jau tikejausi kad greiciau issemsit ta vaiku off-topica ir man neteks prasizioti, bet neiskenciau
visiskai sutinku su kumiko nuomone. kol buvau mazesne-jaunesne, apskritai labai nekenciau vaiku. paskui matyt biski subrendau ir neapykanta dingo
nesilydau is laimes ir nepuolu tu kudikiu glostineti ir ten 'utiutiutiutiu koks grazutis caca', bet ir i kita gatves puse nebegu. nebesinervuoju jeigu parduotuvej 15min stovint eilej visas tas 15min klyka koks snargletas vaikas, nes jam dantys dygsta.
bet vat ko bijau, tai nestumo. strijos kilogramai isplatejimai PER VISUR
pienas is papu bega, papai nutysta
amzinai nemiegojus, neplauta galva, nesiprausus, uzsidepresavus, namie sedet, neturet jokio socialinio gyvenimo
cia man taip negimdziusiai jaunuolei atrodo motinyste
o kas liecia pinigini klausima tai taip... kazin ar as pasiryzciau planuotai vaikus gimdyti anksciau nei 30m. mano mokslai simta metu tesis kol gausiu darba tikra, o tam tikra darbe man lietuvoj centus mokes. jeigu busimas vyras neuzdirbs dvieju zmoniu algu, tai arba emigracija ir sau laimingai gimdau vaikus budama 25 (man tai pacios graziausios jaunos mamos
turiu tris drauges, kurios budamos 19-23 pagimde, ir vis pagalvoju blyyyn kaip faina, vaikai pradines mokyklas baigs, o ju mamos dar bus jaunos grazios stilingos ir nerauksletos... cia matyt todel kad mane mama labai velai gimde, ir as jos jaunos ir grazios isvis nepazinojau
).
dar kas man labai faina ir grazu- kaip uzsieny tie vaikai auginami. yra ten aisku visokiu krastutiniu pavyzdziu, kai vaikui leidziama daryti viska ko jis nori ir rezultate tas vaikas ant galvos visiem lipa. bet kad rektu viesoj vietoj ant vaiko, mustu, temptusi paskui save kazkur, kad tas vaikas parkrites ant zemes maximoj grindis spardytu, nes jam masineles nenuperka- nu niekad nemaciau! o siandien dar atradau video, kur amerikiete jauna, dvieju dukru mama, vaziuoja su jom i parduotuve, ir jos ten masinoj dainuoja visos trys bieberio dainas
tai man taip faina, as irgi va tokia mama noreciau buti kada nors. bet be jokiu 'neturiu pinigu vaikams' ar 'kas senatvej vandens paduos'. beje apie ta senatve tai labai gera istorija prisiminiau, kazkada tetis pasakojo:
varna parskraidina i snapa suemusi tris savo mazus varniukus i lizda ir klausia pirmo varniuko:
-ar kai as pasensiu ir skraidyt nebegalesiu, tu mane irgi taip skraidinsi i snapa suemes?
-oooi skraidinsiu skraidinsiu, kur tik tau reikes!
ismete varna pirma varniuka is lizdo ir to paties paklause antrojo. antras irgi prisizadejo skraidinti. varna to paties klausia trecio varniuko. o trecias varniukas atsako:
-tu ka, juokauji? as savus varniukus skraidint turesiu!!
tai va, sita grazia grazia istorija baigiu papezejimus, o dabar parodykit smutkes kas ka nusipirkot
as kita savaite gal jau navy kapsules papildyma imesiu kai baigsis tie darbai