Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 04 18, 09:02)
As is tu keistu individu, kurios nedalyvavo, kai motinystes instinkta dalino matyt tongue.gif bent jau kol kas jis dar neapsireiske. Todel mano poziuris yra gan netradiciskas siuo klausimu, bet cia ne sita tema smile.gif

O as turbut paemiau to instingto per daug lotuliukas.gif lotuliukas.gif Reiktu tik kad finansine padetis pageretu g.gif

Sakykit, kriauses ir smelio laikrodziai (jauciu nelabai graziai skamba)... Taigi kreipiuosi i tokia figura turincias 4u.gif Ar nesiojat kelnes paaukstintu liemeniu? Kiek matuojuosi, nu jei visur gerai (klubai, slaunys), tai per liemeni vistiek laisva (nors mano liemuo tikrai nelabai isreikstas) g.gif . Tikiuosi imanoma pasiaurint g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciukas1: 18 balandžio 2012 - 09:10
QUOTE(Malena @ 2012 04 18, 09:07)
O man nėštukės gražu blush2.gif

Manau dauguma jums pritars smile.gif

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 04 18, 09:09)

O as turbut paemiau to  instingto per daug  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Reiktu tik kad finansine padetis pageretu  g.gif

Sakykit, kriauses ir smelio laikrodziai (jauciu nelabai graziai skamba)... Taigi kreipiuosi i tokia figura turincias  4u.gif Ar nesiojat kelnes paaukstintu liemeniu? Kiek matuojuosi, nu jei visur gerai (klubai, slaunys), tai per liemeni vistiek laisva (nors mano liemuo tikrai nelabai isreikstas)  g.gif . Tikiuosi imanoma pasiaurint  g.gif

Mano dali jauciu nugriebei biggrin.gif tuo metu matyt stovejau eileje, kur avantiurizma ar koki priplaukima dalino lotuliukas.gif
As nesioju labai atsargiai, nes del trumpo liemens lengvai susidaro situacija, kai kelnes prasideda is kart po papais tongue.gif
Dabar tokiu keistu pasiuvimu buna doh.gif tiesiog netinkamas bus sitas ir tiek. Gal galima iimti per siules? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 04 18, 10:16)
Dabar tokiu keistu pasiuvimu buna doh.gif tiesiog netinkamas bus sitas ir tiek. Gal galima iimti per siules? g.gif

Vadinasi as visad ant netinkamu pataikau lotuliukas.gif Arba per mazai matavausi g.gif Man visada nugaroj atvepe lieka ir norisi ne kazkaip per siules sonuose, o nuardyt ta juostele kur veriasi dirzas (nezinau kaip vadinasi blush2.gif ) ir per galine siule daugiau isiut bei prisiut sutrumpinta juostele is naujo. Tikiuosi taip gali siuevja padaryt, nes pati nesiimciau g.gif As seniai kai siuvausi kostiumeli darbui su kelnem aukstu liemeniu, tada jau siuveja sake kad klaustuko formos nugara ir keleta kartu matavom, kol tobulai gavosi.

Ekonomiskas aksesuaras smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciukas1: 18 balandžio 2012 - 09:32
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 04 18, 09:26)
As seniai kai siuvausi kostiumeli darbui su kelnem aukstu liemeniu, tada jau siuveja sake kad klaustuko formos nugara ir keleta kartu matavom, kol tobulai gavosi.

Gal cia del to sudetingiau g.gif siuvejos geriau mato. Man irgi kazkada sake, kad ant manes "isguldyti" gerai suknele gan sudetinga smile.gif

Visai idomi mintis, beje turiu laikrodi kur dirzelis biski jau nutriuses ir metosi stalciuje ax.gif reiks paziureti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 04 18, 10:09)

Sakykit, kriauses ir smelio laikrodziai (jauciu nelabai graziai skamba)... Taigi kreipiuosi i tokia figura turincias  4u.gif Ar nesiojat kelnes paaukstintu liemeniu? Kiek matuojuosi, nu jei visur gerai (klubai, slaunys), tai per liemeni vistiek laisva (nors mano liemuo tikrai nelabai isreikstas)  g.gif . Tikiuosi imanoma pasiaurint  g.gif

Neteko net matuotis tokių, kažkaip neužmatau parduotuvėse g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 04 18, 11:26)

Geras variantas thumbup.gif kaip tik masciau kuo pakeisti laikroduko apyranke biggrin.gif

Mano pavasario/rudens kapsule baigta, bet neapsisprendziu ar viskas su ja gerai doh.gif gal galima albumelio duomenis gauti? Rodziausi cia blush2.gif Ikelciau jums ivertinti biggrin.gif
Atsakyti

Manau, čia daugiau kriaušių, o ne smėlio laikrodžių problema. Man būna taip, kad per klubus ir liemenį akivaizdžiai laisvos kelnės, o užstringa au ties keliais klešnės. O džinsus visada perku aukštesniu liemeniu, jei per šlaunis įsispraudžiu, per klubus ir liemnį visada laisviau lieka ir atvėpsta šiek tiek, bet jau įpratau diržą nešiot doh.gif Man tik svarbu, kad per šlaunis prasibraučiau į tas nelemtas kelnes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 04 18, 09:02)
As is tu keistu individu, kurios nedalyvavo, kai motinystes instinkta dalino matyt tongue.gif bent jau kol kas jis dar neapsireiske. Todel mano poziuris yra gan netradiciskas siuo klausimu, bet cia ne sita tema smile.gif

Ne į temą, bet aš turbūt irgi toj eilėj nestovėjau smile.gif

Laikrodžio dirželio idėja faina, bet abejoju, ar patogu taip nešioti, užrišti, atrišti, rankas plauti.. smile.gif
Atsakyti
Ne į temą, bet žiaaaauriai smalsu: o visai visai vaikų nenorit, ar tik gerokai vėliau? blush2.gif

Užsisakiau tokius batus prie šventinių drabužių, nežinau, ar paeisiu hihihi.gif Bet labai jau ekonomiški ir prie visko lotuliukas.gif Ir įdomu, ar dydis tiks. Ir aš mažiau mokėsiu, kažkas iki 140 Lt bus.
http://www.6pm.com/j...ude-patent-cork
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 18 balandžio 2012 - 12:54
QUOTE(Malena @ 2012 04 18, 09:07)
O man nėštukės gražu blush2.gif

Man irgi, tačiau tinkamai apsirengusios, o ne apsitempusios, o dar geriau kai išvis pilvas iš po bliuskės styro nuogas blush2.gif

Man tas pats. Visos kelnės (išskyrus kažkokias vienas stebuklingas) aptemptos, o ties liemeniu platu, laisva, o diržų kaip tyčia nešioti nemėgstu.. bet tai yra pataisoma, nes viskas kelnes/džinsus taip taisau 4u.gif susiaurina per siūles arba turiu kelnes, kur ties juosmeniu net nėra siūlių, tai kažkaip nematomai sutvarko vistiek, labai patenkinta esu 4u.gif o paaukštintu liemeniu neperku, ant manęs tokios kelnės dažnai tik užpakalį išplatina.
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 18, 13:11)
Man irgi, tačiau tinkamai apsirengusios, o ne apsitempusios, o dar geriau kai išvis pilvas iš po bliuskės styro nuogas  blush2.gif

o man labai gražu stilingos nėštukės, o tų nėštukinių spec. "palapinių" tiesiog nepernešu doh.gif nuogų pilvų irgi nesuprantu, bet apgludę rūbai vizualiai kaip tik padeda nepavirsti į drambliuką...
pvz, kas man gražu wub.gif :
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 18 balandžio 2012 - 13:33
QUOTE(Amarcord @ 2012 04 18, 12:47)

Laikrodžio dirželio idėja faina, bet abejoju, ar patogu taip nešioti, užrišti, atrišti, rankas plauti..  smile.gif

Na pabandyti galima, juolab kad turiu gera laikroduka su bile kokiu dirzeliu. Dar pagalvojau galeciau ant plonu odiniu dirziuku/juostukiu/sniuriuku taip uzverti ir uzristi, visai gerai turetu buti g.gif

QUOTE(groovy @ 2012 04 18, 12:51)
Ne į temą, bet žiaaaauriai smalsu: o visai visai vaikų nenorit, ar tik gerokai vėliau? blush2.gif

Užsisakiau tokius batus prie šventinių drabužių, nežinau, ar paeisiu hihihi.gif

Ne i tema - As kol kas nenoriu isvis biggrin.gif taip turbut butu teisingiausia. Kazkada pergyvenau biski, kazkaip galvojau kad cia keista, bet po to apsiraminau, visi yra skirtingi, svarbiausia pripazinti sau kaip yra. Negimdysiu gi del to, kad taip visuomoneje priimta ir visi to is taves laukia smile.gif Mano drauges, zinancios apie si poziuri, yra pasidaline i 2 stovyklas, vienos prieme ir viskas, o kitos galvoja, kad man butinai dar tas noras kada ateis biggrin.gif juolab kad vaikus megstu ir jie mane megsta. As tai nesigincyju, sakau jei ateis tai bus, bet is noro, nei is paklusimo visuomenes normom. Kai man buvo 25 as irgi galvojau, kad gal ateis, dabar kazkaip abejoju.
As net pagal smegenu sudejima esu gan vyrisko mastymo tipo, gal cia kazkaip susije, visad galvojau tongue.gif

Batai superiniai, turetu but patogus. As dabar i darba einu so panasaus tipo, tik ciut storesnis kulnas ir mazesne ta platformike, niu labai patogu, nors vakar tik pirma diena uzsidejau, isbuvau visa diena be problemu thumbup.gif
Atsakyti