Aš irgi kaupiuos Primarkui Greit lėksim į kelionę, todėl baisiai nagai niežti nusipirkti kokį sijonuką, palaidinę ir t.t. Dar labai gerai būtų neperšlampanti (ar bent jau įsivaizduojamai neperšlampanti) striukė su kapišonu, bet laikaus Tikiuosi per kelias dienas UK aplankyt šią šventovę ir ten įsigyt kažką tokio - paprasto, patogaus.
Tarp kitko, šiandien buvau akropolyje. Užėjau į Esprit, atrodo. Labai mieli laisvalaikio stiliaus sijonėliai.. 175 Lt.. Pirmą kartą ne tai, kad pagailėjau pinigų, bet susimąsčiau kokia beprotybė būtų jį pirkti.
Tarp kitko, šiandien buvau akropolyje. Užėjau į Esprit, atrodo. Labai mieli laisvalaikio stiliaus sijonėliai.. 175 Lt.. Pirmą kartą ne tai, kad pagailėjau pinigų, bet susimąsčiau kokia beprotybė būtų jį pirkti.
Eksperimentuoju toliau su kapsulem
Vasaros kapsulei uzsisakiau linini svarkeli. Galvoju ivairumo delei antra ne koki kardigana pirkt, o skara Tiesiog kad apsisiaust/uzsimest ant peciu reikalui esant. Gal kur esat uzmaciusios kokiu idomesniu budu, nei tik uzsimest ant peciu?
Vasaros kapsulei uzsisakiau linini svarkeli. Galvoju ivairumo delei antra ne koki kardigana pirkt, o skara Tiesiog kad apsisiaust/uzsimest ant peciu reikalui esant. Gal kur esat uzmaciusios kokiu idomesniu budu, nei tik uzsimest ant peciu?
QUOTE(_asamaM @ 2012 04 19, 16:40)
Aš irgi kaupiuos Primarkui Tikiuosi per kelias dienas UK aplankyt šią šventovę
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 04 19, 16:42)
Eksperimentuoju toliau su kapsulem
Turiu va tokio tipo daikta skara/poncho, be kalnieriaus. Grazus, bet nzn ka su juo veikti, buvau gal 2 kart uzsidejus, mest gaila
Papildyta:
Idomus
http://img1.etsystat...l.299160453.jpg
QUOTE(Shana @ 2012 04 19, 16:50)
Vai vai vai Reik būt atviram pačiam sau
Einu skaityt Alicantės temos UK supratau, kad mėnesiais galėčiau keliaut po jų pilis, parkus, tieeeek takų ir aprašymų.. Bet patys kalti, kad išvirkščiai važinėja
QUOTE(_asamaM @ 2012 04 19, 16:59)
Vai vai vai Reik būt atviram pačiam sau
Einu skaityt Alicantės temos UK supratau, kad mėnesiais galėčiau keliaut po jų pilis, parkus, tieeeek takų ir aprašymų.. Bet patys kalti, kad išvirkščiai važinėja
Eik. Vadinas neuzilgo atvarysi As ten kaip tik fotkiu svieziu keliau, susigundysi
Pas mus beje ir Primarkas yra
QUOTE(Shana @ 2012 04 19, 16:56)
Turiu va tokio tipo daikta skara/poncho, be kalnieriaus. Grazus, bet nzn ka su juo veikti, buvau gal 2 kart uzsidejus, mest gaila
Aš irgi turiu. Gal visai ir nieko? Tik man nepatinka, kad šonai pliki ir turi būt ganėtinai uždara apranga po apačia, idant neperpūstų (jei vėsu/vejas).
QUOTE(kumiko @ 2012 04 19, 14:43)
o kokios butu konkreciai LT aukstesnio lygio parduotuves tokiom paciom kainom?
kokiom kainom? siaip pas mus nera tokiu aukstesnio lygio parduotuviu. jei lietuvoj yra (buvo?) terranova su brangokais (kai kuriais) skudurais pagal kokybe, tada kokia bershka (truputi geriau, bet kokybe kainos velgi neatitinka), tada mango zara, o tada nezinau, city gal? mexx? nu kur jau vos ne vardiniai daiktai uz labai brangiai, bet ir kokybe gera. UK tai va primarkas (pigus, bet geri), paskui mango zara (brangu ir lievai), dorothy perkins (brangu, bet kokybe atitinka), o tada jau tokie a le mexx esprit city... esme kad lietuvoj tiesiog nera ne vienos parduotuves kur kainos atitiktu mango zaras, o kokybe- mexxus espritus. uzsieny tokiu yra
QUOTE(groovy @ 2012 04 19, 12:28)
Vienintelis klausimas ne tik Tau, bet ir kitoms nenorinčioms. O ką vyrai? Ar jie balso neturi, ar teko laimė susitikti su vienminčiais?
Na, turiu aš specialybę reikiamą, nors namų neturiu, bet gatvėj negyvenam, kaip ir viskas, ko reikia, yra... Bet... tai jau geriau netinkama specialybė
Na, turiu aš specialybę reikiamą, nors namų neturiu, bet gatvėj negyvenam, kaip ir viskas, ko reikia, yra... Bet... tai jau geriau netinkama specialybė
Abu kol kas nenorim Tikiuosi, kai/jei ateis noras, tai irgi abiems. Iš tikrųjų truputį baiminuosi, kad kai/jei jau norėsim, tai gali iš karto ir nepavykti, o biologinis laikrodukas jau tiksės. Kaip čia kažkuri pasakojo, kad draugai virš 30 jau susitvarkę gyvenimą ėmė planuot vaikus ir susidūrė su problemom.
O kokia specialybė, jei nepaslaptis?
QUOTE(dominica @ 2012 04 19, 12:57)
as pries pora dienu uzejau i zara, nu grazu ten, spalvos tokios fainos.. prieinu prie ryskiai geltono svarkelio, analogiska mano mama primarke uz 60lt nusipirko- ziuriu 279lt UZ KA???!!!!
Šiaip zaroj būna švarkų su gera sudėtim, pvz., vilna ir viskozinis pamušalas. Tas būtų didelis pliusas jų naudai. Bet pasiuvimo kokybė, deja, nekokia
O Dorothy Perkins nėra LT?? Man atrodo kažkur esu mačius iškabą.
----
Valio!! Nusipirkau švarką Navy spalvos, skalbiamą, aišku, sintetinį, bet patogus, nevaržo judesių, su gražiu pamušalu ir net vidine kišene
Dar parsinešiau neperšlampamą striukę, bus per lietų vaikščiot arba į gamtą
QUOTE(Shana @ 2012 04 19, 12:40)
Va radau
Puiki
QUOTE(kumiko @ 2012 04 19, 14:43)
as noreciau svarka nusipirkti,bet bijau vien del skalbimo,atsibos rankom skalbt...o po skalbimo reikia svarkus lyginti ar susiglamzo?
Na, jei jis šiaip nesiglamžo, tai skalbyklėj lengvu režimu irgi nesusiglamžys. Aš vieną tokį iš padišovkių už 12 lt paėmiau ir išsiskalbiau skalbyklėj
QUOTE(_asamaM @ 2012 04 19, 16:40)
Aš ir jau pradedu taip galvoti, kad verta pirkti brangiau tik gal kokius batus, bet ir tai ne spalvotas balerinkes, o jau kokius rimtesnius, kokius klasikinius drabužius ir pan., nes vasarai ar pagal madas kažką neverta, greit keisis Ačiū šitai temai ir jos didžiosioms patarėjoms
QUOTE(Shana @ 2012 04 19, 16:56)
Labai įsivaizduoju kurorte prie jūros, kai vakare ar naktį vėsu ir einama į paplūdimį arba kopas, tada atsisėdus ant smėlio viską uždengia, bet kelius. O ir gana romantiška
QUOTE(Amarcord @ 2012 04 19, 20:32)
Kaip čia kažkuri pasakojo, kad draugai virš 30 jau susitvarkę gyvenimą ėmė planuot vaikus ir susidūrė su problemom.
Va va, anksčiau stumi tą idėją, o po to gailiesi... Man tas kai įsigysim namą, mašiną, gerą darbą skamba kvailai, nes visi laikui bėgant kartu šeimoje gyvendami visa tai įsigyja. Kaip kažkuri sakė, dar ir stimulas didesnis atsiranda.
Viena iš dontstop minėtų
Kaune bent nėra Bet nėra ir kainos didelės pagal kokybę, nes išpardavimų metu tikrai po 10 svarų yra drabužėlių. Internetu galima siųstis. Draugei užrodžiau, labai patenkinta, tik pati dar nieko nesisiunčiau.
Labas,
prisiofftopinot O aš per darbus nerandu laiko nei pasisakyti
Shana drasi tu norėti vyro su vaiku Aš tai labiau vaiko be vyro norėčiau
Matos, kad vaiką auginat tik teoriškai.
Prisipažinsiu, kad mano realybė, labai išsiskyrė, nuo to ką buvau nusipiešus vaizduotėje planuodama. Ir ne paauglystėje, o jau nuo kokių 3 metų vaikai labai lygina save visais klausimais su kitais, ir ne duok D jis neturės maikės su Mcqueen'u, ar sijono su Hello kity, kad ir kokie jie mamai komerciniai O kai pas dvimetį pamatysit, kad tėvai atneša į daržą šokoladinį sūrelį pusryčiams, nes košės kurią duos kitiems vaikams jis nevalgo, net nepajusit, kaip pratinsit vaiką prie nesveiko maista ir toli gražu ne iš išpindėjimo, o dėl vaiko psichologinio komforto
prisiofftopinot O aš per darbus nerandu laiko nei pasisakyti
Shana drasi tu norėti vyro su vaiku Aš tai labiau vaiko be vyro norėčiau
QUOTE(groovy @ 2012 04 19, 11:28)
Nemanau, kad reikia žiauriai daug, aš kai pažiūriu sūreliai pirdeliai, suknytės, bateliai, maikutės su visokiais užrašais ir pan, ne vaikams reikia tų išlaidų, o patiems tėveliams Patys pripratina prie nesveiko maisto, po to perkalioja. Tik vėliau jau, kai paaugliai, tada vaikams svarbu, ką dėvėti ir už kiek, ką valgyti ir pan., draugai įtaką stipriai daro, bet ir auklėjimas gali kažkiek tokius dalykus numalšinti, gi galima pasakoti nuo mažens apie rūbų kapsules, sveiką maistą, svorį ir pan.
Matos, kad vaiką auginat tik teoriškai.
Prisipažinsiu, kad mano realybė, labai išsiskyrė, nuo to ką buvau nusipiešus vaizduotėje planuodama. Ir ne paauglystėje, o jau nuo kokių 3 metų vaikai labai lygina save visais klausimais su kitais, ir ne duok D jis neturės maikės su Mcqueen'u, ar sijono su Hello kity, kad ir kokie jie mamai komerciniai O kai pas dvimetį pamatysit, kad tėvai atneša į daržą šokoladinį sūrelį pusryčiams, nes košės kurią duos kitiems vaikams jis nevalgo, net nepajusit, kaip pratinsit vaiką prie nesveiko maista ir toli gražu ne iš išpindėjimo, o dėl vaiko psichologinio komforto
QUOTE(_asamaM @ 2012 04 19, 17:03)
Aš irgi turiu. Gal visai ir nieko? Tik man nepatinka, kad šonai pliki ir turi būt ganėtinai uždara apranga po apačia, idant neperpūstų (jei vėsu/vejas).
Jei davaziuosi iki manes galesim mainyti i lasinius O jei rimtai - mielai padovanosiu
QUOTE(groovy @ 2012 04 19, 22:05)
Puiki
Labai įsivaizduoju kurorte prie jūros, kai vakare ar naktį vėsu ir einama į paplūdimį arba kopas, tada atsisėdus ant smėlio viską uždengia, bet kelius. O ir gana romantiška
Aciu. Tik dabar turiu sugalvoti kaip jai padaryti petneseles, nes be liemenuko tokio daikto devet negaliu
Na kas cia vasara nakti buna +30, nelabai tos skaros reikia Jei ne padorumas nuo liepos mielai su bikiniu visur vaiksciociau
Mano khaki/raudona kapsule kaip ir beveik suformuota, reiks prisiruosti nufotkinti jusu teismui
Papildyta:
QUOTE(Loxxy @ 2012 04 20, 08:16)
As ne vien pagal tai rinkausi is tikruju
Taip gavosi, bet manau mano ar panasiu atveju tai objektyviai nera blogas variantas nes kitaip gal labiau tiketina, kad vyrui atsibus "seklos platinimo" instinktas