Sveikos, ir vel offtopic pavaryta
Kaupiausi ir as dar tiek nuomones turejau, bet gi cia ekonomine tema
Tik tik kad taip vaikai kainuoja - bet musu gyvenimo salygos gereja butent atsiradus vaiku, jei siaip galeciau gyventi 2 kambariu bute ir net kartkartemis jaustis erdviai, tai dabar man reikia namo, kiemo ir pan - ka ir baigiam padaryti, bet as tuo tik dziaugiuosi...
Ir siaip tie materialus dalykai labai jau kiekvieno skirtingai sureiksminami
Jaunos mamytes
Mane mama gimde 19-20 tai jai kai buvo tik 40 as jau savarankiska studente buvau
Deja man taip nepavyko
Turiu keleta draugiu, vaikai jau paaugliukai o jos vienmetes su manim, jaunos, grazios dar pacankes atrodo
Dabar svarkai - gerus esu pirkusi Monton, bet ten ir kainos
Siaip paskutinius du pirkau kuistukuose - vienas mano marinistinis H&M firmos, mango parde pilna tokiu, kitas taupe spalvos laisvalaiko, truputi siuvinetas, medvilninis.... viso gal 40 lt
Bet man sitas faktas netrukdo, svarbu kad drabuzis butu kokybiskas ir atliktu savo funkcijas, o parde kur jis pirktas..... turim seimos drauge kuri daznai italijoje lankosi - tai pasak jos mango ir zara, tai na vos ne zemiausio lygios drabuziuparduotuves, tik pas mus jos iskeltos ant podiumo, siaip esu tikrai turejusi geresnes kokybes drabuziu nei zara anr amngo - realiai man tai gal primark kokybes tik ne kainos
drabuzeliai
Dar turiu odini svarkeli striukyte, beidge spalvos, va tik dabar prisiminiau kad ir ji galiu i vasaros kapsule itraukti.... Kaip man sunku vasaros kapsule rinkti