Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 04 16, 11:55)
Ane g.gif ten dar biski tamsesnis, toks tamsus sokoladas g.gif
Ikeliau fotke is savaitgalio, esu dar patamsejus dabar.
Bet siaip ziuriu visu nuomones daugmaz sutampa - kad su tamsesne geriau smile.gif

Man tai ta paskutine foto ir kur rasiau, tai monitorius rodo ta pacia plauku spalva biggrin.gif Vienu zodziu, as balsuoju uz tamsia Shana biggrin.gif
Atsakyti
pasikartoju ax.gif
ka manot apie tokio tipo palaidines/megztukus?
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 04 16, 11:59)
Man tai ta paskutine foto ir kur rasiau, tai monitorius rodo ta pacia plauku spalva  biggrin.gif Vienu zodziu, as balsuoju uz tamsia Shana  biggrin.gif

biggrin.gif 4u.gif
O vat keista, naturaliai gan sviesoka esu g.gif

QUOTE(LolitCafe @ 2012 04 16, 12:11)
pasikartoju  ax.gif

Grazi spalva tongue.gif
Man manau netiktu g.gif , reik gal pagal figura konkreciai ziuretis g.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 04 16, 12:11)
pasikartoju  ax.gif

Nu tai kad cia skonio reikalas, man asmensikai tai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 04 15, 19:10)
Pamenu, buvo rodyta, ania? mirksiukas.gif

aha tongue.gif kaip tik tada diskutavom apie tai, kodėl vyrai nemėgsta tokio ampyro kirpimo suknelių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 04 16, 12:31)
aha tongue.gif kaip tik tada diskutavom apie tai, kodėl vyrai nemėgsta tokio ampyro kirpimo suknelių blush2.gif

drinks_cheers.gif
Vyru kitoks mastymas, jie masto, kad "nesciuju" sukneles reik deveti pagal paskirti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 04 16, 09:05)
Oho biggrin.gif Man tai ant ranku lakas zymiai trumpiau laikosi, tai buna dedesne ivairove, o koju kokia neutralia spalva dazniausia ax.gif

Tai jo, ant rankų persilakuoju kita spalva vėliau. Arba ta pačia lotuliukas.gif

Plaukai šiek tiek tamsesni, mano nuomone, tinka labiau. Kur visai ryži tai nea.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 04 16, 11:39)
Shana, man tai tau labai liuxiskai atrodo plauku spalva, kur fotke 0228 1, kur juodai apsirengus tu  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Dėl tam tikrų komentarų - net girdami plaukų spalvą žmonės, kartais giria bendrą nuotraukos emociją, apipavidalinimą, nuotraukos kokybę ir t.t. Labai atkreipčiau dėmesį ar ten nėra dar kažko, kas galbūt patraukia akį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2012 04 16, 15:19)
drinks_cheers.gif
Dėl tam tikrų komentarų - net girdami plaukų spalvą žmonės, kartais giria bendrą nuotraukos emociją, apipavidalinimą, nuotraukos kokybę ir t.t. Labai atkreipčiau dėmesį ar ten nėra dar kažko, kas galbūt patraukia akį  rolleyes.gif

biggrin.gif Na ta foto kur su juoda odine striukyte ir sampanu, tai mano vestuviu juodoji versija, turejau 2-jas, vienas su odine apranga, kitas tradicines biggrin.gif Tai emocija gal ir nebloga turetu but. biggrin.gif

Bet esme supratau, matyt tamsinsiu, bet ziuresiu kiek galiu, kad nereiktu vel saknu kas 2 sav dazyti g.gif kad atrasti kazkoki grozio+komforto vidurki g.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 04 16, 13:11)
pasikartoju  ax.gif

O kokių komentarų norit? g.gif
Megztinis kaip megztinis, skonio reikalas. Spalva ant bangos dabar tokia, bet ar tiks - reikia matuotis. Modelis man atrodo šiek tiek išdidina pečius.

Shana, aš galėčiau ir nesikartot, man kuo tamsau, tuo gražiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 16, 17:22)

Shana, aš galėčiau ir nesikartot, man kuo tamsau, tuo gražiau  smile.gif

Blin miargos biggrin.gif jei persidazysiu ir bus blogai, busit kaltos biggrin.gif zinot kaip sunku is tamsios atsidazyti tongue.gif ?

Kraustau vasarini garderoba, reiks svarstyti derinius ir pildyma atsizvelgiant i visa nuo vasaros surinkta ir isisavinta informacija ax.gif
Atsakyti
As irgi nestuke.gif bet kapsules matyt neformuosiu, nes turiu labai daug "nesciuju" rubu ax.gif
Atsakyti