Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 04 14, 17:04)
Mane ant "tu" mirksiukas.gif

Žinau žinau, tik šiaip pagalvojau ir apie dontstop, ir apie kitas moteris biggrin.gif
Nors man šiaip mano dydžio užtenka visai sakyčiau g.gif

O derinat liemenėles su kelnaitėmis? Aš tai mėgstu blush2.gif Ir perku jau dabar liemenėles su bent 2 kelnaitėmis, nes jos greičiau susinešioja ir dažniau skalbiamos. Nebūtinai idealaus rašto ieškau, bet ir naminius paderinu apatinius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2012 04 14, 16:50)
Gal kur nors jau buvo kalbeta apie kapsules metoda nesciosios drabuzinei?

Jei skaitot angliškai, pasiskaitinėkit šitą blogą, čia yra keli įrašai šia tema. Gal kas nors tiks ax.gif

Nėščiosios kapsulė

Kaip paslėpti pilvuką (bendri patarimai)

Kaip rengtis nėščiosioms

Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 04 14, 17:12)
Žinau žinau, tik šiaip pagalvojau ir apie dontstop, ir apie kitas moteris biggrin.gif
Nors man šiaip mano dydžio užtenka visai sakyčiau g.gif

O derinat liemenėles su kelnaitėmis? Aš tai mėgstu blush2.gif Ir perku jau dabar liemenėles su bent 2 kelnaitėmis, nes jos greičiau susinešioja ir dažniau skalbiamos. Nebūtinai idealaus rašto ieškau, bet ir naminius paderinu apatinius blush2.gif

As derinu kazkiek, jei ne visai vienos spalvos, tai bent su tos spalvos detalem, pvz rozinis liemenukas su juodai rozinem kelnaitem ax.gif Bet as is vis "ant apatiniu" pasimaisius, pas mane ju labai daug tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 04 14, 18:12)

Aš nederinu, tiksliau derinu kitu principu - apatiniai prie drabužių, po kuriais jie yra. Ypač vasarą, kai rūbai ploni, kartais persišviečia, iškirptės gilesnės, kartais pasimato koks kraštelis ax.gif
Pritariu dėl kelnaičių, tikrai jų reikia dvigubai daugiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 14, 17:58)
Aš nederinu, tiksliau derinu kitu principu - apatiniai prie drabužių, po kuriais jie yra. Ypač vasarą, kai rūbai ploni, kartais persišviečia, iškirptės gilesnės, kartais pasimato koks kraštelis  ax.gif
Pritariu dėl kelnaičių, tikrai jų reikia dvigubai daugiau  drinks_cheers.gif

Aš tokiu atveju, jei noriu, kad ir tarpusavyje, ir prie drabužių, o apačia ir viršus skiriasi labai, nešioju kūno spalvos-kreminius. Tai po viskuo tinka.
Atsakyti
QUOTE(Tarja @ 2012 04 14, 15:12)
Jei skaitot angliškai, pasiskaitinėkit šitą blogą, čia yra keli įrašai šia tema. Gal kas nors tiks  ax.gif

Aciu uz fantastiskas nuorodas, labai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 04 14, 17:12)

Seniau nederindavau isvis ax.gif o dabar kazkaip atejo noras, ne idealiai, bet pvz jei liemenele juoda, tai triusikeliai su kokiais juodais kringeliais, nerinukais ar panasiai ir t.t. nes net ir sunku yra atitaikyti idealiai atspalvi, jeigu perki ne komplekteli (o tokiu as nemegstu, dazniausiai neapsimoka del kainos, dazniausiai kelnaites/liemenukai ne mano skonio, formos, ir liemenuku kaip tik neperku medvilniniu (nes paskutinis sh), o va kelnaiciu su sintateika negaleciau nesioti doh.gif taipogi jau del mineto greitesnio kelnaiciu susidevejimo.. na ir siaip ta pati liemenuka antra karta juk uzsidesi ir be skalbimo, o kelnaiciu tu paciu be skalbimo neuzsidesi, todel paprastai prie vienos liemeneles vistiek "i kompekta" turiu po 3-4 kelnaites g.gif

svete, tas pratempimas su "senais" tai labai skirtingas. Man irgi slykstu kai nescios su aptemptais rubais vaiksto, bet kai mano rubai ir siaip kaip nesciuju tai zinokit tada tas "pratempti" igauna tikrai kitokia prasme lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

skaitau jau kuris laikas jusu tema ir noreciau prisijungti prie diskusiju ax.gif

QUOTE(groovy @ 2012 04 14, 18:12)

as derinu, pirkdama liemenele parenku prie jos 2-3 poras kelnaiciu, metams man uztenka 3-4 liemeneliu (baltos, kuno, juodos, violetines/baklazano spalvos), atnaujinu apatinius dazniausiai pavasari, kelnaiciu dar kartais nusiperku, jei uzmatau kokias grazias smile.gif

ka manot apie tokio tipo palaidines/megztukus?
user posted image
kai buvau nestuke.gif dazniau lankydavausi Humanoje, nusipirkau ten po 10-15 lt spec kelnes juodas, dzinsus, sijona, daug palaidiniu, megztuku, sukneliu nestuke.gif
paskutinius menesius taip augo pilvukas, kad net neverta buvo pirkti nauju drabuziu, kai kurias palaidines buvau uzsidejusi vos 2-3 kartus ax.gif

svete, kai pirksite dzinsus/kelnes, sijona, imkite 1 dydziu didesnius, nes augs ne tik pilvukas bet ir klubai blush2.gif na bent jau man taip buvo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LolitCafe: 15 balandžio 2012 - 11:53
oj mergaitės,kiek darbo man davėt:) kažkada sekdavau Jūsų temą,bet po to kažkaip apleidau,tik kartais paskutines žinutes paskaitydavau. O dabar pažiūrėjau,kad esat jau 20 temų prikalbėjusios smile.gif bus ką skaityt,nes buvau tik gal kokias 4 temas perskaičius
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 15, 11:33)
nes net ir sunku yra atitaikyti idealiai atspalvi, jeigu perki ne komplekteli (o tokiu as nemegstu, dazniausiai neapsimoka del kainos, dazniausiai kelnaites/liemenukai ne mano skonio, formos, ir liemenuku kaip tik neperku medvilniniu (nes paskutinis sh), o va kelnaiciu su sintateika negaleciau nesioti  doh.gif

Na, yra medvilninių geros kokybės liemenukų mirksiukas.gif
O kelnaites sintetines nešioju, bet pats klynukas būna medvilninis labai švelnus įsiūtas. Tokios yra Next, pavyzdžiui.

Šiaip aš pimenybę teikiu komplektukams, bet būna, kad kelnaičių forma netinka (stringai, tanga, braziliškos ir visos kitos nenormalios hihihi.gif), tada neperku arba perku ne komplektą, bet šiek tiek paderintą.

Man net nagus kojų ir rankų patinka derintai lakuoti blush2.gif Jei ne vienodai, tai bent kad spalvos nesipyktų cool.gif Nors tas spalvas naudoju realiai tik 4 klasikines: švelnią neutralią, klasikinę raudoną, burgundišką ir kokią baklažano tamsią dar, madinga dabar ax.gif
Atsakyti
Man irgi grazu, kai suderinta, tik man taip dazniausiai nesigauna, nes visos mano apacios tamsios, t.y. juoda, pilka ar tamsiai melyna, o jei uzsidedavau baltas kelnaites, tai jos tuoj pat nuo kelniu papilkedavo, pajuoduodavo, susigadindavo vienu zodziu unsure.gif Tai gaunasi taip, kad kelnaites pas mane visos juodos, o liemenukas priklaus nuo to, koki virsu rengiuos ta diena.
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 04 15, 12:47)

kai buvau  nestuke.gif dazniau lankydavausi Humanoje, nusipirkau ten po 10-15 lt spec kelnes juodas, dzinsus, sijona, daug palaidiniu, megztuku, sukneliu  nestuke.gif
paskutinius menesius taip augo pilvukas, kad net neverta buvo pirkti nauju drabuziu, kai kurias palaidines buvau uzsidejusi vos 2-3 kartus  ax.gif

svete, kai pirksite dzinsus/kelnes, sijona, imkite 1 dydziu didesnius, nes augs ne tik pilvukas bet ir klubai  blush2.gif na bent jau man taip buvo  rolleyes.gif

Oho, kiek daug visko blink.gif smile.gif
Man per nestuke.gif buvo taip:
pirmus 3 mėn nešiojau savo įprastus rūbus, nieko naujo nepirkau, nes žinojau, kad tuoj išaugsiu;
antrą trimestrą nusipirkau spec nestuke.gif kelnes (mūvėjau jas iki pat gimdymo, ir gimdyti su jom važiavau, ir namo paskui, ir dar mėn po gimdymo mūvėjau); taipogi nusipirkau plačius džinsus su trikotažiniu juosmeniu, ilgą megztuką (kuris užtempus ant pilvo pasidarydavo normalaus ilgio) ir pilvo juostą (su kuria galėjau vilkėti daugumą priešnėštuminių megztinių ir palaidinių);
trečią trimestrą, kuris išpuolė vėlyvam pavasariui - vasarai, pirkau ploną striukę XXXL dydžio biggrin.gif , 2 bridžus su trikotažiniu juosmeniu, 4 maikutes - viską paprastose parduotuvėse, ne spec nestuke.gif , tiesiog pačių didžiausių dydžių.
Tiek visiškai pakako, nors žinoma dažnai nešiojami tie patys rūbai labai pabodo smile.gif

Tikrai, viskas auga, ne tik pilvukas, visom nėštukėm absoliučiai, nepriklausomai nuo to, kiek jos priauga svorio drinks_cheers.gif
Atsakyti