Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(manjana @ 2012 03 30, 09:51)
Dontstop, dėkui už patarimus, gal surizikuosim nuvažiuot smile.gif
Esu pirkus čia, jei reikia margų. Vienspalves paskutiniu metu pirkau Lindex'e arba Promod'e - bet nežinau kaip dabar ten su spalvom, priklauso nuo kolekcijos  4u.gif

Dėkui, reiks pasidairyt. Margų nereikia ax.gif

nusižiūrėjau batukus... Kaip jums atrodo jie tokie visai tiktų prie odinės striukės, džinsų ir panašiai ar ne blush2.gif ...ir šiaip jei tik džinsai... ar visgi būt per juodi, jai garderobe juodos nebus? O kokia tamsiai mėlyna pavyzdžiui.
Dėl kokybės kažkaip nelabai svarbu... nesiruošiu kasdien autis, retkarčiais tik pratinčiausi prie aukštakulnių.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 30, 10:05)
Dėkui, reiks pasidairyt. Margų nereikia  ax.gif

nusižiūrėjau batukus... Kaip jums atrodo jie tokie visai tiktų prie odinės striukės, džinsų ir panašiai ar ne  blush2.gif  ...ir šiaip jei tik džinsai... ar visgi būt per juodi, jai garderobe juodos nebus? O kokia tamsiai mėlyna pavyzdžiui.
Dėl kokybės kažkaip nelabai svarbu... nesiruošiu kasdien autis, retkarčiais tik pratinčiausi prie aukštakulnių.

Lindexe matau yra įvairių spalvų: http://www.lindex.co...ights-leggings/

Promod'e tik gelsvas kažkokias matau: http://www.promod.eu...4290197068.html

Apie batus nelabai ką suprantu, pagal mane prie odinių tiktų, o jei juodos nebūtų garderobe, tada jau kaip ir per juodi g.gif
Atsakyti
Aš apie aukštakulnius išvis beveik jokio biggrin.gif . Man tai tie juodi tokie ne visai juodi, bet bijau kad su tamsiai mėlyna gali ir nederėt g.gif . Vat kad visai juodi būtų, tada man jau lyg ir su tamsiai mėlyna būt gražu g.gif
Vistiek reiks pėdint pėdkelnes apžiūrėt gyvai Akropolį, nes aš neto spalvom nepasitikiu, be to ir dydžių gali nebūt, jai tik pats mažiausias... 154 ūgio tik... ir 32 kg svorio ji dar tėra biggrin.gif . Peržiūrėsiu tuo pačiu vaikiškas kolekcijas Lindex ir Takko pėdkelnių, jie paauglikėms specialiai turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 30 kovo 2012 - 10:27
bytte, batai gražūs ir atrodo tinkami, o striukė juoda? Man atrodo, kad juoda prie tamsiai mėlynos turi derėti.
Atsakyti
man juoda prie melynos nedera. o byttei siulau pradeti pratinimasi prie aukstakulniu nuo pilnapadziu aukstakulniu- su jais zyyymiai lengviau vaikscioti smile.gif
Atsakyti

Labai gražūs, bet imčiau juodus tongue.gif
Atsakyti
Labas

dėl spalvotų pėdkelnių maksimoje būna kur kas pigiau, nei po 25 cool.gif
Dėl aukštakulnių, man tai nesipjautų, bet žaismingiau ne juodi g.gif Ir šiaip tinkamus aukštakulnius jei norit patogių, su kuriais vaiksčioti būtu džiaugsmas o ne iššūkis, rinkitės tikrai ne iš piešinuko schmoll.gif Iš pasimatuotų 10, man duok D 1 tinka. O auktakulniai man gyvenimo būdas cool.gif
QUOTE(dominica @ 2012 03 30, 11:04)
man juoda prie melynos nedera. o byttei siulau pradeti pratinimasi prie aukstakulniu nuo pilnapadziu aukstakulniu- su jais zyyymiai lengviau vaikscioti smile.gif

Man nieko nėr baisiau, nei pilnapadžiai. Man jie nedera beveik niekur g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 30 kovo 2012 - 11:26
Ziurekit, o sitos Winter Basic paletes spalvos, tai tinka visiem ziemos tipma, ane?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 03 30, 08:37)
o tai mazdaug kokie gali but trukumai del kuriu netiktu? g.gif

Trumpos kojos, mažas ūgis..
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2012 03 30, 11:25)

Man nieko nėr baisiau, nei pilnapadžiai. Man jie nedera beveik niekur  g.gif

Eik jau eik biggrin.gif nori pasakyt, kad neturi nei vienu batu ne aukstakulniu?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 30, 11:05)
Kaip jums atrodo jie tokie visai tiktų prie odinės striukės, džinsų ir panašiai ar ne  blush2.gif 

O, viens prie vieno maniškiai, tik spalva kita smile.gif Aš savuosius derinu tik prie suknelių ir sijonų, man jie atrodo labai elegantiški blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Leticija @ 2012 03 30, 12:26)
Ziurekit, o sitos Winter Basic paletes spalvos, tai tinka visiem ziemos tipma, ane?

Visiems, bet kaip ir visad, reikia dar atsirinkt.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 03 30, 11:34)
Eik jau eik  biggrin.gif nori pasakyt, kad neturi nei vienu batu ne aukstakulniu?

Čia diskusija ėjo apie aukštakulnius pilnapadžius. biggrin.gif
kaip suprantu, kazka panasaus i tokius:
user posted image
Atsakyti