QUOTE(Shana @ 2012 04 18, 13:34)
As net pagal smegenu sudejima esu gan vyrisko mastymo tipo, gal cia kazkaip susije, visad galvojau
Batai superiniai, turetu but patogus. As dabar i darba einu so panasaus tipo, tik ciut storesnis kulnas ir mazesne ta platformike, niu labai patogu, nors vakar tik pirma diena uzsidejau, isbuvau visa diena be problemu
Batai superiniai, turetu but patogus. As dabar i darba einu so panasaus tipo, tik ciut storesnis kulnas ir mazesne ta platformike, niu labai patogu, nors vakar tik pirma diena uzsidejau, isbuvau visa diena be problemu
Vienintelis klausimas ne tik Tau, bet ir kitoms nenorinčioms. O ką vyrai? Ar jie balso neturi, ar teko laimė susitikti su vienminčiais?
Aš galėčiau ir be vaikų, rasčiau ką veikti, bet norėčiau su vaikais, jei nebus, gal, kai būsim link 40 metų, įsivaikinsim, kad bent kažkam laimės suteiktume (manau, kad ir sau). Vis dėlto yra planuose vaikas ateityje, nesvarbu, ar mūsų pagimdytas, ar įvaikintas. Vyras, manau, irgi norėtų, ypač kai pastaruoju metu vaikai į jį pradeda gręžtis ir mylėt.
Nu dar matysim, ar patogūs Bijau labai Nors tokius, manau, nesunkiai parduosiu, ir vardas, ir kaina netokia labai didelė, ir universalūs, ir madingi dar.
QUOTE(kumiko @ 2012 04 18, 19:38)
del argumentu pries,na bet nesakykite ,kad vaikui nereikia pinigu....mano nuomone reikia ir daug...
Nemanau, kad reikia žiauriai daug, aš kai pažiūriu sūreliai pirdeliai, suknytės, bateliai, maikutės su visokiais užrašais ir pan, ne vaikams reikia tų išlaidų, o patiems tėveliams Patys pripratina prie nesveiko maisto, po to perkalioja. Tik vėliau jau, kai paaugliai, tada vaikams svarbu, ką dėvėti ir už kiek, ką valgyti ir pan., draugai įtaką stipriai daro, bet ir auklėjimas gali kažkiek tokius dalykus numalšinti, gi galima pasakoti nuo mažens apie rūbų kapsules, sveiką maistą, svorį ir pan.
QUOTE(dontstop @ 2012 04 18, 19:54)
Aš net galvoju, kad jei būčiau žinojusi iš anksto, su kokiom kančiom susidursiu, būčiau pasirinkusi tokią specialybę, pagal kurią galimą dirbti namuose - na kokią buhalteriją ar vertimus, nes dauguma darbų deja deja nenumato tokių galimybių
Na, turiu aš specialybę reikiamą, nors namų neturiu, bet gatvėj negyvenam, kaip ir viskas, ko reikia, yra... Bet... tai jau geriau netinkama specialybė
QUOTE(manjana @ 2012 04 18, 20:03)
Kad vaikai reikalingi tam, kad senatvėje vandens stiklinę paduotų - čia tai jau kvailystė
Senatvė yra viena iš priežasčių, kodėl noriu vaikų, ir to neneigiu. Nenoriu jaustis vieniša. Kaip laukdavo seneliai, kad užsuktume nors dešimčiai minučių, kaip veidai nušvisdavo, kaip vaikučiams Ir tai jie buvo dar dviese, vienas užgeso ir kitas ilgai nebetraukė, nenorėjo vienas likti čia Bet jiems vis tiek reikėjo artimųjų. Ir niekam nebus geriau kitur nei namuose, jokioj įstaigoj. Kai išgirstu apie kai kurias... Senukai šąla, kaip su ajis elgiasi... Aišku, vaikai gal ir nenorės nei matyt, nei girdėt, bet gal norės bent kažkiek pabendrauti.
Sutinku su visomis nuomonėmis ir jas gerbiu Labai įdomu buvo