Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2012 04 15, 16:44)

pirmus 3 mėn nešiojau savo įprastus rūbus, nieko naujo nepirkau, nes žinojau, kad tuoj išaugsiu;
Tikrai, viskas auga, ne tik pilvukas,  visom nėštukėm absoliučiai, nepriklausomai nuo to, kiek jos priauga svorio  drinks_cheers.gif

Sveikos 4u.gif Man dabar 22 sav., kol kas nešioju tuos pačius džinsus - jų laaaabai žemas liemuo, tai tinka, nors klubai jau šiek tiek praplatėjo... Pagrindiniu rūbus, kuriuos iki šiol nusipirkau, pavyko pagriebti per ESPRIT išpardavimus JAV, kai užsidarinėjo jų parduotuvė - pirkau paltuką su vilna pavasariui (150 lt), nes į savo smarkiai įlemenuotą jau nebetilpau, bet savo dydžio, tik tokio modelio, kad pilvukas tiptų, galėsiu ir pagimdžiusi nešioti, tris vienu dydžiu didesnes maikutes (po 15 Lt) ir vienas spec. kelnes (90 lt). Džinsus su medvilniniu "pilvu" ir sijoną elastiniu juosmeniu "paveldėjau" iš giminaitės, dar nusipirkau Laredoute vieną megztą palaidinę ir kardiganą (abu po 30 lt), kuriuos taip pat galėsiu nešioti ir po to. Kadangi pagrindinis storasis laikas - vasara, tai manau visiškai išsisuksiu su turimais rūbais ir net nereikės tampyti vis tų pačių - turiu drobines kelnes žemu liemeniu, kurios buvo didokos, viskozines aladino kelnes, kurių juosmuo tempiasi pagal poreikį tongue.gif ir kalnus visokių suknelių, palaidinų, platėjančių nuo krūtinės.
Turiu net puošnią suknelę su kaspinu po krūtine, kuria galėsiu pasipuošti, nes iki šiol vyras neleido jos vilktis, nes jam atrodo išsidirbinėjimas paslėpti liemenį platėjančiu kirpimu, taip ir sakė: būsi nėščia, bus labai gražu doh.gif
Atsakyti
Na va, o as taip ir nepamegau jokiu laisvu rubu, legingsu ir pan, tai neturiu dabar ka apsirengt. Iki nestumo buvau liekna, tai viskas iliemenuota, nebetelpu dabar nei per liemeni nei per krutine. Dabar dar rinkami deveti tokie didoki buve dzinsai, o like skinny supakuoti kitiems metams biggrin.gif Nesiruosiu investuoti i prabangius rubus, nes like tik 6 menesiukai, iki dabar su senaisiais verciausi ir dar pora savaiciu pratempsiu. Todel noriu kuo geriau apmastyti kapsule, kad virsus deretu su apaciom, megztiniai su suknelem, o kai kuriuos rubus galeciau ir i ofisa ir laisvalaikiu devet. Jau pora naujuteliu simpatisku sukneliu pirkau is ebay, uz abi sumokejau apie 90 litu. Viena ofisine, kita laisvalaikio. Tikrai nenoriu uz viena drabuzi moket daugiau nei 80 Lt - cia jeigu labai jau patinkantis. Na, dzinsams gal skirsiu daugeliau, nes nematavus bijau pirkti, o tai yra mano pagrindinis rubas, nemoku be ju. Ir siaip norisi atrodyt darbe padoriai, o reikia ofisiniu rubu, tai neisiu kelis menesius kasdien su tais paciais, juk ir isskalbt reikia galu gale smile.gif Tai taip ir deliojuosi mintyse sarasiukus
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 15, 17:44)
Oho, kiek daug visko  blink.gif  smile.gif

taip, drabuziu turejau daug, kai kurios nesioju ir dabar ax.gif
man norejosi puostis nestuke.gif tokios buvo nuotaikos, laukimo ir dziaugsmo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 04 15, 19:36)
taip, drabuziu turejau daug, kai kurios nesioju ir dabar  ax.gif
man norejosi puostis  nestuke.gif tokios buvo nuotaikos, laukimo ir dziaugsmo  wub.gif

Gerai, kad buvo noras puoštis, bet čia ne į taupymo temą biggrin.gif Rūbas 2 - 3 kartams vis dėlto pinigų švaistymas, IMHO
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 04 15, 17:57)
Turiu net puošnią suknelę su kaspinu po krūtine, kuria galėsiu pasipuošti, nes iki šiol vyras neleido jos vilktis, nes jam atrodo išsidirbinėjimas paslėpti liemenį platėjančiu kirpimu, taip ir sakė: būsi nėščia, bus labai gražu doh.gif

Pamenu, buvo rodyta, ania? mirksiukas.gif

Na, jei man nuskiltų tokia laimė apnėštėti, tai turiu platėjančius marškinius, kuriuos dabar juosiu diržu, puošnią suknelę, kuri krenta iškart po krūtine, vasarinę lengvą suknytę, kurioj po krūtine tieeek medžiagos, kad tiktų iki pat galo (hihihi.gif), pradiniams mėnesiams žiemai megztos suknelės temptųsi neblogai, o jau specialias kelnes tai turbūt reiktų pirkti g.gif Kaip nooooriuuuu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 04 15, 20:10)
...Kaip nooooriuuuu verysad.gif

Ateis paciu geriausiu laiku! Jie zino kada 4u.gif 4u.gif

As nestuke.gif visada buvau per ziema. Turedavau tik vienus nestukinius dzinsus, ir pora megstiniu pilvui pridengt. Visa kita pritaikiau. Didziausias pirkinys i "minusa" buvo ziemine striuke, kai pilvas isaugo didesnis nei tiketasi doh.gif
Atsakyti
Aš kadangi dukrą gimdžiau vasaros gale... tai nebuvo kažko įpatingai daug įsigyta. Daugiausia nešiojau vieną suknelę, kuri buvo itin plona ir tempėsi per pilvą, labai labai patogi buvo. Kadangi buvo labai karšta vasara, ir dar normaliai ligoninėje teko pagulėt, ir šiaip režimas buvo gulimas veik... tai nelabai kitų rūbų ir prisimenu kad būčiau nešiojus.
O va su sūnum nėštumo pabaiga žiemą... totalus košmaras. Paskutinį trimestrą į nieką nebetilpau. Kelnes nėštukėm įsigytas dar pirmo nėštumo metu, teko devėt labai trumpai, nes išplaukiau tiek per šonus, kad nebeįmoviau. Pirkausi pirmo nėtumo pabaigoje, tikrai dideles. Visa labai tinau, todėl nebeįsimoviau nei į vienus batus, jokie megztukai nebeužsitempė... tiesa damušiau mamos odinį žieminį paltą, jis užsigulėjas buvo iš tokio mados laikotarpio, kai buvo tokie laisvi paltai, rankovės kimono plius "varpelis" nuo pečių. Tai bent čia dar dar ... nes pirkti būčiau visai nieko neradus. Tai savo didžiai laimei beveik niekur nebe išėjau paskutinį trimestrą, priaugau vos ne tiek kiek svėriau pati verysad.gif . Kadangi buvo antras vaikelis, tai planavausi rūbus tokiam storumui, kaip su pirmu, todėl daugelį įsigytų antrai nėštumo pusei rūbų panešiojau labai trumpai, tiesiog įsigyta buvo jų per daug, nes neteko tiek laiko nešioti kiek planavau. Ligoninėja su pirmąja kai gulinėdavau,mačiau dar labiau sutinusių ir išėjusių nesveikai į šonus neštukių, ir maniau kad su teisinga mityba man taip tikrai jau nenutiks, bet ...nieks nežino kaip kuriai gali būti... Taip kad planuodamos neštukėms rūbus pagalvokit kad ir taip kartais atsitinka.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 04 15, 13:03)

Man net nagus kojų ir rankų patinka derintai lakuoti blush2.gif Jei ne vienodai, tai bent kad spalvos nesipyktų cool.gif Nors tas spalvas naudoju realiai tik 4 klasikines: švelnią neutralią, klasikinę raudoną, burgundišką ir kokią baklažano tamsią dar, madinga dabar ax.gif

Oho biggrin.gif Man tai ant ranku lakas zymiai trumpiau laikosi, tai buna dedesne ivairove, o koju kokia neutralia spalva dazniausia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 04 15, 20:10)
Kaip nooooriuuuu verysad.gif

kai ateis laikas, bus mirksiukas.gif
mes savo mazyle ir gana ilgai laukem, bet buvo verta wub.gif
Atsakyti
Noreciau nuomones smile.gif
Sukeliau i facebooka senu fotkiu, ir gavau labai daug komplimentu del plauku spalvos tikimo. Ikeliau viena i musu albuma, mastau gal dar kiek pasitamsinti, nuo dabartines tik kokio tono ir truktu ax.gif ?
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 16 balandžio 2012 - 11:12
QUOTE(Shana @ 2012 04 16, 11:11)
Noreciau nuomones smile.gif
Sukeliau i facebooka senu fotkiu, ir gavau labai daug komplimentu del plauku spalvos tikimo. Ikeliau viena i musu albuma, mastau gal dar kiek pasitamsinti, nuo dabartines tik kokio tono ir truktu ax.gif ?
4u.gif

Shana, man tai tau labai liuxiskai atrodo plauku spalva, kur fotke 0228 1, kur juodai apsirengus tu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 04 16, 11:39)
Shana, man tai tau labai liuxiskai atrodo plauku spalva, kur fotke 0228 1, kur juodai apsirengus tu  thumbup.gif

Ane g.gif ten dar biski tamsesnis, toks tamsus sokoladas g.gif
Ikeliau fotke is savaitgalio, esu dar patamsejus dabar.
Bet siaip ziuriu visu nuomones daugmaz sutampa - kad su tamsesne geriau smile.gif
Atsakyti