Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 04 18, 13:34)
As net pagal smegenu sudejima esu gan vyrisko mastymo tipo, gal cia kazkaip susije, visad galvojau tongue.gif

Batai superiniai, turetu but patogus. As dabar i darba einu so panasaus tipo, tik ciut storesnis kulnas ir mazesne ta platformike, niu labai patogu, nors vakar tik pirma diena uzsidejau, isbuvau visa diena be problemu thumbup.gif

Vienintelis klausimas ne tik Tau, bet ir kitoms nenorinčioms. O ką vyrai? Ar jie balso neturi, ar teko laimė susitikti su vienminčiais?
Aš galėčiau ir be vaikų, rasčiau ką veikti, bet norėčiau su vaikais, jei nebus, gal, kai būsim link 40 metų, įsivaikinsim, kad bent kažkam laimės suteiktume (manau, kad ir sau). Vis dėlto yra planuose vaikas ateityje, nesvarbu, ar mūsų pagimdytas, ar įvaikintas. Vyras, manau, irgi norėtų, ypač kai pastaruoju metu vaikai į jį pradeda gręžtis ir mylėt.

Nu dar matysim, ar patogūs g.gif Bijau labai doh.gif Nors tokius, manau, nesunkiai parduosiu, ir vardas, ir kaina netokia labai didelė, ir universalūs, ir madingi dar.

QUOTE(kumiko @ 2012 04 18, 19:38)
del argumentu pries,na bet nesakykite ,kad vaikui nereikia pinigu....mano nuomone reikia ir daug...

Nemanau, kad reikia žiauriai daug, aš kai pažiūriu – sūreliai pirdeliai, suknytės, bateliai, maikutės su visokiais užrašais ir pan, ne vaikams reikia tų išlaidų, o patiems tėveliams doh.gif Patys pripratina prie nesveiko maisto, po to perkalioja. Tik vėliau jau, kai paaugliai, tada vaikams svarbu, ką dėvėti ir už kiek, ką valgyti ir pan., draugai įtaką stipriai daro, bet ir auklėjimas gali kažkiek tokius dalykus numalšinti, gi galima pasakoti nuo mažens apie rūbų kapsules, sveiką maistą, svorį ir pan.

QUOTE(dontstop @ 2012 04 18, 19:54)
drinks_cheers.gif  Aš net galvoju, kad jei būčiau žinojusi iš anksto, su kokiom kančiom susidursiu, būčiau pasirinkusi tokią specialybę, pagal kurią galimą dirbti namuose - na kokią buhalteriją ar vertimus, nes dauguma darbų deja deja nenumato tokių galimybių  verysad.gif

Na, turiu aš specialybę reikiamą, nors namų neturiu, bet gatvėj negyvenam, kaip ir viskas, ko reikia, yra... Bet... tai jau geriau netinkama specialybė biggrin.gif

QUOTE(manjana @ 2012 04 18, 20:03)
Kad vaikai reikalingi tam, kad senatvėje vandens stiklinę paduotų - čia tai jau kvailystė smile.gif

Senatvė yra viena iš priežasčių, kodėl noriu vaikų, ir to neneigiu. Nenoriu jaustis vieniša. Kaip laukdavo seneliai, kad užsuktume nors dešimčiai minučių, kaip veidai nušvisdavo, kaip vaikučiams verysad.gif Ir tai jie buvo dar dviese, vienas užgeso ir kitas ilgai nebetraukė, nenorėjo vienas likti čia verysad.gif Bet jiems vis tiek reikėjo artimųjų. Ir niekam nebus geriau kitur nei namuose, jokioj įstaigoj. Kai išgirstu apie kai kurias... Senukai šąla, kaip su ajis elgiasi... Aišku, vaikai gal ir nenorės nei matyt, nei girdėt, bet gal norės bent kažkiek pabendrauti.

Sutinku su visomis nuomonėmis ir jas gerbiu 4u.gif Labai įdomu buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2012 04 19, 11:10)
Kokie faini  blink.gif  Beveik pradėjau gailėtis paskubėjus su sportbačių žygiams pirkimu  unsure.gif  Kiek kainavo, jei ne paslaptis?

Nee.. Bendriau nesigailiu, nes reikėjo tokių batų, kuriems nebūtų labai baisus lietus, visureigių smile.gif
Bet vistiek įdomu ir šios, vasarą, šiltu metu turėtų būt liuks - koja kvėpuoja  rolleyes.gif

QUOTE(Shana @ 2012 04 19, 11:13)
Dontstop, jei nepaslaptis, kiek kainavo tie atviri sportbatukai? ax.gif

Atviri sportbatukai kainavo 36 lt 4u.gif

Jau esu turėjusi tokius, atnešiojau 3 vasaras, suplyšo, ir dar 2 vasaras niekur negalėjau tokių rasti, kažkaip tokių dažnai būna vyriškų ir vaikiškų, bet moteriškų nelabai. Dabar pavyko pagauti būtent moteriškus, tai nedvejodama griebiau, nors šiaip šio pirkinio neplanavau. Išties, labai gerai tokius avėti vasarą, nekaršta. Ir į sporto klubą gerai, patogiau, nei uždari, vėsiau smile.gif
Atsakyti
Aš tai keliauju su rodytais Camper sportbatukais, kurių padas minkštas, o priekis apsaugotas guma nuo nusidaužymo. Taip pat su Ecco basutėmis tokio tipo kaip dontstop, tik atviros priekyje kaip basutės, rodžius esu irgi. Laaaabai patogu ir nešunta kojos.
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2012 04 18, 21:27)

Dominica, kiek Tau metų?

23 tongue.gif

QUOTE(Amarcord @ 2012 04 18, 21:58)
Ar dėvit švarkus? Sugalvojau, kad man vietoj kardigano į darbą visai fainai būtų mėlynas arba smėlinis švarkas. Bet kiek matuoju, tai vienetai pasitaiko patogių, o iš tų vienetų dar neradau to vienintelio, kuriame ir pamušalas būtų ne sintetinis, ir gulėtų gražiai, ir medžiaga netrauktų visokių pūkų bei siūlų, ir modelis patiktų.. Nu žodžiu, perėjus panoramą, zarą ir marks & spencer supratau, kad kardiganą nusipirkti lengviau biggrin.gif

O šiaip - siaubas, kokios kokybės rūbai pvz zaroj  blink.gif

as pastoviai turiu bent 2 nesiojamus svarkus. kasdien nedeviu, bet daznokai. pries kokius 6-7 metus pirkau pilka svarka tally weijl, tai ziauriai geras buvo, patogumas neispasakytas, skalbdavau skalbiankej biggrin.gif tai per 6 metus pamusalas ties rankovem paplyso, ciut ciut medziaga apsiburbuliavo (su nuburbuliatorium sutvarkiau). esant reikalui dar apsivelku ji biggrin.gif
turkio spalvos naujasis irgi labai patogus. ir kainavo tik 80lt h&m'e be jokiu nuolaidu. as pries pora dienu uzejau i zara, nu grazu ten, spalvos tokios fainos.. prieinu prie ryskiai geltono svarkelio, analogiska mano mama primarke uz 60lt nusipirko- ziuriu 279lt blink.gif blink.gif blink.gif UZ KA???!!!! pernai pavasariop pirkau mango svarka, tai isvis virs 300 suplojau.. dabar kai pagalvoju verkt norisi. gerai kad nors navy, toks prie visko tinkamas.

QUOTE(dontstop @ 2012 04 19, 06:34)
Mes su šeima žygiuojam beveik kiekvieną savaitgalį, tad tokią spec kapsulę turiu jau 4 metus iš eilės  smile.gif
Aš - ne  smile.gif

saunuoliai thumbup.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(D.E.L.A @ 2012 04 19, 08:50)
Sveikos, ir vel offtopic pavaryta tongue.gif
turim seimos drauge kuri daznai italijoje lankosi - tai pasak jos mango ir zara, tai na vos ne zemiausio lygios drabuziuparduotuves, tik pas mus jos iskeltos ant podiumo, siaip esu tikrai turejusi geresnes kokybes drabuziu nei zara anr amngo - realiai man tai gal primark kokybes tik ne kainos  blink.gif  drabuzeliai

tikrai taip drinks_cheers.gif jos gal nera zemiausio lygio, bet kaip uz tokia kokybe- tai uzsienyje lygiai tokia pati kokybe kainuoja bent 4 kartus pigiau. o uz tokias kainas kaip mango ir zaros tai galima nueiti i aukstesnio lygio parduotuve ir nusipirkti kokybiskesni daikta uz tokia pacia kaina. bet tie patys ispardavimai toj pacioj mango zaroj buna uzsieny normalus- ne 20proc skudurui, o kokie 80...

Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 04 19, 11:11)
Aš odinius rankom plaunu su vilnai skirtom priemonėm  biggrin.gif . Ne taip sukietina odą, mažiau paskui tept reik su tom spec. priemonėm.
Aš esu supartalinus švarką... pamušalas susitraukė... teko persiuvinėt, bet vistiek toks liko kakis, gerai kad per mažas tapo, ne taip gaila.

As irgi esu sugadinus, dabar uztad neplaunu, vistiek man kieteja, jauciu, net jei labai svelniai. Bet to yra tokiu visokiu daiktu, kad net nedrisciau skalbti, kaip vyro kelnes per sonus su tokias metaliukais per kuriuos susivarsto sniurais per visa ilgi g.gif nu nzn ar aisku g.gif Pradesiu su tom visom kniedem skalbti taigi surudys. doh.gif Su kempine nelbogai issivalo, o retkarciais galima atiduoti valyt. smile.gif

QUOTE(groovy @ 2012 04 19, 11:28)
Vienintelis klausimas ne tik Tau, bet ir kitoms nenorinčioms. O ką vyrai? Ar jie balso neturi, ar teko laimė susitikti su vienminčiais?
Aš galėčiau ir be vaikų, rasčiau ką veikti, bet norėčiau su vaikais, jei nebus, gal, kai būsim link 40 metų, įsivaikinsim, kad bent kažkam laimės suteiktume (manau, kad ir sau). Vis dėlto yra planuose vaikas ateityje, nesvarbu, ar mūsų pagimdytas, ar įvaikintas. Vyras, manau, irgi norėtų, ypač kai pastaruoju metu vaikai į jį pradeda gręžtis ir mylėt.

Kai man kazkor 20 buvo, juokavau, kad man reiktu vyro su vaiku biggrin.gif taip ir gavosi po keliu metu, maniskis turi vaika is ankstesnes santuokos, kaip ir pareiga ivykde (nu pasodinti medi ir tt). As ji ispejau, kad vaiku nenoriu ir nzn ar noresiu, ta prasme nieko neslepiau ir jam kaip tas tinka. Siaip musu gyvenimo budas yra gan netradicinis, jis dar didesnis priplaukelis nei as ir isvis "prie meno". Kas tinka mums nebutinai tiks kazkam kitam. Beje kalbam apie tai, kad vyro sunus gal ateity su mumis gyvens (kai studijuos ar pan) tai as visai uz, manes vaikai nei gasdina nei neigiamu emociju nesukelia. smile.gif
Apie isivaikinima - pries akis turi pavyzdi, mano sefas su zmona pernai isivaikino berniuka is Peru, lauke 5 metus (Ispanijoje beveik nera vaiku ivaikinimui), laimingi labai ir man rodos visi instinktai pas juos puikiausiai veikia. Labai dziugu man tokius dalykus matyti smile.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 04 19, 11:28)
Atviri sportbatukai kainavo 36 lt  4u.gif

Jau esu turėjusi tokius, atnešiojau 3 vasaras, suplyšo, ir dar 2 vasaras niekur negalėjau tokių rasti, kažkaip tokių dažnai būna vyriškų ir vaikiškų, bet moteriškų nelabai. Dabar pavyko pagauti būtent moteriškus, tai nedvejodama griebiau, nors šiaip šio pirkinio neplanavau. Išties, labai gerai tokius avėti vasarą, nekaršta. Ir į sporto klubą gerai, patogiau, nei uždari, vėsiau  smile.gif

As vasarines va tokio tipo turiu
http://www.footweare...be3.300.300.jpg
su sturu padu, nepamainomos kelionese.

Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 04 19, 12:02)
(Ispanijoje beveik nera vaiku ivaikinimui)

O pas mus kas darosi? sad.gif Gimdo, mėto, o kas nori – negali.

Nu viskas, Primarkas bus pirmas reikalas Londone po 3 savaičių lotuliukas.gif Prikalbėjot apie tas kainas, bet kokybės man reikia, ta prasme, kad bent perkant siūlai nekyšotų blush2.gif Nors, kaip supratau, ir ta kokybė ne tokia jau ir prasta.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 04 19, 12:12)
O pas mus kas darosi? sad.gif Gimdo, mėto, o kas nori – negali.

Nu viskas, Primarkas bus pirmas reikalas Londone po 3 savaičių lotuliukas.gif Prikalbėjot apie tas kainas, bet kokybės man reikia, ta prasme, kad bent perkant siūlai nekyšotų blush2.gif Nors, kaip supratau, ir ta kokybė ne tokia jau ir prasta.

Zinok normali ta kokybe. Na svarku, sukneliu neturiu, kazkaip nerandu, bet va maikiu, triusiku, vyrui maikiu, bliuzonu, dzinsu visai normali, gerai nesiojasi, gerai skalbiasi.
Ai tiesa viena suknele turiu pliazine, bet tik 2 kart dar buvau uzsidejus, bet kokybe visai padori atrodo 4u.gif
Drauge vaikams ten perka beveik viska ir labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 04 19, 12:17)
Zinok normali ta kokybe. Na svarku, sukneliu neturiu, kazkaip nerandu, bet va maikiu, triusiku, vyrui maikiu, bliuzonu, dzinsu visai normali, gerai nesiojasi, gerai skalbiasi.
Ai tiesa viena suknele turiu pliazine, bet tik 2 kart dar buvau uzsidejus, bet kokybe visai padori atrodo 4u.gif
Drauge vaikams ten perka beveik viska ir labai patenkinta.

O kainos kaip pas mus padišovkėse, kaip supratau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 04 19, 12:22)
O kainos kaip pas mus padišovkėse, kaip supratau blink.gif

Zodziu as dabar kai buvau Lt, vaiksciojau prekybcentry, na turejau valanda "uzmust" kazkaip ir uzejau i Humana. Mano isvada - ten kainos kaip pas mus normaliose nebrangiose pardese.
Primarke pvz pokas 5 medvilnines kelnaites 6 eurai, nesiojasi super, maikes nuo 3 euru turbut, esu ir po eura pirkus per ispardavimus. Zodziu kainos tikrai geros. smile.gif

Va radau
sita suknele nusipirkau pernai per ispardavima uz 3€
user posted image
tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 19 balandžio 2012 - 12:45
Aha aš irgi prisimenu kaip draugė svaigo, kad vaikiškų rūbelių kokybė ir kainos primarkte kaip pas mus devėtose, tik kad nauji. O va sutikom grįžusį pilietį į LT, tai sakė per beveik du metus su kainom neapsipranta, tipo maistas brangus, o rūbų net baisu žiūrėt, tai dar nieko nepirkęs.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 04 19, 12:57)
Apie svarkus - as skalbiu kai kuriuos, ant kuriu raso, kad negalima. Graziai, atsargiai, rankom, negreziant, graziai isdziovinti, ir viskas ok. Kadangi svarkus nesioju vos ne kasdien, tai bankrutuociau nuolat i valymus atiduodama g.gif

as noreciau svarka nusipirkti,bet bijau vien del skalbimo,atsibos rankom skalbt...o po skalbimo reikia svarkus lyginti ar susiglamzo? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dominica @ 2012 04 19, 13:57)
o uz tokias kainas kaip mango ir zaros tai galima nueiti i aukstesnio lygio parduotuve ir nusipirkti kokybiskesni daikta uz tokia pacia kaina. bet tie patys ispardavimai toj pacioj mango zaroj buna uzsieny normalus- ne 20proc skudurui, o kokie 80...

o kokios butu konkreciai LT aukstesnio lygio parduotuves tokiom paciom kainom? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 04 19, 13:39)
Aha aš irgi prisimenu kaip draugė svaigo, kad vaikiškų rūbelių kokybė ir kainos primarkte kaip pas mus devėtose, tik kad nauji. O va sutikom grįžusį pilietį į LT, tai sakė per beveik du metus su kainom neapsipranta, tipo maistas brangus, o rūbų net baisu žiūrėt, tai dar nieko nepirkęs.

Tikrai tikiu. As nuejau i prekybcentri pasiimti mineralinio, kainas pamaciau ir vaikstau ziurineju, kurgi yra pigesnio. Mama sako - "ko tu cia ieskai"? sakau - "kazkokio normalaus mineralinio, nes cia visi po 2 lt" biggrin.gif tai ji juokesi, sake cia ir yra normali kaina doh.gif zodziu.... Zodziu juokas pro asaras

QUOTE(kumiko @ 2012 04 19, 14:43)
as noreciau svarka nusipirkti,bet bijau vien del skalbimo,atsibos rankom skalbt...o po skalbimo reikia svarkus lyginti ar susiglamzo? ax.gif
Papildyta:

o kokios butu konkreciai LT aukstesnio lygio parduotuves tokiom paciom kainom? g.gif

As kazkaip nebijau skalbimo rankom, nemazai ka skalbiu, nes kai buna pora maikuciu, taigi neleisiu skalbykles ax.gif Svarko gi po kiekvieno uzsivilkimo nereikia skalbti.
Man atrodo ne apie Lt snekejo g.gif
Atsakyti