QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 20, 13:33)
kolkas neturiu nusifotografavusi, dar. tik va ir nesazininga gal, kad jus tik albume rodotes ir as ju nematau, o mano pamatyti tai jau knieti
Tikrai ne tik albume, as esu rodziusi cia, ir Loxxy yra, ir donstop, ir groovy ir dar gal kas, jau net nepamenu
QUOTE(Leticija @ 2012 04 20, 13:43)
Tikrai ne tik albume, as esu rodziusi cia, ir Loxxy yra, ir donstop, ir groovy ir dar gal kas, jau net nepamenu
nemaciau, ka padarysi. paskutines kiek teko skaityti keliamos i albuma, o kas buvo gal kazkada pries metus, tai nelaikau argumento, kalbame apie dabar, paskutines visas kapsules, nu kalbas apie jas, nes nemaciau as
siaip savaitgali grys mano fotoaparatas, bet nezinau, nezinau
QUOTE(groovy @ 2012 04 19, 22:05)
Va va, anksčiau stumi tą idėją, o po to gailiesi... Man tas kai įsigysim namą, mašiną, gerą darbą skamba kvailai, nes visi laikui bėgant kartu šeimoje gyvendami visa tai įsigyja. Kaip kažkuri sakė, dar ir stimulas didesnis atsiranda.
Aš manau, kad po tokiais pasakymais slypi kai kas daugiau. Nenoras gal paprasčiausiai. Kaip ten kažkas kažkada gražiai pasakė. Norintis mato tūkstantį galimybių, nenorintis - tūkstantį kliūčių.
Mano toks pamąstymas būtų, kad tas "kai įsigysim namą" daugiau savęs ar kitų raminimas, dėl to, kad tiesiog nesinori. Žinoma, negalima atmesti, kad yra žmonių nuoširdžiai norinčių vaikelio, bet pirmam plane matančių jį augantį name. Tada belieka laiko klausimas - kada vaiko noras taps didesniu, nei materialinis apsirūpinimas.
Gal visai gerai, kad bestatydami namus, siekdami karjeros žmonės kiek paauga savyje. Prieš tokį labai svarbų ir didelį žingsnį
QUOTE(Shana @ 2012 04 20, 08:20)
Jei davaziuosi iki manes galesim mainyti i lasinius O jei rimtai - mielai padovanosiu
Lašiniai vis dar einamas reikalas?
Kad aš pati to "pončo" nelabai "įvaldau" )) Net glaustinukę (vlkk.lt sako, kad bodis "keičiamas lietuviškais atitikmenimis glaustinukė, glaustinis") pirkau specialiai nešiojimui po ponču, nes kitaip niekaip nesugalvojau kaip jį panaudoti. Dovana
QUOTE(dontstop @ 2012 04 20, 11:40)
4. violetinė ant voko iki raukšlies, tamsiausia - išorinį kamputį.
Pailiustravimas:
4 var
ačiū
dažniausiai šiuo variantu dažausi, nes mane visažistės nuo jaunystės taip dažo, tik pagalvojau, kad violetinės gali būti per daug, tai paeksperimentuosiu.... dabar galvoju, kad bandysiu tamsinti raukšlę ir išorinę pusę tamsiai samanine spalva, o violetine bandyčiau padaryti pravedimą šlapiu teptuku viršuje ir šiek tiek labai subtiliai po apatinėmis blakstienomis išoriniame kampe
QUOTE(Shana @ 2012 04 20, 12:53)
proga draugo gimtadienis, šventė sodyboje, tai kažko labai neprisipuošiu, dress-kodas "puošnus kasdieninis" bandysiu vilktis margą suknelę:
prie jos violetines pėdkelnes ir violetinius batelius.... dar norėjosi kažko įdomesnio, tai bandysiu su šešėliais paeksperimentuoti
(kažkada labai seniai buvo man įvykusi lengva makiažo katastrofa, vyras iki šiol per dantį traukia buvo tokie maybeline skysti perlamutriniai šešėliai, turėjau šviesiai žydrus - užsitepiau taip normaliai, iki pat antakių gyvai spalva buvo labai švelni ir vos-vos matoma, daugiau blizgesys - o vat kai kalė fotoaparato blicas, tai visose nuotraukose buvau kaip bobikas su žydrų žydriausiais fanarais )
Įdėjau į albumą porą nuotraukų iš kito baliaus, kur buvau apsirengusi suknelę tą ryškiąją, su kaspinu pakaklėje, kurią buvau rodžiusi Vienoje su mėlynu aksominiu švarku, kitoje - be, bet auskarai matosi Pasidažiusi savo vieninteliais turimais šešėliais
http://private.fotki...femme/023a.html
http://private.fotki.../femme/063.html
QUOTE(_asamaM @ 2012 04 20, 14:02)
Aš manau, kad po tokiais pasakymais slypi kai kas daugiau. Nenoras gal paprasčiausiai. Kaip ten kažkas kažkada gražiai pasakė. Norintis mato tūkstantį galimybių, nenorintis - tūkstantį kliūčių.
Mano toks pamąstymas būtų, kad tas "kai įsigysim namą" daugiau savęs ar kitų raminimas, dėl to, kad tiesiog nesinori. Žinoma, negalima atmesti, kad yra žmonių nuoširdžiai norinčių vaikelio, bet pirmam plane matančių jį augantį name. Tada belieka laiko klausimas - kada vaiko noras taps didesniu, nei materialinis apsirūpinimas.
---
Kad aš pati to "pončo" nelabai "įvaldau" )) Net glaustinukę (vlkk.lt sako, kad bodis "keičiamas lietuviškais atitikmenimis glaustinukė, glaustinis") pirkau specialiai nešiojimui po ponču, nes kitaip niekaip nesugalvojau kaip jį panaudoti. Dovana
---
Sutinku, kad vaikui reikia pagrindo po kojomis ir finansinio stabilumo, pastovumo.. reikia pastogės, maisto, rūbų, išsilavinimo ir visokių n dalykų, kas kainuoja. Tačiau vėlgi.. visa tai ar taip, ar taip įgyji su laiku. o vėliau dažnai būna per vėlu, kai jau įgyta. išvis nesuprantu žmonių pirmą vaiką pasiliekančių gimdyti virš 30metų (kai yra visos didelės rizikos ir net nepatartina), kai išvis dar nežinai ar taip bac ir pasiseks, o gal dar 10 metų reiks bandyti ir stengtis.. taip pat, neaišku ar kažkada išvis pasieksi tą "jau laiką", ar išvis pasieksi tos karjeros, pasistatysi didelį namą.. gal taip niekada ir nepasieksi.
---
as irgi turiu "ponca", gal toki labiau kaip skraiste (kvailas pirkinys, labai grazu kazkada buvo uzeje). jeigu nesioti lauke, vietoj ale striukyciu/svarkeliu tai kai pagal storuma/siltuma tinka, per sonus pucia, salta. jeigu nesalta kai jau "pucia per sonus", tada per silta del storumo/siltumo. apsigobdavau darbe sededama, kai ziema vesu budavo, bet vistiek "neprilipo", tai isveziau pas tevus i soda ir apsimuturioju lovoj sededama tk
QUOTE(femme @ 2012 04 20, 15:40)
Įdėjau į albumą porą nuotraukų iš kito baliaus, kur buvau apsirengusi suknelę tą ryškiąją, su kaspinu pakaklėje, kurią buvau rodžiusi Vienoje su mėlynu aksominiu švarku, kitoje - be, bet auskarai matosi Pasidažiusi savo vieninteliais turimais šešėliais
Jus labai grazi
Groovy, aga man irgi tokie apsisiautimai labai romantika dvelkia Panasiai ir siekiu: svarkelis ne taip romantiskai juk Tik as vistiek ne "ponco" noriu, o kokios skraistes, salio ar pan Tik apsiautimo/uzrisimo budu dar reiks pasimokint
Pas mus i darzeli neleidzia nesti jokiu savo maistu, butent del tos priezasties, kad ir kiti nores... Jeigu vaikui netinka darzelio maistas, tai jis gali pusrycius pavalgyt namie (maniskis taip ir daro )
Ir tikrai gimus vaikui subliuksta daugybe uzsibreztu "to niekada pas mus nebus", to niekada neleisiu" ir pan
QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 20, 13:53)
nemaciau, ka padarysi. paskutines kiek teko skaityti keliamos i albuma, o kas buvo gal kazkada pries metus, tai nelaikau argumento, kalbame apie dabar, paskutines visas kapsules, nu kalbas apie jas, nes nemaciau as
Nu idomu tu man asmenybe, bet tiek to
QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 20, 14:44)
Sutinku, kad vaikui reikia pagrindo po kojomis ir finansinio stabilumo, pastovumo.. reikia pastogės, maisto, rūbų, išsilavinimo ir visokių n dalykų, kas kainuoja. Tačiau vėlgi.. visa tai ar taip, ar taip įgyji su laiku. o vėliau dažnai būna per vėlu, kai jau įgyta. išvis nesuprantu žmonių pirmą vaiką pasiliekančių gimdyti virš 30metų (kai yra visos didelės rizikos ir net nepatartina), kai išvis dar nežinai ar taip bac ir pasiseks, o gal dar 10 metų reiks bandyti ir stengtis.. taip pat, neaišku ar kažkada išvis pasieksi tą "jau laiką", ar išvis pasieksi tos karjeros, pasistatysi didelį namą.. gal taip niekada ir nepasieksi.
Nesuprantu ką man norėjot pasakyti (citavot mane, tai kaip ir man), nes aš apie tai, ką Jūs rašot - nerašiau ir Jūsų pasisakymas nei pritaria man, nei oponuoja
QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 20, 13:53)
kažkada aptarėme taisykles ir nutarėme, kad albumą mato tik tos, kurios ir pačios jame yra
todėl jei norite matyti albumą, siųskite savo nuotraukas kuriai nors iš temos dalyvių, turinčių priėjimą prie albumo, tuomet ji sukels Jūsų nuotraukas ir atsiųs Jums slaptažodį