duoda, ir net lopšelyje duodavo. Taip kad nenusaugosi  ax.gif

čia man regis pirma apie tuos sūrelius pradėjau, bet mano intencija buvo visiškai kita - komentavau kiek kainuoja vaiko auginimas, tai sūrelis buvo kaip metafora tongue.gif maisto biudžetą turinčios šeimininkės puikiai žino, kad jei vaiko meniu sudarys sūreliai, pirktinės desertinės varškytės, actimel ir pan., vien jiems per dieną pinigų reikės tikrai nemažai. O šiaip prieš sūrelius, kaip desertą, vietoj saldainių, nesu nusiteikusi, žinoma, tik po normalaus maisto.

Jau nėštumo metu buvo užsibrėžusi griežtai, kad mano vaiko meniu nebus nei čipsų, nei coca-colos, nei mcdonaldo. Iki šios dienos nei vieno iš šių dalykų vaikas ir nėra valgęs. Taip pat nuo gimimo atsigėrimui siūliau tik vandenuką - jokių pasaldintų arbatyčių, sultyčių ir pan. Todėl dabar visada prašo atsigerti tik vandenuko - jei spaudžiam šviežias sultis, jas geria kaip "maistą", užsigerdamas vandenuku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 21 balandžio 2012 - 08:13