Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dominica @ 2012 04 18, 21:27)
blink.gif normaaaliai. as kai fyfa is miesto neislendanti- baisiai keista tokios kapsules  biggrin.gif siemet tik kedus nusipirkau ir dzempa ejimui i zmones, kai tingisi kazka rengtis dazytis. baigiu priprast  blush2.gif

Mes su šeima žygiuojam beveik kiekvieną savaitgalį, tad tokią spec kapsulę turiu jau 4 metus iš eilės smile.gif

QUOTE(Amarcord @ 2012 04 18, 22:58)
Ar dėvit švarkus?

Aš - ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 04 18, 22:58)
Ar dėvit švarkus?

Aš turiu odinių pora švarkų... ir dar tris, iš kurių vienas griežtesnio tipo (likęs iš to laiko kai kartais tokio daikto reikėjo) g.gif , o kiti du tokie minkštučiai (vienas velvetinis, kitas medvilninis), plonučiai net be pamušalo, tik apdirbtom su medžiagyte siūlėm. Visi įsigyti lapatynuose, o va naujas pirktas... pamušalas išplyšo, siūlės irgi nebuvo labai dailios, be to dar bluko zaraza, dėvėjau labai trumpai, ir retai. Pirkau nebepamenu kokoj pardėj, bet tipo neblogų rūbų. Neįsivaizduoju kur merginos normalius švarkelius Lietuvoje perka, nes nelabai tokių pastebiu.
Atsakyti
Sveikos, ir vel offtopic pavaryta tongue.gif

Kaupiausi ir as dar tiek nuomones turejau, bet gi cia ekonomine tema smile.gif
Tik tik kad taip vaikai kainuoja - bet musu gyvenimo salygos gereja butent atsiradus vaiku, jei siaip galeciau gyventi 2 kambariu bute ir net kartkartemis jaustis erdviai, tai dabar man reikia namo, kiemo ir pan - ka ir baigiam padaryti, bet as tuo tik dziaugiuosi... smile.gif Ir siaip tie materialus dalykai labai jau kiekvieno skirtingai sureiksminami wink.gif

Jaunos mamytes thumbup.gif Mane mama gimde 19-20 tai jai kai buvo tik 40 as jau savarankiska studente buvau smile.gif Deja man taip nepavyko biggrin.gif Turiu keleta draugiu, vaikai jau paaugliukai o jos vienmetes su manim, jaunos, grazios dar pacankes atrodo biggrin.gif

Dabar svarkai - gerus esu pirkusi Monton, bet ten ir kainos blink.gif Siaip paskutinius du pirkau kuistukuose - vienas mano marinistinis H&M firmos, mango parde pilna tokiu, kitas taupe spalvos laisvalaiko, truputi siuvinetas, medvilninis.... viso gal 40 lt smile.gif Bet man sitas faktas netrukdo, svarbu kad drabuzis butu kokybiskas ir atliktu savo funkcijas, o parde kur jis pirktas..... turim seimos drauge kuri daznai italijoje lankosi - tai pasak jos mango ir zara, tai na vos ne zemiausio lygios drabuziuparduotuves, tik pas mus jos iskeltos ant podiumo, siaip esu tikrai turejusi geresnes kokybes drabuziu nei zara anr amngo - realiai man tai gal primark kokybes tik ne kainos blink.gif drabuzeliai
Dar turiu odini svarkeli striukyte, beidge spalvos, va tik dabar prisiminiau kad ir ji galiu i vasaros kapsule itraukti.... Kaip man sunku vasaros kapsule rinkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 04 19, 08:21)
Aš turiu odinių pora švarkų... ir dar tris, iš kurių vienas griežtesnio tipo (likęs iš to laiko kai kartais tokio daikto reikėjo) g.gif , o kiti du tokie minkštučiai (vienas velvetinis, kitas medvilninis), plonučiai net be pamušalo, tik apdirbtom su medžiagyte siūlėm. Visi įsigyti lapatynuose, o va naujas pirktas... pamušalas išplyšo, siūlės irgi nebuvo labai dailios, be to dar bluko zaraza, dėvėjau labai trumpai, ir retai. Pirkau nebepamenu kokoj pardėj, bet tipo neblogų rūbų. Neįsivaizduoju kur merginos normalius švarkelius Lietuvoje perka, nes nelabai tokių pastebiu.

Aš turiu du, vieną pirkau seniai seniai aprangos išparduotuvėj. Tai tas nors ir su pamušalu, bet nevaržo, gražiai guli, bet trumpokas. O kitas - iš mango (bet pirkau md už 6 lt biggrin.gif), modelis geras, ilgis geras, bet nu nepatogus jis. Sintetinis. Vakar Aprangoj žiūrėjau švarkus, tai siūlės nukreivotos. Kur su tokiais eit.. Ir dar kainuoja pora šimtų.

O iš lapatynų švarkus turbūt reiktų iš karto nešt į valyklą? Turiu rūbų iš kuistukų, bet tokius skalbiu parsinešus, nes man tas dezinfektantų kvapas labai bjaurus (kitą sykį ir po skalbimo dar jaučiamas).
Atsakyti
O iš lapatynų švarkus turbūt reiktų iš karto nešt į valyklą?

Jai neskalbiami tai taip, nes nuo tos dezinfekcijos ne tik kad nosį suką, bet dar ir alergiją galim įsivaryt.
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2012 04 18, 21:27)
  .. juk yra tai, ką mes turime šiandien, tai kuo gyvename. Tai, kas veikia mūsų nuotaiką, jauseną, skatina mus tobulėti, domėtis ir t.t. Kartais noris paklausti, o jei rytojus neišauš?
Šiai dienai man atrodo svarbu ne planuoti 50 m. į priekį (nes tai objektyviai gali ir neateiti), o daryti kažką, kas įprasmintų šiandieną.

wub.gif labai panasiai galvojam.
Noreciau visoms padekoti uz grazia ir idomia skaityti diskusija ir issakyti tokia minti -
kadangi panasias diskusijas paskaitau/padalyvauju jau koki 10 metu, turiu pastebeti, kad labai jauciasi, kad zmones bendrai tampa tolerentiskesni, atviresni, priimantis kitokia, maziau tradicine nuomone. Net palyginti dabar ir pries 5 metus, zymiai maziau yra tenka pastebeti paciu primityviausiu, mano nuomone, argumentu apie senatve ir vandens stikline smile.gif

QUOTE(Amarcord @ 2012 04 18, 21:58)
Ar dėvit švarkus?

As svarkus nesioju, turiu is nuolat nesiojamu kokius ...6 gal, ir pora tokiu maziau nesiojamu. Siandien esu su visiskai klasikinio pasiuvimo bet odiniu svarku. Man svarkai patogu, zinau, kad daug kas nesutiks, bet manes jie nevarzo, tik reikia tinkamo modelio. Man pvz turi uzsegimas prasideti zemiau, nes kitaip dazniausiai neguls modelis gerai del figuros ypatumu.
Turiu panasaus siuvimo (be tu visu lampasu) biggrin.gif
http://www.polyvore....mp;tid=23364359
tai dazniau prasegta nesioju, kaip striukyte blush2.gif
Is Zaros turiu 2, nesiojasi gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 18, 20:12)
Aš irgi batų papirkau jau į vasaros kapsules:

į turistinių žygių kapsulę

Kokie faini blink.gif Beveik pradėjau gailėtis paskubėjus su sportbačių žygiams pirkimu unsure.gif Kiek kainavo, jei ne paslaptis?

Nee.. Bendriau nesigailiu, nes reikėjo tokių batų, kuriems nebūtų labai baisus lietus, visureigių smile.gif
Bet vistiek įdomu ir šios, vasarą, šiltu metu turėtų būt liuks - koja kvėpuoja rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _asamaM: 19 balandžio 2012 - 10:11
Dontstop, jei nepaslaptis, kiek kainavo tie atviri sportbatukai? ax.gif
Atsakyti
Shana, savaitgalio pirkiniai albume wink.gif Suknute be dirziuko buvo, tai prisiderinau saviski, dar galvoju raudona plonuciuka isigyti ir prie raudonu aukstakulniu dėvėti ax.gif

Kuistukuose pirktus svarkus as skalbiu, na nepataikiau kazkaip ant tokiu kur negalima skalbti, nes gal net nepirkciau, moketi uz daikta dar uz valyma, gal tada geriau pataupius nusipirkti nauja... g.gif
Atsakyti
QUOTE(D.E.L.A @ 2012 04 19, 10:38)
Shana, savaitgalio pirkiniai albume wink.gif Suknute be dirziuko buvo, tai prisiderinau saviski, dar galvoju raudona plonuciuka isigyti ir prie raudonu aukstakulniu dėvėti  ax.gif

Labai patiko suknyte, ji tamsiai melyna? ane?
O mes jus i koki tipa "nusiuntem"? blush2.gif tongue.gif

Apie svarkus - as skalbiu kai kuriuos, ant kuriu raso, kad negalima. Graziai, atsargiai, rankom, negreziant, graziai isdziovinti, ir viskas ok. Kadangi svarkus nesioju vos ne kasdien, tai bankrutuociau nuolat i valymus atiduodama g.gif Pvz odini darau taip - isverciu ir pamusala su slapia muilina kempine isvalau ir isdziovinu, oda tepu jau spec priemonem blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 19 balandžio 2012 - 10:59
Aš odinius rankom plaunu su vilnai skirtom priemonėm biggrin.gif . Ne taip sukietina odą, mažiau paskui tept reik su tom spec. priemonėm.
Aš esu supartalinus švarką... pamušalas susitraukė... teko persiuvinėt, bet vistiek toks liko kakis, gerai kad per mažas tapo, ne taip gaila.
Atsakyti
Aga suknute tamsiai melyna, bet ja siunciausi tai nepastebejau kad ji dar su tokia tamsiai zalia - bet nieko nesipjauna ji smile.gif

O tipa tai vienos mane nusiunte i vasara, kitos i pavasari smile.gif
Ruosiuosi dar fotosesijai su spalvom, tada spresim vel smile.gif
Bet kadangi jau turejau tamsiai melynos spalvos ir raudonos kai ka - nusprendziau kad tiek vasaroms tiek pavasariams ta navy spalva tiks + ne visos mano melynos tokios navy ryskiai, kai kurios pagesintos tokios... Zodziu dar ir tos vasaros kapsulei pasirinkus beidge arba taupe spalva neislaidauju, nebent kuistuke ka pamatau... iki JAMAM akciju kai jau pirksiu kelnes ir dar kai ka - turiu iki galo issiaiskinti koks tas mano spalvinis tipas g.gif
Atsakyti