Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 04 17, 09:42)

Stiliaus skyriuje yra tema Spalvinis tipas, kazkiek informacijos surinktos 4u.gif gal pagelbes 4u.gif
IMHO pradzioje labai svarbu nuspresti bent ar siltas ar saltas, ir rinktis kazka tada galima pradziai is saugesniu spalvu. Nera su tais tipais ir spalvom lengva, aki reikia islavinti smile.gif

Man cia lavinti ir lavinti blush2.gif
Aciu paskaitysiu 4u.gif
Atsakyti
o man geriausiai sekasi formuoti kapsule su oranzine, turkiu ir visdar nezinau trecios spalvos biggrin.gif (tiesiog jau nusipirkau tokiu daiktu sekmingai, o trecios spalvos keliais rubais papaildysiu pagal viena is margos sukneles spalvu, greiciausiai ale navy, kazkokia). kadangi margoje sukneleje yra ir rozines spalvos, taip pat kita oranzine spalva tokia svelnesne, lyg i korala, ir prie turkio tiks, tai basuciu noriu roziniu, jau radau megstamas, bet velnias 200lt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2012 04 17, 12:09)
Man cia lavinti ir lavinti blush2.gif
Aciu paskaitysiu 4u.gif

Lavinkite, ziurekite paletes, skaitykite. Ateis tas "matymas" po biski, tada tikrai lengviau pasidaro rinktis rubus.

As nusipirkau soft balta dirziuka, bandysiu prie violetines sukneles zirniukais ax.gif

Kazkas neseniai ieskojo
user posted image
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 17 balandžio 2012 - 13:41
cia batai irgi specialiai skirtingom spalvom nuspalvoti? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 04 17, 13:37)
Kazkas neseniai ieskojo
user posted image
smile.gif

nu koks neįkvepiantis paveiksliukas lotuliukas.gif nei spalvom, nei modeliais doh.gif
aš tai kol kas nešioju tuos pačius batus, kelnes pakaitom įprastines su spec., švarkus tuos pačius, tik po švarkais velkuosi kažką labiau pritaikyto augančiam pilvui blush2.gif Tai su suderinimu kol kas problemų nekyla.
Šiandien apsivilkau tokią tuniką-suknelę, ant viršaus švarką ir dar įlindau į pavasarinį trench'iuką, tai kai atėjau darban, visi atkreipė dėmesį, kad pilvą vėl kažkur pamečiau, kuris jau buvo išlindęs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 04 17, 14:33)
nu koks neįkvepiantis paveiksliukas lotuliukas.gif  nei spalvom, nei modeliais doh.gif

Na neikvepianti man busena, todel matyt ir paveiksliuku ikvepianciu nematau biggrin.gif

O del spalvu nesutikciau, jas galima graziai derinti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 04 17, 14:50)
Na neikvepianti man busena, todel matyt ir paveiksliuku ikvepianciu nematau biggrin.gif

O del spalvu nesutikciau, jas galima graziai derinti

brrr, nežinau, man kažkaip per aštru blush2.gif
Nebent violetinumas būtų laaabai tamsus, dar geriau mėlynas tongue.gif , tai gal ir nieko, nors man ta garstyčių spalva kažkokia erzinanti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 17 balandžio 2012 - 15:45
QUOTE(femme @ 2012 04 17, 13:44)
man ta garstyčių spalva kažkokia erzinanti...

Aha, man irgi. Bet pazystu viena moteri, kuriai labai patinka ta salotskai-garstycine spalva ir netgi tinka.

Principas to paveiksliuko su nesciosios drabuziais teisingas, kad kuo daugiau variantu isspausti is visu turimu rubu. Neatrodo labai graziai, bet argi gali tokios proporcijos atrodyti labai jau dailiai? Kai kurioms tikrai tas pilvelis tooookio dydzio pasidaro, kad renkis tu ka nori, vistiek graziai neatrodys. Ka padarysi, yra tuo momentu svarbesniu dalyku, nei grauztis, kaip baisiai atrodai ar skudurai kokie baisus biggrin.gif Tiesa pasakius, norisi atrodyti tvarkingai, rengtis tai, kas tau atrodo bent kiek grazu ir tiek
Atsakyti
Shana, nesinori dar vaikų? blush2.gif

Tai jūs imkit tik pavyzdį komplektavimo iš to paveiksliuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2012 04 17, 19:02)
Aha, man irgi. Bet pazystu viena moteri, kuriai labai patinka ta salotskai-garstycine spalva ir netgi tinka.

Spalva specifine, pati nieko neturiu tokios spalvos, bet siaip galima sugalvoti graziu deriniu, mano nuomone.

QUOTE(groovy @ 2012 04 17, 19:16)
Shana, nesinori dar vaikų? blush2.gif

Tai jūs imkit tik pavyzdį komplektavimo iš to paveiksliuko biggrin.gif

As is tu keistu individu, kurios nedalyvavo, kai motinystes instinkta dalino matyt tongue.gif bent jau kol kas jis dar neapsireiske. Todel mano poziuris yra gan netradiciskas siuo klausimu, bet cia ne sita tema smile.gif
As panasiai kaip Svete - pakitusiose proporcijose sunkiai kazka labai grazaus iziuriu, todel ir nuo komentaru susilaikau, nes zinau, kad daugumai atrodo kitaip.

O paveiksliukai ir derinukai taigi visad tik kazkokia ideja, minti galima pasigauti, nebutina atkartoti nei spalvu nei daiktu rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
O man nėštukės gražu blush2.gif
Atsakyti