QUOTE(LolitCafe @ 2012 04 15, 12:47)
kai buvau
dazniau lankydavausi Humanoje, nusipirkau ten po 10-15 lt spec kelnes juodas, dzinsus, sijona, daug palaidiniu, megztuku, sukneliu
paskutinius menesius taip augo pilvukas, kad net neverta buvo pirkti nauju drabuziu, kai kurias palaidines buvau uzsidejusi vos 2-3 kartus
svete, kai pirksite dzinsus/kelnes, sijona, imkite 1 dydziu didesnius, nes augs ne tik pilvukas bet ir klubai
na bent jau man taip buvo
Oho, kiek daug visko
Man per
buvo taip:
pirmus 3 mėn nešiojau savo įprastus rūbus, nieko naujo nepirkau, nes žinojau, kad tuoj išaugsiu;
antrą trimestrą nusipirkau spec
kelnes (mūvėjau jas iki pat gimdymo, ir gimdyti su jom važiavau, ir namo paskui, ir dar mėn po gimdymo mūvėjau); taipogi nusipirkau plačius džinsus su trikotažiniu juosmeniu, ilgą megztuką (kuris užtempus ant pilvo pasidarydavo normalaus ilgio) ir pilvo juostą (su kuria galėjau vilkėti daugumą priešnėštuminių megztinių ir palaidinių);
trečią trimestrą, kuris išpuolė vėlyvam pavasariui - vasarai, pirkau ploną striukę XXXL dydžio
, 2 bridžus su trikotažiniu juosmeniu, 4 maikutes - viską paprastose parduotuvėse, ne spec
, tiesiog pačių didžiausių dydžių.
Tiek visiškai pakako, nors žinoma dažnai nešiojami tie patys rūbai labai pabodo
Tikrai, viskas auga, ne tik pilvukas, visom nėštukėm absoliučiai, nepriklausomai nuo to, kiek jos priauga svorio