Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Lindex turiu maudymkę ir vieną liemenėlę. Tai abudu daiktai patogūs, gerai dėvisi, patinka. Liemenuko sudėtis labai gera, medvilnė su šilku.

Tako labai seniai turėjau liemenėlę, bet kadangi buvo medvilninė, tai kažkaip pasidarė ilgainiui šleikos netamprios ir nepatogios, teko išmesti.

Šiaip man labiausiai Triumph prie širdies. Šiaurės miestelyje, beje, yra jų išparduotuvė.

Tokių dalykų nematavus irgi negalėčiau pirkti. Kaip ir batų, beje smile.gif

Išformuotų padukų dar būna droge, bet tie kur odiniai, gan brangūs (virš 20, jei neklystu), tai aš į juos tik pažiūriu, laukiu nuolaidos.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 04 13, 17:34)
I liemenuku tema, gal kas pirkot Lindexe apatini trikotaza? Kaip nesiojasi?

Įsiterpsiu 4u.gif Praktiškai vien iš Lindex apatinius turiu, tai patenkinta. Liemenėlėmis ypač: forma graži, patogios, nenusiskalbia greitai. Dėl kelnaičių, tai priklauso ir nuo rūšies, vienos ilgiau „laiko“, kitos trumpiau. Dažniausiai perku su nuolaida, tai tikrai tenkina kainos ir kokybės santykis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 13, 15:46)

Tokios, tik as ju dar gyvai pati nemaciau, neciupinejau:
http://s1139.photobu...current=sok.jpg

Man tai jie nepatogus asmeniskai, bandziau detis i atviras ausktakulnes basutes, tai slidinejo jie man, lindo pro sonus, zodziu kazkoks nesusipratimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 04 13, 16:34)

Aš, aš biggrin.gif Tas pats, kaip Asia, nepastebėjau skirtumo, daugiau nebeperku dėl aukštesnės kainos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 04 13, 15:34)

Aš tik kelnaites ten pirkau, bet labai patiko, gerai nešiojasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 04 13, 16:03)
Man tai jie nepatogus asmeniskai, bandziau detis i atviras ausktakulnes basutes, tai slidinejo jie man, lindo pro sonus, zodziu kazkoks nesusipratimas  doh.gif

o i batelius uzdarus kaip, gal geresne situacija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 13, 19:36)
o i batelius uzdarus kaip, gal geresne situacija?  g.gif

Tiesa sakant, i uzdarus nebandziau. Kazkaip nereikejo, norejau i vasarines basutes, tikejausi, kad bus patogiau, bet nieko gero neisejo, teko tuos padukus is vis issiimt unsure.gif

Sakot, gerai Lindexiniai apatiniai nesiojasi, nu gerai, paziuresim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leticija: 13 balandžio 2012 - 20:54
Nuvariau snd i Maxima treningu, apziurejau, bet nieko nepirkau. Kazkokios visos tos kelnes platejancios i apacia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 04 12, 13:38)
Marcs and Spencer žiūrėjot, nėra?

as kaip tik vakar i m&s buvau uzejus, nemaciau chalatu, o ir kainos, palygint su britiskom, biski kosmines pasirode... ypac maisto blink.gif

QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 12, 16:32)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
cia atrodo dontstop perka rubus rimi daznai, kaip ten su treningu kokybe? siandien ciupinejau, ciupinejau  g.gif

turiu a la veliurinius treningus is rimi. siaip normaliai, dar keliai neissimuse per puse metu, bet virsuj yra gumos juosta isiuta, tai ta ar apsiverte viduje ar kazka, tokia nebemaloni pasidare biggrin.gif

QUOTE(Leticija @ 2012 04 13, 15:34)

man lindexe kelnaites visos ok, bet jau liemenukai tai baisus... kiek pirkau, po dvieju kartu nusiskalbia, nusidazo, ir siaip forma kazkokia nelabai patogi. mano nuomone kaina kokybes neatitinka. primarke ( lotuliukas.gif ) prisipirkau apatiniu komplektuku po 4 svarus (16lt)- tiek sintetiniu, tiek medvilniniu, kol kas 3 isbandziau, labai liuksiski thumbup.gif idomu kaip bus po skalbimo
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 13, 15:46)
Siaip yra. Vakar buvau. Visokios odinukes, plosciukai, plonos pavasarines striukytes, trumpi ploni palciukai. ar nebent reikia rudeniniu, siltesniu?  g.gif

Per plonos man. man dar reikia kaip dabar, kai kokia 12 laipsnių. Ten tokios jau kai 18 doh.gif Nusipirkau tik džinsus, kurių neplanavau, nagų laką ir plaukų šepetį lotuliukas.gif

QUOTE(Amarcord @ 2012 04 13, 16:01)
Tokių dalykų nematavus irgi negalėčiau pirkti.

Aš ir Next du komplektukus pirkau, liuks, veinasidealiai, kito liemenėlė čiut čiut laisvoka, ir tai prieš mmm pats tas biggrin.gif Taip pat esu atsisiuntus ir iš kitur apatinio trikotažo, pavyzdžiui, ir La Senzos, La Redoute, Victorias Secret. Nesisiunčiau tik kelnių ir batų arba bent jau laaaabai retai, o va šiais metais iš Next ir tuos pataikiau iš pirmo karto biggrin.gif
Atsakyti
Gal kur nors jau buvo kalbeta apie kapsules metoda nesciosios drabuzinei? Google neradau kazko tokio labai informatyvaus ar ikvepiancio. Gimdymas spalio pabaigoj, tai laukia ir vasara ir atostogos ir darbiniu rubu reikia, o dar vesus ruduo, kai jau busiu visai balionelis. Nevilioja "as pratempiau su savo iprastais rubais" variantas, nes man tokie per mazi rubai nesciosioms su issprogusiu pilvu neatrodo estetiskai. O imtis kazko reikia skubiai, nes jau vos susegu savuosius ir teks kazka pirkti. Del spalvu jau apsisprendziau, melyna (navy), pudrine ar nude ir pilksva, pagerinta ryskesniais aksesuarais. Mano protu, reikia:
Kelniu (darbiniu)
Baltu marskiniu 3/4 rankovem labiau darbiniu
Darbines sukneles, kuria galima ir kasdien ir pasipuost priderinus aksesuarus
Marskiniu laisvalaikiui
Dzinsu
Plonesniu kelniu vasarai
Vasarines sukneles
Turiu pora "waterfall" kardiganu, kuriuos galiu priderint, noreciau dar vieno trumpesnio, kad tiktu sluoksniuoti prie sukneles ir pan
Reiktu laisvesnio kirpimo striukytes/lietpalcio vesioms vasaros dienoms ir rudeniui
Trikotazines palaidines ilgom rankovem
Trumparankoviu marskineliu (maikuciu)

Ka dar patartumet? Noriu mazdaug susidaryt kapsule, pavaiksciot pasimatuot skirtingus rubu stilius/kirpimus, o po to sest prie kompiuterio apsipirkinet. Gal matet ko nors panasaus kokiam bloge?

Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 04 13, 15:00)
Kokie turtai jūsų blush2.gif

Mane ant "tu" mirksiukas.gif
Vieno dydzio galeciau atsisakyt tongue.gif

QUOTE(Leticija @ 2012 04 13, 16:03)
Man tai jie nepatogus asmeniskai, bandziau detis i atviras ausktakulnes basutes, tai slidinejo jie man, lindo pro sonus, zodziu kazkoks nesusipratimas  doh.gif

Turejau patogius, kur prisiklijavo prie basuciu ir buvo geri, turejau kitus be rysio, kur klijavosi prie kojos ir slidinejo doh.gif

QUOTE(dominica @ 2012 04 14, 15:25)
. primarke ( lotuliukas.gif ) prisipirkau apatiniu komplektuku po 4 svarus (16lt)- tiek sintetiniu, tiek medvilniniu, kol kas 3 isbandziau, labai liuksiski  thumbup.gif idomu kaip bus po skalbimo

Primarke perku beveik visas kelnaites, kai nuvaziuoju nusiperku pakuotem, gerai nesiojasi ir skalbiasi (perku tokias medvilnines kur pakuoteje 5 vnt)
O va Primarko liemeneliu D man dazniausiai mazas kauselis verysad.gif
Pernai per ispardavima nusipirkau uz eura kamufliazine maudymke, bet dar neteko uzsideti smile.gif

QUOTE(svete @ 2012 04 14, 16:50)
Gal kur nors jau buvo kalbeta apie kapsules metoda nesciosios drabuzinei?

Buvo kalbeta kazkada, gal kas bus issaugojes jei buvo aktualu g.gif
Atsakyti