Na kadangi perskaiciau pagal tiek offtopico
ir vienu klausimu vistiek noriu atsakyti. NESAKIAU, kad vaikus reikia gimdytis del senatves. Niekas zinoma ir negarantuoja, kad tie vaikai uzaugs sveiki ir savarankiski, ar zmogiski, kad nepaliks tevu likimo valiai. Taciau nebuti vienisas senatveje nori kiekvienas. O pagalbos ir rupescio reikia, del vis silpnejancios senatvines sveikatos, jau nekalbant apie kazkokias ligas, del vienisumo, kai neturi su kuo pasikalbeti, kai neturi artimuju.. net ir bunant dviese, o poto kazkuriam likus vienam.. reikia ne tik stiklines vandens, bet ir tu zmogisku artimuju jausmu, su kuriais gyvename ir jauni, visa gyvenima, kuriu mums tiesiog reikia. o visokios istaigos to neatstoja. pasidomekite, kokia ten prieziura, koks ten rupestis.. o jeigu turesi galimybe nueiti i prabangius seneliu namus, kuriuose bent jau pasirupins, vistiek busi svetimas, vienisas. Tik pasikartosiu, nereikia todel vaiku gimdyti, ir niekas negarantuoja, kad vistiek neliksi vienisas.. bet..be vaiku yra faktas likti vienisu, o cia tik likimo galimybe. Tuo labiau nesmerkiu tu, kurios nenori. Siuo klausimu esu tolerantiska, tik buvo butent idomios ju mintys konkreciai siuo poziuriu.
Del tevu karsinimo Gute444, turiu sava poziuri. Ir esu kategoriska, kad viskas priklauso tik nuo tevu auklejimo, vertybiu diegimo. Pati jauciu ne tik meile tevams, bet taip - ir PAREIGA netgi. Ir tas karsinimas pas mane asmeniskai yra is meiles, is jausmu, is seimos rysio, kad tai yra mano brangiausi zmones gyvenime, bet kita puse lygiai taip pat yra pareiga, kad vien del ju isvis gimeme, uzaugome, jau nekalbant apie ju duota meile, demesi, rupesti, sveikata ir net visus finansinius dalykus, kad uzaugome pavalge, aprengti, isaukleti ir dar buvo padeta atsistoti ant koju. siuo klausimu mano poziurio niekas nepakeis ir vistik manau, kad tu vaiku, kurie nekarsina problema yra tevu auklejimas, nors tuo nesu apsaugota pati, kad `teisingai isauginsiu`vaika. nes jeigu pas vaika ir nera kazkokio rysio su tevais stipresnio, tai turetu buti bent jau dekingumas ir zmogiskumas.
Pats vaiku auklejimas. Patys tevai taip ir issilepina tuos vaikus ir isaugina, va visi turi toki sijona ir tau pirksiu, visi valgo surelius ir tau duosiu. viskas priklauso tik nuo tevu, matyt patys tevai uzaugo su tuo kompleksu, tai galvoja, kad jei nenupirks, tai jis bus nepilnevrtis.
---
ir pagaliau i tema. Nusipirkau pilka tase, pilkus batelius ("stilingajai" dontstop galiu pasakyti, kad atspalviai smarkiai skiriasi), oranzini ilga kardigana pagaliau (tik dar abejoju ar geriau rozinis ar oranzinis..), rozines basutes vistik uz 200Lt del ko labai grazuiuosi
. pagaliau turiu viena kapsule
joje yra daugiau nei trys spalvos, bet viskas tarpusavy tinka.