Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 04 16, 18:49)
Blin miargos biggrin.gif jei persidazysiu ir bus blogai, busit kaltos biggrin.gif zinot kaip sunku is tamsios atsidazyti tongue.gif ?

Kraustau vasarini garderoba, reiks svarstyti derinius ir pildyma atsizvelgiant i visa nuo vasaros surinkta ir isisavinta informacija ax.gif

O gal galima ir man rakčiuką nuo albumėlio, aš čia jau vaidenausi, ir labai smalsu pamatyti Shana palukų metamorfozes, gal sau kažką pritaikysiu.
Šiandien išverčiau (tikrąja to žodžio prasme) visą spintą ant grindų ir rūšiavau, rūšiavau dėliojau drbužius ir supratau kad turbūt neturiu 2 vienas prie kito derančių drabužių, kurie nebūtų juodi. O pirkti šiam pavasariui nieko nenoriu... riekia kažką galvoti... ir skubiai.
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 04 16, 22:39)
O gal galima ir man rakčiuką nuo albumėlio, aš čia jau vaidenausi, ir labai smalsu pamatyti Shana palukų metamorfozes, gal sau kažką pritaikysiu.
Šiandien išverčiau (tikrąja to žodžio prasme) visą spintą ant grindų ir rūšiavau, rūšiavau dėliojau drbužius ir supratau kad turbūt neturiu 2 vienas prie kito derančių drabužių, kurie nebūtų juodi. O pirkti šiam pavasariui nieko nenoriu... riekia kažką galvoti... ir skubiai.

Labai panasi situacija..
Skaitau sia tema, studijuoju medziaga, kuria merginos ideda.. Keisiu spinta savo tai tikrai mirksiukas.gif
Tik niekaip nesuprantu, kaip nuspresti, kokio 'tipo' esi, kurias spalvas pasirinkti.. sad.gif
Noreciau ir as i ta albuma zvilgtelti, tikrai gal ka nuziureciau, suprasciau kokiai plauku spalvai, veido bruozams, kuno sudejimui kas tiktu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(LolitCafe @ 2012 04 16, 13:11)
pasikartoju  ax.gif
ka manot apie tokio tipo palaidines/megztukus?

Man spalva labai grazi 4u.gif Ir dar basutes fainos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 04 16, 21:39)

Na Gute man atrodo buvo savo foto ikelus g.gif I foruma? Ar klystu?

QUOTE(the_wanted @ 2012 04 17, 07:00)
Tik niekaip nesuprantu, kaip nuspresti, kokio 'tipo' esi, kurias spalvas pasirinkti.. sad.gif
Noreciau ir as i ta albuma zvilgtelti, tikrai gal ka nuziureciau, suprasciau kokiai plauku spalvai, veido bruozams, kuno sudejimui kas tiktu unsure.gif

Stiliaus skyriuje yra tema Spalvinis tipas, kazkiek informacijos surinktos 4u.gif gal pagelbes 4u.gif
IMHO pradzioje labai svarbu nuspresti bent ar siltas ar saltas, ir rinktis kazka tada galima pradziai is saugesniu spalvu. Nera su tais tipais ir spalvom lengva, aki reikia islavinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 17 balandžio 2012 - 09:02
QUOTE(LolitCafe @ 2012 04 16, 12:11)
pasikartoju  ax.gif

man labai grazu
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 04 16, 22:39)
O gal galima ir man rakčiuką nuo albumėlio, aš čia jau vaidenausi.

as tai sutinku kad duotumet rakciuka nuo albumo mirksiukas.gif jau man susimakalave atminti, bet lyg kad rodesi forume, o ir bendrauja ilgokai smile.gif

tuoj busiu bedarbe tai turesiu laiko laisvo daug tai reiks ir man kazkaip prisverst isverst visa spinta ir perziuret vasarai ka turiu daugiau, nes dabar tik viena kapsule, vos ne vos susidarius esu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 04 17, 09:42)
Na Gute man atrodo buvo savo foto ikelus g.gif I foruma? Ar klystu?
IMHO pradzioje labai svarbu nuspresti bent ar siltas ar saltas, ir rinktis kazka tada galima pradziai is saugesniu spalvu. Nera su tais tipais ir spalvom lengva, aki reikia islavinti smile.gif

Buvau įsikėlusi savo foto. O dabar bandau dėliotis kažką panašaus į derinius, nes kapsulė iš mano turimų drabužių nė per kur neišeina doh.gif
Kol nesidomėjau visu tuo derinimu ir kapsulizmu vis kas atrodė na taip... "so so"
O dabar paimu mėlynas kelnias ir matau, kad geltona palaidinė prie jų netinka spalviškai peršilta, balta apskritai netinka man prie veido, švelniai žalsva silkinė kimono rankovėmis stilistiškai netinka... Išvada prie mėlynų kelniu neturiu nei vienos palaidinės. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 04 16, 13:11)
pasikartoju  ax.gif

Visiškas nesusipratimas IMHO... lenta dar lentesnė, o su didele krūtine atrodys stambus viršus. Plačius pečius dar labiau optiškai platina, o nuožulnius paryškina jų "nusmukusę" liniją. Tai tiktų gan siaurų, bet stačių pečių merginai su itin vidutinio dydžio krūtine, labai lieknai I tipo figūros merginai. Dar prie viso to toks kiauras... neaiškus kokiam orui, lyg ne plono siūlo, tai ne labai vėsus, bet koks vėjelis kiaurai pūstų. Po paltukais, ar striukėm manau gan nepatogus dėl kirpimo, nebent kimono rankovėmis jie būtų blush2.gif . Dar man ir šiaip negražus.
Spalva graži, šilta.
Basutės tai tikrai čiotkos blush2.gif

Gute444 tikrai rodėsi drinks_cheers.gif

Shana aš irgi šališka, man juodaplaukės apskritai labiau prie širdies... tai...
Man patiko osinkoje pavasarėlių temoje plaukų spalvos sulyginimas su kavos atspalviais... kad ir visai juoda kavos pupelė, bet vistiek jos spalva šilta. Jei juodinsies, tai vistiek palik šiltą žvilgėjimą. Bandyčiau eksperimentuot su putomis - tos nusiplauna, o jei patiks tada jau dažais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 17 balandžio 2012 - 09:25
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 04 17, 09:13)
tuoj busiu bedarbe tai turesiu laiko laisvo daug tai reiks i

unsure.gif cia i gera ar i bloga?

QUOTE(Gute444 @ 2012 04 17, 09:17)
Buvau įsikėlusi savo foto.

Atsimenu, nustatem pavasari smile.gif

QUOTE(bytte @ 2012 04 17, 09:24)
Shana aš irgi šališka, man juodaplaukės apskritai labiau prie širdies... tai...
Man patiko osinkoje pavasarėlių temoje plaukų spalvos sulyginimas su kavos atspalviais... kad ir visai juoda kavos pupelė, bet vistiek jos spalva šilta.

Kadangi esu taip "atidirbus" technika tokia savo, atsirinkau Adriana Lima, kaip Clear Spring, kadangi ji dar ir plauku spalvas pakaitalioja, bet rudam diapozone daugiausia, perziurejau, palyginau, daug maz atsirinkau ka noriu matyt. Patamsinsiu gal dar tonu ir vertinsiu, nes po to vel vargsiu su sviesiom saknim doh.gif
Nes juodas visgi man per stipru, kazkoki kavos, kaip sakai, atspalva rinksiuos smile.gif

Apie spalvinio tipo nustatyma 4u.gif
http://www.youtube.c...feature=related
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 17 balandžio 2012 - 09:52
QUOTE(Shana @ 2012 04 17, 10:47)
* unsure.gif cia i gera ar i bloga?

** Patamsinsiu gal dar tonu ir vertinsiu, nes po to vel vargsiu su sviesiom saknim doh.gif
Nes juodas visgi man per stipru, kazkoki kavos, kaip sakai, atspalva rinksiuos smile.gif

* nelabai igera, reiks ieskotis kito darbo doh.gif
** tai aisku bandyk vis vienu tonu patamsint ir matysi kada labiausiai patiks spalva ir tiks. man tai irgi labiau prie sirdies tamsus plaukai yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 04 17, 10:47)
Atsimenu, nustatem pavasari smile.gif
Kadangi esu taip "atidirbus" technika tokia savo, atsirinkau Adriana Lima, kaip Clear Spring

Taip pavasaris pagal Bytte ir dar kažką, o pagal Dontstop ruduo, todėl nutariau, būti tiesiog šiltu tipu, nesikonkretizuodama. Nes man pačiai pavasario spalvos lyg ir truputėlį pervaiskios, peršvarios. Nors drabužių tokių spalvų turiu (aišku su klaustuku ar aš gerai spalvas identifikuoju).
Na betkokiu atveju greitu metu imsiuosi fotografavimo darbų ir patarimų klausinėjimo.
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 04 17, 09:52)
* nelabai igera,  reiks ieskotis kito darbo doh.gif
** tai aisku bandyk vis vienu tonu patamsint ir matysi kada labiausiai patiks spalva ir tiks. man tai irgi labiau prie sirdies tamsus plaukai yra ax.gif

Gal cia viskas tik i gera - geresni susirasi 4u.gif
As kazkaip neturiu tokio favorito, ziuriu pagal zmogu, vienam tamsus graziau, kitam sviesus. Bet visad galvojau, kad jei naturalus sviesoki, tai arciau "tikru" budamas neprasausi, kad turetu tikti, o pasirodo nea g.gif

QUOTE(Gute444 @ 2012 04 17, 09:56)
Taip pavasaris pagal Bytte ir  dar kažką, o pagal Dontstop ruduo, todėl nutariau, būti tiesiog šiltu tipu, nesikonkretizuodama. Nes man pačiai pavasario spalvos lyg ir truputėlį pervaiskios, peršvarios. Nors drabužių tokių spalvų turiu (aišku su klaustuku ar aš gerai spalvas identifikuoju).
Na betkokiu atveju greitu metu imsiuosi fotografavimo darbų ir patarimų klausinėjimo.

Jei teisingai pamenu, tai tau chrestomatine pavasarine zalia labai tiko. O pavasaris gali buti ir su rudens itaka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 04 17, 11:17)
Gal cia viskas tik i gera - geresni susirasi 4u.gif
As kazkaip neturiu tokio favorito, ziuriu pagal zmogu, vienam tamsus graziau, kitam sviesus.

na tikiuosi kad taip ir bus, nors kai cia ta krize visi dangstosi, tai idomu kaip bus g.gif
man tai dazniausiai tamsus graziau atrodo zmogui, tik retais atvejais sviesus biggrin.gif bet gal kad patinka paciai tamsi spalva tai ir atrodo ir ant kitu kad graziau ziurisi g.gif
Atsakyti