Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Leticija @ 2012 04 18, 20:44)
Ne visi turi galimybes dirbti namuose smile.gif kai vyresnis vaikas buvo darzelinukas, tai jau mes su vyru imdavom biletenius viena kart as, kita - jis, kad manes is darbo neatleistu  doh.gif

drinks_cheers.gif Aš net galvoju, kad jei būčiau žinojusi iš anksto, su kokiom kančiom susidursiu, būčiau pasirinkusi tokią specialybę, pagal kurią galimą dirbti namuose - na kokią buhalteriją ar vertimus, nes dauguma darbų deja deja nenumato tokių galimybių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 04 18, 19:51)
drinks_cheers.gif As irgi nesifotkinau ir man negrazu tie issproge pilvuzai  biggrin.gif

aš fotkinausi, man buvo labai gražu, vėliau pasidarė nebegražu, net savo pačios nuotraukos kažkokios keistos atrodė blink.gif o dabar dar nežinau, ar noriu įamžinti šitą būseną, viskas jau pažįstama, pilvą atkišus vaikščioti nebesinori, o kai per daug rūpinasi ir lenda su klausimais "ar gerai jautiesi" tai išvis nervina doh.gif dirbu ir džiaugiuosi, kad sveikata leidžia 4u.gif
Atsakyti
O va nestuke.gif man gražu (na išskyrus atvejus kai išplaukia į visas puses figūra ir nebeaišku, nėščia ar stora). Bet kai aiškiai nėščia - gražu. Tik būtinai su aptemptais drabužiais, kitaip atrodo tiesiog meška lotuliukas.gif

Kad vaikai reikalingi tam, kad senatvėje vandens stiklinę paduotų - čia tai jau kvailystė smile.gif Jei tuos pačius pinigus, kuriuos išleidžiam vaikam, taupytume- tai oi kokiuose prabangiuose senelių namuose galėtume gyvent lotuliukas.gif O ir šiaip, o jeigu to vandens senatvėj gert nesinorės g.gif biggrin.gif

Šiaip tai aš vaikų iš smalsumo prisidariau biggrin.gif Labai jau įdomu buvo, ko visos ten taip pakvaišta, sudurnėja ir vis aiškina, kad "gyvenimo prasmė atsivėrė" ar panašias nesąmones. Nu tai iš smalsumo reikėjo ir man pažiūrėt laugh.gif

O jeigu baigiant offtopint, tai batus šiandien nusipirkau:

http://deichmann.sce...age=default_dsd

Jau atrodė ojezaukokiuaukštukulnu, pažiūriu dabar nuotraukoj - labai jau toks vidutinis tas kulnas, čia kur kas rimtesnių prirodot g.gif Ale kaip su jais vaikščiot, ką? Aš visai laukinė tuo klausimu, nu niekaip nesugebu su aukštakulniais normaliai jaustis smile.gif

Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2012 04 18, 17:47)
tiek daug  neigiamu dalyku isvardinote biggrin.gif tai kodel aplamai pasiryzote ji tureti  ax.gif

Cia ne neigiami dalykai, cia realybe biggrin.gif Labai realiai suvokiu, kad motinyste nera ruzavi paveiksleliai. Nenoriu savo atzalu auginti tokiais "utiutiukais" ir kur viskas buna "mes" - mes pakakojom, mes einam i darzeli ir pan. As pati nebuvau taip auginta ir tevai niekad nebuvo prilipe prie manes. Taciau nuo to nesijauciu maziau mylima ar turejus laiminga vaikyste. Ir noriu, kad mano vaikai augtu savarankiski. Tevai gyvena savo aktyvu gyvenima, kuriame mes, vaikai ateinam pasidziaugti, pabuti kartu, padet jei reikia, bet ne gyvenam vieni kitu gyvenimus.
O cia neigiama, kad man nesinori pilvo fotografuot? Na, nesijauciu grazuole dabar ax.gif Vaikai yra teigiamas reiskinys, neigiamas ir atstumiantis yra nestumo, kakuciu ir leliuku sureiksminimas ir gyvenimo koncentravimas apie juos, kai tai nera butina. Nestumas, gimdymas ir visi po to sekantys groziai yra gyvenimiskas dalykas, nematau reikalo to sureiksmint ar apdainuoti. Na, nesentimentali as sitoj vietoj ir viskas.
Atsakyti
Aš irgi batų papirkau jau į vasaros kapsules:

į turistinių žygių kapsulę
user posted image

į marinistinę
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 18, 21:12)
Aš irgi batų papirkau jau į vasaros kapsules:

cia Maximoje pirkta?

reikia ir man kokiu sportbaciu, nenoriu daug isleisti, nes tik vasara pora kartu uzsidedu, mastau ar cia Maxei kol akcija paziureti ar Deichman g.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 04 18, 21:17)
cia Maximoje pirkta?

Taip
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 18, 20:12)
į turistinių žygių kapsulę

blink.gif normaaaliai. as kai fyfa is miesto neislendanti- baisiai keista tokios kapsules biggrin.gif siemet tik kedus nusipirkau ir dzempa ejimui i zmones, kai tingisi kazka rengtis dazytis. baigiu priprast blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(D.E.L.A @ 2012 04 18, 17:11)
Aisku tas noras tikriausiai butu menkesnis jei zinotume pries kiek tai reikalauja demesio, pastangu darbo, bet vistik as matau cia prasmes... ne kazkokios ivertinamos, pamatuojamos... tiesiog kitkame visa kame pasaulyje as tiek prasmes nematau..... realiai kas svarbiausia gyvenime ar kada klauset saves??? Puikiai suprantu tas kurioms tai darbas, pasiekimai ispudziai ir t.t. Man irgi, bet kai pamastau, ka as su tais pasiekimais senatveje veiksiu??? Bus jau atsirade seniai geresniu, greitesniu protingesniu... ir visko ko as siekiau besiplesydama jau nebereikes, arba bus pamirsta... IR nekalbu apie joki karsinima - nenoriu kad tai darytu mano vaikai... As senatveje noriu tureti su kuo isgerti arbatos, kam iskepti sausainius, paskaityti pasaka, papasakoti savo prisiminimus ir pasidalinti patirtimi, siandien manau kad jei as nepakankamai idesiu pastangu i ateities kurima - mano karjeros pasiekimai aplankytos salys ir visi kiti materialus dalykai, visa tai neteks prasmes kazkada, o va investavus i vaikus darba, demesi, jausmus, mano senatve tures prasme, galesiu ramia galva ja dziaugtis biggrin.gif
Ai bet cia jau motinystes instinkto keliami sapaliojimai biggrin.gif

Wow. Wow. Tikrai wow. Labai patiko skaityti, ačiū.

Tik su paryškintu negaliu sutikti. Ir net negaliu nepakomentuoti blush2.gif karjera, pasiekimai, kelionės ir įspūdžiai juk yra tai, ką mes turime šiandien, tai kuo gyvename. Tai, kas veikia mūsų nuotaiką, jauseną, skatina mus tobulėti, domėtis ir t.t. Kartais noris paklausti, o jei rytojus neišauš?
Šiai dienai man atrodo svarbu ne planuoti 50 m. į priekį (nes tai objektyviai gali ir neateiti), o daryti kažką, kas įprasmintų šiandieną.

QUOTE(femme @ 2012 04 18, 19:07)
Bet pagimdžius supratau, kad ne ATĖMIAU, bet atvirkščiai - SUTEIKIAU sau galimybę gyventi pilnavertį gyvenimą.

Reziume - jei kol kas atrodo, kad vaikai būtų gyvenimo stabdis, o ne variklis, nereikia savęs prievartauti. Visus argumentus galima užginčyti, bet atviras "aš dar nenoriu" įtikinamesnis wink.gif

Kaip gražu smile.gif

drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(dominica @ 2012 04 18, 19:39)
bet vat ko bijau, tai nestumo. strijos kilogramai isplatejimai PER VISUR  blink.gif pienas is papu bega, papai nutysta  blink.gif amzinai nemiegojus, neplauta galva, nesiprausus, uzsidepresavus, namie sedet, neturet jokio socialinio gyvenimo  blink.gif cia man taip negimdziusiai jaunuolei atrodo motinyste  lotuliukas.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Dominica, kiek Tau metų?
Aš ir svajojau būti jauna mama, kol neatėjo amžius, kai "pagal planą" jau turėjau turėti.. M.. Bent du vaikus biggrin.gif

QUOTE(zirziliaZ @ 2012 04 18, 19:44)
kazkada mano drauge labai taikliai pastebejo (del pinigu vaiku imui i gyvenima, mokslu, kelioniu su vaikais i uzsieni): daugelio is musu tevai taip pat zenkliai/ isskirtinai neprisidejo mums pradedant savarankiska gyvenima - t.y. neskyre kazkokios atskiros sumos ar pan.,

Pinigai labai labai stipriai pervertinami. Toks jausmas, kad planuojantys dažnai paskaičiuoja kiek pinigėlių uždirbs, kokias sąlygas galės suteikti, kokią mokyklą išrinks, kokius būrelius leis, ar gebės mokėti už universitetą - BET retai matau pasvarstymus apie tai, ar tikrai galės skirti pakankamai laiko vaikui, ar kartu rengs bendras veiklas, ko norės išmokyti savo pavyzdžiu, kokias vertybes skiepys (planavimas kaip apmokėt visas išlaidas mm... atsiprašau piniginės skyrelio), ar sugebės kalbėti su vaiku paauglystės laikotarpiu ir n kitų klausimų
Atsakyti
Zadejau dar pasisakyt i vaiku tema, bet baigiam biggrin.gif

O kazi Maximoj buna dideliu dydziu batu? g.gif 42 g.gif
Atsakyti
nusipirkau biggrin.gif basutes į savo išeiginę kapsulę iš batų kalno už 60 Lt ir taupe sportinio tipo iš deichmann už 50 Lt kasdienai (kažkodėl neto parduotuvėj jų nėr) ax.gif Dukrai labai patiko biggrin.gif . Kokybė ... ne odiniai... bet patogūs, žiūrėsiu kaip nešiosis.

Off topinant mamoms išsiskiria kokis tai harmonas kuris skatina smegenis pereiti prie kitokio darbo režimo, ir tik todėl mamos jaučiasi laimingos visai iš šono žiūrint ne ah gyvenimo realybėje. Nei viena negimdžiusi to negali suprast... tik vienos gana blaiviai mąsto, ir mato visą tą "košmarą", o kitos piešiasi jį pro rožinius akinius, manau taip. Aš tiek kriokiau pastojus, kad MB pasiūlė net abortą daryt... o kai pagimdžiau tapau vos ne mama herojė, galėjau parom nemiegot, mano asmeniniai interesai visai dingo, buvo tik vaikas ir begalinis džiaugsmas kad jį turiu (ir norėjau dar viso pulko). Bet ši būsena kaip bebūtų gaila baigiasi... o gal ačių die kad baigiasi. Nes vaikai auga ir juos reikia paleisti.
Atsakyti
Ar dėvit švarkus? Sugalvojau, kad man vietoj kardigano į darbą visai fainai būtų mėlynas arba smėlinis švarkas. Bet kiek matuoju, tai vienetai pasitaiko patogių, o iš tų vienetų dar neradau to vienintelio, kuriame ir pamušalas būtų ne sintetinis, ir gulėtų gražiai, ir medžiaga netrauktų visokių pūkų bei siūlų, ir modelis patiktų.. Nu žodžiu, perėjus panoramą, zarą ir marks & spencer supratau, kad kardiganą nusipirkti lengviau biggrin.gif

O šiaip - siaubas, kokios kokybės rūbai pvz zaroj blink.gif
Atsakyti