Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Loxxy @ 2012 03 30, 11:25)
Labas

dėl spalvotų pėdkelnių maksimoje būna kur kas pigiau, nei po 25  cool.gif
Dėl aukštakulnių, man tai nesipjautų, bet žaismingiau ne juodi  g.gif Ir šiaip tinkamus aukštakulnius jei norit patogių, su kuriais vaiksčioti būtu džiaugsmas o ne iššūkis, rinkitės tikrai ne iš piešinuko  schmoll.gif Iš pasimatuotų 10, man duok D 1 tinka. O auktakulniai man gyvenimo būdas  cool.gif

Man nieko nėr baisiau, nei pilnapadžiai. Man jie nedera beveik niekur  g.gif

Myliu ir pilnapadzius ir aukstakulnius. wub.gif Tik gyvenimo budas labiau privercia pilnapadzius aveti.
O man ner baisiau moteri matyti vaikstinejant su vaiku, ar atliekant kasdienius reikalus belekaip apsirengus ir dar su aukstakulniais. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 03 30, 11:44)
Myliu ir pilnapadzius ir aukstakulnius. wub.gif Tik gyvenimo budas labiau privercia pilnapadzius aveti.
O man ner baisiau moteri matyti vaikstinejant su vaiku, ar atliekant kasdienius reikalus belekaip apsirengus ir dar su aukstakulniais. doh.gif

A jus įsiskaitysit pagaliau.... Supykau tongue.gif Skaitykit kas cituojama, aukštakulniai - pilnapadžiai cool.gif
Ar jūs galvojat, kad aš ir dviračiu važinėju, ir į kalnus kopiu su kablais? doh.gif Man daaaug gražių pilnapadžių, bet ne aukštakulnių - pilnapadžių, va tongue.gif

Aukštakulniai:
user posted image
pilnapadžiai:
user posted image
aukštakulniai - pilnapadziai:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 30 kovo 2012 - 11:52
Loxxy, dabar tokie madoj! cool.gif Praeitą savaitę tokiu kulnu pirkau naujus bateliu, tai prašau nepeikt biggrin.gif Teks dar ilgai nešiot smile.gif Be to, tikrai labai patogu! O su vaikais nepakeičiami aukštakulniai thumbup.gif

Aš atsispausdinau spalvų paletę iš vieno puslapio ir turiu rankinėj rolleyes.gif galvoju, parduotuvėj tikrinsiu spalvas smile.gif Bet dabar žiūriu jie jau atsinaujinę http://www.thescienc...sonaldress.com/, mano nuoroda neveikia g.gif Gal kitur perdėjo. Šiaip tai skirtingi šaltiniai duoda šiek tiek skirtingas paletes. Gal esate kurią atsispausdinusi?
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 03 30, 11:51)
Loxxy, dabar tokie madoj!  cool.gif 

Aš konservatorė, madų nesivaikau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2012 03 30, 11:47)
A jus įsiskaitysit pagaliau.... Supykau  tongue.gif Skaitykit kas cituojama, aukštakulniai - pilnapadžiai cool.gif
Ar jūs galvojat, kad aš ir dviračiu važinėju, ir į kalnus kopiu su kablais?  doh.gif Man daaaug gražių pilnapadžių, bet ne aukštakulnių - pilnapadžių, va  tongue.gif

Pyktis groziui kenkia ir rauksliu greiciau atsiranda. rolleyes.gif Tai aukstakulniai - pilnapadziai ir yra aukstakulniai. lotuliukas.gif
Tikrai dviraciu vazinejate ir i kalnus kopiate ? blush2.gif
I mane prasome Tu . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 03 30, 11:56)
Tikrai dviraciu vazinejate ir i kalnus kopiate ? blush2.gif

Taip blush2.gif Ir dar su parašiutu pašokinėju cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 30 kovo 2012 - 11:58
Man aukštakulniai pilnapadžiai dažniausiai negražūs, bet pasitaiko kad patinka.
Su kulnais vaikščiot moku, tik labai greit pavargstu lotuliukas.gif ... ir dar va užkliuvo kad kai grynai špilkos, tai lenda į mūsų ištrupėjusį tratuarą ir kartais net įstringa kulniukas... nepatiko. Tai kažkaip nebesidairau į tokius visai plonus kulnus, nors man jie gražiausi.
Žinau kad nuo išlenkimo aukštakulniai priklauso ar patogūs yra... išeiginius 12 cm turiu labai patogius blush2.gif
aš tuos batus senai čiupinėju, kliūna kad juodi. Jie realybiai visai tokie ... kaip nuzulę atrodo g.gif
matavausi su skiny džinsais ir sijonu, su sijonu gražiai, o su skiny... nebent būt per ilgi ir tokie apačioj susigarbanavę kaip kojinės, taip paprastai tai nekas. Bet dabar turiu bootcut džinsus (kitus vėl tokius matyt pirksiu), jie kaip ir turėtų tikt.
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 03 30, 12:51)
Aš atsispausdinau spalvų paletę iš vieno puslapio ir  turiu rankinėj  rolleyes.gif  galvoju, parduotuvėj tikrinsiu spalvas smile.gif Bet dabar žiūriu jie jau atsinaujinę http://www.thescienc...sonaldress.com/, mano nuoroda neveikia  g.gif  Gal kitur perdėjo. Šiaip tai skirtingi šaltiniai duoda šiek tiek skirtingas paletes. Gal esate kurią atsispausdinusi?

Aš nespausdinu, nes esu skaičiusi, kad taip spalvos išsikraipo blush2.gif

Dar grįžtant prie figūros tipų, kaip atskirti obuolį nuo kriaušės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 03 30, 12:57)
Dar grįžtant prie figūros tipų, kaip atskirti obuolį nuo kriaušės? ax.gif

kriaušė turi išreikštą apatinę kūno dalį. T.y. kriaušės šikna, klūbai, šlaunys (gali būti ne visos dalys) yra didesnės nei norėtusi pagal proporciją su viršutine kūno dalimi. Ir jos visada turi liemenį.
Mačiau kažkur pvz. kad jei kriaušė priauginėja "gelbėjimosi ratus", tai jie prasideda maždaug nuo bambos ir žemiau.
Obuolys turėtų turėti mažiau matomą liemenį. T.y. obuoliams pilnėjant jų liemuo išnyksta. Bet klūbai baisiai nesustambėja, ir pagal liemenį, kaip tik jų norėtusi didesnių. "gelbėjimo ratai" prasideda jau iškart po papais 4u.gif

Na čia mano tokie bendriniai pastebėjimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 30 kovo 2012 - 13:09
čia jei su viršsvoriu ax.gif
obuoliui lieka salyginai plonos šlaunys, ir užpakalis... viršsvoris kaupiasi daugiausiai ties pilvu ir aukščiau jo: lkrutinė ir pagurklis...
kriaušėms viskas atvirkščiai, soros šlaunys, platus užpakalis, arba atsikišęs ir didelis, jei pilvas auga, tai toks kiek žemiau (jei būt nėščia sakytų berniuką kad nešioja kraušė, o obuolys mergaitę ar atvirkščiai jau nepamenu lotuliukas.gif ), dažniausiai ties bamba kriaušių pilvas baigiasi, kai obuoliukų būna toj vietoj centras. Ir kriaušėms krutinė ir rankos lieka sąlyginai plonos.
Jei be viršsvorio... tai kriaušės turi storesnius klubus ir šlaunis ir palygint mažą krūtinę. Obuoliukai jei labai ploni, neturi liemens ir palygint normalią krūtinę, bei nuolaidžius pečius.
Babi* tikiuosi nepretenduoji nei į vieną kategoriją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 30, 11:05)

man grazus batai, tokiu ir pati noreciau wub.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 03 30, 12:30)
Trumpos kojos, mažas ūgis..

aciu, aiskiau dabar smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 30 kovo 2012 - 13:18
QUOTE(Loxxy @ 2012 03 30, 14:08)
kriaušė turi išreikštą apatinę kūno dalį. T.y. kriaušės šikna, klūbai, šlaunys (gali būti ne visos dalys) yra didesnės nei norėtusi pagal proporciją su viršutine kūno dalimi. Ir jos visada turi liemenį.
Mačiau kažkur pvz. kad jei kriaušė priauginėja "gelbėjimosi ratus", tai jie prasideda maždaug nuo bambos ir žemiau.
Obuolys turėtų turėti mažiau matomą liemenį. T.y. obuoliams pilnėjant jų liemuo išnyksta.  Bet klūbai baisiai nesustambėja, ir pagal liemenį, kaip tik jų norėtusi didesnių. "gelbėjimo ratai" prasideda jau iškart po papais  4u.gif

Na čia mano tokie bendriniai pastebėjimai.

QUOTE(bytte @ 2012 03 30, 14:13)
čia jei su viršsvoriu  ax.gif
obuoliui lieka salyginai plonos šlaunys, ir užpakalis... viršsvoris kaupiasi daugiausiai ties pilvu ir aukščiau jo: lkrutinė ir pagurklis...
kriaušėms viskas atvirkščiai, soros šlaunys, platus užpakalis, arba atsikišęs ir didelis, jei pilvas auga, tai toks kiek žemiau (jei būt nėščia sakytų berniuką kad nešioja kraušė, o obuolys mergaitę ar atvirkščiai jau nepamenu lotuliukas.gif ), dažniausiai ties bamba kriaušių pilvas baigiasi, kai obuoliukų būna toj vietoj centras. Ir kriaušėms krutinė ir rankos lieka sąlyginai plonos.
Jei be viršsvorio... tai kriaušės turi storesnius klubus ir šlaunis ir palygint mažą krūtinę. Obuoliukai jei labai ploni, neturi liemens ir palygint normalią krūtinę, bei nuolaidžius pečius.
Babi* tikiuosi nepretenduoji nei į vieną kategoriją  ax.gif

Gerai, o jeigu krūtinė nėra maža, o ant pilvo svoris kaupiasi ties bamba ir žemiau, koks tada tipas? doh.gif O gal pagal išmatavimus galima kaip nors nustatyti (na, pavyzdžiui smėlio laikrodžiams yra aiškiai parašyta, kad liemuo turi skirtis mažiausiai 25cm nuo klubų ir krūtinės)? unsure.gif

Ne, man kažin ar yra šansų, bent kolkas, pereiti į kitą tipą: kad ir kiek valgyčiau, svoris neauga niekur wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 30 kovo 2012 - 13:26